Masáž ako forma relaxu nie je pre každého, aký máte názor?
Na túto tému som veľmi zvedavá nakoľko ja som bola dlhé roky tzv. antimasážny človek. Dotyky od cudzieho neprichádzali do úvahy. Názor som zmenila až po rokoch, kedy som sa odvážila na prvú masáž, 20-minútová masáž chrbta, kde inde ako u nás v Trinity :D (túto masáž máme ako súčasť pobytu, inak by som asi nevyskúšala 🙂 )

Ešte som zabudla dodať, že ja mám rada na masážnych miestnostiach ten kľud a pohodu, hudbu, vône, že to je aj pre dušu takých oddych. Masáž nemusí byť len klasická, že pritom človek cíti všetky svaly a aj bolesť, ale aj jemná, napr. reflexná alebo neviem presne ako sa to povie. A ešte je aj podvodná masáž, že to nemusia byť zrovna dotyky druhou osobou 🙂
Hm zaspominala som si ked sme boli este bez deti na perfektnu masaz v jednom kupelnom mestecku.Velmi rada by som si dopriala taky relax aby ma niekto rozmaznal a uvolnil ztuhnute svaly asi nabalim deti babke a ja s muzom sa pojdeme dat rozmaznat 😆
Ja mám rada strašne masáže ale nikdy som tam nešla hanbila som sa až nakoniec sme sa presťahovali a sused že maseeer tak chodníkmi nemu a je to suuuuuuper nechalacby som sa masírovať od rána do vecera😍
tiez som neznasala masaz, ...az kym som nemala problem s chrbticou a chodila na fysioterapiu a to bolo pravidelne, a este mam rada masaz od mami , a robi aj s bankami, plus reflexnu masaz chodidiel to by som aj poldna vydrzala sediet ...
pre mňa je to úžasný relax a aj to prospieva mojej boľavej chrbtici. Preferujem však ženu, raz som bola pri mužovi a veru tú masáž som si nevychutnala, cítila som sa nepríjemne
Pre mňa je to neskutočný rela, ale musí to byt krásne prostredie, hudba, atmosféra, maser, ale aj ja musím mat čistú hlavu
@simca06022011 - precitala som si tvoj prispevok este z februara tohto roku. Neda mi inak, nez suhlasit s tym, co si napisala. Nie je masaz, ako masaz - nie je maser, ako maser. Ono - maser moze byt super, ako len chce..ale ak sa dostane do hotela, kde je velky zaujem o masaze, ma 10 - 15 klientov denne, po kratkej dobe uz sklzne do rutiny a berie to ako na beziacom pase. Vacsinou su tito maseri zle zaplateni a su na nich kladene vysoke naroky (od nadriadenych). Ked som chodievala na sluzobky, davala som si masaz v kazdom hoteli, kde bola tato sluzba k dispozicii. Vacsinou som si zaplatila dlhsi cas, s maserom som sa dohodla na kratsej masazi, no zaplatila som mu plnu sumu. Ten "volny" cas sme prekecali a on si aspon oddychol. Mnohokrat mi boli vdacni za chvilku oddychu. Ale tiez je pravda, ze niektori maseri by mali ist skor do pekarne alebo za masiara. Co sa tyka upozornenia na nevhodnost masaze po zdravotnej stranke - ak ides do nejakeho salonu, je to napisane na stranke toho ktoreho masazneho salonu (ak si cenia svoju povest). A taktiez je maser povinny sa opytat pred masazou na mozne kontraindikacie...pripadne dat ruky prec, ak by pre teba ta masaz nebola vhodna...alebo navrhnut inu moznost. Ja sama som maserka, uz som parkrat povedala klientovi, ze prepacte, ale toto nie je pre Vas vhodne a ja sa do toho nepustim. Niektori to zobrali v pohode a ak bola moznost inej masaze, tak sa rozhodli pre nu. Niektori odisli urazeni...a mozno nasli nejaky iny salon, kde s tym nerobili problemy
@igiana neviem, odkial si, ale masirujem v salone v Bratislave. Kludne sa mi ozvi 🙂
@jajamalka Ahoj. Bije sa s tebou prijemny pocit s hanblivostou. Hanblivost kvoli comu? Ci kvoli tomu, ze mas byt vyzlecena pred maserom/maserkou?
@dadka_bb to aj u nás idem zošalieť

Zpár foto z nášho 4 ELEMENTS v SITNE