icon

Veľká súťaž o dovolenku na Slovensku podľa vlastného výberu

Na dovolenku nemusíte cestovať ďaleko – zapojte sa do súťaže o dovolenku na Slovensku v ktoromkoľvek z hotelov TRINITY – Senec, Vyhne alebo Vysoké Tatry.

AKO SÚŤAŽIŤ ?
Stačí poslať vaše tipy a názory v téme „Prečo dovolenka na Slovensku?“
Pozn.: do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 26.02.2017 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v pondelok 27.02.2017 a bude kontaktovaný internou poštou.

O ČO HRÁME?
4-dňový Trinity pobyt s polpenziou pre 2 osoby v ktoromkoľvek z Trinity Hotels & Resorts podľa vlastného výberu

Pobyt zahŕňa:
- ubytovanie v komfortnej izbe
- raňajky formou bohatých bufetových stolov
- večere formou lahodných švédskych stolov alebo lahodného 3-chodového menu
- masáž chrbta pre dve osoby,
- fľaša kvalitného vína na izbe,
- bezplatný vstup do hotelových bazénov a wellnes,
- bezplatný vstup do MiniMe detskej herne

Pozn.: platnosť výherného poukazu je 1 rok od jeho vystavenia!

Veľká súťaž o dovolenku na Slovensku podľa vlastného výberu
nikush29
25. feb 2017

Prečo dovolenka na Slovensku? Lebo deťom treba ukázať aj krásy našej krajiny, pri každom hrade/zámku/jaskyni sa dozvedia aj čo to z histórie Slovenska, a o tom ako žili ľudia kedysi. Okrem toho nie každé dieťa dobre zvláda dlhú cestu, aj preto je dovolenka na Slovensku ideálna 🙂

rachel978
25. feb 2017

My každý rok chodíme do Bardejovských kúpeľov s deťmi, už tam chodíme 7 rokov, veľmi sa nám páči príroda a prostredie. Hlavne ovzdušie je oveľa lepšie ako v našom meste a dobre to vplýva aj na na dýchacie problémy. Ideme aj tento rok a tešíme sa.

mony29
25. feb 2017

Pretoze je tu pekne a stale je co objavovat v nasej krasnej domovine...a hlavne s detickami je to jednoduchsie... 😀

ivanamec
25. feb 2017

dovolenka na Slovensku............. myslim ze aj vo svojej krajine mame stale co obdivovat, navstevovat, poznavat,..... a ukazat svojim detom 🙂

janinka15
25. feb 2017

Aj my sa tento rok chystame dovolenkovat na Slovensku 😀je tu stale co spoznavat.

bebe02
25. feb 2017

1. Slovensko ma co ponuknut: priroda (nielen Tatry, aj ine lokality na SK su pekne), historicke pamiatky, muzea, ale i galerie s modernym umenim, atrakcie pre deti, parky, aquparky,...
2. Netreba cestovat daleko, obzvlast, ked su deti este male, je to velka vyhoda. Niekedy na relax staci iba predlzeny vikend (na Slovensku) - bez umorneho cestovania a vybavovania leteniek a pod. do zahranicia
3. na Slovensku je zatial bezpecne (oproti napr. Turecku, Egyptu a pod.)

slimstar
25. feb 2017

Prečo dovolenka na Slovensku ?

To by bola taká mini dovolenka, na oddýchnutie od starostí a načerpanie nových síl, okolo je krásna príroda a tá krásne dobije ducha. Ak by ste mali bezbariérové prístupy / izbu, tak by sme aj prišli pre nové úsmevné zážitky. 🙂

martinkaha
25. feb 2017

SLOVENSKO moje, otčina moja, krásna si ako raj!❤❤❤
Nádherná príroda, bohatá história, hrady, zámky, skanzeny, jaskyne, priehrady, rieky, potôčiky, čučoriedky, huby, turistika, kúpanie, lyžovačka, arborétum, botanická záhrada, ZOO, unikátne prírodné úkazy, zaujímavé stavby, v každom meste, mestečku, či dedinke nájdeme niečo krásne, pokoj, bezpečie...jednoducho rozprávková krajina.
S našimi 4 deťmi chodíme na letné i zimné dovolenky, a to len na Slovensku, tu je nám najlepšie, milujeme SLOVENSKO! 😘😍😘😍😘😍

adoela
25. feb 2017

Rada dovolenkujem s rodinou na Slovensku, cestovanie nie je pre deti také náročné a dlhé, je to lacnejšie, takže financie môžeme použiť napr. na stravu,zábavu atď, všetci sa ľahko dorozumievame, deti sa učia poznávať najprv krásy našej krajiny a až neskôr okolitý svet. Strava je taká, na akú sú deti zvyknuté. Netreba meniť eura za inú menu.Ľahšie sa dohodneme na spoločnej dovolenke s blízkymi alebo s priateľmi.No a v prípade zdravotných problémov sa ľahšie dostaneme domov. Tých výhod je veľa, pre každého niečo iné.

xsally
25. feb 2017

Pretoze je tu krásne. Máme tu krasu pod nosom a pritom vela ludi ju nevidí lebo v dnešnej dobe nie je cool a in dovolenkovať na slovensku. Ja spomínam na detstvo, ktore sme prežili potulkami po slovensku a su to krasne spomienky a take chcem dožičiť aj svojim detom. Držím sa hesla, ze najskor mame spoznať svoj domov a az potom cudzí. Takze tento rok opatovne na slovensku. A s radosťou.

danusa63
25. feb 2017

Pretože: "Všade dobre, ale doma je najlepšie" 🙂

maaaria3
25. feb 2017

často sa ponáhľame vidieť celý svet, len nie ten, ktorý je okolo nás... to sme my, ľudia... Slovensko je krásne a je naše!

tuio
25. feb 2017

na dovolenku na Slovensku nedám dopustiť. Radi s deťmi spoznávame krásu našej krajiny,či v lete,či v zime nieje problém spraviť si program.Cítime sa tu bezpečne a je tu nádherne.Máme tu všetko čo potrebujeme😉

kajuska1601
25. feb 2017

Slovensko je krasne. Ma krasne hory,zakutia. Jednoducho TOP destinacia. My s detmi chodime po Slovensku skoro kazdy rok. Hlavne jednodnove vylety do Zoo. To nasi chlapci miluju. Zial,
minuly rok nam to nevyslo. Snad tento rok sa nam opat podari niekam vycestovat po Slovensku 😉

bukobuko
25. feb 2017

Prečo dovolenka na Slovensku?
Lebo Slovensko je proste krásne. Stále je tu čo objavovať, či je leto a či zima. 🙂

denisa2019
25. feb 2017

Sú tu oveľa lepšie hotely ako napr. v Egypte, menej tropických chorôb a vždy niečo nové po celý rok, v zime lyžovačky, v lete kúpanie a tropické horúčavy, na jar a na jeseň prechádzky krásnou prírodou a prekvapia nás aj historické pamiatky.

susana24
25. feb 2017

Preco dovolenka na Slovensku?
Pretoze je to nas domov,kde je plno krasnych miest,ktore pre nas dlhe roky tvorila priroda a tiez nasi predkovia.
V kazdom rocnom obdobi je tu nieco zaujimave, co sa da navstivit,obdivovat a spoznavat.

17alisha
25. feb 2017

az ked clovek pochodi polku zemegule zisti, ze doma je predsa najlepsie...s manzelom mame neposedne nohavice..presli sme cez tri kontinenty a mozem smelo vyhlasit, ze vsade je to o tom istom...je jedno, ci to su maldivy, ci peru...zakazdym prisla tuzba vratit sa domov 🙂 lebo tepla voda...lebo splachovaci zachod...lebo postel s vankusom a perinou...a hlavne, lebo rovnaka mentalita...

swima
25. feb 2017

S mojim manželom dovolenkujeme na Slovensku už takmer 7 rokov a ešte stále nás to neomrzelo 🙂 Tento rok bude pre nás zlomový, prvýkrát ideme turistikovať s našou dcérkou, ktorá má teraz 3,5 mesiaca. Chceme aj v nej vzbudiť od mala lásku k našej prírode a ukázať jej všetky krásy, ktoré Slovensko ponúka, od dolín, cez lúky až po vysokohorské prostredie. Naša obľúbená lokalita sú Vysoké Tatry a Liptov, Nízke Tatry a Slovenský Raj, v skratke celé Slovensko 🙂

palesandra
25. feb 2017

To je nahoda, ze som dnes objavila tuto sutaz, lebo akurat som pozerala vikendove pobyty v Hoteli Sitno, kde kazdorocne chodime a deti sa nevedia nabazit Kopka, stale tam chcu ist...a kedze mi pilia usi, tak som si povedala, ze by bolo niekolko dni stravit vo vasich bazenoch ;) Cestou autom stale pocuvame Cdko Kamarati z Trinity a deti pesnicky vedia uz naspamat.

Preco Slovensko, je krasne, je blizko a je nase!! Cudzinci kvoli krasam, ludom a charizme Slovakov chodia na Slovensko a my vlastnu krajinu maloco pozname.Teda spoznavajme!

87saja
25. feb 2017

Pretoze clovek by mal poznat krajinu, v ktorej sa narodil, zije a vychovava svoje deti. A o tom, ze na Slovensku je vela nadhernych miest, ktore stoji za to navstivi snad nepochybuje nikto. 😉

katarinka289
25. feb 2017

Pretoze aj na Slovensku su krasne miesta. Sice nemame more, ale horsky vzduch sa tomu morskemu vyrovna 🙂

nikanko
25. feb 2017

Pretože nase deti musia poznať naše Slovensko 😊 úroveň služieb je výborná, a netreba ďaleko cestovať.

marianna775511
25. feb 2017

Prečo dovolenka na Slovensku? Lebo je to naša krásna domovina, naše krásne a ľúbezné Slovensko. I v hymne sú slová "Nad Tatrou sa blýska" a tak by sme mali najskôr spoznať /veď nie zase všetky/ ale aspoň niektoré "kúty" Slovenska a určite môžeme začať v našich krásnych Tatrách. Slovenský raj či Jánošíkove diery - to je tiež určite nezabudnuteľný kúsok prírody. Ale okrem /podľa mňa/ týchto top "destinácií" Slovenska tu je veľa krásnych miest, mestečiek, dediniek, ktoré sa oplatí navštíviť. Tak isto máme mnoho zaujímavých hradov, zrúcanín, ktoré nám pripomínajú históriu. A takto pomaličky cestovaním po Slovensku, by sme mali prebúdzať a postupne budovať lásku k domovine a rodnému kraju aj u našich detí. No a v neposlednom rade je tu aj ekonomická stránka. Takto aspoň peniaze z cestovania zostanú doma - na Slovensku a prispejú k ďalšiemu rozvoju cestovného ruchu u nás.

vebe23
25. feb 2017

Preco Slovensko? Krasna priroda na dosah ruky,s detmi netreba dlho cestovat,a stale je co objavovat 🙂

beja6
25. feb 2017

odzneli tu uz nadherne odpovede, ktore mi podaktore maminy vykradli priam z ust. a tak sama by som uz len dodala, ze Slovensko ma veru vela krasnych miest,ktore sa oplati vidiet. a ja s mojou rodinkou, ktora zije na uplnom konci sveta,kde ozaj niet co vidiet sa velmi radi motkame a tu krasu spoznavame, aby som svojim detom mohladat to, co mne davali moji rodicia. ❤

irenaliza
25. feb 2017

Krásny večer, keďž už 17 rokov bývam na západnom Slovensku ale rodičov, súrodencov, svokrovcov máme na východe, tak celým Slovenskom cesstujeme niekoľko krát ročne a Odkedy máme dcérky tak sme ešte na dovolenke v zahraničí ani neboli, vlastne iba v ČR, čo mám za rohom. Ale musím povedať, že Slovensko je krásne a oplatí sa ho poznať.
Lenže keď bola naša najstaršia dcérka druháčka pred 4 rokmi, tak po letných prázdninách sa v škole rozprávali, kde boli a ona sa pochválila, že bola v Jaskyni a v Tatrách- čiže na Slovesnku ale spolužiaci vraj ostal prekvapení, alebo skôr sa zasmiali a povali jej, že to ste boli len tu na Slovensku? A nie pri mori? Takže ja sama som ostala trochu rozčarovaná, že už malé deti takto reagujú, ale... My sme sa z dcérkami rozprávali a dovolenky na Slovensku nám vyhovujú a sú super, boli sme v Tatrách,... A aj vďaka Vašim hotelom sme sa rozhodli, že dovolenka tu u nás je super, nielen kvôli prírode, ale aj Trinity hotelom- boli sme v Sitne aj v Atrium a super pobyty, aj sme spoznali okolitú krajinu aj sme spoznali super animátorov a ľúdí a hlavne nikomu nevadilo, keď naše 4 dcérky behali, alebo sa skryli pod stôl, lebo sa 5 ročná bála maskota, prístup super a to aj k dovolenke dobrej patrí no nie? Tak doporučujem kto vyhrá tento poukaz od Vás nach si užije a hlavne nech opäť pravidelne navštevuje Vaše hoteli, lebo ste super a aj teraz sme jarné prázdniny strávili v Hoteli Atrium 4 dni a potom sme ešte išli k babke na východe, ale dcérkam sa ani veľmi nechcelo, lebo bolo výborne, aj keď počasie veľmi nevyšlo, ale bazény a prístup na 1**** a tak dcérky prosíkajú, aby sme v lete išli za Svetluškou, no neviem, ešte musím trochu pošporiť, keď pri 4 deťoch a mojej 11 ročnej rodičovskej dovolenke, ale určite sa posnažíme, lebo sa to vyplatí. @patricia_trinityhotels poďakujem za nás za super prístup a ochotu v Atrium teraz cez arné prázdniny vedúcim hotela, ďaujeme a inak teším sa , že akurát teraz takýto super týždeň je. a Slovensko je krásne tak deti naučme ho spoznávať a aj my dospelý si ho obľúbme.

katka2602
25. feb 2017

Rok čo rok si každé leto užívame krásu našej krajiny. Cestujeme krížom krážom z Košíc do Bratislavy a zastavujeme sa v mestách, kde sú hrady a zámky. Cestou späť sa zase zastavíme v Tatrách. Každá cesta, výlet, zastávka v nás zanechá krásne zážitky. A prečo Slovensko? 🙂 Lebo tu je stále čo objavovať ❤

cetera
25. feb 2017

My sme zatiaľ na dovolenke ešte neboli, ale minuly rok v takomto čase sme boli v Smokovci na liečebnom pobyte. Keďže sme mali víkendovú návštevu, ktorá bola mimochodom ubytovaná vo vašom hoteli Atrium tak sme mali možnosť ho ísť navštíviť. I keď len pár hodín, ale užili sme si kopec zábavy. Veľmi má zaujal detský kútik a samozrejme aj deti a dokonca sme dostali pozvanie na nedeľné varenie a deti si mohli skúsiť upiecť obrázkové palacinky. Personál bol na jednotku a vlastne celé to bolo super aj bazény aj všetko. Snáď sa nám podarí sa k Vám aj touto cestou opäť vrátiť a užiť si trocha oddychu v horskom vzduchu. Držíme palce a nech sa Vám darí ako doteraz.
A prečo dovolenka na Slovensku? Pretože ak človek neskúsi ani nevie čo všetko Slovensko ponuka a pritom to má ako sa hovorí pod nosom a nieje nutne chodiť za príjemnými zážitkami až tak ďaleko