Veľká súťaž o dovolenku na Slovensku podľa vlastného výberu
Na dovolenku nemusíte cestovať ďaleko – zapojte sa do súťaže o dovolenku na Slovensku v ktoromkoľvek z hotelov TRINITY – Senec, Vyhne alebo Vysoké Tatry.
AKO SÚŤAŽIŤ ?
Stačí poslať vaše tipy a názory v téme „Prečo dovolenka na Slovensku?“
Pozn.: do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 26.02.2017 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v pondelok 27.02.2017 a bude kontaktovaný internou poštou.
O ČO HRÁME?
4-dňový Trinity pobyt s polpenziou pre 2 osoby v ktoromkoľvek z Trinity Hotels & Resorts podľa vlastného výberu
Pobyt zahŕňa:
- ubytovanie v komfortnej izbe
- raňajky formou bohatých bufetových stolov
- večere formou lahodných švédskych stolov alebo lahodného 3-chodového menu
- masáž chrbta pre dve osoby,
- fľaša kvalitného vína na izbe,
- bezplatný vstup do hotelových bazénov a wellnes,
- bezplatný vstup do MiniMe detskej herne
Pozn.: platnosť výherného poukazu je 1 rok od jeho vystavenia!

Slovensko je krásne a stále je na ňom čo objavovať. Nielen v lete alebo v zime, ale počas celého roka.
Veľmi sa mi páči, že sme krásna krajina, kde sa menia ročné obdobia - keď farby okolo nás sú vždy iné...
👍 ⛰ 🏙 🏡 📷 🌞 ☃ 👍
Radi cestujeme po Slovensku a spoznávame nespoznané a vraciame s k obľúbeným ❤
Dovolenka na Slovensku musí byť 🇸🇰
dovolenka na slovensku nam vyhovuje, lebo pri dvoch malych detoch je blizko a je tu krasne. kazdy rok chodime do liptovskeho jana a odtial je uz len na skok do tatier. aj sluzby sa uz zlepsuju. da sa vselico aktivne podnikat. okrem jana si vyberieme kazdy rok nejaku oblast a v priebehu tyzdna spoznavame zaujmavosti a okolie. je to najlepsia cesta ako detom ukazat krasy nasej krajiny, nielen prirodne, ale aj kulturne a historicke, aby raz boli hrdi, ze pochadzaju z naseho maleho ale krasneho slovenska ❤
Lebo by som konecne vyskusala animatorov (hovoriacich po slovensky, lebo v zahr. sme na takych este nemali stastie) napr v Sitne ! Ja totiz vsetkym tvrdim, ze moje dve deti 4 a 2r)nedokazu zabavit tak, aby som si aspon kavu v klude vypila 😉 A tak rada by som sa mylila !!
Nepoviem nic nove ... ale ... LEBO je tu naozaj krasne 🙂
Mala som moznost precestovat kus sveta a bolo to skvele. Ale doma je doma 🙂
Mame tu skutocne nadhernu prirodu, unikatne Tatry, neurekom historickych pamiatok, muzeii a tiez skvelych ludi, vela kvalitnych ubytovacich zariadeni, restauracii atd. atd.
Je tu este co zlepsovat a jasne, nie vsetci su skveli ... ale to je vsade.
Lebo Slovensko je PREKRASNE, lebo TRINITY Vyhne su super, tak by sme isli pozriet aj TATRY 🙂 lebo by bolo skvele venovat sa 4 dni len rodine, nakolko som maminka, ktora od 6 mesiacov dcerky pracuje a ma vycitky, ze sa jej malo venuje ☹
Dovolenka na Slovensku je naozaj velmi krasna pretoze aj tu doma mame velmi vela prilezitosti na vyzitie ci pre mladych ci pre rodiny s detmi. My chodime s nasou rodinkou velmi radi do Tatier tam to milujeme!!! Slovensko je krasna krajina! 🍀🍀🍀
Prečo dovolenka na Slovensku? Lebo som tu doma. Tento týždeň som bola v Tatrách 2 krát neviem sa ich nabažiť,len tak s chlebíkom, jablčkom a vodou v ruksaku. Deti vezmem za ruky a hajde objavovať svet. Nepotrebujem luxus a ukazovať sa, túžim po odpočinku a voľnosti a nemusím za tým cestovať cez pol sveta. Všetok luxus mám tu DOMA na SLOVENSKU.⛰❤
Sj my sa tento rok chystáme a dovolenku na slovensku . Chceli by sme ja pozrieť v lete do tatier na neaku turistiku už som aj kypila nosič na chrbat aby sme sa aj prešli po lese s drobcom s koníčkom sa nedostaneme všade. Tak sa velmi tešíme aj a tie jeho reakcie na prirodu. Vybrali sme si dovolenku doma pretože je tu krásne lesy, hori jazerá je ro blízko a chceme spoznať krajinu kde žijeme. Vždy keď pozeráme dokumenty tak sa čudujeme že takéto niečo je u nás?tak si to ideme pozrieť na živo!
Prečo dovolenka na Slovensku?
Lebo máme krásnu krajinu, nemáme síce more, ale máme hory, jazerá, kúpele, jaskyne, hrady - zámky, rôzne termalparky...stále je čo pozerať a je tu čo zažiť, či pre malých, či pre veľkých 🙂
Na Slovensku je mozne dovolenkovat, kazdom rocnom obdobi 🌷🌞🍁⛄️. Na svoj si pridu milovnici hor⛰, pamiatok🏰, prirody🌳, turistiky👟, kempovania🏕, sportu🚵🏻♀️ a aj ti, ktori radi oddychuju pri vode💦. Mame tu z kazdeho rozku trosku 😀
Pretože ešte v živote sme nedovolenkovali na Slovensku v nejakom hotelovom komplexe a myslím, že by to mohlo byť fantastické. Slovensko má čo ponúknuť, nielen krásy prírody ale aj kvalitu služieb, aj keď počujeme zo všetkých strán, že kvalita je mizivá, no myslím, že sa to určite zlepšuje.... a bolo by fajn sa o tom v sieti hotelov Trinity presvedčiť :D
Pre nas dovolenka jedine na Slovensku,more nas vobec nelaka...9 rokov chodime na Liptov,aj tohtorocna dovca je uz je rezervovana...Slovensko je uzasne,vzdy si dokonale oddychneme 🙂
Dovolenka na Slovensku? Samozrejme, keďže naša krajina je natoľko rozmanitá a krásna, že tráviť tu dovolenku, to je luxus, ktorí si my sami neuvedomujeme. Hory, mestá, pamiatky, hrady a zámky... nespočetne veľa krás v tak malej krajine. 🙂
Všade dobre,doma najlepšie.Prečo chodit daleko,ked tu mame tak krasne🙂
Lebo na Slovensku je čo obdivovať,máme krásnu prírodu,len za ňou treba ísť💚 ja mám krásne spomienky na všetky tábory,školy v prírode a sústredenia zo svojho detstva a dúfam,že raz ukážem aspoň časť týhto miest aj svojmu synčekovi
No ja ako byvaly podnikatel viem ake je tazke sa na trhu pohybovat. Preto to posuvam dalej a ako mala rybka vo velkom oceane, podporujem slovenskych podnikatelov, slovensku tvorbu, slovensky trh a aj dovolenky a vylety riesim na Slovensku. Vsetci sa mi cuduju, preco ma nelaka poznat a zazit more... No ja neviem. Nechcem tvrdit, ze poznavat ine krajiny je hlupost. Ved aj ja som bola parkrat kade tade mimo Sk. Ale nikdy to nebolo z vlastnej iniciativy. Z vlastnej iniciativy hladam miesta na Slovensku. A teraz, ked nam pribudne do rodiny nas prvy potomok, o to budu nase vylety po Slovensku castejsie. A na to sa tesim. Takze preto...lebo podporujem slovensky trh.
My sme zatial vyuzivali skor zahranicne dovolenky, nakolko manzel surfuje a tu k tomu nema vytvorene priaznive podmienky a pocasie 🙂 takze SR velmi nepozname a radi by sme touto cestou zacali spoznavat aj krasy nasho pekneho Slovenska 🙂
Veď tu je najkrajšie 😀
Keď dovolenka (0: tak na Slovensku. S malou sme začali, keď mala 3 týždne v Banskej Stiavnici, keď mala necelé 4 mes.boli sme vo V.Tatrach. Aj napriek našim drobným obavam, ona nemala žiadny problém, dokonca si prechádzky užívala, pretože jediné, na čom jej záleží, je byť neustále s nami. S nami pôjde aj na kraj sveta. Ale najskôr chceme zbehať Slovensko (0;
A užívať si krásy domoviny.
Tina
Ja povazujem za dolezite, aby moje deti spoznali nasu rodnu krajinu, ktora nam ponuka tolko krasnych zazitkov! Vela ludi pozna zahranicne destinacie lepsie ako rodnu vlast. A to je dost smutne ... My tu mame okrem prirodnych kras, aj historiu - my radi chodime s detmi spoznavat hrady ,zamky ... Ked potrebujeme skor relax a oddych, je tu nespocetne mnozstvo kupelov, wellness pobytov - naozaj je z coho vyberat a stale nieco nove objavovat! 🙂 ♥
aby nase deti poznali svoju krajinu a mali k nej pekny vztah, lebo v dnesnej dobe je lahko odist do sveta odkial sa potom tazko vracia
Lebo chceme lepšie spoznať Slovensko. A užiť si iný kraj aj so skvelými službami na pár dní. A tak si našu krajinu zamilovať ešte viac.
lebo "najkrajší kút v šírom svete je moja rodná zem.."
Slovensko je krásne a je si z čoho vyberať, či už ide o hory, jazerá, pamiatky..
Radi dovolenkujeme na Slovensku, aj koncom týždna sa chystáme do Tatier, zrelaxujeme sa, vyvetráme hlavy na čerstvom vzduchu a výhlad na naše krásne Tatry stojí za to. Výhoda je aj že necestujeme dlho a nepotrebujeme cudziu reč.
Prečo dovolenka na Slovensku... No lebo Slovensko je také krásne. Pri mori sme ešte ani neboli a zrejme sa asi tak skoro ani nedostaneme... Cestujeme tam len prstom na mape. V letnom čase si užívame voľné dni tu na Slovensku a vyberáme si rôzne lokality. Tu u nás je veľa možností na výlety, máme krásne hory, krásnu prírodu, iní nám môžu len a len závidieť. A takýto pobyt by bol pre mňa a môjho manžela úplne skvelý, nakoľko sme si spolu neužili ani len svadobnú cestu... Tak možno toto by bola naša svadobná, aj keď už tento rok oslavujeme 10 - te výročie svadby...
pre mňa sú dovolenky na Slovensku hlavne o úžasných spomienkach na detstvo s mojimi bratancami, na všetky tie stanovačky, na spoznávanie hradov, zrúcanín, kolko zážitkov, smiechu, plaču... aha tu som sa naučila plávať, tu ma naháňal cap, tu som si zlomila nohu..... teraz vždy ked máme možnosť berieme detúrence, stan, (bratrancov s ich deťmi) a ideme za našimi novými spomienkami 🙂
presne ako hovori livinka1111 aj pre nas s manzelom by to bola nasa svadobna dovolenka, aj my tento rok v auguste oslavujeme 10 -te vyrocie svadby, odkedy mame nase deturence vsade ich berieme so sebou, taky welness by sa nam hodil obom ako sol😉😉
Dovolenka na slovensku je pre mňa spomienka na detstvo. Každý rok sme s rodičmi išli na týždeň do tatier. Neskôr sme brávali aj sesternicu, pre ktorú to bol obrovský zážitok, hlavne lanovky. Chcela by som ísť hlavne do tatier. Tatry sú úžasné v každom ročnom období. Ja ich mám v spomienkach ešte so stromami, ale manžel ešte nikdy nebol v tatrách. Bol by to preňho zážitok spolu aj so synčekom. Rada by som videlá ich tvare keď nastupujeme do lanovky, uvidia skokanský most, štrbské pleso, vyviesť sa ozubnicou na hrebienok. Toto je moje detstvo.
... pretože na Slovenskú je stále čo vidieť, od západu po východ sú rôzne krasne zákutia...

My sme zaryty dovolenkari nasho Slovenska 🙂 Od malicka sme s rodicmi a starymi rodicmi brazdili kupelne mesta, hrady, jaskyne, ZOO, rozne mestečka.. od kedy som mamou aj ja, tiez sme stihli uz dve dovolenky na Orave a Liptove, vybehneme do Tatier a postupne budeme spoznavat dalej 🙂 chceme naucit nasu Nelku, ze je toho tolko co sa tu da vidiet, mame krasnu krajinu a uzasne zvyky a tradicie!