Ponuka: Vymením tri ❤ za jednu odpoveď
Ňuňu sme dlho vyvíjali, aby stal čo najlepším smotanovým jogurtom s ovocným pyré, ktorý je ľahko stráviteľný aj pre tých najmenších. ❤
Preto by som chcela vedieť, čo je pre vás maminy dôležité pri výbere jogurtov, ktoré kupujete svojim deťom. Pre každého je to určite niečo iné, ale pomohli by ste nám na oddelení kvality v našej mliečnej manufaktúre Malý gazda posunúť sa správnym smerom.👍
Baby, prosím vás, do odpovede mi napíšte jedno alebo aj viac písmen z týchto možností:
A - zloženie
B - cena
C - či je smotanový
D - obal
E - podiel ovocia
F - príchuť
PS: Vedeli ste, že jogurt sa môže volať smotanový iba vtedy keď obsahuje 10% podiel tuku z hmotnosti.
Ďakujem a každej pošlem 3 srdiečka. 🙂

@daniela_malygazda A (ci tam nie je želatína), B
A,C,D,E,F,... 😘🍀❤👍
@daniela_malygazda A,C,E😉
A,C, E
ja sa pri kupe jogurtov riadim podla zlozenia a podielu ovocia: A, E
A B F
@daniela_malygazda A, E, B
A D F
@daniela_malygazda A, C, E
ACE
ACE
@daniela_malygazda A, E, F 😊
@lula313 Dobrý nápad. Mohla som aj to zahrnúť. Nenapadlo ma to.
@daniela_malygazda pre mna A. Inak ja si kupujem jogurty iba od vas. Podla mna su TOP.
@daniela_malygazda ABE
@mistymay33 To je balzam na dušu. Potešila si ma veľmi. 😍
@daniela_malygazda A, E
Odkedy sme malého gazdu objavili v obchode iné jogurty nekupujem. Deti iné jogurty už nechcú a ani manžel. Dokonca minule malú kŕmila moja mama a dojedla jogurt po malej, odvtedy začala jesť jogurty 🙂 ďakujeme zloženie, chuť súTop 👍
C E F
BCF
@daniela_malygazda a b c😉
C,E,F presne v tomto poradí 🙂
A, B. 🙂
@daniela_malygazda a b c je najdôležitejšie....ootom pozerám....e f
@daniela_malygazda A,B
A, B. Príchuť neriešime, kupujeme biele a ochucujeme domácim džemom, ak vôbec. 🙂
@daniela_malygazda ja dakujem vam, ze robite to, co robite. Jogurty su super a to ze su v skle, je pre mna tiez dolezite. Nemusim kupovat korenicky, ale pouzivam vase skla z jogurtov 👍🏼😆
@daniela_malygazda A B C E F, samozrejme aj na cene záleží,ale keď pre drobcov,tak si človek radšej priplatí
A tieto jogurtíky chutia dokonca aj mne,pričom takéto miešané nemám rada
@daniela_malygazda zloženie je pre nás najdôležotejšie- A. Kupujeme prevažne slovenské potraviny. Ňuňu biely sme skusili 😉. Dostali sme jogurtovač takže uvidíme 😁 či sa osvečí.
A

To najdôležitejšie mi tam chyba a to, či je vyrobok bio, alebo nie. Keďže kravy veľmi trpia kvôli mliekarenskemu priemyslu, snažím sa kupovat len bio mliečne vyrobky, kde sa dba na welfare zvierat. Potom je pre mna dôležité A a B