Veľká súťaž o dovolenku na Slovensku podľa vlastného výberu
Na dovolenku nemusíte cestovať ďaleko – zapojte sa do súťaže o dovolenku na Slovensku v ktoromkoľvek z hotelov TRINITY – Senec, Vyhne alebo Vysoké Tatry.
AKO SÚŤAŽIŤ ?
Stačí poslať vaše tipy a názory v téme „Prečo dovolenka na Slovensku?“
Pozn.: do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 26.02.2017 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v pondelok 27.02.2017 a bude kontaktovaný internou poštou.
O ČO HRÁME?
4-dňový Trinity pobyt s polpenziou pre 2 osoby v ktoromkoľvek z Trinity Hotels & Resorts podľa vlastného výberu
Pobyt zahŕňa:
- ubytovanie v komfortnej izbe
- raňajky formou bohatých bufetových stolov
- večere formou lahodných švédskych stolov alebo lahodného 3-chodového menu
- masáž chrbta pre dve osoby,
- fľaša kvalitného vína na izbe,
- bezplatný vstup do hotelových bazénov a wellnes,
- bezplatný vstup do MiniMe detskej herne
Pozn.: platnosť výherného poukazu je 1 rok od jeho vystavenia!

Pretože na Slovensku je krásne...👍
My sa akurat vraciame z jarnych prazdnin stravenych v kraji pre nas doteraz neznamom - z obce Terchova. Roky ma to taha na lyzovacku do zahranicia, ale preco aj, ked na Slovensku je tolko moznosti a nemame ich este vyskusane. Na Slovensku dovolenkujeme tri-styrikrat do roka minimalne. V zime dvakrat, na jar a jesen tiez a poslednych 5rokov uz pravidelne navstevujeme prave jeden z Vasich hotelov - Hotel Sitno vo Vyhniach, ktory nema konkurenciu na SR! Kedze bola otazka preco prave na Slovensku, tak prave preto, ze je krasne ci uz n jar, v lete, v zime. Ponuka krasnu prirodu, ale i rozne atrakcie. Pekny den Viktoria
Milujem Slovensko a každý rok sa dokážeme presvedčiť že skrýva kopec neobjavených kras, že je všade blízko, bezpečne a že stretneme milých ľudí
...No človek by si povedať poďme niekam preč na dovolenku lebo tu nás každy pozná a budeme za bláznov....
....Je troška aj pravda😉 ale reku berte si príklad!!
...nemame na dráhe dovolenky darmo sa budem pretvarovať...
...Jedine more aké som videla je to na physiomeri ktorý striekam deťom do nosa ... Preto viem že je asi slané...
...S rodinou (rozumej 4 súrodenci naši manželia a manželka a nasi rodičia (54 +) a našich krásnych spolu 11 detí proste my 21 kusov chodíme každoročne na dovolenku spolu... Nie lietadlom ale autom...Nie za hranice ale trošku ďalej od domova nie do hotelov ale do obyčajných chat s adekvátnou kapacitou 😊keď sa podarí občas ma chata aj bazén 😂 jediný animátori sme my samy a zabávame vekovú skupinu 0az54 😉 ku každému jedlu ktoré si samy nachystáme máme aj obsluhu v podobe striedajúcich sa zástupcov rodín ktorý majú službu 😂 a keď odchádzame hovoríme si máme sa na mesiac dosť a na druhý deň sa už opäť navštevujeme 💜
Možno to more fakt nikdy neuvidím inak ako na physiomeri ale mne stačia aj slovenské mláky veď my doma máme dovolenku stále 😅 malý welnesuje v krabici od hračiek (foto č.1) všade kde potrebujeme sa dostaneme buď na záprahovom koní sediac na sadrokartonovej doske lebo dvojmiestne sanky sú drahé alebo bicyklom 😂( f.Č.2,3) starší syn nám navarí ten mladší má svoj jedálniček stále so sebou...(f.č.4,5) animátorovi u nás stačia cestoviny (f.č.6)a keď by sme niekedy aj šli na nejakú dovolenku trebárs aj vďaka Trinitý takeee veľké oči budú... Mať všetci čo nás tam stretnú 😉(f.c.7)
Lebo je u nas krasna priroda, kopa zaujimavosti a hotely su coraz lepsie vybavene aj pre nasich drobcov. My sme sa na Slovensko preorientovali az pri detoch a boli sme ohromeni, ako super u nas je 🙂 aj detom sa vzdy paci 🙂
ja mam slovensko velmi rada je krasne...vyhrat vylet? je pre mna ako sen s manzelom sme neboli nikde peknych 5 rokov...nebol cas prisli deti a svoj cas a energiu sme venovali im...potesilo by ma to🙂
Lebo mame krasu priamo pod nosom a netreba ist daleko... doma najlepsie 😊
Treba spoznávať aj rodnú krajinu, nielen zahraničie
Lebo je to krasna krajina a preco chodit na dovolenky niekde mimo Slovenska ked tolku krasu mame hned pod nosom. 😍
Prečo dovolenkovat na Slovensku, lebo máme krásne hory, krásne jaskyne, kúpele, nemáme to ďaleko..a stále spoznávame nové miesta ...no ja som napríklad ešte v Košiciach nebola...takže stále je čo spoznávat doma a postupne každý rok objavit nový kúsok tejto našej krajiny je super, lebo ozaj tu máme pekne 😀
Lebo v prvom rade by sme mali spoznávať krásy, ktoré máme doma .. a máme ich teda dosť ... 😉
Lebo na Slovensku je TOP...je tu mnoho krásnych miest, ktoré sme ešte nevideli...a ako bonus-aj môj malý syn sa tu dohovorí, keďže je to malá papuľka a rád nadväzuje kontakty s kýmkoľvek okolo neho 😉
Lebo slovensko je nase carovne krasne miesto ktore milujeme achceme ho ukazat aj nasmu syncekovi adamkovi
...ja si spomínam, ako sme s manželom /ešte sme vtedy neboli zobratí/ sa nabalili spolu s proviantom do 100 embéčky a pochodili krížom krážom pol Slovenska za 2 týždne...spávali sme v aute, varili si na plynovej bombe....boli to ešte začínajúce 90te roky, ale toľko krásnych zákutí a veselých chvíľ sme zažili vážne len na dovolenke na Slovensku....je tu nádherne a netreba našu krásnu krajinu zatraťovať....
Dalo by sa písať veeeeeeeeelmi veľa, no za mňa je to preto, lebo VŠADE DOBRE, DOMA NAJLEPŠIE ❤
LEBO... jednoducho chceme! dovolenkovat na Slovensku 😊😊...
Dovolenka na Slovensku?
Hlavne preto, aby sme deťom ukázali ich domov ... hory, rieky, historické miesta, kultúrne pamiatky, prírodné rezervácie a krásy Slovenska. Skoro každý rok dovolenkujeme na Slovensku a stále sú miesta, kde sme neboli a máme v pláne navštíviť.
lebo Slovensko je krásna krajina, je tu veľa nádherných miest, máme krásne hory a ľudia sú tiež veľmi milí a pretože netreba cestovať neviem ako ďaleko aby si človek oddýchol 🙂
pretože máme nádhernú a rozmanitú krajinu, ktorú treba spoznávať 🙂
pretoze na Slovensku mame plno krásnych miest o ktorých mozno ani netusime . 😉
Dovolenkujeme vždy len na Slovesku. A prečo dovolenkovať tu? No nemusím sa báť že za rohom na nás vykukne nejaký terorista. Už len kvôli tomu dovolenkujeme vždy len a len na našom krásnom Slovensku. 🙂
Slovensko je krásne, je ešte veľa zákutí čo je možné objavovať
Slovensko je NAJKRAJSIE💕💕💕preto dovolenka na slovensku je NAJLEPSIA a NAJKRAJSIA 💕💕💕mame tu vsetko co pohladi nasu dušu oddych krasu a hlavne nas rodny jazyk .😉
Preco dovolenka na Slovensku? Pretoze nasa krajina je nadherna, s mnozstvom krasnych miest, hradov, zamkov, zrucanin so zaujimavou historiou a o prirode, horach ani nehovoriac...vzdy tu je co objavovat, spoznavat 🙂
Lebo MY SME TU DOMA a domaci turizmus treba podporit 😉 samozrejme slovensko je nadherne
Na Slovensku dovolenkujeme uz treti rok. A preco? Lebo tu pod nosom mame tolko kras, ze az. A hlavne je vsetko bliiiizko. A tesime sa na to, ked si to budu vediet naplno vychutnat uz aj nasi mali drobci ☺
Slovensko je krasne a ked Vam niekto povie ze to kde si bol na dovolenke mas krasne foto. A vy hrdo poviete Na Slovensku, len prekvapene pozeraju a neveria. Ano je tu krasne. A dovolenku na SVK uprednostnujeme aj kvoli malemu dietatu. A navyse je to prakticke a nemusite poznat ziadny cudzi jazyk 😊
Ja osobne sa cítim na Slovensku bezpečne tak rozhodne prave preto by som chcela dovolenkovat tu...hotely su u nas na vysokej úrovni,spĺňajú požiadavky klientov a su komfortne vybavené...krasy Slovenska treba spoznávať. Výhre bysme sa urcite potesili
V poslednych troch rokoch,odkedy mame drobca, snazime sa travit dovolenku na Slovensku a musim povedat ze sluzby sa neustale zlepsuju a zariadenia sa snazia maximalne vychadzat v ustreti rodinam.Hoci dovolenka u nas stoji takmer ako tyzden v Chorvatsku,sme hrdi a vdacni co na Slovensku mame...pevne verim,ze rokmi budeme napr.v Tatrach stretavat stale viac Slovakov hoci sa tesim aj oblube nasich susedov....stale plati,ze mame krasnu domovinu 💗

Pretože sme celým srdcom slováci a sme hrdí na našu krásnu krajinu🙂 A preto lebo treba podporovať pracovné možnosti na Slovensku.