icon

Veľká súťaž o dovolenku na Slovensku podľa vlastného výberu

Na dovolenku nemusíte cestovať ďaleko – zapojte sa do súťaže o dovolenku na Slovensku v ktoromkoľvek z hotelov TRINITY – Senec, Vyhne alebo Vysoké Tatry.

AKO SÚŤAŽIŤ ?
Stačí poslať vaše tipy a názory v téme „Prečo dovolenka na Slovensku?“
Pozn.: do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 26.02.2017 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v pondelok 27.02.2017 a bude kontaktovaný internou poštou.

O ČO HRÁME?
4-dňový Trinity pobyt s polpenziou pre 2 osoby v ktoromkoľvek z Trinity Hotels & Resorts podľa vlastného výberu

Pobyt zahŕňa:
- ubytovanie v komfortnej izbe
- raňajky formou bohatých bufetových stolov
- večere formou lahodných švédskych stolov alebo lahodného 3-chodového menu
- masáž chrbta pre dve osoby,
- fľaša kvalitného vína na izbe,
- bezplatný vstup do hotelových bazénov a wellnes,
- bezplatný vstup do MiniMe detskej herne

Pozn.: platnosť výherného poukazu je 1 rok od jeho vystavenia!

Veľká súťaž o dovolenku na Slovensku podľa vlastného výberu
kakatarina
23. feb 2017

Preco dovolenka na Slovensku?Lebo mame tu krasne hory,jaskyne...
Naše dejiny v hradoch,kastieloch...
Stale je tu kopec k videniu.

klaudulienqa
23. feb 2017

Pre moju rodinu je naša krajina krásna, plná prírodných krás a čarovných kútov, o ktorých málo ľudí vie - mmoho meandrov, ktoré mi ešte stále dokážu vyraziť dych, jazerá, jaskyne celosvetoveho významu nehovoriac o kvaplovej vyzdobe v Demänovskej sústave jaskýň, nás jedinečný Zitny ostrov, ktorý je cennejsi nez zlato. Jednoducho, Slovensko milujeme, každú jeho časť, k tejto láske vedieme aj našu dcéru. Nie nadarmo som študentkou geografie 🙂

tipado
23. feb 2017

Lebo tu mame jazera, hory, jaskyne a vsetko co si len mozeme priat. A hlavne je vsetko blizko.

gitka20
23. feb 2017

Prečo na Slovensku? Je tu krásne, nemusím cestovať A ťahať kufre . Chcem ukázať dcére, čo je to krásna príroda , hory, jazerá, pamiatky. Dovolenka už nás je super. Pohoda. Relax.

evkakocka
23. feb 2017

Lebo sa tu dohovorím, aj moje deti si nájdu nových kamošov, a je tu vždy príjemné počasie a krásna nedotknutá príroda!

sasena158
23. feb 2017

Lebo každý rok si robíme jeden výlet po Slovensku, najradšej do Tatier, či už Nízkych alebo Vysokých, a tieto výlety sú proste naj naj naj! S manželom to bude tento rok už po siedmy krát a naša princezná bude mať možnosť takýto výlet tento rok absolvovať už tretí krát ❤ zbožňujeme prírodu, vzduch, vône, ticho aj ruch, skrátka zbožňujeme celé naše krásne Slovensko! Ale keby sa mi ozaj podarí vyhrať, tak tento rok spravíme výlety dva a na tento jeden výherný vezmem našu babi, pretože tá si najviac zaslúži relax za jej pomoc našej mini rodinke 😘

zuza3112
23. feb 2017

Lebo viem len po slovensky a v zahraničí sa nedorozumiem.

petronelka8
23. feb 2017

Prečo práve na Slovensku? Pretože je to naša čarovná a prekrásna krajina. Pre moju rodinu je jediná dovolenková destinácia Slovensko.😉

katulienqa1
23. feb 2017

lebo aj slovensko ma co ponuknut domacim aj zahranicnym turistom... hory, jaskyne, hrady a zamky, ludove tradicie a tance, skvele jedlo, velka ponuka atrakcii v lete i v zime.. od zapadu az po vychod je sa kde zastavit a kochat sa krasou prirody a vsetkeho co si clovek zaumieni.. okrem mora :P

sundance
23. feb 2017

Pretoze radi spoznavame Slovensko

gigi74
23. feb 2017

Preco dovolenkovat na Slovensku?

Slovensko je velmi krasna krajina, je tu prekrasna priroda, ktoru mozme navstevovat cely rok (v zime lyzovanie, bezkovanie,), od jari - jesene turistika a spoznavanie kras, vodne plochy, kde sa da v lete okupat, rieky, ktore sa mozu splavovat, prirodne pramene a kupele.
- su tu krasne hrady a kastiele, ktore sa oplati vidiet (Trenciansky, Oravsky, Nitriansky hrad, Betliar, Sprissky hrad,...)
- nachadzaju sa tu pekne a zaujimave mesta, ktore su preslavene svojou históriou a roznymi povestami (Banska Stiavnica, Levoca, Trencin, Nitra,..)
- su tu mili ludia a jedla, na ktore sme zvyknuti a ktore nam chutia
- a výhodou pre tych, ktori nevedia dobre cudzie jazyky -> tu sa vzdy po slovensky dohovoris 🙂

x015ad
23. feb 2017

Lebo Slovensko je krásne a podporíme slov.ekonomiku.

gabika53
23. feb 2017

Pretoze stale mame co objavovat na Slovensku, krajina je mnohotvarna, krasna. A nasa😉 milujeme Slovensko !!⛰

ipetka
23. feb 2017

Pretoze moznost ist objavovat krasy Slovenska by mala mat rodina ktora si nemoze dovolit ukazat svojim detom prirodu ako taku a deti by mali mat pravo vidiet aspon raz za cas co ponuka nasa krajina..

vanilka3
23. feb 2017

Pretoze aj cudzincom sa krasy Slovenska velmi pacia. Niekedy mam pocit, ze viac ako nasimcom. Kolkokrat som od cudzincov pocula, ze cosi take krasne, z coho sala pokoj, este nikde nevideli. Ja osobne som toho zial este tiez vela nevidela. Ale tak snad postupne 🙂

bibinka78
23. feb 2017

Preco dovelenka v rodnej zemi -Slovensko?

netreba daleko cestovat a vylet po Slovensku nemusi stat tisice a predca ma cim ocarit aj tych najmensich.
Mame krasne zakutia co vycarila priroda hory,lesy,jaskyne ale aj pamiatky po svojich predkoch co nam zanechali krasne ludove dedicstvo a po vladcoch krasne zamky,hrady,opevnenia.
Ja som este s rodinkou neprepadala krasy vychodneho Slovenska ale aj tam casom nazrieme a pokochame sa tym co nam tato cast ponukne.
Este sme nepozreli vsetky krasy zapadneho a stredneho Slovenska ☺.Tento rok chceme prebadat Kysuce,Bansku Stiavnicu sami sme nevedeli ze je tam toho tak vela a popri tom si spravime aj zachadzku do miest ktore budu po ceste 😊.S detmi chodime casto tu po okoli lebo aj nas kraj Trenciansky ma co ponuknut ❤

lexxxa
23. feb 2017

Pretože Slovensko je krásne. Máme aj teplé obdobie aj zimné a preto je super, že máme veľa možností na kúpaliská, jazerá, ale aj veľa lyžiarskych stredísk. Nekonečne veľa aktivít, ktoré sú spojené s našou prekrásnou prírodou. Máme hrady, zámky, kde sa deti naučia viac ako na hodinách dejepisu. Slovensko je jedno, naše a krásne. Preto je krásne ho spoznávať.

miami2010
23. feb 2017

Dovolenka na Slovensku je pre nas top odkedy mame deti 🙂 tych vyhod je nespocetne , vsetci ktori sa pysime titulom mama a ocko, dobre vedia, kratke cestovanie, domaca strava, v pripade nevyhnutnom nas lekar, a hlavne nase Slovensko je kraaaaaasne ......

katarinaz123
23. feb 2017

My sme minuly rok boli prvy krat na dovolenke na Slovensku namiesto v zahranici a boli sme mimoriadne spokojni kedze sme boli v Tatrach a bol to neskutocny zazitok pre vsetkych hlavne ked nas chytila burka v strede tury ja tehotna v 6 mesiaci mala 2.5 rocna nebolo sa kde schovat ale manzel ma presvedcil ze je ten najlepsi chlap na svete a to by som na dovolenke na plazi urcite nezazila tento rok ideme opat do Tatier 🙂 uz lepsie pripraveni samozrejme. A ako sa hovori vsade dobre doma najlepsie

sisi208
23. feb 2017

Pretože aj na Slovensku máme krásne miesta a zákutia, ktoré sa oplatí vidieť ... 🙂 aj náš synček rád chodí na nové miesta 🙂

nnjago
23. feb 2017

Je to miesto kde som sa narodila ja môj syn, moja mamka, starká, dedko, prastarká..... a to naše Slovensko je krásne, naozaj prekrásne, len ho treba objaviť a využiť čo ponúka. Mám rada Slovensko takže preto dovolenka tu. Dakujem

ariana26
23. feb 2017

Ahoj. 🙂
Ze preco dovolenka na slovensku?? 🙂 Pretoze by som ju chcela darovat svojim rodicom k ich 43.vyročiu svadby, a teda na Slovensku preto, lebo už su starsi a velmi do zahranicia cestovat nechcu, miluju slovensko, a na ziadnej dovolenke neboli uz viac nez 30 rokov. 🙂 A preto ze si to zasluzia 🙂

marry333
23. feb 2017

Slovensko skrýva nádherné miesta, zákutia a pamiatky, škoda len, že ich nevieme tak ponúknuť ako to robia iné štáty. Napriek tomu už pár rokov s manželom a dcérou chodíme po slovenských hradoch, zámkoch a zrúcaninách. Sú fakt úžasné a obdivujem ľudí, ktorí zachraňujú to, čo by mal štát.

placem
23. feb 2017

Lebo podporíme slovenský cestovný ruch, bude práca pre Slovákov, a nemusime ďaleko cestovať

gabka76
23. feb 2017

Preco dovolenka na Slovensku? No predsa pre to, ze sa dohovorim v rodnom jazyku😉 A takisto super pre nas,co sa bojime letiet lietadlom, ci plavit lodou.🙂

adamkodavidko
23. feb 2017

Lebo na SLOVENSKU je vela krasnych miest a nemusime daleko cestovat 🙂

nikitah5
23. feb 2017

Pretoze su na Slovensku krasne miesta ktore sme este nenavstivili a s malymi detmi je pohodlnejsie cestovat nie daleko od domu.

mo77
23. feb 2017

Preco dovolenkovat na Slovensku? Stale sme dovolenkovali v zahranici,ale posledne dva roky dovolenkujeme u nas doma na Slovensku,preco?,popravde povedane,lebo je tu bezpecne, a tymto sme objavili,ze aj na Slovensku sa da super dovolenkovat a objavujeme nove a nove krasy uz aj tak nasho krasneho Slovenska, a tento rok sme zasa na dovolenke doma-na Slovensku.

janka349
23. feb 2017

slovensko je krááásne, s mužom sme 10 rokov,no ešte na poriadnej dovolenke dlhšou trvajúcou viac ako na pár dní sme ešte vôbec neboli, ani dokonca v žiadnom hoteli či penzióne, plány boli, chceli sme ísť na muránsku planinu, čo nám nevyšlo, ani v tatrách sme poriadne neboli, teda neužili, naotočku a naspäť, párkrát sme boli na topfeste, na stanovačke na mare, s dcérou po rôznych zoo, kúpalísk, pri koníkoch, no nič viac. Dúfam, že tento rok nám niečo hádam vyjde, aspon nám dvom, lebo ani naše 10 výročie sme ešte vôbec neoslávili. A samozrejme niekde tu na slovensku. 🙂

veron809
23. feb 2017

Preco dovolenka na Slovensku? Pobyt by som urcite venovala mojim rodicom,ktori su spolu 28 rokov.Na spolocnej dovolenke nikde nikdy neboli.K moru by ani nesli,su skor taki domaci 🙂 Urcite by sa potesili dovolenke,za ktorou by nemuseli cestovat a zaroven by si odychli v krasnom slovenskom prostredi.