Vyhrajte 100% prírodný detský čaj
Krásne ránko milé dámy a mamičky. Aký pitný režim pripravujete svojim ratolestiam? Pochváľte sa nám v komentároch a vyhrajte tento fantastický čajík Banán Čučoriedka. Je to 100% prírodný čajík pre všetky deti. Tento čaj je bez cukru a umelých prísad. A opičiak na obale pre krajší deň sa volá Dodo 🙂

@petulda333 BLAHOŽELÁME k výhre!!! 🙂
@marton_popradske dakujeeeem 😊😊😊
@marton_popradske som vedela Janko , že pivko ťa osloví :D ... denka
@denisocka ved pivko je fajnove 😂😂
tak tak ...the best ! ... a gratuluejm 🙂
Moj syncek ma najradsej cistu vodu a v poslednej dobe odstavenu stavu z cerstveho pomaranca 🙂Priznam sa,ze cajom zatial na chut velmi neprisiel,ale kedze zajtra vyrazame na dovolenku do Vysokych Tatier a tam bude este vacsia zima zimicka ako u nas,tak balim na vylety aj termosku a cajiky 🙂A tento od vas mu urcite bude chutit,pretoze hlavne cucoriedky su jeho top ovocie a banany im sliapu na paty 🙂
samozrejme manzelovi ❤ 😇 drobcovi a taktiez mojej milovanej mame a sestram 😇 lebo na nich mi najviac zalezi 😍
Moj 4-rocny syn pije iba vodu alebo nesladeny cajik, nastastie je ako ja a nema velmi rad sladke napoje...A najmladsi je este babetko takze ma najradsej moje mliecko :D
moja dcerka ma najradsej cajik banan-visna, alebo potom cistu vodu, dzusy, a syn ma rad lesnu zmes a matovy caj.
moja dcerka zboznuje cajiky , a vacsinou pijeme popradske pretoze su vyborne samozrejme + med a len sa po nich zapraši🙂
Moje deti majú najradšej popradský čaj lesná Zmes, zahradna zmes a mätový cajik.
odstavene ovocie, bylinkove caje (rucne nazbierane bylinky) alebo detske ovocne caje (Bio a najlepsie tie slovenske), materske mlieko, cista voda, zazvorovy caj a hlavne nesladene.
u nas sú čaje na prvom mieste, momentálne pijú popradský ˇmackový´a a naozaj im chutí, med citusy do čajiku sú u nás top
U nás malá pije feniklovo-rascový čaj alebo bylinkový z domácich byliniek,sem-tam ovocný čaj jej dám. A občas aj džús.
Nesladeny cajik pije moja dcerka od mala,od smedu je super ci v zime ci v lete 🙂 a samozrejme cistu vodu,mineralku ci len tak z vodovodu.Obcas jej doprajem aj nejaky ten dzusik,hlavne 100perc,zriedeny s troskou vody.
Okrem cistej vody, roznych cajov v let's vyrabam aj zaby sliz zihlavovy cajik z cerstvej xihlavy an s v natou rozmixujem s ovocim jahody maliny co je v zahrade alebo co Dom dal.
Pijem vela čajov hlavne bylinkových, ktoré si aj zbieram ale vyskúšala by som aj nové vaše🙂)
moj 3 a pol rocný synček pije cistu vodu popripade osladenu troskou sirupu...obcas ked sme vonku a zabudneme dame si dzusik, a v zimnych casoch sa zohrievame pri cajiku 🙂
Detsky cajik, prpadne vodu Drobčeka a samozrejme materske mliecko 🙂 🙂
Tak tento cajik by veru potesil lebo nas syn v poslednom case len vodu caj do neho dostat mame problem ☹ inak mu pripravujeme vselijake detske ovocne ci bylinkove obmiename to aby nemal to iste 🙂
U nas ficime hlavne na cajoch. Kazde rano nam muz navari dzban caju a potom pocas dna dovaram,ked su chori,varime bylinkove caje s medom. Poslednou dobou si zvykli,ze si robim smoothie,tak kostuju odo mna a ked zachuti,nemaju problem scucnut 2,5deci.
Jeseň, zima a jar pijeme iba čaj 🙂 syn počas celého dňa a ja s manželom ráno a večer 🙂 syn má velmi rád čajíky 🙂 preto musíme mať velkú zásobu čajov a to vždy 🙂 snáď každú príchuť. 👍
Uprednostnujeme kojenecku vodu a cajiky bez cukru, pripadne s medom a vit C.
Ja preferujem čistú dojčenskú vodu,v zime cajiky,ked ešte dcéra nechodila do škôlky,pila neochutene.Teraz už s cukrom,doma s medom.
tak ja sa vždy čudujem keď idem na nákup ľuďom ktorí kupujú balenú vodu vo fľašiach...neuvedomujeme si, aký dar máme,že máme pitnú vodu v domácnostiach..tak my pijeme len čistú vodu a čaje čo si nazbierame v období vírusov aj domácim medom a citrónom. ten z obrázku sme minulý víkend pili u sestry tu som ho ešte nevidela..a jasné kým boli deti kojené tak to bolo MM 🙂
wau, tento sme este nevideli.. Ked sa narodila, pila len materske mlieko, caj som jej nedavala, pretoze vacsina dojcenskych obsahuje cukor.
Cajikuje rano k ranajkam, ked ma chripku, alebo do skolky v termoske si nosi cajik. Celkom s oblubou pije aj domace šťavy, aspon viem co do nich dam a mam 100% istotu..A miluje vodu s citronom 🙂
kedze budeme mat za par dni 3 roky tak by sme radi vyskusali aj nieco speci na pitie s cim sme sa zial v obchode este nestretli 😠 fakt vidim prvykrat tento caj... Miska zial cistu vodu stale dost odmieta, tak musim pridavat nejaku stavu do nej alebo robit cajik... 🙂
Teen moja miluje ❤ najlepsie ked jej pripravim cajik a ona mi povie mami ale ved ja som chcela kakao 😂 pije skoro stale sladim jej max 1 lyzicku cukru lubi medik 😄

Moja malá pije Samozrejme v prvom rade vodu, veľmi ľúbi aj ovocné čaje občas jej kúpim aj nejaký ten 100% dzus ale úplne top je u nás domáci pečený čaj z rôzneho druhu ovocia - mňam.