icon

Kedy si dávate poslednú šálku kávy?

marton_popradske
Moderátor
6. nov 2017

Vraj niekto môže vypiť kávu aj o desiatej a spí ako malé bábo. Niekto nevypije za deň ani jednu a aj tak sa v posteli večer prehadzuje. A čo vy? Kedy pijete poslednú šálku Vašej obľúbenej Popradskej? Krásny večer a dobrú noc 🙂

Kedy si dávate poslednú šálku kávy?
katkalubkova
6. nov 2017

Bezkofeinovu aj vecer o 22.00h, ide len o tu chut, ked uz vecer kofein prekaza.
Cez den dve normal vecer jednu bez kofeinu, ale pol lyzicky klasickej a pol bezkofeinovej, mliecko do toho a napoj pre Katku je hotovy.
Dokonca aj teraz je jedna pol na pol este nedopita v chodbe na stole!

tami2014
6. nov 2017

@kupcovci piata????😲
A ja nad sebou lamentujem, ked vypijem tri. Hned mi je lepsie. 😉

kaatuuskaa
6. nov 2017

Fuuuuu,no aj o deviatej večer 🙈 spánok mi viac rušia naše dvojbodky, než káva 😂😂😂

misel0806
6. nov 2017

Nemám nejaký vyhradený čas ,kávu môžem vypiť v akúkoľvek hodinu aj neskoro večer u mňa sa zatial žiadne nežiadúce účinky neprejavili,aj večer ked si dám zaspim jak nič.😉😀

kallanchoe
6. nov 2017

Keď dostanem chuť😉 kľudne aj večer niekedy.Nebadam na sebe nejaké účinky kofeínu.

majba
6. nov 2017

K ranajkam. Aj keď niekedy keď poobede padam nahubu tak si dam ešte jednu. 😝

bruneta880
6. nov 2017

@marton_popradske teraz 😀 Ja zaspím ako nemluvňa hneď ako si ľahnem do postele...

tatianasevcikova
7. nov 2017

Ja keď mám chuť si dám a hotovo.....nemám problém so spánkom....keďže som naplno vyťažená večer laham do postele ....pre mňa je káva pôžitok takže si z neho neukrajujem ❤️a keď je chuť vypijem si ju ❤️☕

kupcovci
7. nov 2017

@tami2014 ano piata no musim to obmedziť,no co ked ja zboznujem tu chut kavy 🙂

sea23
7. nov 2017

Moj manžel je kávoholik 🙂 ten môže kávu kedykoľvek. A niekoľko krát za deň ;)

puskaruka
7. nov 2017

Posledna kava je u mna o 16.00

nelly761
7. nov 2017

Ja si davam kavicku iba rano ale ak naaaahodou pride chut na druhu tak este okolo obeda. No a ked ideme na navstevu tak sa stane ze aj neskor.

kvetinka75
7. nov 2017

ja už pijem väčšinou 1x denne a to okolo 9-9:30 hod. Ale tak raz za 2 týždne sa stane, že idem na návštevu alebo si niekam s kamarátkami sadnúť a keď tam krásne rozvoniava káva, tak si dám aj neskôr. Ale po 20.00 hod. už nie. Lebo po nej ma aj smädí a to by som zase veľa vody vypila.

princetongirl3012
7. nov 2017

Väčšinou s manželom okolo tej 15-16, ale keď mám veľkú chuť a na pláne čítať celú noc 😂 tak aj o 20tej. Mám rada tu kávovú vonu, ktorá sa šíri večerným pritom. Proste romantika 😊😉

katek22
7. nov 2017

Keďže nemám problém po káve zaspať, doprajem si ju kedykoľvek. Najviac mi chutí cez deň keď si ju vychutnávam spolu s manželom a tiež ak je studená. 😀 Najneskôr som mala kávu okolo 22-hej hod.

tami2014
7. nov 2017

@katek22 aj vy ste sa ju naucili pit studenu po tom, ako sa vam narodili deti? 😀 Ja som predtym studenu kavu nevzala do ust. Teraz som rada aj za studenu. 🙂

marika58
7. nov 2017

Najlepšie mi chuti káva ráno aj keď som už v 38t.t+1 ta chuť 😋 sa neda odolať 😉😊 pekny deň kočky prajem

makovicamartina
7. nov 2017

Kávu si dám, vždy keď mám chuť,aj večer 😉

evamajercak
7. nov 2017

Ja najradsej doobeda.. Ak si dam poobede, vecer sa mi tazsie zaspava a horsie spim..

jarkamartin
7. nov 2017

prvú pijem doobeda, niekedy sa pri drobke stane, že aj studenú 🙂 a druhú s manželom okolo 16tej, je to náš rituál, kde si porozprávame čo sme za deň zažili, na tú sa teším, viac ako na tú rannú ;)

simusska
7. nov 2017

Ja si dám kávičku ráno, za obedom a potom ešte okolo stvrtej-piatej.....

juliet86
7. nov 2017

Ja si davam kednu rano doobesa a druhu okolo 14 00-16 00 ked mam chut a potrebu. Neskor nie lebo inak by som o jedenastej cumakovala do stropu 🤣

ibabejatka
7. nov 2017

Ja si dám cez deň 4-5 a keď dostanem zákazku a musím pracovať v noci, tak sa mi bežne stáva, že si varím kávu aj o polnoci 😀

ceresnovci
7. nov 2017

kludne aj o 22:00. Espresso.

solinkarka
7. nov 2017

Ja si davam rano okolo 8.00h a druhu poobede okolo 14-15h

katek22
7. nov 2017

@tami2014 neboolo to detmi 😀 uz niekolko rokov takto pijem, boli dni kedy som si spravila rano o 9tej a vypila o 14tej 😀 teraz pri detoch je to samozrejmost ze pijem zimnu 🙂

jeanettka
7. nov 2017

Ja si vychutnám poslednú kávu za deň keď prídem domov z práce, zvyčajne medzi 5 až 6tou.

bendinko
7. nov 2017

U mna neexistuje pravidelna hodina, ktora by bola na kavu posledna. Kavu si viem dat kludne aj o 21 h a nemam problem zaspat. Zalezi aj na chuti a podla toho aky hekticky den mam. Niekedy si dam poslednu uz o 12, inokedy vecer niekde v kaviarni.

kvadrinkaaa
7. nov 2017

Nemám nejaký určený čas... Kávu pijem 3 krát denne... Samozrejme ráno... 😉 a druhu si dávam, keď mám už navarene, upratané a mam taky svoj kľud, čo je okolo tretej, štvrtej.... A keď mám večer chuť len tak zrelaxovať so šálkou v ruke, spravim si capucino ♥️ keďže sa bojím, že by som nezaspala, na mňa to totiž pôsobí...

janie80
7. nov 2017

Ja kavu pijem preto, lebo mi chuti, ziadne zivotabudive ucinky na sebe nepozorujem. Vypijem tak 2-3 salky denne a ked mame "šaľeni dom," tak poslednu kludne aj o 21.00. Ked deti zaspia, vypnem radio, telku, tablet a vychutnavam si vonu a konecne aspon chvilku ticha. 😉