Veľká súťaž o dovolenku na Slovensku podľa vlastného výberu
Na dovolenku nemusíte cestovať ďaleko – zapojte sa do súťaže o dovolenku na Slovensku v ktoromkoľvek z hotelov TRINITY – Senec, Vyhne alebo Vysoké Tatry.
AKO SÚŤAŽIŤ ?
Stačí poslať vaše tipy a názory v téme „Prečo dovolenka na Slovensku?“
Pozn.: do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 26.02.2017 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v pondelok 27.02.2017 a bude kontaktovaný internou poštou.
O ČO HRÁME?
4-dňový Trinity pobyt s polpenziou pre 2 osoby v ktoromkoľvek z Trinity Hotels & Resorts podľa vlastného výberu
Pobyt zahŕňa:
- ubytovanie v komfortnej izbe
- raňajky formou bohatých bufetových stolov
- večere formou lahodných švédskych stolov alebo lahodného 3-chodového menu
- masáž chrbta pre dve osoby,
- fľaša kvalitného vína na izbe,
- bezplatný vstup do hotelových bazénov a wellnes,
- bezplatný vstup do MiniMe detskej herne
Pozn.: platnosť výherného poukazu je 1 rok od jeho vystavenia!

Tak pre nás ,, vodníkov,, v zime jednoznačne, KÚPELE A WELLNESS na Slovensku:
Dudince, Dolná Strehová, Poľný Kesov, Veľký Meder, Podhájska, Bojnice aj hotel Repiská Demänovská dolina, ale aj Predná hora- Rekreačný areál s wellnes. Tak milujem všetky tieto miesta.... A radi sa vraciame na tieto miesta, už sme pomaly ich inventár🙂
Prečo? Slovensko je plné krás, je to naša rodná zem. Čo iné by sme s hrdosťou mali ukázať naším deťom? V deťoch treba vzbudiť lásku ku krajine, ktorá prekypuje takou rozmanitosťou, nie len v prírode, ale aj v našom historickom kultúrnom dedičstve. Doma, je len doma ... 🙂
Z troma malymi detmi jedine dovolenka na slovensku.do zahranicia by to nezvladli kedze su neposedne a mna by rovno na psychiatriu odviezli po prichode do zahranicia takze momentalne navstevujeme to co slovensko ponuka.👏
Prečo dovolenkovať na Slovensku? Pretože tu máme všetko: hory, jazerá, jaskyne, hrady, zámky, krásne mestečká. Všetko je tu pre nás Slovákov, aby sme to spoznávali, obdivovali a podporovali cestovný ruch hlavne na Slovensku. Čo tu trošku chýba sú kvalitné služby, za ktorými mnoho Slovákov (tí čo si to môžu dovoliť) cestuje do zahraničia - hlavne na západ a aj do exotických krajín. Ale podporou cestovného ruchu u nás doma prispievame ku skvalitňovaniu týchto služieb. Verím, že to bude čím ďalej tým lepšie a lacnejšie - prístupnejšie pre všetkých domorodcov.
Dovolenka na Slovensku, v našej krásnej prírode je najlepší liek a terapia v jednom. Človek nacerpa novú energiu, silu do ďalšej existencie. Mne ako slobodnej mamičke minulý rok veľmi pomohli, uz som nevládala a musela som vypnúť, zrelaxovať. Pobyt v horách ma neskutočne dobil v pozitívnom zmysle slova, dokonca som si povedala, že tu chcem raz mať chalupku, kam budem môcť chodiť s deťmi a dopriať im ten úžasný kľud a úplne iný svet, aký zažívame každý deň v meste. Moje zamilované miesto je okolie Krpáčova, nádherná príroda, neskutočný pokoj... Jednoducho nádhera 💕
My milujeme Tatry.kym sme boli sami tak aktivne.teraz s malickymi detmi na ne pozerame len zdola.ale chodime kazdy rok.je tam prekrasne.a ten kľud.takze za mna urcite dovolenka na Slovensku ano😉
Dovolenka na Slovensku je pre nás top...s deťmi sme ešte v zahraničí neboli a v súčasnosti by sme asi ani neisli kvôli bezpečnosti. Vždy sme radi spoznávali krásy Slovenska a takisto.ich.radi ako správni patrioti predstavujeme svojim deťom. V prvom rade by mali vedieť o našich prirodnych,historickych a zaujimavych miestach a pamiatkach.
Pre nás su najväčším pokladom Tatry, Liptov a obec Ždiar.
Minuly rok sa nám kvoli chorobám pokazila naplánovaná dovolenka,tak by sme sa potesili výhre.
Veľa šťastia všetkým;)
Pretože je naše a je krásne 🙂 a máme tu naozaj veľa skvelých miest, kde sa dá tráviť dovolenka. Pre mňa sú Tatry moje detstvo, trávili sme tam u babky väčšinu prázdnin a mám nádherne spomienky. Veľmi by som chcela, aby aj moje deti mali nádherne spomienky na objavovanie krás našho Slovenska
Pretoze MILUJEME SLOVENSKO. Slovensko je krasne a nase. 😍
Pretoze aj Slovensko je krasne. Bojnice, Banska Stiavnica, Donovaly... 😊
Lebo sme "doma", v prípade núdze. Beriem to z pohľadu matky malých detí, že trepať sa do zahraničia má aj isté riziká. A navyše máme tak krásnu prírodu, zatiaľ našťastie nezničenú prehnaným cestovným ruchom 🙂 A teda mňa ani nikoho z mojej blízkej rodinky neláka napr. slovákmi preplnená pláž v Chorvátsku 😀
Prečo? Pretože Slovensko je kráááásne 🙂 Pretože je to blízko 🙂 Pretože s deťmi nemusíme ďaleko cestovať 🙂 Pretože sa tu dorozumieme 🙂 Pretože nemusíme riešiť nevoľnosti spôsobené zmenou klímy 🙂 atď atď.. Jednoducho "doma je doma"
Nase krasne Slovensko mame radi a chceme, aby si aj nase deti k nasej krajine vybudovali podobny vztah, aby spoznali svoj domov.
Mozeme tu najst vsetko, aby sme mohli mat s malymi detmi kazdy den pestry program - hrady, jaskyne, turistika v krasnej prirode, skanzeny, kupanie, lanovky, cykloturistika... Za tymto vsetkym nemusime cestovat desiatky hodin. Vsetko overene mame dostupne a zname, tiez ceny su pre nas prijatelne. Primorske destinacie nam neposkytnu pokoj a sukromie, ked si chceme naozaj oddychnut. A ak nahodou deti ochoreju, sme raz dva doma.
Na Slovensku mame vela kvalitnych ubytovacich zariadeni pre rodiny s detmi, dobre restauracie a kvalitne sluzby. Len ich treba objavit. Mozno sa aj nam raz splni sen, ist do takeho hotela ako je Trinity 🙂
Lebo nam tetaz najviac vyhovuje. Slovensko je krasne a jeho objavovanie sa paci nam aj nasim deto m 🙂
Slovensko je krajina s nadhernou prirodou, milujeme nase Tatry. Myslim, ze stale sme tu na Slovensku v bezpeci, tu je nas domov...
Lebo je tu nadherne 🙂
...sme typicka slovenska rodina - muz robi, zena na materskej na krku hypoteka... penazi nie je nazvys, preto sa dobre dlho rozhodujeme, kam investovat. Ked oddych - tak u nas aktivny! Milujeme prechadzky, milujeme prirodu. Slovensko nam ponuka presne to co mame radi - hory! Starsi syn zboznuje jaskyne! A tych tu mame dost - aj preto Slovensko! Svokrovci byvaju pri Dudinciach - v lete idealne - kupalisko...a nedaleko je aj Santovka- mame to tam radi! Sme zo zapadu - chystame sa spoznat vychod 😀 Ked maly syn podrastie, mame v plane aj s nasimi spoznat Kosice - tie pamiatky su uchvatne! My mame urcite v plane spoznavat Slovensko, lebo nam ponuka mnoho nami nespoznaneho...
Prečo dovolenka na Slovensku? Pretože je tu tak kráásne a ešte sme zďaleka nepochodili všetko. Stále nám zostalo kopec miest spoznať 🙂
Lebo je u nas krásne, najkrajšie. Lebo sa človek dorozumie, lebo keď pridu po vas ,, horskí záchranári" su to takii fesaci a naši, slovenskí. 🙂
V dnešnej dobe sa ľuďom ráta len dovolenka strávená mimo Slovenska.Dokážu kvetnato opisovať krásy Egypta, Grécka, Turecka...No opýtajte sa ich na krásy v ich okolí. Nevedia. Nepoznajú jaskyne, neboli na blízkom hrade a nekupali sa v susednom jazierku. A potom stretnú cudzinca-turistu. A on im začne chvalit, v akej nádhernej krajine majú možnosť žiť.Ako nadherne je zrekonštruovaný blízky hrad. Aký nezabudnuteľný výhľad mali z konciarov hôr. Aká chutná voda tečie v lesnej studničke.
A vtedy sa mnoho ľudí zahanbí.Veď ja som tam nebol...Nevidel...Aj ja som sa párkrát hanbila.A odvtedy nedám na Slovensko dopustiť.Kazdy rok vyrážame s rodinkou po Slovensku a potom sirime osvetu medzi rodinou a známymi.A veru, častokrát sa hanbia oni 🙂
A teda prečo ísť na dovolenku po Slovensku? Lebo je dostupné, časovo aj finančne, je rozmanité, horami a dolinami, jaskyňami, hradmi a jazerami. Je naše a je nádherné.
Za posledné roky sme neboli nikde na dovolenku, manžel je ZTP ale plne mobilný, dovtedy sme cestovali aspoň za jeho súrodencami a po ceste sme sa stavili obzrieť aspoň čo to na Slovensku, to bolo ešte v 90tich rokoch. Pozeráme aspoň do atlasov 🙂 Preto práve Slovensko je super
Tak my tento rok plánujeme prvú spoločnú rodinnú dovolenku s našim 7 mesačným synčekom . A manželovi som povedala ,že veľmi by sme chceli navštíviť Tatry a okolie, keďže nikdy v živote som tam ešte nebola a veľmi radi máme prírodu, jazerá, ....Radi chodíme na túry a obdivujeme krásy prírody čo mame na Slovensku. 😇 Verím že sa nám dovolenka podarí zrealizovať a náš malý drobče
Rada by som sutazila o akúkoľvek dovolenku na Slovenku ...Keďže sme boli pred pár rokmi slobodní,väčšinou sme lietali kade tade. Rodinka sa rozrástla a pri dvoch deťoch už to není jednoduché skĺbenie času a chorôb ...Rada by som prekvapila aj deti aj manžela a išli by sme konečne niekde mimo domu.
Každý sa ťahá ďaleko ,ďaleko za krásou ,morom a neviem čím ešte a na Slovensku sa dá prežiť minimálne taká pekná dovolenka ako niekde ...Keďže sme dosť často chorí..cerstvý ,zdravý,vzduch by sa hodil..
Slovensko je nádherné. Naša rodinka ešte nikdy nebola pri mori, ale zato Slovensko, vždy si vyhľadávame niečo iné na spoznávanie. Stále iba stanujeme, ešte sme nemali možnosť stráviť v takom rezorte, ako ponúkate. Takáto dovolenka by bola super, každý, kto vyhrá sa poteší. Slovensko je super👍 takáto dovolenka je hotový sen😇
Slovensko je krasne...my dospely a aj nase deti by mali poznat krasy Slovenska...je fajn oddychnut si pri mori ak su na to financie...ale dovolenka na Slovensku ma svoje caro...ci uz pod stanom, s varenim a umazanymi detmi s radostnymi usmevmi alebo ak a da v nejakom rezorte/ubytovani v sukromi s moznostou stravy a bestarostneho oddychu s turami a obdivovanim prirody...🙂
Dovča na Slovensku je idealna pre rodiny s detmi. Trinity hotely su navyse postavene na tak ideálnych miestach, ze su do troch hodín cesty autom z ktoréhokoľvek kuta Slovenska, daju sa odtial robit krasne vylety, nie je jazykova bariera, vybavenie je tiez krasne a sadne detom kazdej vekovej kategorie.
My rodicia si tiez prideme na svoje a vdaka vasim hotelom vieme spoznavat krasy Slovenska vdaka kratkym výletom.
@patricia_trinityhotels chodíme na dovolenky najmä po Slovensku, lebo to stojí za to 🙂 a je pre mňa dôležité aby v prvom rade poznali moje deti svoju zem, krajinu až potom okolité krajiny. Z toho dôvodu pri každej príležitosti chodíme po výletoch do okolia. Ak máme času viac ideme spravidla do Vysokých Tatier, ktoré môj najstarší volal kým mal tak dva roky "ideme na vysoké kopce".. Slovensko stojí za to spoznávať celý život.
Naše Slovensko je krásne. Pre naše deti a nás sú top jaskyne, hory a naj naj voda- welnes 🙂

Preco?Ako dieta som s nasimi kazde leto absolvovala dovolenku na Slovensku.Nemali sme moc penazi a aj na "domacu dovolenku" sme setrili cely rok.A viete co?Boli to tie najuzasnejsie dovolenky na svete😍Cele dni sme chodili po vyletoch do hory na hribiky,zbierali lesne jahodky a maliny a vecer sme si opekali zemiaky v pahrebe.Ked bolo horuco,blaznili sme sa v ladovom potoku☺Nase Slovensko je nadherne miesto a ziadne more,ani exotika sa mu nevyrovna.Verim,ze mojmu synovi budem moct dopriat rovnako krasne spomienky,ako mam ja☺