icon

SOBOTŇAJŠIA SÚŤAŽ O 30 €

daska_tesco
4. jún 2016

Milé mamičky a budúce mamičky, máte poslednú šancu zapojiť sa do súťaženia s donáškovou službou Tesco Potraviny domov.
Stačí, ak správne odpoviete na otázku: Čo je Klikni&Vyzdvihni, a v ktorých mestách na Slovensku funguje?
Jednu z vás za správnu odpoveď zajtra doobeda odmeníme 30 € poukážkou na nákup cez Tesco Potraviny domov. Držíme palce 🙂

SOBOTŇAJŠIA SÚŤAŽ O 30 €SOBOTŇAJŠIA SÚŤAŽ O 30 €
Strana
z3
nikenzi
4. jún 2016

Služba Klikni & Vyzdvihni ponúka všetky výhody nakupovania cez internetovú službu Tesco Potraviny domov spolu s možnosťou vyzdvihnúť si naše potraviny z Tesco obchodu v čase, ktorý nám vyhovuje ;) Služba je dostupná v obchodoch Tesco EXTRA Petržalka, Tesco EXTRA Zlaté piesky , Tesco EXTRA Košice a v Hypermarkete Nitra.

three
4. jún 2016

Klikni & Vyzdvihni ponúka všetky výhody nakupovania cez internetovú službu Tesco Potraviny domov spolu s možnosťou vyzdvihnúť si naše potraviny z Tesco obchodu v čase, ktorý nám vyhovuje.
Vyzdvihnúť sa dajú v Tesco EXTRA Petržalka, Tesco EXTRA Zlaté piesky, Tesco Extra Košice a Hypermarket Nitra.

butterfly38
4. jún 2016

Klikni&Vyzdvihni znamena, ze cely moj nakup objednany cez internet mi pripravia v pobocke Tesca a ja si ho pridem vyzdvihnut v case, ked mi to vyhovuje. Nakup mi nalozia priamo do auta. Tato sluzba funguje v okoli miest: Bratislava, Nitra, Košice, Trnava, Prešov, Galanta, Šala, Malacky, Hlohovec.

bukobuko
4. jún 2016

Klikni&Vyzdvihni znamena, ze cely moj nakup objednany cez internet mi pripravia v pobocke Tesca a ja si ho pridem vyzdvihnut v case, ked mi to vyhovuje. Nakup mi nalozia priamo do auta. Tato sluzba funguje v okoli miest: Bratislava, Nitra, Košice, Trnava, Prešov, Galanta, Šala, Malacky, Hlohovec.

jul17
4. jún 2016

Je to hlavne pre tých ktorí už po práci nechcú štát ešte v radu a hľadať veci. Objednajú a vyzdvihne. Košíček Nitra Bratislava

luz5
4. jún 2016

Sluzba je vyhodna najma pre mamicky s detmi, kedy si mozu nakup vzydvihnut priamo bez potreby nakupovania fyzicky, staci si ho objednat vopred. Stoji necele euro. Mamicke nalozia nakup a fici s detickami dalej 🙂)

cverna
4. jún 2016

Služba Klikni & Vyzdvihni - môžem si prostredníctvom nej nakúpiť cez internet, nákup mi v Tescu pripravia, a ja si ho vyzdvihnem potom autom.
Služba je momentálne dostupná v mestách Nitra, Bratislava a Košice

lilien1914
4. jún 2016

Online nakúpim, tovar mi pripravia a bezpečne uložia na vyzdvihnutie v čase, ktorý mne vyhovuje.Služba zatím funguje v mestách Bratislava(Tesco EXTRA Petržalka , Tesco EXTRA Zlaté piesky)
,Nitra(Hypermarket )a Košice(Tesco Extra). 😉

levice13
4. jún 2016

Klikni&Vyzdvihni - nákup cez internet, ktorý mi pripravia a vyzdvihnem si ho v Tescu. Funguje v Bratislave (Tesco Extra Petržalka, Tesco Extra Zlaté Piesky), Nitra a Košice.

curcuma
4. jún 2016

Službu Tesca Klikni & Vyzdvihni oceňujeme hlavne tí, ktorí chceme čas tráviť zmysluplnejšie, efektívnejšie ako chodením po obchode, zháňaním a veľakrát aj kúpením vecí, ktoré sme ani neplánovali. Tovar si jednoducho objednáme v teple domova cez internet, vy nám ho pripravíte a my si ho následne vyzdvihneme na dohodnutom dostupnom odbernom mieste bez toho, že vystúpime z auta, to už je teda aký komfort 😉
Odberne miesta Bratislava - Tesco Extra Zlaté Piesky a Tesco Extra Petržalka, Tesco Extra Košice a Hypermarket Nitra

kim_rossi_stuard
4. jún 2016

Klikni & Vyzdvihni ponúka všetky výhody nakupovania cez internetovú službu Tesco Potraviny domov spolu s možnosťou vyzdvihnúť si vaše potraviny z Tesco obchodu v čase, ktorý vám vyhovuje.
Služba je momentálne dostupná v obchodoch Tesco Extra Zlaté piesky, Petržalka, Košice a v hypermarkete Nitra.

monicka821
5. jún 2016

Klikniba vyzdvihni znamena ze z pohodlia domova objednam a v tescu nasledne vyzdvihnem. Tato super sluzba funguje v Bratislave, Kosiciach ale aj Nitre ci Presove 🙂

inocentcent
5. jún 2016

Zákazník si môže vopred objednaný nákup vyzdvihnúť osobne autom v označenom mieste pri vybraných hypermarketoch napríklad po ceste z práce alebo pred dovolenkou či víkendom. „Možnosť Klikni & Vyzdvihni funguje pri hypermarketoch Bratislava Zlaté piesky, Nitra a Košice a od septembra aj pri hypermarkete Bratislava-Petržalka. Zákazník ani nemusí vystúpiť z auta, náš vyškolený pracovník mu tovar naloží denne od 8.00 do 22.00 hod.,“

dzucka
5. jún 2016

Klikni & Vyzdvihni ponúka všetky výhody nakupovania cez internetovú službu Tesco Potraviny domov spolu s možnosťou vyzdvihnúť si naše potraviny z Tesco obchodu v čase, ktorý nám vyhovuje.
Vyzdvihnúť sa dajú v Tesco EXTRA Petržalka, Tesco EXTRA Zlaté piesky, Tesco Extra Košice a Hypermarket Nitra. 🙂

daska_tesco
autor
5. jún 2016

Mamičky, ďakujem veľmi za všetky vaše odpovede - opäť sú správne! Ďakujem aj za to, že ste sa celý týždeň zapájali do diskusií na fóre Tesco Potraviny domov 🙂
Odmenu 30€ e-kupón na nákup cez donáškovú službu Tesco Potraviny domov pošleme: @mimiri
Gratulujeme! Výherkyňa, prosím, pošli mi e-mail a adresu do IP.

Ak chcete službu vyskúšať, využite zľavový e-kupón na prvý nákup cez Tesco Potraviny domov pre členky Modrého koníka.
Ak už službu používate, využite zľavu 4€ do konca júna 2016 na nákup nad 90€.
Krásny víkendík a dovidenia niekedy nabudúce na Modrom koníku! 😎 🙂

Strana
z3