Ako ste sa vyspali? Vyhrajte kávu CLASSICO ESPRESSO
Dobré ránko, ako ste sa vyspali? Aj vám dochádza vo vašej obľúbenej dóze káva? Napíšte nám do komentárov čo sa Vám najvtipnejšie snívalo a my trom snom pošleme kávičku CLASSICO ESPRESSO. Krásne ránko všetkým 🙂

Tak ja si svoje sny vôbec nepamätám ale každé ráno moja prvá myšlienka patrí káve bez ktorej si ráno neviem predstaviť
No ja.mavam skor negativne sny 😕 a kavicka dnes ranna nebola. Vcera som spravila poslednu,navsteve. Tak,som,si,musela dat cappuccinko. Takze kavicka CLASSICO ESSPRESSO by,momentalne bodla 💝😁
@erikaemkina. Ďakujem 😉 aj ja k včerajšej výhre 😉 nenormálne sa teším 😍
Velmi zle.malemu prďovi idu 3 stolicky naraz .des a hruza.ale vdaka za opytanie 😉

zaseee niicccccccc

Dnes v noci nic asi aspin si nepamatam ale starsia dcerka (4r) je chora a ked sa rano zobudila a naranajkovala zahlasila mi “maminka mne sa v noci snivalo ze si mi dala po ranajkach cukrik” je mazana lebo dobre vie ze ked je chora sladkosti jej nedavam tak sa jej pytam ze teda a dala som ti ho v tom sne a ona nato pohotovo neviem zobudila si ma tak mi ho musis dat teraz 🙈
Heh toto síce nebol sen aale ráno nad ránom som sa zobudila na to že moja staršia dcérka ktorá spinká snami (2roky 8m )má hlavku na manželovi a ritulku na mojej tvári 😂😂 ale najskôr som myslela že snívam že toto není možné ale nesnívala som bolo to fakt 😀sa smejem stále 😂😂
Sen, ktory si budem pamätať asi navždy..... snívalo sa mi, že rodím. Viem, nic mimoriadne..... môj sen bol natoľko živý, že som uplne cítila kontrakcie a fučala som ako treba pri pôrode....nádych, hlboký výýýdych......ženy poznajú. Muz sa chudák na to zobudil a zhrozeny ma budi, ze čo robím....a ja že rodím.....inak moje kotrakcie boli skutočne, ale nie pôrodné, len som sa prejedla ružíčkoveho kelu a poriadne ma nafukovalo 😇🙂
Ani neviem ze nejaka noc bola 😀 zdalo sa mi, akoby som lahla a hned aj vstavala 😴
Mne sa síce nič nesnívalo, ale syn 2r sa zase strašne rehotal zo sna😀.
Dobrý deň, kávičkári,
najvtipnejší sen bol, keď sa mi snívalo, že som tehotná, a keď som si ešte v ten týždeň urobila tehotenský test (pre istotu), tak bol pozitívny. Odvtedy už máme dva roky neplánovaného a aj "vysnívaného" Jurka.
@marton_popradske tuto noc som sa vyspala zle - dnes som mala skusku, a do toho moja spolubyvajuca na internate strasne chrapala 😂😂😂 takze som bola stale hore... sny si moc nepamatam, ale naposledy sa mi snivalo so saganom... fesak je to, ale eroticky sen s nim to nebol 😄😃🤣😂 ja som si kupila davnejsie pekny ruzovobiely bicykel a snivalo sa mi, ze som s nim pretekala proti saganovi a vyhrala som, lenze som pritom znicila ten moj. Akoze netusim ako by to bolo mozne, ale odpadol mi zvoncek a aj riaditka som mala uplne vykrivene a pritom som v tom sne ani raz nepadla 😂😂😂 ale s takym donicenym som dosla na koniec etapy a tak mi jeho tim kupil 10 takych novych aj s nalepkami s mojim menom 😆
mne sa nič niekedy nesníva ale niekedy niejaké stretnutia v kaviarni.a niekedy aj zabudnem čo sa mi snívalo.☕🌞👍❤😍😀😉🙂

Môj posledný sen, čo si pamätám:
piekla som svoju prvú tortu - synátor mal narodeniny, no ako s prvotinou som s ňou mala dosť práce, strávila som pri nej pomaly celý deň, veľká a čokoládová, no som si hovorila, že sa mi bude o nej ešte aj snívať -
a snívalo -
že som zaspala, syn vyliezol z postieľky, kým som ja ešte spala, otvoril chladničku a rukami olizoval to moje veľdielo. čokoládový on, chladnička, celá kuchyňa 😅
no zobudila som sa a veru už som do rána nespala, čo som sa bála, že sa sen zhmotní 😝
ps: ale torta sa mi vydarila 😉
Mne sa sniva, ze idem autobusom a az tam zistim ze som vlastne bosa -ziadne topany ani ponozky pritom je vonku uz zima.... nikdy sa mi to nestalo (nastastie😄), tak neviem co to znamena ale stale sa mi ten sen opakuje 🤔
@marton_popradske ďakujem krásne, to som naozaj nečakala, som dojatá a teším sa veľmi 🙂
Sen nebol až taký vtipný ako reakcia manžela naň. Bola som tehotná a snívalo sa mi, že sa mi 5.5. narodilo krásne, zdravé bábätko. Ráno hovorím manželovi, že sa mi snívalo, že bábätko sa nám narodí 5.5. a on sa ma opýtal, že keď sa už v tom sne narodilo, tak či som sa pozrela, či to bol chlapec alebo dievča 😀
Ps: Filipko sa nám nakoniec naozaj narodil 5.5. 🙂
Snival sa mi krasny sen, ze som mala volny den. Manzel vsetko porobil, dokonca aj kavu mi uvaril. Mne sa dost casto sniva, v snoch ma casto nahanaju psi, to na zaklade jednej neprijemnej skusenosti. Ale mam aj to stastie, ze sa mi snivaju sny o cestovani, o pobytoch pri mori, dokonca aj o pobytoch v krajinach kde som este nebola. Teraz sa uz smejem z tohoto sna ale rano, ked som sa zobudila, cela vystresovana... Svokrovci maju dve macky a pustaju ich aj do domu, naco si ja vobec neviem zvyknut. No a snivalo sa mi, ze prisli k nam na navstevu aj s mackami a jednu u nas pri odchode zabudli. A vrchol bol, ked som tu macku zbadala a ona mi este vyskocila na kuchynsku linku. No ja som bola uplne v panike az som sa zobudila.
Mne sa celú noc sníva, že ma všetko bolí, tlačí a že sú moje deti stále na mne nalepené... A potom sa zobudím a ono to nebol sen 😂 Tak vyklznem a už startujem presso,alebo rychlovarnu kanvicu... Láska občas bolí,no chutí... 😇 ❤ 👶 👦
Snívalo sa mi že spím 🙈
Aj ja ďakujem a teším sa na kávičku 🙂
Ja som uz siedmy den v nemocnici a konecne som spala celu noc 😉
Snívalo sa mi, že som ráno vstala,
nezvonil budík, nekričali deti.
Kávičku som si v kľude vychutnala,
vôkol nebolo vôbec žiadne smetí.
Prespala som celučičkú noc,
ani raz ma nezobudil detský krik.
Manžel mi prišiel na pomoc,
čo nie je absolútne zvyk.
Upratali sme dom, dvor i záhradu,
všetko nám krásne šlo od ruky.
Mali sme veru výbornú náladu,
v tom som začula prapodivné zvuky.
To dcérka o polnoci vstala,
takže sníček to bol krátky.
Vraj som ju pišať večer nedala,
začali vresky, kriky, hádky.
Zobudila syna, ba i malú dcérku,
skončil sa môj sladký sen.
Vrátiť sa doň chuť som mala veľkú,
no realita je iná, to už dávno viem.
Nesnívalo sa to mne osobne, ale manželov vtedy ešte len priateľovi i 🙂 v noci, keď sme spali u nás potreboval cikať a tak vstal z postele, otvoril dvere na skrini a pripravival sa, že ide cikať, vtedy som sa zobudila ja a spýtala sa čo tam hľadá. Jeho odpoveď, veď idem cikať 😂😂😂 neviem si predstaviť keby sa to ozaj stalo 🙂 na tento jeho sen nikdy nezabudnem 👏
No ja sa musím priznať, že sa mi v poslednej dobe nesníva vôbec nič, pretože nemá kedy☹ Posledné obdobie takmer nič nespím nakoľko synčekovi práve vychádzajú ďalšie zúbky a po celú noc nám mrnčí a volá "Mamííí, mamíííí..." Keby som hneď ráno po jeho prebudení nevypila šálku kávy, tak sa hádam ani na nohy nepostavím☹ Takže výhra by mi určite prišla vhod🙂
Júúúj, v noci nemám čas na snívanie. V noci ešte kojím ročného drobca. Momentálne nám idú zúbky, takže moc toho nenaspíme...............Snívam cez deň - pri kávičke😉 Keď prídu dvojičky zo školy, tak sa zase učíme
Veru vtipne to nebolo.. dost casto hlavne okolo splnu mavam cudesne sny 🙃
Mne sa asi dva dni dozadu snivalo ako sa pytam asi desiatich ludi, ktori boli na navsteve ze aku kavu si daju. Odpoved jednej pani bola taka ze ona pije kavu z rebar😝 a ze my taku nemame😂

@evamajercak Blahoželám