Veľká súťaž o dovolenku na Slovensku podľa vlastného výberu
Na dovolenku nemusíte cestovať ďaleko – zapojte sa do súťaže o dovolenku na Slovensku v ktoromkoľvek z hotelov TRINITY – Senec, Vyhne alebo Vysoké Tatry.
AKO SÚŤAŽIŤ ?
Stačí poslať vaše tipy a názory v téme „Prečo dovolenka na Slovensku?“
Pozn.: do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 26.02.2017 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v pondelok 27.02.2017 a bude kontaktovaný internou poštou.
O ČO HRÁME?
4-dňový Trinity pobyt s polpenziou pre 2 osoby v ktoromkoľvek z Trinity Hotels & Resorts podľa vlastného výberu
Pobyt zahŕňa:
- ubytovanie v komfortnej izbe
- raňajky formou bohatých bufetových stolov
- večere formou lahodných švédskych stolov alebo lahodného 3-chodového menu
- masáž chrbta pre dve osoby,
- fľaša kvalitného vína na izbe,
- bezplatný vstup do hotelových bazénov a wellnes,
- bezplatný vstup do MiniMe detskej herne
Pozn.: platnosť výherného poukazu je 1 rok od jeho vystavenia!

Preco dovolenka na Slovensku?Pretoze Slovensko je same o sebe nadherny kraj a kazdy Slovak by ho mal vidiet a spoznat .
Spominam si na skolske vylety, hrady, jaskyne, Tatry, nikdy nezabudnem na dovolenku v Tatrach jedinykrat s rodicmi, uzasna, tiez s nimi na Liptove a v Slovenskom raji. Uzasne miesta, bohuzial to bolo velmi davno. Slovensko takmer nepoznam a kedze mam manzela zo zahranicia, ani on 🙂, a je pre nas problem niekam sa vybrat, pretoze ja jedina "znalkyna nasich kutov" nepoznam nic. Zakazdym, ked vidim nejake pekne fotky z tejto krasnej krajiny, netusim, co vsetko sa tam da robit, kam je najlepsie ist napriklad s detmi a tak, no a nakoniec to skonci tak, ze sa nikam nevyberieme. Strach z nepoznaneho? Neviem. V kazdom pripade by ma tato vyhra nakopla a konecne by sme zacali odhalovat Slovensko, o ktorom uz davno snivame.
Prečo dovolenka na Slovensku? Lebo u nás sú najsrdečnejší ľudia na svete🙂
Pretoze, ked dovolenkujeme na Slovensku, tak peniaze ostanu na Slovensku. Podporujeme tym aj zamestanost a malych podnikatelov( stanky, vstupy, podujatia...). Ako by bolo dobre, keby namiesto lacnych rezortov sa investovalo do nasich rezortov, penzionov, chat....A samozrejme preto, ze Slovensko je kraaaasne.
Pretože všade dobre, doma najlepšie 🙂 Máme veľmi veľa krásnych miest, ktoré nám môžu iné krajiny len závidieť.
Este som na dovolenke nebola takze potovnat to neviem
Prečo dovolenka na Slovensku? Pretože Slovensko je krásne a stále ho nepoznáme 🙂
Pretože Slovensko je krásne
Pretože najprv treba spoznať vlastnú krajinu až potom cudziu, pretože ste blizko domova, čo je výhodné pri malých deťoch, pretože je to lacnejšie, keď ste na rodičovskej dovolenke, pretože sa všade dorozumieť.... My dovolenkujeme na Slovensku veľa rokov, more len sem tam a sme spokojní 🚗
Na Slovensku preto, lebo je krásne a taká dovolenka sa potom vždy dá spojiť s návštevou rodiny či známych, ktorí sú v rôznych kútoch Slovenska a s ktorými sa nevidíme každý deň 🙂
Prečo Slovensko? Pretože je krásne. Nemáme more, zato máme Tatry, Janošikove diery, množstvo jazier... Nádhernú prírodu ktorú nám môžu okolité krajiny len závidieť.
Výhra by ma moooc potešila pretože ako rozvedenej mamine dvoch deti mi tento rok na dovolenku asi " nevydá " , ale koho by nepotešila, že áno 🙂 . Držím palce všetkým zúčastneným a výherkyni prajem príjemný pobyt 😉
Krasna krajina, je tu co robit ci uz v zime alebo v lete. Vela jaskyn, hradov, zamkov, vodnych parkov inych atrakcii 👍
Pretože máme krásnu krajinu. Nám sa najviac páčil zatiaľ Chopok, Nízke Tatry.
Prečo práve Slovensko? Je to krajina v ktorej sme sa narodili a preto by mala byť nášmu srdcu najbližšia a mali by sme ju poznať ako vlastnú dlaň. My s manželom keby sme si mohli vybrať tak by sme si vybrali isto Váš hotel vo Vysokých Tatrách. Milujeme Slovensko a zvlášť Tatry pretože ten vzduch je úžasný a veľmi prospieva nášmu zdraviu. Keď sme ešte nemali synčeka chodili sme po celom Slovensku po hradoch zámkoch... Zbožňujeme Slovensko a k tomuto chceme viesť aj nášho syna. Aby bol hrdý na to že je Slovák, poznal krajinu kde sa narodil a poznal jej poklady a krásy. Preto nieje nič vhodnejšie ako poznávať krásy Slovenska a pri tom byť v ubytovaní v takom príjemnom prostredí akým sú Vaše hotely.
... lebo je to nasa krajina,tu sme sa narodili, tu zijeme a vobec ju nepozname.Hladame nieco v inych krajinach a pritom mame tolko krasneho okolo seba len sa treba hozhladnut...
Preco na Sk? Asi preto, lebo je "po ruke" s dvoma malymi detmi by sme nevedeli ist niekam dalej 😀 u nas hlavny dovod 😊😊😊😊
Slovensko má nádhernú prírodu, pamiatky, kultúru. Stále je čo vidieť a objavovať. Keby sa dačo stane, hneď sme doma. Tiež podporujeme "našich ľudí".
Lebo Slovensko je nadherna krajina, plna moznosti, ci si clovek vyberie aktivnu dovolenku alebo relax, ako v zime, tak aj v lete. Aj preto som si vybrala Slovensko pre svoju svadobnu cestu.
Pretoze Slovensko je krasna krajina, ked sa prave nemame chut kupat v slanej vode milujeme skrabat sa na hory, obdivujeme hrady, zamky, jazera, lesy, skanzemy, architekturu, mesta i mestecka ... Lubime Slovensko a tesime sa ze mame Tatry "po ruke" kto by uz chcel cestovanim na koniec sveta zabijat cas ked doma je tak krasne.
Keďže mám malého drobca, cestovať s ním na dlhšie by bolo obtiažne. Takže uprednostňujem Slovensko. O.i. tu je toľko krásnych miest, ktoré som ešte nenavštívila....
Preco dovolenka na Slovensku a dovolim si pridat aj s dietatom. Pretoze neilen podporime domacich, ale u deti vzvudzujeme zaujem o nasu krajinu, lasku k domovine, k rodine, k prirode a k pohybu (ak sa to dokaze vsetko nakombinovat do jedneho pobytu tak o to lepsie). Cestovat a spoznavat druhe krajiny mozeme aj popritom. Nieto nad caro spoznat domovinu nasich rodicov, prarodicov atd. 🙂
Chcela bi som to pre mojho 5 rocneho syna. Ktory tuzi po.mori. Rozpravala som mu ze na Slovensku su nadherne miesta este krajsie ako more. A kedze je doba aka je (tazka) rada bi som my ukazala tie krasne miesta,nie Len Rozpravala. ale nasa financna situacia nam to nedovoli.
Preco dovolenka na Slovensku? Lebo Slovensko je krasne 🙂.
My dovolenkujeme len na Slovensku. Momentalne sme na Donovaloch, uz asi 10x 🙂. Minuly rok sme navstivili dalsie krasne miesta: Turcianske Teplice, Vysnu Bocu, Bansku Stiavnicu, Terchovu.
Minulý rok sme si to mohli prežiť...dovolenka na Slovensku a hneď niekoľko krát...navštívili sme Oravský hrad, plavili sa na plti, výlet do Popradu spojeného s ubytovaním v areáli aquaparku bol úžasný, Slovenský raj s turistikou, niečo krásne...Slovensko máme krásne...škoda, že ho mnohí nepoznajú 🙂 Výhra by určite potešila, a ešte by sme ju spojili s ďalším výletom do okolia 👍❤
Prečo dovolenka na Slovensku???
1. Slovensko, naša domovina, je prekrásne a ešte ho nemáme celé precestované.
2. Už je to dávno, čo som bola na výlete vo Vysokých Tatrách aj v Senci.
3. Vo Vyhniach som ešte nebola 🙂
... takže dovča na Slovensku v niektorom z hotelov TRINITY – Senec, Vyhne
alebo Vysoké Tatry by sa nám veru páčila ❤
Pobehali sme po svete a teraz ked sme rodicmi zistujeme, ze to nase Slovensko malo pozname,takze uz vyse dvoch rokov vdaka synovi nachadzame doma vela krasnych miest
Aby sme podporili rozvoj cestovenho ruchu na slovensku, aby sme dali ludom v nasich regionoch pracu a podporilinase HDP, ale hlavne preto, aby nase deti videli ake je Slovensko krasne 🙂
🚗 🚂 ⛰
Doma je vždy výborne,
O tom vieme rozhodne.
Voda, hory, pamiatky
O prázdninách, na sviatky.
Letieť nikam nemusíme,
Ešteže to neskúsime.
Načo chodiť do sveta,
Keď TRINITY víta ťa.
Autom všade blízko máme
Našu vlasť si tak spoznáme.
Ako pravý dobrodruh
Sever, východ, západ, juh.
Len čo príde nové ráno,
Obed zabaľ naša mamo.
Výlet sa nám zachcelo,
Ešte bude veselo.
Na jar, v lete, jeseni
Slovensko si vždy cení,
Keď tu všetkým pre radosť
U nás budeš vzácny hosť.
Prečo dovolenka na SLovensku?Preto aby sme sa nemuseli naháňať x km po svete ked máme toľko veľa pekného na našom slovensku a hlavne dovolenka ma byť o oddychu a prírode.A hlavne radšej budem na dovolenke dlhšie a menej cestovať ako precestovať celu dovolenku.Dovolenka ma byť o oddychu a nám by sa taká aj zisla nič nieje krajšie ako naše SLovensko ❤

Spoznat svoju krajinu by mal kazdy. A dovolenka na Slovensku je jedna forma spoznavania. Sme nadherna krajina bohata na prirodne a historicke skvosty, zaujimavosti. Nasa krajina ponuka vsemozne vyzitie pre vsetky vekove kategorie, bezpecna krajina. Kazdy kut Slovenska ma svoje caro. Ja osobne milujem Liptov a Zamagurie. Ale tesim sa vzdy, ked spoznam inu cast. Ako detiska nas rodicia brali na tunajsie dovolenky. Schodili sme od sninskeho kamena, cez morske oko, po duny na Zahori. Nadhera. A tesim sa , ze ukazem aj svojim synom, ked podrastu 🙂