icon

Súťaž o fotoaparát FujiFilm instax mini 8 V. časť

kristina_tpd
23. jún 2017

Keďže spoločnosť TPD oslavuje svoje 30 narodeniny, rozdá každý deň 1 fotoaparát FujiFilm instax mini 8. Dnešnou témou budú zvieratká/domáci miláčikovia. Podeľte sa s nami o fotografie zvieratiek vs. vaše detičky. Najvtipnejšia vyhráva!
Platnosť súťaže: do 23:00h
Vyhodnotenie: nasledujúci deň do 9:00h
Hodnotiaci: kolegyňa Niki

FujiFilm instax mini 8 je niečo, čo nesmie chýbať v žiadnej domácnosti plnej zábavného fotenia.
Fotenie? Tentokrát nemyslíme, niečo odfotiť, poslať na sociálnu sieť a zbierať „lajky“. Takto fotí už asi každý. Teraz máme na mysli fotky, ako zdroj zábavy v reálnom čase, na reálnom mieste. Byť frajerom, byť hviezdou tu a práve teraz. Urobiť záber a nehľadať ho na displeji, ale podať ho zúčastneným rovno do ruky. Podať im fotku na papieri. Tu a práve teraz. Fotoaparát FujiFilm instax mini 8 je tutovka tohto leta. Na počkanie vytlačiť fotku na fotopapier. Fyzická fotka je niečo, čo sa nestratí v tlačenici na pamäťových kartách, ani v plejáde foto záberov na sociálnych sieťach. Ak niekomu darujete fotku na papieri, darujete mu spomienku, nie len vo forme fotky, ale verte, že si zapamätá aj ten moment, ako ste mu ju podávali. Nájdete na https://www.tpd.sk/vyhladavanie?category_id=&se...

Súťaž o fotoaparát FujiFilm instax mini 8 V. časť
magimary
23. jún 2017

Hádanka pre Niki 😉 :
Koľko prasiatok vidíš na obrázku? 😀

ferihegy
23. jún 2017

@anka2103 vau. Ten kociarik by som Vam hned znarodnila 🙂 Nadherny je.

anka2103
23. jún 2017

@ferihegy 😊 mame doma nejake tie "skvosty" z tej doby 😉

ssslnieckooo
23. jún 2017

Máme doma tri mačky a jedného hava. Nemusím hádam vysvetľovať, kto pri hrách s naším malým trpí viac. Viď foto🙂
Žiadny problém, keď je chlpatý kamarát väčší ako ty sám😍

martinkaha
23. jún 2017

Zakrslá králička Fifi a jej dobrodružstvá s našimi 4 krpcami. 👶👦👧💃
Foťáčik by mal u nás veľký úspech...😍

ferihegy
23. jún 2017

@anka2103 tisko zavidim :-*

ifka1411
23. jún 2017

@idame krásny havo, aká je to prosím rasa?

idame
23. jún 2017

@ifka1411 je to Bordeauxská doga. Strasny dobrak.

anka2103
23. jún 2017

@ferihegy vies mne sa to tiez paci,no svokrou som tak k tomu vsetkemu nutena,ze uz toho mam dost 😕

2916
23. jún 2017

🙂

zuzana814
23. jún 2017

luki a peggy skypuju, az do umoru ... (pegginy 🙂

juga
23. jún 2017

O našej kamarátke kozičke Anetke 🙂
1. Kozička si pochutnáva na chlebíku, ale Lilianke tvrdý chlebík zachutil tiež....
2. Kozičke sa zapáčil Liliankin psík...
3. Kdeže zmizol ten chlebík?
4. Pomóóóc, vysloboďte ma odtiaľ!

bibyke
23. jún 2017

S našim Alinkom všade spolu 😅

fadama
23. jún 2017

prvá fotka ked este nemohol mat psíka tak sa hral s plysovým
a uz ked mal zivého takto sa pekne o neho stará a po kúpaní ho cese. 😍

mojmacik
23. jún 2017

a zase nieco trojickove pridame a mozno cenu za vytrvalost ziskame 😎
aj ked to nie je nase zvieratko ale u znanych je nasa adoptivna mamina Auris...ked sme boli mali cca rocni...tak ked sme sa pred nou rozutekali kazdy do inej stran ,chuda nevedela ktore so svojich "steniatok" ma ratovat skor...teraz je to uz stara pani ale mame ju stale radi

buriacik
23. jún 2017
fadama
23. jún 2017

A chodíme aj do mini zoo ked je v nasom meste. 🙂

vonava007
23. jún 2017

Nech sa páči..... 🙂 tu mi chcel muž ukázať ako naša mala rada krmi ovečky .... no comment 😲

sabusik321
23. jún 2017

Nakoľko moja maličká ma zajtra 3 týždne..s domacim zvieratkom fotku nemame 🙂 no mamka ma jednu skvelu...volam ju Najdi opicu na fotke ;)
Ooch instax by sa nam hodil..tuzim po samoobluznom fotokutiku na svadbee 💝

ferihegy
23. jún 2017

Prispievam do súťaže fotečkou mojich synovčekov. Sú to detičky "vladkap", ktorá má 7 detičiek. Majú farmu a každé zvieratko je ako ich člen rodiny. Starajú sa o ne neskutočne, začo majú môj obdiv a fotáčik by naplno využili 🙂

fadama
23. jún 2017

@sabusik321 noo presne aj ja ho chcem vyhrat na svadbu by som ho chcela aby hned sa lepili fotky do knihy hostí.
Kedy más ty svadbu ?

petulda333
23. jún 2017
adamkokubik
23. jún 2017

správna dvojka: Adamko a Aida ❤

sabusik321
23. jún 2017

@fadama 18.8.2018 🙂

erikad82
23. jún 2017

😉

fadama
23. jún 2017

@sabusik321 Jooooj tak to je este velmi daleko. Ale mame skoro rovnaky termín - 19-08.17

janulla142
23. jún 2017

Dvaja ake krásne je byt dvaja🙂 vs nerozlucna dvojka aj pocas spanku 😀

nadinkat
23. jún 2017

navždy spolu