Veľká súťaž o dovolenku na Slovensku podľa vlastného výberu
Na dovolenku nemusíte cestovať ďaleko – zapojte sa do súťaže o dovolenku na Slovensku v ktoromkoľvek z hotelov TRINITY – Senec, Vyhne alebo Vysoké Tatry.
AKO SÚŤAŽIŤ ?
Stačí poslať vaše tipy a názory v téme „Prečo dovolenka na Slovensku?“
Pozn.: do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 26.02.2017 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v pondelok 27.02.2017 a bude kontaktovaný internou poštou.
O ČO HRÁME?
4-dňový Trinity pobyt s polpenziou pre 2 osoby v ktoromkoľvek z Trinity Hotels & Resorts podľa vlastného výberu
Pobyt zahŕňa:
- ubytovanie v komfortnej izbe
- raňajky formou bohatých bufetových stolov
- večere formou lahodných švédskych stolov alebo lahodného 3-chodového menu
- masáž chrbta pre dve osoby,
- fľaša kvalitného vína na izbe,
- bezplatný vstup do hotelových bazénov a wellnes,
- bezplatný vstup do MiniMe detskej herne
Pozn.: platnosť výherného poukazu je 1 rok od jeho vystavenia!

Dovolenka na Slovensku preto, ze mam krasne zazitky s dovoleniek na Slovensku z detstva, moji rodicia nam vzdy vymysleli nejaky program. Preto sa snazim ja svojim detom zabezpecit take iste spomienky. Navyse zdravie mi nedovoluje inu lokalitu😕.
nie je o com, Slovensko je prekrasne, moznosti na travenie casu neobmedzene a hlavne kym ma clovek male deti, tak je to naozaj vyhodnejsie byt za dve tri hodiny na mieste urcenia 🙂 neviem ci sme vobec videli stvrtinu z toho co slovensko ponuka, vsetky tie krasne miesta nas este len cakaju a to cestujeme a chodime na vylety pomerne casto...vzdy je co vidiet, zazit, cim sa pokochat...tak preto dovolenka na slovensku 🙂 dufam ze vyhram vo Vasej sutazi a budeme si moct vychutnat dalsiu dovolenku na Slovensku 🙂))
Nikdy som netrávila dovolenku na Slovensku, teda ak nerátam len krátke jednodňové výlety, a nebola som dokonca ešte ani v Tatrách. Tento poukaz by bol pre mňa možnosť začať s niečím novým a pozvať zároveň aj svojich známych a priateľov, pretože poznáme len leňošenie na pláži 🙂. To bola pre mňa doteraz predstava ideálnej dovolenky, hoci tuším, že aj oddych niekde v lone slovenskej prírody sa tomu nielenže vyrovná, ale môže ho aj prekonať. Všetko je o človeku, jeho prístupe a jeho uhle pohľadu. Ak budem stále naštvaná ako mi nič nevychádza, nepomôže mi ani 8 dní niekde v Emirátoch, ktoré by boli drahé, ale človek by odchádzal s pocitom, že aj tak pôjde budúci rok niekde na Liptov, kde je krajšie a lacnejšie :D :D :D.
preco na slovensku, leb vela ludi nepozna vôbec slovensko, hlavne ze sa chvalia kde boli na takom ostrove, onakom ostrove... a pritom to nase slovensko je tak krasne 🙂
my si kazdy rok na konci prazdnin robime partia styroch rodin vylet, kazdy rok niekam inam, vyberieme si lokalitu a poznávame krasy toho ktorého nasho kraja 🙂
tento rok si hovorim, ze uz je moja zabka dost velka na to, aby sme si konecne spravili aj vylet do tatier, aby videla aj tento kut krasnej prirody 🙂
Slovensko je velmi krasne, ani nevieme, co doma mame..treba ho spoznat od zapadu na vychod a vyhra v tejto sutazi by k tomu len napomohla 🙂 spominam si na svoje detstvo, s nasimi sme stale chodili po vyletoch, neboli to drahe, dlhe dovolenky..len tak na chatu, v lone prirody..a spominam na to az do teraz..chcela by som toto dopriat aj svojim detom 🙂 nech vidia, co doma na Slovensku mame 🙂
Akurat sme sa s muzom bavili ze pojdeme v lete so sestrou a jej rodinou na dovolenku. Jeho prva veta znela dobre ale idem iba na Slovensko. Nas maly ma 5 mesiacov tak nech spozna najskor Slovensko. Je tu krasne bezpecne a vsade mame blizko. Ja som bola pri mori 2x a teda nic moc. 🤔. Na Slovensku 2-3x rocne a vzdy bolo super.
Pretoze Slovensko je tak krasne a treba najprv s detmi pobehat to co mame "doma" vylety s detmi je najviac ziadna draha hracka sa nevyrovna chvilam stravenym so svojimi detmi niekde v peknej Slovenskej prirode😍
Jednoznačne dovolenka na Slovensku pretože máme krásnu krajinu nielen hory ale aj hrady, pamiatky, kultúru to je to čo by sme mali deti učiť a ukazovať im od mala aby si vážili našu krajinu a našu prírodu, Slovensko hoc malá krajina ale má veľa krásnych miest kam sa dá ísť pozrieť, zrelaxovať...
lebo Slovensko je nádherné.Mám priateľa,ktorý Slovensko miluje,ale nemal s kým doteraz ho spoznávať.Rada by som mu dožičila takýto pobyt a robila sprievodcu našou krajinou.On mi potom urobí sprievodcu v zahraničí,keďže moja angličtina je nekomunikovateľná.😀
Preco dovolenka na Slovensku?
Lebo priroda na Slovensku je prekrasna. Nasi nas bravali kazdy rok na dovolenku na Slovensku. Pochodili sme vela tur, po horach, lanovkami sa viezli, kupali na kupaliskach, do zoo, na hrady, do muzei, do jaskyn... Je tu velmi vela moznosti a dovolenka moze byt roznoroda a nie len vylehovat pri vode 🙂 A tak blizko to tu mame 🙂 Teraz to vsetko absolvujem s manzelom a nasou dcerkou 🙂 ❤
Tak myslím si, že hoci sme malá krajina, tých krás je na Slovensku viac než dosť :D
My bývame v blízkosti Štiavnických vrchov a máme to tu radi!! Hlavne leto - to je hubárčenie a kúpanie sa v štiavnických jazerách! A samého ma prekvapuje, ako nám známi dávajú "echo" kam v okolí ešte môžme s deťmi ísť :D minulé leto sme napríklad zistili, že v blízkosti dedinky kde bývame je teplý prameň (pomaly som naň aj zabudol :D).
A teraz, keď deti budú podrastať, sa bude toho dať podnikať viac a viac (hrady, zrúcaniny, jaskyne, bane :D :D) a to ozaj vrámci nášho kraja :D
Čiže nám to zatiaľ takto plne stačí (možno raz, keď sa všetkého nabažíme, budeme starí a deti dospelé, pôjdeme aj k moru :D :D :D)
A popravde, cestovať v dnešnej dobe do zahraničia mi príde trošku riskantné - hlavne s deťmi.
Takže na pár rokov jednoznačne Slovensko ❤
Na Slovensku je toľko krásnych miest, že by nestačil celý život na ich preskúmanie. Môžeš zatvoriť oči, rozkrútiť sa a nech sa vyberieš na akúkoľvek stranu, môžeš si byť istý, že neostaneš sklamaný.
Ak hľadáš vo svete čokoľvek, u nás to určite nájdeš tiež, aj keď v menšom - slovenskom vydaní. Máme hory, desiatky, možno stovky vodných plôch, kultúru (aj nekultúru), mosty, jaskyňe, vodopády, všadeprítomné nákupné centrá, ZOO, športoviská.....
A ak si stále nenašiel, či si hľadal, niektorý z našich susedov to má určite v tesnej blízkosti hraníc ☺
Každé leto dovolenka u nás na Slovensku a meniť to nebudeme. Ešte stále máme čo robiť aby sme pochodili všetku tú krásu ktorej u nás nie je málo. Od hôr, priehrad, historických pamiatok máme ďalšie iné ktoré nám vonku môžu len závidieť. <3
S malymi detmi je jedno ci ste na Slovensku alebo Grecku. Bazen s vodou a smykackami je rovnaky. A usetrite si hodiny dlheho cestovania. A uz v mnohych pripadoch sa aj sluzby vyrovnaju tym v zahranici.
Preco dovolenka na Slovensku? pretoze na co sa hrabat za krasami do zahranicia, ked mame same krasy tu na Slovensku 🙂 a este k tomu mame 5 mesacne babatko, s ktorym cestovat do zahranicia nie je nic moc, nech pekne spoznava svoj rodny kraj 🙂
Z jednoduchého dôvodu 🙂 lebo aj tu mame vela vela krásnych miest, prírodu a atrakcie. Len treba hľadať...a nie odmietnuť len preto, že Slovensko.
Ja viem ze sluzby nie su na takej urovni, ako podaktori si myslia zeby mali byt, no ale prosim pekne ani inde v zahraničí to nie je dokonale....😉
Slovensko je krasne a myslim ze kvalita sluzieb sa zvysila,takze za rozumnu cenu moze aj na Slovensku rodina stravit kvalitnu dovolenku s oddychom pre rodicov a vyzitim pre deti.Zaroven mame dobru dostupnost vlastnym dopr.prostriedkom a istotu ze v pripade problemov vieme vsetko lahko vyriesit,lebo sme doma ;). V tomto je Slovensko a vzdy bude pre mna TOP destinacia.👍
...lebo Slovensko je prekrasne a rozmanite, a je tu neustale co spoznavat... lebo kvalita sluzieb sa hybe stale dopredu, treba len podporovat tych, ktori na tom naozaj pracuju a host je pre nich v prvom rade clovekom... lebo nase deti treba viest k tomu, aby v prvom rade spoznali krajinu, z ktorej pochadzaju... lebo nasa krasna priroda a bohata kultura nemozu za to, co tu stvaraju politici a niektori podnikatelia 😉
Lebo aj na Slovensku je vela krasnych miest, ktore stoji za to spoznavat ☺radi cestujeme a konecne by sme si s manzelom oddychli bez deti, neboli sme na dovci sami uz 8 rokov ☺a urcite by sme bez nich nesli niekam do zahranicia.
Dovolenka na Slovensku preto, lebo sme sice Slovaci, ale vela z nas Slovensko nepozna.More síce nemáme, ale napr.taka Liptovská Mara ho vie kludne nahradiť🙂Máme tu nekonecne mnozstvo skvostov tak hor sa objavovat🙂
Dovolenka na Slovenku je uplne uzasna, my chodime napr.do šturova, kupalisko Vadaš, nieco nenormalne, ci pre deticky,ci pre pary,ci pre starsich je to zaruceny Relax v prirode,ci je teplo ci je zima, teplucka voda je uzasna....milujeme tu atmosferu, je to top dovolenkaaaaaaaa
Prečo dovolenka na Slovensku ? 🙂 Lebo za krásou netreba cestovat za hranice 🙂 ❤ Je tu veľa miest ktoré nám možu len závidiet 🙂
Tu je predsa najlepsie 🙂
Pretoze aj tu na Slovensku su krasne kuty,kazdym smerom sa da nieco krasne objavit.Netreba ist do zahranicia pretoze aj u nas su krasne a luxusne hotely so sirokym vyberom a tiez BABY FRIENDLY.V tomto kraji sme ste neboli,takze super napad ist na par dni aj s dietatom👏👏👏
Tu sme doma a chceme, aby nase deti poznali vsetky krasy Slovenska.
Pretože Slovensko je jednoducho krásne a rozmanité. A naše! Máme nádherné hory, rozľahlé lesy, krásne jaskyne. Máme obrovské množstvo liečivých prameňov. V zime sa dá lyžovať takmer na každom kroku, v lete využiť služby rezortov pri vodných nádržiach a priehradách. Na Slovensku je množstvo hradov a zámkov so zaujímavou históriou a úžasnou atmosférou. A okrem tých vychytených a skomercializovaných rezortov je tu veľa zákutí, neobjavených miest, ktoré sa oplatí vidieť. Od malička ťahám deti po výletoch a túrach, hlavne tu, v okolí bydliska. Pod Nízkymi Tatrami je príležitostí viac než dosť. Deti milujú prírodu a čo je v dnešnej dobe už bohužiaľ vzácne, vedia sa v nej hrať aj bez hračiek a tabletov. A pre mňa je vzácne už len to slovo - DOVOLENKA 🙂
Dovolenka na Slovensku je oveľa čarovnejšia, než sa môže na prvé počutie zdať.
Keď som bola mladšia tak som stále chcela vyraziť do zahraničia a Slovensko som
nikdy nepokladala za atraktívnu destináciu. Potom keď som sa vydala tak manžel
mal stále nejako radšej našu krajinu a tak som sa prispôsobila a začali sme spoznávať
aj Slovensko a môžem povedať, že je to tá najatraktívnejšia destinácia na svete.
Prešli sme si hrady, zámky, kultúrne pamiatky a o niektorých som nevedela ani z počutia,
keď sa nám narodili deti, tak som bola a stále som, že by mali spoznať vlastnú krajinu.
Boli sme zhodou okolností aj v Trinity hotely vo Vyhniach, krásne prostredie.Boli sme spokojní, veľa atrakcii pre deti, boli sme v B.Štiavnici-milé mestečko,veľa historických pamiatok.Slovensko má čo ponúknuť stále. Sme z blízkosti Tatier tak sa snažíme aj tam chodiť.Preto z mojej strany preto dovolenka na Slovensku.😉
Pretoze som zistila, kolko uzesne krasnych miest je na Slovensku o ktorych som nevedela. Chcem ich spoznat co najviac. 😀
Pretože aj keby som jedno a to isté miesto na našom krásnom Slovensku navštívila miliónkrát, nikdy neomrzí 🙂

Prečo na Slovensku?
môj názor - najprv pochodiť čo máme doma ako sa hnať krížom cez svet.
peniaze zostanú na slovensku 🙂))
ako Slovensko nie sme limitovaní počasím - teda že k moru sa chodí v lete, tu sa môžeme vykupkať v bazéniku v hoteli pekne v teplúčku 🙂 môžeme sa v zime polyžovať a v lete pochodiť krásnu prírodu, na ktorú môžeme byť právom hrdí 🙂