icon

Aké máte skúsenosti s donáškovou službou Tesco Potraviny domov?

daska_tesco
30. máj 2016

Milé mamičky, napíšte nám , čo by ste chceli vedieť o donáškovej službe Tesco Potraviny domov, čo by ste zlepšili a čo podľa vás funguje.

Jednu z vás za zaujímavý príspevok v nedeľu 5. júna 2016 odmeníme 15 € kupónom na nákup cez donáškovú službu Tesco Potraviny domov a tri z vás získajú balíček vlhčených obrúskov Tesco Loves baby.

Aké máte skúsenosti s donáškovou službou Tesco Potraviny domov?Aké máte skúsenosti s donáškovou službou Tesco Potraviny domov?
daska_tesco
autor
30. máj 2016

@pipo1777 To nás teší ! Určite využi .-) ! Nie je nič pohodlnejšie, ako keď si nákup môžeš prevziať rovno pri dverách od "fešného " mládenca 😀

slavaf
30. máj 2016

My túto službu využívame už dlho a od začiatku sa nám veľmi páči. Jednak šetríme čas, kúpim len to, čo potrebujem, všetky akcie a dobré ceny mám priamo pred sebou a odpadá prehováranie detí, že pri regáli so sladkosťami nemôžeme prestáť pol dňa... 🙂 Takže jednoznačne sme Vašimi veľkými fanúšikmi a sme so službou veľmi spokojní, jediné dve veci by som ešte zlepšila, a to podrobnejší popis zloženia, resp. obrázok, ktoré u niektorých produktov úplne chýbajú a druhým vylepšením by mohla byť možnosť využitia kupónov Clubcard aj pri tejto forme nákupu. Ale určite sme veľmi radi, že táto služba existuje 😉

lucik194
30. máj 2016

v minulosti som tak 1-2x mesacne sluzbu tesco domov vyuzila, ale teraz posledne mesiace vobec, muz nechodi na dlhe sluzobky, tak chodi na velky nakup osobne. So sluzbou som bola spokojna, menej som bola uz spokojna s tym ze nemate vsetok tovar co predavate v kamennych obchodoch - tak ho nemate na predaj online (konkretne mrazene ryby a rybie vyrobky)....

monya13
30. máj 2016

Nepočula som ešte o takejto službe...musí to buť super. Funguje to aj v menšich mestach?

chrumka84
30. máj 2016

Občas využívame na väčšie nákupy, ak plánujeme oslavu napr.. Vody, mlieko, alko, nemusíme to vláčiť my.

Stane sa, že donesú náhradu, s tým už rátam. Všeobecne sa mi zdá, že tesco znížilo kvalitu ovocia a zeleniny. Čo je smutné, že to donesú aj domov (nahnité hrozno, obúchané jablká). Tiež je to niekedy v igelitkách nahádzané hlava nehlava, čo nemám rada, môže sa tovar popučiť s poškodiť.
Inak super na ťažké veci. Ujovia, čo roznášajú sú vždy super, milí a ochotní.

zania
30. máj 2016

My sme túto službu využili, keď som bola dlhšie chorá a písať manželovi na papier všetko detailne, napr. aj konkrétny druh ryže sa mi veru nechcelo, jednoduchšie bolo naklikat si to priamo cez net a vybrať si presne to, čo som chcela. A ešte keď sa dalo aj vybrať si čas donášky, tak úplne super.
Teraz plánujem túto službu využívať častejšie, keďže budeme mať prirastok a určite sa mi nebude chcieť behat po obchodoch, radšej pojdeme do prírody 🙂
So službou sme nemali problém, šofér bol vždy veľmi milý a keď videl, že napr.balik minerálok sama nevládzem odniest, tak mi ich vramci bytu ešte pomohol dať do špajze 🙂
len by ste mohli rozšíriť miesta donasok, viem si predstaviť, že by som takto naklikala nákup a nechala ho poslať rovno k starkej do dedinky vedľa nášho mesta ;)

daska_tesco
autor
30. máj 2016

@slavaf Ďakujem za pochvalu a cením si aj pripomienky !

daska_tesco
autor
30. máj 2016

@monya13 Skús overiť, či služba funguje aj v tvojom bydlisku na tomto linku: http://tesco.sk/sluzby-a-znacky/tesco-sluzby/po...

sintra
30. máj 2016

sluzbu potraviny domov vyuzivam, odkedy je dostupna v meste, kde byvam, teda uz dlhsie. V zasade som spokojna, nakupujem tak hlavne tazke veci, ktore by mi bolo nepohodlne nosit v rukach, kedze nemam auto. Jeden cas som mala velke vyhrady k tzv.nahradam, ktore obcas vobec nezodpovedaju povodne objednanemu tovaru ani cenou, ani prichutou. Toto sa trosku zlepsilo, ale stale obcas zahapruje. Uvitala by som moznost, ak by bola pri zadavani nakupu moznost zvolit si, ze ak mnou uvedeny tovar nebude dostupny, nechcem zan ziadnu nahradu. Pretoze sa mi opakovane stalo, ze som sa na tu vec z nakupu spoliehala, prisiel nakup, nahradu som vratila, lebo mi nevyhovovala a tym padom som uz danu potravinu doma nemala :(
Ovocie a zeleninu nenakupujem cez donasku vobec, tieto veci si najradsej vyberam sama, nebola som spokojna s kvalitou.
Dalsia vec, za ktoru sa prihovaram je kompletny popis zlozenia, toto sa uz zlepsilo, ale niekde stale chyba, pritom pre alergikov je to nevyhnutnost (tyka sa jedla aj kozmetiky)

gatciova
30. máj 2016

No ja by som využívala, keby to bolo aj tu u nás v PN a okolí.

daska_tesco
autor
30. máj 2016

@zania Ďakujem , a ako čítam .... službu využívaš naplno. 😀 Na rozširovaní stále pracujeme , tak dúfam, že čoskoro tam bude lokalita dedinky, kde býva starká . Teším sa!

marika_marika
30. máj 2016

@daska_tesco Službu využívam už dlhšie a som s ňou veľmi spokojná. Mám len dobré skúsenosti so šoférmi, sú veľmi milí a ochotní. Minule sa ma šofér opýtal, ako sa mám, a ja mu na to, že výborne. On nato, že aspoň niekto to povie , a potom trochu zarazene konštatoval: "Vy máte tri deti, že?"
Ja: "áno, prečo?" On: " Minule tu po mne strieľali pištoľami."
🙂 Pamätal si to dobre 🙂
Vždy som bola spokojná s doručeným tovarom. Jediné, čo ma občas pri objednávaní mätie, že neviem, aký dátum spotreby bude na doručenom tovare. Keď napr. chcem smotanu na nedeľu, ako viem, že mi v stredu neprivezú smotanu s dátumom spotreby v sobotu?

xkatulka
30. máj 2016

Ja nedam dopustit na tuto sluzbu. Vyuzivam najviac na vianoce a velku noc. Napr. Ja mam skusenost s ovocim zeleninou a masom ze mi vzdy donesu krajsie ako je na predajni. A co ma najviac tesi je mila obsluha. Nemusim sa pozerat na mrzute predavacky a milion ludi v obchode. U nas super sluzba.

mariadarina
30. máj 2016

Prave mam objednane 😀 Je to fajn, ked si mozem doma vyklikat a vsetko mi pride az pred dvere. Vyhoda je aj v tom, ze ked listujem polozku svoje oblubene alebo akcie, tak kupim aj take veci, co by som v kamennej predajni nekupila, lebo nie je realne obist kazdu ulicku v Tescu, aby som na nieco nezabudla. A hlavne mozem kupovat vo velkom, co by som v rukach neodniesla, napr. muky, mineralky atd. Co mi chyba je, ze ta ponuka nie je totozna s kamennou, skoda, ze sa nedaju kupit aj hracky, oblecenie... A este je skoda, ze ceny sa nie vzdy zhoduju s objednávkou. Ked je napr. nieco v akcii a ja toho obejdnam viac aj do zasoby a potom mi to pride v plnej sume - vratit to sice mozem, ale ked to potrebujem, nemam velmi na vyber. Privitala by som, keby bol tovar zadeleny podla alergii - napr. zalozka pre bezlepkarov, bezmliekarov, bezvajecnych a pod. To by mi usetrilo veela casu.

patulienkab1
30. máj 2016

Ahoj, hoci bývame len 20 km od Prešova ani u nás nie je táto služba dostupná ☹ aj keď by sme ju radi využívali... Podľa mňa tomu úplne chýba logika. Veď ak bývam v blízkosti Tesca zájdem tam aj osobne. Táto služba by mala byť v prvom rade pre tých, ktorým je Tesco bežne nedostupné...
Ešte by ma potešila aj takáto možnosť: Ja nakúpim v pohodlí domova, váš pracovník v priebehu 2 hodín nachystá, manžel po ceste z práce zaplatí a vyzdvihne nachystaný nákup...všetky predsa vieme ako chlapi radi nakupujú...

maca2014
30. máj 2016

ja som využívala službu tak raz mesačne a veľmi mi to vyhovovalo nakoľko priateľ pracoval v zahraničí a s bábom sa mi nakupovalo ťažšie, a musím povedať že veľa krát by som volila nákup cez donášku aj keď bol priateľ doma, pretože keď išiel na nákup on, tak mi volal aj 10x a to musím podrobne vysvetliť čo presne potrebujem 😀 😀 😀 takže pre mňa bol "Tesco-man" bez zbytočných otázok top 😵 😀 😀

daska_tesco
autor
30. máj 2016

@lulu0123 Je to možné. Objednávku môžeš vytvoriť do 23.00 hod. a dovoz si môžeš vybrať z dvojhodinových intervalov už na druhý deň 🙂 alebo až v rozmedzí troch týždňov, čo je skvelé napríklad pri plánovaní návratu z dovolenky 😎

daska_tesco
autor
30. máj 2016

@simca444 Pracovníci, ktorí tovar pre vás pripravujú na rozvoz od skorého rána, sú špeciálne vyškolení tak, aby vyberali z regálov len to najlepšie -sledujú dátum spotreby aj kvalitu ovocia a zeleniny. Ak by sa ti náhodou niečo nepáčilo, môžeš privezený tovar odmietnuť a vodič ho zavezie späť do predajne 🙂

majinka273
30. máj 2016

Parkrat v minulosti sme vyuzili tuto sluzbu, hlavne, ak sme potrebovali velke a tazke veci, boli sme vzdy spokojni 🙂

daska_tesco
autor
30. máj 2016

@lucik194 Tovar sa snažíme stále dopĺňať a rozširovať aj sortiment. Mrazené rybky v ponuke máme - aj sladkovodné aj morské. https://potravinydomov.itesco.sk/groceries/sk-S...
a morské : https://potravinydomov.itesco.sk/groceries/sk-S...

mimanr
30. máj 2016

sluzbu som chcela vyuzit uz dva razy, ale na nasu ulicu sa nedovaza. Ziadala som o pridanie do databazy vo februari a opakovane aj v marci. Odpoved bola, ze adresy sa aktualizuju v priebehu niekol.mesiacov. Pritom do ulic okolo nas sa dovaza. skoda... ☹

evik4
30. máj 2016

Ja by som urcite vyuzivala na velke nakupy, bohuzial byvam na dedine kde sluzba nieje dostupna, aj ked si myslim ze by to nemal byt az taky problem, pretoze najblizsie tesco je vzdialene cca 12km.

3009
30. máj 2016

Ja som využila službu Tesco potraviny domov len 1x pred vianocami. Bol to väčší nákup, tak mi to ušetrilo čas aj námahu, nakoľko som už na dôchodku. So službou som bola spokojná. Keď zasa budem potrebovať väčší nákup, tak využijem. Ale chcem sa spýtať prečo sa nedá objednať aj oblečenie - hlavne detské? Rada by som využila takúto službu.

daska_tesco
autor
30. máj 2016

@luz5 Lucka, hor sa do toho ! .-)
1. V ponuke máme rozne druhy pečiva, aj čerstvé , aj vákuovo balené a dokonca aj bezlepkové : https://potravinydomov.itesco.sk/groceries/?_ga...
2. Plienky nájdeš napr. tu : https://potravinydomov.itesco.sk/groceries/?_ga...
a aviváže tu : https://potravinydomov.itesco.sk/groceries/sk-S...
3. Čo sa týka oblečenia - zatiaľ do ponuky pridať neplánujeme

misjana
30. máj 2016

Na sluzbe by som ocenila,keby som po zadani rezervacie na cas videla ceny platne v dany den-napr (a co mi najviac vadi) ked nakupujem v utorok s dovozom na stredu,nevidim cenu platnu pre moj nakup (lebo v stredu zacinaju nove akcie). Inak som so sluzbou velmi spokojna,vyuzivam ju od sameho zaciatku, aj stranka sa mi pacila viac ta stara (2-3mesiace dozadu sa trochu zmenila).

bibyke
30. máj 2016

No žiaľ žiadne skúsenosti, keďže neviem prečo ešte stále sa táto možnosť v našom meste nezaviedla.. Rada by som túto službu vyuzila,keďže momentálne nemáme auto,muža mám týždne v práci odcestovaneho,som doma sama s malym synčekom,rada by som túto službu využívala ak by to bolo možné.. Neviete mi prosím povedať, či sa vôbec plánuje zaviesť aj rozvoz v RS a okolí?

daska_tesco
autor
30. máj 2016

@chrumka84 Ďakujem za informáciu a urobíme všetko pre to, aby sa to už nezopakovalo. Prosím, pošli mi do správy adresu, kam objednávaš Tesco Potraviny domov, aby sme vedeli, z ktorej predajne ti tovar chodí. Ďakujem.

daska_tesco
autor
30. máj 2016

@gatciova Nové lokality zatiaľ nie sú sfinalizované, ale môžeš sa predregistrovať amailom ti dáme vedieť, keď službu spustíme v tvojom okolí: http://tesco.sk/sluzby-a-znacky/tesco-sluzby/po...

daska_tesco
autor
30. máj 2016

@bibyke Nové lokality zatiaľ nie sú sfinalizované, ale môžeš sa predregistrovať amailom ti dáme vedieť, keď službu spustíme v tvojom okolí: http://tesco.sk/sluzby-a-znacky/tesco-sluzby/po...

atka27
30. máj 2016

My sme s toto sluzbou spokojni, vyuzivame ju hlavne vtedy, ked manzel nie je doma, ked je zle pocasie, ked nestihame ist na nakup alebo su chore deti a nevieme ist na nakup. Vyhoda je, ze nakupime len to, co naozaj potrebujeme a neminame peniaze na ine zbytocnosti 🙂.