icon

Vyhrajte čajovú vitamínovú bombu: zázvorový čaj s acai

marton_popradske
1. feb 2017

Krásne ránko milé dámy a mamičky. Máme stredu a pod Tatrami sa výrazne oteplilo. -6 je vlastne veľmi príjemná teplota na rannú prechádzku, alebo beh. Ja som bežal ... na autobus. A čo vy? Ako posilňujete svoju imunitu? Napíšte nám do komentárov a my najzaujímavejšej odpovedi pošleme jeden veľmi exkluzívny a zaujímavý zázvorový čaj s ACAI a pribalíme zázvorový s citrónom aj bazou. Mimochodom acai je pôvodom s exotickej Brazílie a je veľkou oporou pre správne fungovanie organizmu ráno či večer. Acai je naozajstná vitamínová bomba, ktorej chuť je jemne trpká, až nasláddla. Hoci v preklade znamená: „plačúce ovocie“, zvyšuje schopnosť koncentrácie, posilňuje pamäť a eliminuje depresívne stavy. Acai je taktiež výborným doplnkom pre športovcov, keďže podporuje regeneráciu svalov pri zvýšenej fyzickej aktivite. Krásne ránko ešte raz všetkým🙂

Vyhrajte čajovú vitamínovú bombu: zázvorový čaj s acai
Strana
z3
barbie77
1. feb 2017

3x týždenne plávanie, saunovanie a popritom vyváľanie v snehu a opäť saunovanie. Škoda že v zime sa nedá chodiť na kolieskové korčule. Určite by som to realizovala. A môj plán na slnečný februárový víkend je aspoň 20km na biku. 🙂

vmizerova1988
1. feb 2017

Ja som toho názoru že pre dobrú imunitu stačí ak sa človek zdravo stravuje a ma pohyb na čerstvom vzduchu.😉

kittyjuliette
1. feb 2017

Eeeehm,rano si hovorim-chcelo by to zbehnut do obchodu a na postu...idem pozriet,ako je vonku a aha😅a kedze to mam tak na 2 hodky rychlej chodze,dnes mam o budovanie imunity postarane😂

pyky
1. feb 2017

Ja som astmatik a kedze planujeme babo tak som sa rozhodla zbavit liekov na astmu a alergiu... zabralo to na 100%... Som druhy rok bez liekov a este ma to aj bavi...😊... otuzovanie... Patrim k Ladoborcom Slovensko... obcas je to narocne kedze plavky zmrznu na Vas skor ako ich date dole, ale je to to naj co pre svoje zdravie robim...

mirka907
2. feb 2017

Rano je to vzdy voda s citronom a pije ju so mnou aj moja 7rocna dcerka. Jeme vela ovocia a zeleniny....ja si do prace mixujem smoothie a u mna este nesmu na na dennom jedalnicku chybat chia semienka.....Caje s medom pijeme v tejto zime vzdy vecer (obcas ich ale nahradi varene vinko....v tomto dcerku vynechavam :D) A u mna je to este beh....pri -14, v snehu , dazdi, vetre...v lese, po ceste....je to jedno...Takze pocas historicky jedneho z najchladnejsich januarov to u mna vyzeralo takto 😉

janca0079
2. feb 2017

jeme ovocie i zeleninku a chodíme na prechadzky, teraz ked nam "konecne naznezilo po troch teplych zimách aj sa sánkujeme 🙂

brigelka
2. feb 2017

ja si na imunitu pripravujem za 2 lyzice lesneho medu, 1 vytlaceny citron a trosku mletej skorice, premiesam a jem lyzickou 😉 k tomu silny zazvorovy caj a ovocny salat z bananu, pomaranca, mandarinky, jablka a kiwi 🙂

anka2015
2. feb 2017

U nás doma sú to pravidelné prechádzky, veľa ovocia a bylinkové čajíčky...

luciola
2. feb 2017

Doležita je strava a pobyt vonku, mi pijeme hodne bilinkovych čajov a v izbe kde spime mame slanu vodu na radiatore každy den sme vonku. a detom davam imunoglukan a cibulu z medom.

monicka3
2. feb 2017

A este je dobrý na štítnu zlazu..Ak niekto ma vysoke hodnoty + akai ..presne .Inak aj susene.Dcere davam zazvor + baza , akai , citron..udrzuje a vysoke hodnoty viaminu C..
Je vyborny .

bibuska376
2. feb 2017

My posilňujeme imunitu s ovocím zeleninkou a ma čerstvom vzduchu za stáleho počasia

happyzuuz
2. feb 2017

Vitamin C, kazdy den prechadzka, pravidelne vetranie ked sme vo vnutri, pitie caju zazvor, citron, med. Spravna strava xi ale to uz nebudem rozpisovat iba ak by ste chceli nas jedalnicek xi

ivanahodova
2. feb 2017

Ja posilňujeme svoju imunitu tak že každé ráno vybehnem von len v pyžame aby som naštartovala auto.

kvetinka5251
2. feb 2017

Mam velmi slabu imunitu musim uzivat lieky na posilnenie imunity ,len dako to pomaly zabera a schytam vsetky mozne virozy hned som nachladena .kazdy den jem vela ovocia ,orieskov , cajov a vselijake vitaminy na posilnenie imunity a vysledok stake slaba imunita .

tina1992
2. feb 2017

Ja imunitu posilnujem kazdodennym pobytom vonku s mojou malou dcerou, cvicim a pijem posilnujuce caje... A pohybu patria aj postelove hratky (vycaria usmev a dobiju telu baterky). 😎😈

silvika077
2. feb 2017

Prechádzky a korčulovanie na lade, teraz ked je sneh tak veľká sanica čiže každý den ked len pol hodky na čerstvom vzduchu. Každý večer a ráno za lyžicu medu s citronom a celodenne pijeme nesladené popradské či už ovocné alebo bylinkové čajíky.... a poviem vám , že o pomáha , zatial sme chorý neboli. 🙂😉

melesmeles
2. feb 2017

Som matka dvoch malych deti, okolo ktorych je stale co robit. Na sebe ozaj vela casu nemam. Nas tato chodi casto na sluzobky, tym padom ja si "nemozem dovolit byt chora". Preto chora ani nebivam. U mna je to myslim hlavne o psychike. Takze moju imutinu si poslinujem hlavne pozitivnym myslenim a snazim sa byt vzdy vphode a nestresovat. Myslim, ze ak je clovek v strese je ovela nachylnejsi na choroby.

Takze pohoda, klidek, cajicek😀

sticker
angellito
2. feb 2017

Hlavne nesediet doma, ale riadne sa nababusit a ist na dlhe prechadzky do prirody 👶

ferihegy
2. feb 2017

Ahojte. Podla mna zakladom dobrej imunity je chodenie von za kazdeho pocasia, menej vykurene miestnosti, vela zeleninky a ovocia a kvalitny teply cajik s citronom. My sa tesime zo sniezika 🙂

jovka
2. feb 2017

jem vela ovocia,vitasmin c,pijem caje hlavne bylinkove a vetram..doma neprekurujem,zial niekedy ani to nestaci,a skolilo ma:(

adell77
3. feb 2017

Chodím po daždi milujem ked prší milujem byt vonku ci je leto ci zima a moja dcéra to ma zjavne po mne ma 2r ae ked prší uz ma dáždnik nachystany a ťahá ma von 😀

luz5
3. feb 2017

Nase male tornado ma naucilo chodit von za kazdeho pocasia ... pritom pre mna je najvacsi relax kniha a deka 🙂) moje nadeje a snahy o jeho unavu avybitie energie po 3 hodinach chodze doobeda a hodinku poobede, v 18 mesiacoch definitivne stroskotali, a zmierila som sa s tym, ze nam staci len nocny spanok, a aj to len 10 hodin. Na druhej strane je zdravy 🙂, a ja s nim, a to je najhlavnejsie 🙂) a tento outdoorovy styl nam, dufam, pomoze posilnit nasu imunitu 🙂))

krtica11
3. feb 2017

teraz lezim v nemocnici po porode ale pocas celeho tehotenstva som sa snazila pravidelne chodit na prechadzky a jest vela cerstveho ovocia a musim povedat ze som nebola chora 🙂

shilou
3. feb 2017

Chodíme na prechádzky, kupujeme veeela ovocia, pijeme čaje 🙂

jazmine
3. feb 2017

Láska,láska,láska najlepsia prevencia.😍 ❤

darling16
3. feb 2017

Ja som posledné mesiace nabehla na štýl cvičenia vo fitku, ktoré striedam s brušnými tancami 🙂 Pár dní som síce tieto aktivity nahradila super lyžovačkou, ale už som opäť doma, takže pokračujem. 🙂 Do toho si robím ovocný fresh, pijem rôzne čajíky a echinaceu. 🙂 Odporúčam!

dajna11
4. feb 2017

no je rozdiel čo ja robím pre imunitu a čo deti....tie teda tej zelenine velmi neublížia....čo zas ja milujem,ovocie samozrejme....máme radi....čajíčkujeme každý den.....med a citron musí byť....a kedže deti tu zeleninu nemusia....snažím sa ich zapriahnuť aspon do pohybu vonku.....korčule ...na tie nám teraz počasie praje...ked nie pomože zimný štadion a potom máme psa ktorý miluje prechádzky...a tak mu deti urobia radosť a tým aj samozrejme oni sa hýbu....

elinka5
4. feb 2017

Pozitivne myslenie a vela dobrej nalady a smiechu. A v zime pijeme vela zazvoroveho caju s medom a citronom.

Strana
z3