icon

SÚŤAŽE a VÝHRY - o čo najradšej súťažite?

Máme za sebou druhý deň počas tzv. DNI S TRINITY – samozrejme sme si pre vás pripravili aj rôzne súťaže o pobyt, poukazy na masáže alebo zážitkové kurzy. Svoje miesto budú mať aj produkty pre deti (tričká, vankúše, nápoje a CD-čka Kamarátov z Trinity).

Rozmýšľam, čo ešte by vám ešte mohlo spraviť radosť 🙂

Zvažujem spraviť aj rôzne balíčky z ďalších našich produktov – napríklad v našich hoteloch máme v ponuke aj vlastnú značku kávy, ktorú pražíme na Slovensku v miestnej rodinnej pražiarni. Rovnako sme pri projekte nových masáži 4 ELEMENTS rozšírili radu produktov nesúcich náš brand aj o prírodnú kozmetiku.

Zapojte sa aktívne do diskusie "O čo najradšej súťažite" a pomôžte nám vytvárať pútavé súťaže a príležitosti pre vaše TOP výhry - súťažiť totiž budeme celý rok aj na našich fan page 🙂

SÚŤAŽE a VÝHRY - o čo najradšej súťažite?SÚŤAŽE a VÝHRY - o čo najradšej súťažite?SÚŤAŽE a VÝHRY - o čo najradšej súťažite?
zajovtrave
22. feb 2017

Najviac zazitkove vyhry..

leteku
22. feb 2017

Tak my radi surazime asi vsetko, ale taky pobyt u Kopka by bolo top. Krpaty by sa velmi potesil aj vankusiku, ten este nemame.

erika630
22. feb 2017

@patricia_trinityhotels zážitkové výhry sú na nezaplatenie :D

domin85
22. feb 2017

och joj ja som len precitala ze vlasta znacka kavy a uz mi tece slina musim si urobit 😀 no a sutaze- zazitkove je taka dost klasika pri hoteloch, co citam vlastna znacka kozmetiky to by som vyskusala rada hlavne ak je prirodna, my inu ani nemozeme ako rodina ekzematikov... no a potom jasne klasika- predmety s logom- tricka, mikiny, hrnceky (to by bolo fajn do balicku s tou kavou), na novy rok kalendare (s vabiacimi fotkami hotelov), na leto pohare na osviezujuci napoj, na jesen dazdniky 😀

martinusik91
22. feb 2017

Tak vsetko by potesilo mna kozmetika alebo káva synceka vankusik ale top by bol asi pobyt =D

kupcovci
22. feb 2017

Vsetko je veľmi krásne 🙂myslis ze kazdeho potesi hocijaká drobnost🙂

efy
22. feb 2017

U mna prednost dostali detske veci. Cize rada sutazim o kozmetiku,saty,hracky pre deti. A aj o nejaky baby friendly pobyt.

majocka24
22. feb 2017

Ja sa zapajam do roznych sutazi ale u mna su to vacsinou teklamne produkty co ma potesia aj ked sa mi nepodarilo este nic vyhrat 😀 ak neratam rake co sa nieco zbiera a vtedy poslu reklamny predmet

dadka_bb
22. feb 2017

ja najradsej sutazim o nieco pre malu!hracky,jedlo,oblecko! vsetko zadarmo potesi 😊 uz som vyhrala aj ponozky raz,ale tak to ma tak nejak nepotesilo 😂

lubietkaa
22. feb 2017

Rada sutazim a akakolvek vyhra potesi ci uz pre deticky drobnosti ako su nalepky, omalovanky, farbicky...alebo listky do kina, masaz...ale aj veci dennej spotreby ako vonava kava, prijemny uterak ci mydielko potesi 😉....tesim sa Paťka, co vymyslis 🙂

cailana
22. feb 2017

Ja som za kavu!jednoznacne😁

jankaadamkova
22. feb 2017

Najkrajšou výhrou (okrem rodiny a zdravia) je jednoznačne zážitok. Je to niečo na celý život🎁🌍🔝.
Niečo, čo sa nepokazí,nerozbije,nerozleje,neminie a nezavadzia 😅.
Je to čas strávený s najbližšími ( ideálne niekde,kde je krásne a odkiaĺ sa nám ani nechce odísť)
A ak by to mal byť hmotný darček tak potom nejaký balíček🎁 čohokoľvek na štýl Kinder Surprise, ale pre dospelých 😁

anka2015
22. feb 2017

My súťažíme strašne radi a niekedy nejde ani tak o výhru ako o samotný pocit súťaženia... to ale neznamená, že výhra nepoteší 🙂 tento rok sme napríklad prvýkrát vyhrali na školskom karnevale a aj keď výhry boli iba maličkosti, radosti bolo ako by sme vyhrali neviem čo (obe dcérky totiž vyhrali, mladšia bola prvá a strašia druhá) 🙂

deenisssa
22. feb 2017

Každá výhra v súťaži poteší 🙂 no výhra, ktorú môžete zdielať s blízkymi je najkrajšia : pobyt, sladkosti, poukazy 🙂

mamca31
22. feb 2017

Rada sutazim napriklad o kozmeticke balicky, nejake vecicky pre deticky, potesila by som sa akejkolvek vyhre 😊

bambinka123
22. feb 2017

Ja vždy vravím,že treba skúšať šťastie. Ak neskúsim,nemám šancu vyhrať. Preto sa rada zapájam,ale tam,kde viem,že to využijeme, nie bezmyšlienkovite za každú cenu vyhrať. Rada súťažím o veci pre mojich bambuliačikov, o kozmetiku,darčekové balíčky,kabelky,pobyty,niečo do domácnosti.... 🙂

Budeme sa s rodinkou tešiť na súťaže. 🙂

acernas
22. feb 2017

Ja rada súťažim o produkty a služby ktoré poznám a využívam a viem ze výhru si budem mocť vychutnať a tešiť sa z nej 🙂

berni01
22. feb 2017

Ja rada súťažím o praktické výhry a moj syn by sa potesil vyhre ako ceruzky, omalovanka a super by vyzerali plysaky kamaratov z trinity 😉

dzipsi
22. feb 2017

Čo si budeme nahovárať, určite každého poteší wellness pobyt pre rodinku, pre rozžiarené očká detí urobia maminy hocičo, aj to, aby vyhrali pobyt. No ked nie je pobyt, tak aj drobnosti urobia radosť - káva - drobný relax počas materskej, kozmetika a samozrejme drobnôstky pre deti 🙂

angelheart
22. feb 2017

Najradšej súťažím o knihy, potom o všelijaké jedlé výhry - čokolády, sušienky, čaje, kávu.. 😍 , fajn sú aj kufre, cestovné tašky, uteráky, či kozmetika, vonné sviečky.
Pre deti sú vhodné poučné knihy - encyklopédie, stavebnice, alebo menšie ceny ako omaľovánky s farbičkami.

jabucko
22. feb 2017

V ramci TRINITY pre dospelych moze byt zaujimave fesi obed od sefkuchara alebo pre dospelakov nejake fajn miesane napoje od barmana. Kava je isto tiez super napad.

Pre detvaky cokolvek s maskotikmi. 🙂

jabucko
22. feb 2017

Zabudla som doplnit ... rada sutazim. Napadite sutaze su najputavejsie a nemusi ist zrovna o horibilnu sumu 🙂 prakticke , vyuzitelne veci su super. Rada sutazim pre svoje deti 😀

danulka18
22. feb 2017

Dobrý deň. Tiež patrím k tým , čo radi súťažia a skúšajú šťastie. Potešilo by ma všetko.

evuch
22. feb 2017

Ja súťažim veľmi rada, radosť mi urobí hocijaká maličkosť, ale najväčšiu keď je to niečo pre moje deti 🙂 a možno raz výhram aj pobyt...😀

mixa111
22. feb 2017

Ja mam najradsej vyhry, ktore si potom mozem uzit, ako napriklad spominana kava alebo kozmetika. A ak je kavicka miestna a specialne namiesana, tak je to plus.

tina1992
22. feb 2017

popravde, je celkom jedno čo vyhrám. aj keď je to maličkosť, tak veľmi poteší. no ak by som si mala vybrať, tak je super niečo praktické, v každom prípade, je tu vždy fakt, že keď niečo ja nevyužijem, posuniem to niekomu ako darček, ak viem, že by to chcel. tak nastáva dvojnásobná radosť. moja z výhry, jeho z darčeka 🙂
a detičky poteší všeličo, už len ten pocit, že vyhrali, ich nesie na obláčiku šťastia.

hela_tn
22. feb 2017

Tak mne je v podstate jedno o co sutazim;)
Najviac ma však poteší nieco, co by som si za normálnych okolnosti nekúpila, ale chcela by som to..

vall1319
22. feb 2017

Aj ja sa často zapájam do súťaží - kvôli mojím drobcom... 🙂 🙂 🙂 Nie je nič viac na svete ako ich obrovská radosť aj z maličkostí... 😉 Najviac ich poteší maličká hračka - plyšáčik 😉, alebo aj drobné predmety s logom 😉 No a keby tam boli kamaráti z TRINITY ( s ktorými sa stretli) - tooooo by bolo radostí... 😂

majba
23. feb 2017

Najradsej sutazim o prakticke veci, ktore ja alebo doma vyuzijeme. Kozmetika sa stale zide a taka dobra masaz stale pomoze😍

majah212
23. feb 2017

Ja rada sutazim o domace vyrobky, rucne vyrabane, uvarene, uprazene, usite apod. Ak sa mi to paci tak potom patram dalej po znacke alebo vyrobcovi. Nie vzdy mam prehlad o tom co je nove na trhu, obchod preletim a takto ked clovek natrafi na nieco nove vo vyhre tak si rozsiri obzory a ked sa znacla osvedco tak informuje o nej dalej ;)