icon

Vyhrajte 100% prírodný detský čaj

marton_popradske
3. feb 2017

Krásne ránko milé dámy a mamičky. Aký pitný režim pripravujete svojim ratolestiam? Pochváľte sa nám v komentároch a vyhrajte tento fantastický čajík Banán Čučoriedka. Je to 100% prírodný čajík pre všetky deti. Tento čaj je bez cukru a umelých prísad. A opičiak na obale pre krajší deň sa volá Dodo 🙂

Vyhrajte 100% prírodný detský čaj
rius
3. feb 2017

Moja malá pije Samozrejme v prvom rade vodu, veľmi ľúbi aj ovocné čaje občas jej kúpim aj nejaký ten 100% dzus ale úplne top je u nás domáci pečený čaj z rôzneho druhu ovocia - mňam.

marton_popradske
autor
3. feb 2017

@petulda333 BLAHOŽELÁME k výhre!!! 🙂

petulda333
3. feb 2017

@marton_popradske dakujeeeem 😊😊😊

denisocka
3. feb 2017

@marton_popradske som vedela Janko , že pivko ťa osloví :D ... denka

petulda333
3. feb 2017

@denisocka ved pivko je fajnove 😂😂

denisocka
3. feb 2017

tak tak ...the best ! ... a gratuluejm 🙂

ciusinka
3. feb 2017

Moj syncek ma najradsej cistu vodu a v poslednej dobe odstavenu stavu z cerstveho pomaranca 🙂Priznam sa,ze cajom zatial na chut velmi neprisiel,ale kedze zajtra vyrazame na dovolenku do Vysokych Tatier a tam bude este vacsia zima zimicka ako u nas,tak balim na vylety aj termosku a cajiky 🙂A tento od vas mu urcite bude chutit,pretoze hlavne cucoriedky su jeho top ovocie a banany im sliapu na paty 🙂

angiela
3. feb 2017

samozrejme manzelovi ❤ 😇 drobcovi a taktiez mojej milovanej mame a sestram 😇 lebo na nich mi najviac zalezi 😍

aadrika
3. feb 2017

Moj 4-rocny syn pije iba vodu alebo nesladeny cajik, nastastie je ako ja a nema velmi rad sladke napoje...A najmladsi je este babetko takze ma najradsej moje mliecko :D

paulina111
3. feb 2017

moja dcerka ma najradsej cajik banan-visna, alebo potom cistu vodu, dzusy, a syn ma rad lesnu zmes a matovy caj.

nikcii
3. feb 2017

moja dcerka zboznuje cajiky , a vacsinou pijeme popradske pretoze su vyborne samozrejme + med a len sa po nich zapraši🙂

slzinka23
3. feb 2017

Moje deti majú najradšej popradský čaj lesná Zmes, zahradna zmes a mätový cajik.

majah212
3. feb 2017

odstavene ovocie, bylinkove caje (rucne nazbierane bylinky) alebo detske ovocne caje (Bio a najlepsie tie slovenske), materske mlieko, cista voda, zazvorovy caj a hlavne nesladene.

alex2201
3. feb 2017

u nas sú čaje na prvom mieste, momentálne pijú popradský ˇmackový´a a naozaj im chutí, med citusy do čajiku sú u nás top

martina374
3. feb 2017

U nás malá pije feniklovo-rascový čaj alebo bylinkový z domácich byliniek,sem-tam ovocný čaj jej dám. A občas aj džús.

cilkajanka
3. feb 2017

Hanička má rok a takto sa učí piť s pohárika so sosáčikom vodu. Dlho nechcela okrem môjho mliečka piť nič iné a aj teraz je silná závisláčka na dojčení, ale už sa to pomaličky láme, takže radi vyskúšame aj iné zdravé nápoje.

olivka26
3. feb 2017

Nesladeny cajik pije moja dcerka od mala,od smedu je super ci v zime ci v lete 🙂 a samozrejme cistu vodu,mineralku ci len tak z vodovodu.Obcas jej doprajem aj nejaky ten dzusik,hlavne 100perc,zriedeny s troskou vody.

ivankajar
3. feb 2017

Okrem cistej vody, roznych cajov v let's vyrabam aj zaby sliz zihlavovy cajik z cerstvej xihlavy an s v natou rozmixujem s ovocim jahody maliny co je v zahrade alebo co Dom dal.

kristian33
3. feb 2017

Pijem vela čajov hlavne bylinkových, ktoré si aj zbieram ale vyskúšala by som aj nové vaše🙂)

erika630
3. feb 2017

moj 3 a pol rocný synček pije cistu vodu popripade osladenu troskou sirupu...obcas ked sme vonku a zabudneme dame si dzusik, a v zimnych casoch sa zohrievame pri cajiku 🙂

tutiynka
3. feb 2017

Detsky cajik, prpadne vodu Drobčeka a samozrejme materske mliecko 🙂 🙂

majocka24
3. feb 2017

Tak tento cajik by veru potesil lebo nas syn v poslednom case len vodu caj do neho dostat mame problem ☹ inak mu pripravujeme vselijake detske ovocne ci bylinkove obmiename to aby nemal to iste 🙂

lyrrya
3. feb 2017

U nas ficime hlavne na cajoch. Kazde rano nam muz navari dzban caju a potom pocas dna dovaram,ked su chori,varime bylinkove caje s medom. Poslednou dobou si zvykli,ze si robim smoothie,tak kostuju odo mna a ked zachuti,nemaju problem scucnut 2,5deci.

visnacka
3. feb 2017

Jeseň, zima a jar pijeme iba čaj 🙂 syn počas celého dňa a ja s manželom ráno a večer 🙂 syn má velmi rád čajíky 🙂 preto musíme mať velkú zásobu čajov a to vždy 🙂 snáď každú príchuť. 👍

ferihegy
3. feb 2017

Uprednostnujeme kojenecku vodu a cajiky bez cukru, pripadne s medom a vit C.

luspik
4. feb 2017

Ja preferujem čistú dojčenskú vodu,v zime cajiky,ked ešte dcéra nechodila do škôlky,pila neochutene.Teraz už s cukrom,doma s medom.

rendicka
4. feb 2017

tak ja sa vždy čudujem keď idem na nákup ľuďom ktorí kupujú balenú vodu vo fľašiach...neuvedomujeme si, aký dar máme,že máme pitnú vodu v domácnostiach..tak my pijeme len čistú vodu a čaje čo si nazbierame v období vírusov aj domácim medom a citrónom. ten z obrázku sme minulý víkend pili u sestry tu som ho ešte nevidela..a jasné kým boli deti kojené tak to bolo MM 🙂

reni1512
4. feb 2017

wau, tento sme este nevideli.. Ked sa narodila, pila len materske mlieko, caj som jej nedavala, pretoze vacsina dojcenskych obsahuje cukor.
Cajikuje rano k ranajkam, ked ma chripku, alebo do skolky v termoske si nosi cajik. Celkom s oblubou pije aj domace šťavy, aspon viem co do nich dam a mam 100% istotu..A miluje vodu s citronom 🙂

beat
5. feb 2017

kedze budeme mat za par dni 3 roky tak by sme radi vyskusali aj nieco speci na pitie s cim sme sa zial v obchode este nestretli 😠 fakt vidim prvykrat tento caj... Miska zial cistu vodu stale dost odmieta, tak musim pridavat nejaku stavu do nej alebo robit cajik... 🙂

sunny8
5. feb 2017

Teen moja miluje ❤ najlepsie ked jej pripravim cajik a ona mi povie mami ale ved ja som chcela kakao 😂 pije skoro stale sladim jej max 1 lyzicku cukru lubi medik 😄