icon

VEĽKÁ SÚŤAŽ o darčekový kufrík plný Linola produktov: Spomienky na leto

simi_linola
24. okt 2016

Ahojte maminky a oteckovia 🙂

Neviem ako u vás, ale u nás sú rána čoraz chladnejšie a zima dáva jasne najavo, že už sa pomaličky blíži 🙂 Ja by som si však spolu s vami ešte rada zaspomínala na to pekné teplé letné počasie plné slniečka, oddychu, vody, dovoleniek , výletov a tak ďalej 🙂 A úplne najradšej by som z toho spravila obrovskú súťaž 🙂 Čo vy na to?

Stačí ak mi sem vložíte akúkoľvek fotku toho ako ste strávili toto leto, či už s Linolou, alebo bez nej a my na konci našich Dňov s Linolou vyberiem 3 najlepšie zábery. Výhercovia získajú darčekový kufrík s telovým mliekom Linola Lotion, krémom na tvár Linola Face a krémom na ruky Linola Hand v hodnote 28€!

Prajem vám príjemné spomínanie na letné zážitky a príjemné prezeranie si ostatných súťažných príspevkov 🙂
Krásny pondelok želám 🙂

VEĽKÁ SÚŤAŽ o darčekový kufrík plný Linola produktov: Spomienky na leto
Strana
z9
iwqa
29. okt 2016

My sme mali vlastný zraz motorkárov 😀

kristinka123
29. okt 2016

Na zaciatku leta nas mladsi drobec zacal chodit, takze leto sme si naozaj uzili. Inak klasika kupanie, vylety, grilovacky, vonku az do neskoreho vecera.... Zboznujem leto s detmi ☺

sofika03
29. okt 2016

Moja žubrieka zbožňuje kupanie a vodu...

ninazoja
29. okt 2016

leto na horach a zdolali sme Krivan 🙂

hranolka22
29. okt 2016

My sme toto leto mali úžasné a ťažko sa vyberá len jeden záber.Prvýkrát sme mali skutočnú dovolenku mimo jednodňových výletov a chalupy. Zažili sme kopec zážitkov a aj dovolenka s 3 deťmi a štvrtým v brušku sa môže skvele podariť 😎 😎 Okrem bežných prázdninových aktivít deti hľadali poklad,zažili olympiádu a najviac si asi ceníme,že 2 najstarší sa konečne naučili plávať 😵 😵

janfo
29. okt 2016

Jednoducho takto každy deň v piesku. Piesok všade ale štastní😁

marianna1203
29. okt 2016

My sme si uzivali leto takto.jedna z dovolenky v Bulharsku a druha z bazeeenika 🙂
ten Bazenik sa jej pacil asi viac 😀

shilou
29. okt 2016

My sme začiatok leta travili so zlomenym laktikom,pozorovali sme deti ako sa kupu,ako santia na ihriskach a podobne,boli obdobia kopania,kričania,kym si nezvykla na sadru..Zuzanka mala 17mesiacov v tom case,fungovali sme jeden cas len cez uplatky v podobe chrumiek,lizaniek,nanukov,sadra ju tahala k zemi tak len padala a padala,kreativny doktor jej spravil balonik s rukavice 🙂 Ked prisli nenormalne horucavy,pobehovala len v plienke 🙂

katkaform
29. okt 2016
katkaform
29. okt 2016

na prechadzkach vacsinou

pantalon
29. okt 2016

Leto v parku ☺

menoruze
29. okt 2016

Tak este raz 😉

Nase leto bolo dlheee, a prezili sme ho doma a u starkych na dedine.
Kazdy okamih, co sme prezili, bol vynimocy, no z celeho leta nam utkveli v pamati 2 oslavy:

narodeninova ( 1 rocik) a svadobna 🙂 a ta svadobna bola ako z rozpravky - Perinbaby,
a na celkom rozpravkovom mieste. 🙂

Ja som si opat pripomenula, ako som sa citila v nas svadobny den, a nasi mali zas vnimali ine veci - hladkali rozpravkovych konikov, co doviezli nevestu, pozerali biele holubky v klietke, predtym, ako vzlietli do neba, chytali farebne srdieckove baloniky a pozorovali ludi v staruckom kostoliku...

Zdroj foto:

http://slovenka.zenskyweb.sk/clanok/33729-zazil...

ivankajar
30. okt 2016

Tento rok nasa dovolenka na Slovensku bolo super.

nikaa30
30. okt 2016
macopka
30. okt 2016

Ťažko vybrať jedinú foto 😊 tak napr. túto 😊

miskalevica
30. okt 2016

my tento rok doma na slovensku <3

bonitka7
30. okt 2016

U nas je kazde leto trampolina velmi oblubena ☺☺☺. Samozrejme sa lubime chodit kupat a blaznit do prirody, milujeme zmrzku a santenie sa na ihrisku, byt dlho vonku, ale trampolina musi byt aspon na chvilku kazdy den 👍💞😉☺👫.

fergiea
30. okt 2016

My sme leto stravili konecne ako kompletna rodina, kedze sa nam narodil nas syn 🙂

bubuska233
31. okt 2016

Moje spomienky na leto sú nádherné, keďže sa nám narodila vytúžená dcérka. Narodila sa hneď začiatkom leta takže o program sme mali postarané 🙂 🙂

baby213
31. okt 2016

U nas sa leto nieslo v znameni "santenie s letnou laskou Elou" a co robit ked je zahrada cerstvo poliata? ...santit s Elou 😊

simi_linola
autor
31. okt 2016

Ďakujem vám z celého srdca za všetky vaši príspevky, otázky a lajky 🙂 Som veľmi rada, že som tu uplynulý týždeň mohla stráviť v takejto príjemnej spoločnosti a dovoľte mi zablahoželať výherkyniam 3 darčekových kufríkov plných Linola produktov. Sú to @zoizoi @materina a @domin85 🙂 Poprosím vás baby o správu s vašimi adresami a telefónnymi číslami 🙂

Ešte raz vám ďakujem a srdečne vás pozývam do našej skupiny, kde s Linolou a kopou súťaží pokračujeme aj naďalej https://www.modrykonik.sk/group/7305/

zoizoi
31. okt 2016

@simi_linola ĎAKUJEME 😊❤️ veľmi, veľmi, veľmi sa teším a kufrík pôjde pod vianočný stromček 🎄🎁

domin85
31. okt 2016

@simi_linola jeeeej dakujem 🙂 velku radost mam normalne o nieco krajsi den 🙂

materina
31. okt 2016

@simi_linola srdečná vďaka !!!!!

Strana
z9