SÚŤAŽ o balík prémiových produktov od Malého gazdu
Konečne je tu super super piatok... 😉)
Dáme si úplne jednoduchú súťaž o balík produktov od našej mliečnej manufaktúry Malý gazda v hodnote 30 €. Môžete vyhrať Jogurt bez éčok, Ňuňu smotanový jogurt s ovocným pyré a Dezert tvarohovo - smotanový.
Vyberiem jednu z vás, ktorá mi napíše aspoň jeden dôvod prečo je Ňuňu smotanový jogurt s ovocným pyré jedinečný.
Dám aj malú nápovedu. Odpoveď nájdete v tomto článku: https://www.modrykonik.sk/blog/daniela_malygazda/article/nunu-zdravie-v-skle-wzfr7r/
PS: Výherkyne všetkých súťaží označím v nedeľu a v pondelok sa budú posielať aj srdiečka.

U nas hlavne vedie to ze je v skle ako za starych retro cias. Nic sa nevyrovna jogurtu v skle aspon u nas. Seriozna znacka. Super vyber. Ziadna chemia ktora drazdi bruska. Je z velkej casti ovocny a prirodny. Tzv nebicko v papulke 😉
Je bez éčok, obsahuje zdraviu prospešné baktérie, je smotanový - 10 percent tuku. Balený v skle.
Je jedinečné pre toto:
• v ovocnom pyré je 60 % ovocia
• obsahuje 10 % tuku, preto sa volá smotanový
• probiotické kultúry – BB-12 ® (bifidobaktérie) – ovplyvňujú správne fungovanie nielen tráviaceho, ale aj imunitného systému
• zreje pomaly v skle
• produkt je zabalený v recyklovateľnom obale
• vyrábame aj bezlaktózové Ňuňu
@daniela_malygazda
obsahuje v ovocnom pyré 60 % ovocia
obsahuje 10 % tuku, preto sa volá smotanový
•obsahuje probiotické kultúry, ktoré ovplyvňujú správne fungovanie nielen tráviaceho, ale aj imunitného systému,.....
kvoli 60% ovocia, ktore sa nachadza v ovocnom pyre; probiotickym kulturam - bifidobakteriam BB 12, atd.
vymenované to tu už je niekoľkokrát... mne osobne sa najviac pozdáva 60% zastúpenie ovocia v pyré a že je v skle 🙂
1/.zreje pomaly v skle ( supeeeeer)
2/. v ovocnom pyré je 60% ovocia
3/.obsahuje tiež probiotické kultúry – BB-12 ® (bifidobaktérie)
4/. má recyklovateľný obal
5/. obsahuje 10 % tuku, preto sa volá smotanový
6/. je aj bezlaktózový
A všetkým nám veľmi, veľmi chutí!!! 😉
@daniela_malygazda okrem toho, ze je vyrabany na Slovensku z kvalitnych surovin je vynimocny aj tymto
• probiotické kultúry – BB-12 ® (bifidobaktérie) – ovplyvňujú správne fungovanie nielen tráviaceho, ale aj imunitného systému
• zreje pomaly v skle
@daniela_malygazda pre nás je jedinečný hlavne chuťou. Mojim deťom chutí a to mňa, ako matku veľmi poteší a ešte týchto "pár" vecí ho robí jedinečným:
- v ovocnom pyré je 60 % ovocia
- obsahuje 10 % tuku, preto sa volá smotanový
- obsahuje tiež probiotické kultúry – BB-12 ® (bifidobaktérie)
- zreje pomaly v skle ( supeeeeer)
- produkt je zabalený v recyklovateľnom obale
- vyrába sa aj bezlaktózové Ňuňu
👍
Je jedinečné, pretože obsahuje pyré so 60% ovocia, obsahuje tiež probiotické kultúry a len 10% tuku, ja zabelený v recyklovateľnom obale - skle, v ktorom dochádza k zreniu. A niečo super pre moju mamku, je aj bezlaktózová varianta ;)
@daniela_malygazda
• zreje pomaly v skle
@daniela_malygazda v ovocnom pyré je 60 % ovocia
• obsahuje 10 % tuku
• obsahuje probiotické kultúry –bifidobaktérie
• zreje v skle
• vyrábate aj bezlaktózové produkty
Hlavne preto lebo obsahuje málo tuku, veľa ovocia 60%, je v skle tak že aj eko. A má probioticke kultúry
@daniela_malygazda Prečo je Ňuňu jedinečné?
• zreje pomaly v skle
@daniela_malygazda
•v ovocnom pyré je 60 % ovocia
• zreje pomaly v skle
výhra by určite potešila moje baby, ktoré sú mliečne závisláčky 😀
@daniela_malygazda no pre mna je prvy atribut dobreho jogurtu podiel tuku 10%, co Ňuňu jogurty splnaju, dalej "bezeckovost" co detto splnaju, a v neposlednom rade podiel 60% ovocia v ovocnej zlozke je pre deti top. Kombinacia tychto, ale aj v podstate vsetkych ostatnych vlastnosti, robi tieto jogurty vynimocnymi a pre nas vysoko vhodnymi a odporucanymi 🙂
@daniela_malygazda Nunu je pre mna jedinecny tym, ze pomaly zreje v skle, je zabaleny v recyklovatelnom obale a je smotanovy, pretoze obsahuje 10% tuku. Samozrejme, je jedinecny aj vsetkym ostatnym, ako sa pise v napovede 😊. A chutiiiii!
@lujzamisko Lujzi 3 odpovede super uznávam, len Ťa opravím ak možem. Obsahuje 10% tuku z hmotnosti ;) Je dosť tukový hlavne pre detičky vhodný ;)
@teletubbies Krásne napisané ;)
@daniela_malygazda
v ovocnom pyré je 60 % ovocia
• zreje pomaly v skle
Od malička som milovala mliečne výrobky. V práci som mala vždy na desiatku jogurt...až do doby, kedy mi pred pol rokom bola zistená intolerancia na laktózu. Som rada že počet bezlaktózových výrobkov na trhu rastie a že aj ňuňu myslí na nás Bezlaktózových. Mávam na desiatu práve ňuňu, chutí mi asi najviac z dostupných bezlaktózových výrobkov. ďakujem
@irenaliza Aj Vám krásny deň a celej rodinke.
@arwizu napr. áno je to správne 👍
@shilou Ďakujeme, že nám fandíte. A super nápady na znovupoužitie našich skiel. 👏
@mima021 ❤❤❤ Čauko Mimi, vítam Ťa ;) a ďakujem.😘
Je to náš slovenský smotanový jogurt so 60 % podielom ovocia v pyré, zreje v skle a je bez akýchkoľvek umelých konzervantov alebo prídavných látok.
Ňuňu je jedinečné pretože:
• zreje pomaly v skle
• zreje pomaly v skle
@daniela_malygazda Nám sa teda najviac páči,že ke v nom až 60% ovocného pyré.A samozrejme probiotické kultúry,či 10% tuku. To že je v skle je úplne úžasné. My každú jednu flasticku mame na terase a využívame ju na čajové sviečky❤️
• zreje pomaly v skle
• vyrábame aj bezlaktózové Ňuňu.
Je skvelé malému to chutilo,staršej 8 ročnej tiež a dokonca aj muž si dal 😅

Hlavne dôvody sú, že obsahuje 10% tuku, v ovocnom pyré je 60% ovocia, obsahuje probioticke kultúry, zreje v skle, je zabalený v recyklovatelnom obale a super je, že vyrábate aj bezlaktozove produkty 🍀🍀🍀❤️❤️❤️👍👍👍