Kedy si dávate poslednú šálku kávy?
Vraj niekto môže vypiť kávu aj o desiatej a spí ako malé bábo. Niekto nevypije za deň ani jednu a aj tak sa v posteli večer prehadzuje. A čo vy? Kedy pijete poslednú šálku Vašej obľúbenej Popradskej? Krásny večer a dobrú noc 🙂

Fuuuuu,no aj o deviatej večer 🙈 spánok mi viac rušia naše dvojbodky, než káva 😂😂😂
Nemám nejaký vyhradený čas ,kávu môžem vypiť v akúkoľvek hodinu aj neskoro večer u mňa sa zatial žiadne nežiadúce účinky neprejavili,aj večer ked si dám zaspim jak nič.😉😀
Keď dostanem chuť😉 kľudne aj večer niekedy.Nebadam na sebe nejaké účinky kofeínu.
K ranajkam. Aj keď niekedy keď poobede padam nahubu tak si dam ešte jednu. 😝
@marton_popradske teraz 😀 Ja zaspím ako nemluvňa hneď ako si ľahnem do postele...
Ja keď mám chuť si dám a hotovo.....nemám problém so spánkom....keďže som naplno vyťažená večer laham do postele ....pre mňa je káva pôžitok takže si z neho neukrajujem ❤️a keď je chuť vypijem si ju ❤️☕
Moj manžel je kávoholik 🙂 ten môže kávu kedykoľvek. A niekoľko krát za deň ;)
Posledna kava je u mna o 16.00
Ja si davam kavicku iba rano ale ak naaaahodou pride chut na druhu tak este okolo obeda. No a ked ideme na navstevu tak sa stane ze aj neskor.
ja už pijem väčšinou 1x denne a to okolo 9-9:30 hod. Ale tak raz za 2 týždne sa stane, že idem na návštevu alebo si niekam s kamarátkami sadnúť a keď tam krásne rozvoniava káva, tak si dám aj neskôr. Ale po 20.00 hod. už nie. Lebo po nej ma aj smädí a to by som zase veľa vody vypila.
Väčšinou s manželom okolo tej 15-16, ale keď mám veľkú chuť a na pláne čítať celú noc 😂 tak aj o 20tej. Mám rada tu kávovú vonu, ktorá sa šíri večerným pritom. Proste romantika 😊😉
Keďže nemám problém po káve zaspať, doprajem si ju kedykoľvek. Najviac mi chutí cez deň keď si ju vychutnávam spolu s manželom a tiež ak je studená. 😀 Najneskôr som mala kávu okolo 22-hej hod.
Kávu si dám, vždy keď mám chuť,aj večer 😉
Ja najradsej doobeda.. Ak si dam poobede, vecer sa mi tazsie zaspava a horsie spim..
prvú pijem doobeda, niekedy sa pri drobke stane, že aj studenú 🙂 a druhú s manželom okolo 16tej, je to náš rituál, kde si porozprávame čo sme za deň zažili, na tú sa teším, viac ako na tú rannú ;)
Ja si dám kávičku ráno, za obedom a potom ešte okolo stvrtej-piatej.....
Ja si davam kednu rano doobesa a druhu okolo 14 00-16 00 ked mam chut a potrebu. Neskor nie lebo inak by som o jedenastej cumakovala do stropu 🤣
Ja si dám cez deň 4-5 a keď dostanem zákazku a musím pracovať v noci, tak sa mi bežne stáva, že si varím kávu aj o polnoci 😀
kludne aj o 22:00. Espresso.
Ja si davam rano okolo 8.00h a druhu poobede okolo 14-15h
Ja si vychutnám poslednú kávu za deň keď prídem domov z práce, zvyčajne medzi 5 až 6tou.
U mna neexistuje pravidelna hodina, ktora by bola na kavu posledna. Kavu si viem dat kludne aj o 21 h a nemam problem zaspat. Zalezi aj na chuti a podla toho aky hekticky den mam. Niekedy si dam poslednu uz o 12, inokedy vecer niekde v kaviarni.
Nemám nejaký určený čas... Kávu pijem 3 krát denne... Samozrejme ráno... 😉 a druhu si dávam, keď mám už navarene, upratané a mam taky svoj kľud, čo je okolo tretej, štvrtej.... A keď mám večer chuť len tak zrelaxovať so šálkou v ruke, spravim si capucino ♥️ keďže sa bojím, že by som nezaspala, na mňa to totiž pôsobí...
Ja kavu pijem preto, lebo mi chuti, ziadne zivotabudive ucinky na sebe nepozorujem. Vypijem tak 2-3 salky denne a ked mame "šaľeni dom," tak poslednu kludne aj o 21.00. Ked deti zaspia, vypnem radio, telku, tablet a vychutnavam si vonu a konecne aspon chvilku ticha. 😉

Bezkofeinovu aj vecer o 22.00h, ide len o tu chut, ked uz vecer kofein prekaza.
Cez den dve normal vecer jednu bez kofeinu, ale pol lyzicky klasickej a pol bezkofeinovej, mliecko do toho a napoj pre Katku je hotovy.
Dokonca aj teraz je jedna pol na pol este nedopita v chodbe na stole!