PONDELKOVÁ SÚŤAŽ: Kto si prosí omaľovánku?
Ahojte, dnes hráme o prekrásne antistresové omaľovánky pre dospelých priamo z Raja 🙂
Stačí odpovedať správne na otázku: Ktorý jogurt na našom Slovenskom trhu je od konca leta ešte čistejší, vhodný aj pre najmenšie bábätká a môže sa hrdo pýšiť označením 100% NATURE = teda prírodný?
Zajtra 10 z vás za správnu odpoveď odmeníme krásnou omaľovánkou.
Tento krát sme sa rozhodli odmeniť nádhernou a populárnou omaľovánkou tieto mamičky:
@melesmeles
@sanide
@maryah
@ivec16
@matarka
@curcuma
@mizub
@s_i_s_a
@katema
@wandie
Zo srdca blahoželám a veľmi pekne vás prosím o adresu do správy, ako predmet prosím uveďte Maľujeme s Probiou 🙂

Rajo Probia Nature 🙂
Rajo Probia Nature 🙂 antistresová omaľovánka by sa mi zišla, keďže bývam v dome so svokrou 😀
Rano Probia Nature 🙌
Rajo probia nature
Rajo Probia Nature
Rajo ProBia Natur
rajo probia nature 🙂
dobry den, tou novinkou a este zdravsou verziou je Probia Nature od firmy Rajo..
Rajo Probia Nature
Probia Nature od Rajo 🙂
Rajo Probia Nature
Rajo Natur Probia
Rajo Probia Nature
Rajo Probia Nature
Rajo probia nature jogurt
Rajo Probia Nature 😀
Rajo Probia Nature
Rajo probia nature
Rajo probia nature
Rajo Probia Nature
Rajo Probia Nature
Rajo Probia Nature (jeeej tak ta by sa mi pri detoch zisla - ja si prosim, prosim prosim 😵 😀 )
Rajo Probia Nature 🙂
rajo probia nature, dakujem ze ju vyrabate, hladala som jogurt ktory obsahuje okolo 2-3% tuku, a veru nie je ich velmi vela, mnohe su smotanove a mnohe nizkotucne, ten vas je taky aky som hladala a pritom nie je kysely, aj vdaka vasmu jogurtu sa mi podarilo zredukovat svoju hmotnost a najst vyvazeny jedalnicek. urcite by som ho ponukla aj svojmu dietatu ako prvy jogurt
Rajo Probia Nature 🙂
Rajo probia nature
Rajo Probíhá Nature
=ProBia Nature od rajo 😵
Rajo probia nature

Rajo probia nature