VEĽKÁ SÚŤAŽ o darčekový kufrík plný Linola produktov: Spomienky na leto
Ahojte maminky a oteckovia 🙂
Neviem ako u vás, ale u nás sú rána čoraz chladnejšie a zima dáva jasne najavo, že už sa pomaličky blíži 🙂 Ja by som si však spolu s vami ešte rada zaspomínala na to pekné teplé letné počasie plné slniečka, oddychu, vody, dovoleniek , výletov a tak ďalej 🙂 A úplne najradšej by som z toho spravila obrovskú súťaž 🙂 Čo vy na to?
Stačí ak mi sem vložíte akúkoľvek fotku toho ako ste strávili toto leto, či už s Linolou, alebo bez nej a my na konci našich Dňov s Linolou vyberiem 3 najlepšie zábery. Výhercovia získajú darčekový kufrík s telovým mliekom Linola Lotion, krémom na tvár Linola Face a krémom na ruky Linola Hand v hodnote 28€!
Prajem vám príjemné spomínanie na letné zážitky a príjemné prezeranie si ostatných súťažných príspevkov 🙂
Krásny pondelok želám 🙂

My sme toto leto mali úžasné a ťažko sa vyberá len jeden záber.Prvýkrát sme mali skutočnú dovolenku mimo jednodňových výletov a chalupy. Zažili sme kopec zážitkov a aj dovolenka s 3 deťmi a štvrtým v brušku sa môže skvele podariť 😎 😎 Okrem bežných prázdninových aktivít deti hľadali poklad,zažili olympiádu a najviac si asi ceníme,že 2 najstarší sa konečne naučili plávať 😵 😵
My sme začiatok leta travili so zlomenym laktikom,pozorovali sme deti ako sa kupu,ako santia na ihriskach a podobne,boli obdobia kopania,kričania,kym si nezvykla na sadru..Zuzanka mala 17mesiacov v tom case,fungovali sme jeden cas len cez uplatky v podobe chrumiek,lizaniek,nanukov,sadra ju tahala k zemi tak len padala a padala,kreativny doktor jej spravil balonik s rukavice 🙂 Ked prisli nenormalne horucavy,pobehovala len v plienke 🙂
Tak este raz 😉
Nase leto bolo dlheee, a prezili sme ho doma a u starkych na dedine.
Kazdy okamih, co sme prezili, bol vynimocy, no z celeho leta nam utkveli v pamati 2 oslavy:
narodeninova ( 1 rocik) a svadobna 🙂 a ta svadobna bola ako z rozpravky - Perinbaby,
a na celkom rozpravkovom mieste. 🙂
Ja som si opat pripomenula, ako som sa citila v nas svadobny den, a nasi mali zas vnimali ine veci - hladkali rozpravkovych konikov, co doviezli nevestu, pozerali biele holubky v klietke, predtym, ako vzlietli do neba, chytali farebne srdieckove baloniky a pozorovali ludi v staruckom kostoliku...
Zdroj foto:
Ďakujem vám z celého srdca za všetky vaši príspevky, otázky a lajky 🙂 Som veľmi rada, že som tu uplynulý týždeň mohla stráviť v takejto príjemnej spoločnosti a dovoľte mi zablahoželať výherkyniam 3 darčekových kufríkov plných Linola produktov. Sú to @zoizoi @materina a @domin85 🙂 Poprosím vás baby o správu s vašimi adresami a telefónnymi číslami 🙂
Ešte raz vám ďakujem a srdečne vás pozývam do našej skupiny, kde s Linolou a kopou súťaží pokračujeme aj naďalej https://www.modrykonik.sk/group/7305/
@simi_linola ĎAKUJEME 😊❤️ veľmi, veľmi, veľmi sa teším a kufrík pôjde pod vianočný stromček 🎄🎁
@simi_linola jeeeej dakujem 🙂 velku radost mam normalne o nieco krajsi den 🙂
@simi_linola srdečná vďaka !!!!!

My sme mali vlastný zraz motorkárov 😀