Súťaž o poukaz na masáž do 4 ELEMENTS DAY SPA
Je piatok a podľa mňa ideálny čas pomyslieť na chvíľu oddychu - ten si môžete dopriať napríklad formou masáže. A keďže tu máme Dni s Trinity, venujeme do súťaže aj poukaz do našich novootvorených 4 ELEMENTS DAY SPA.
O ČO SÚŤAŽIME?
Poukaz v hodnote 30 € na procedúry vo 4 ELEMENTS DAY SPA podľa vlastného výberu (s využitím v ktoromkoľvek z našich hotelov - Senec, Sitno alebo Atrium).
AKO SÚŤAŽIŤ?
Stačí nám poslať odpoveď na otázku - V ktorom z našich 4 Elements Day Spa by ste výhru využili?
Svoje odpovede posielajte ako príspevky v diskusii pod touto diskusiou do 26.2.2017 do 24:00. Výhercu budeme kontaktovať internou poštou.
Viac o 4 ELEMENTS DAY SPA - Naše Spa terapie sú inšpirované štyrmi prírodnými živlami vodou, zemou, vzduchom a ohňom.
Vydajte sa na cestu prírodou, ktorej vône, chute a liečivé účinky sú ukryté v našej špeciálnej organickej rade produktov 4 ELEMENTS.
Exotickú vôňu plodov, kvetov a ich účinky nájdete v rade tradičných thajských produktov. Lahodný pocit luxusu Vám dopraje koncept francúzskych tvorcov – Sothys Paris, ktorý v sebe zahŕňa celotelové i tvárové rituály a ošetrenia.

Sitno - Vyhne mame za rohom tak by ma tam snad muz zaviezol.. 😀 a medzitym by sa siel s detmi okupat... 🙂
Vybrala by som si hotel atrium v Smokovci. Mám to na skok 🙂
Keby pocitovo tak Atrium v smokovci, mikujem to tam, logisticky vsak jednoznacne hotel Sitno Vyhne 🙂
Krasna priroda a k tomu luxusna relaxacna masaz v krasnom prostredi Hotela Sitno vo Vyhniach,teraz snivam ❤ dufam ma nikto nezobudi 😊.
Raz sa my ten sen splni aj ked sa stastie (vo vyhre) teraz neusmeje 😉
Ak by sa postastilo, tak vyhru by som vyuzila v Senci. 🙂
jednoznacne Atrium
Sitno
Atrium...to by ma potešilo..som na materskej dovolenke,tak to by mi veeeeľmi bodlo😉
Pre mna by to bol hotel Sitno,kedze ho mam najblizsie. Drobec s muzom by sa zatial vysantili v detskom svete... 😉
V Senci.
Určite by som zvolila SENEC
Senec 🙂
využila by som v hoteli Atrium v Tatrách
vybrala by som si hotel Atrium v Smokovci 😍
Využila by som v Senci, keďže to mám najbližšieod domu 😉
Tak urcite senec 🙂 taky relax by bodol pri dvoch detoch... nacerpat energiu nato co ma caka
Urcite Senec, ten mame najblizsie a navyse ma muz zachvilu 30 rokov, bol by to idealny darcek
Išla by som určite do Senca ☺
U nás frčí Kopko a Svetluška - takže určite masáž v hoteli Sitno vo Vyhniach.
Mne je to úplne jedno kam, keďže som z východného Slovenska. Ale masáž by bodla a k tomu super vyletík. Teším sa.🙂
Vybrala by som si Vyhne-hotel Sitno🙂
Radi by sme si oddychli u vas v Senci😊
Za mna Atrium Smokovec. Ked uz mame tu nasu dialnicu z KE, nech mi ta rocna dialnicna znamka stoji za to 😉
Tak toto vyzerá luxusne😛Senec
Vyhne 🙂
Senec 😉
Mám rada Vyhne a radi sa tam vraciame, no bližšie to mám do Senca 🙂
Vyhru by som vyuzila v hoteli Sitno vo Vyhniach 🙂
Vyberám si Smokovec ❤

ak by sa podarilo,velmi rada by som si u vas oddychla v Senci 🙂))