Veľká súťaž o dovolenku na Slovensku podľa vlastného výberu
Na dovolenku nemusíte cestovať ďaleko – zapojte sa do súťaže o dovolenku na Slovensku v ktoromkoľvek z hotelov TRINITY – Senec, Vyhne alebo Vysoké Tatry.
AKO SÚŤAŽIŤ ?
Stačí poslať vaše tipy a názory v téme „Prečo dovolenka na Slovensku?“
Pozn.: do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 26.02.2017 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v pondelok 27.02.2017 a bude kontaktovaný internou poštou.
O ČO HRÁME?
4-dňový Trinity pobyt s polpenziou pre 2 osoby v ktoromkoľvek z Trinity Hotels & Resorts podľa vlastného výberu
Pobyt zahŕňa:
- ubytovanie v komfortnej izbe
- raňajky formou bohatých bufetových stolov
- večere formou lahodných švédskych stolov alebo lahodného 3-chodového menu
- masáž chrbta pre dve osoby,
- fľaša kvalitného vína na izbe,
- bezplatný vstup do hotelových bazénov a wellnes,
- bezplatný vstup do MiniMe detskej herne
Pozn.: platnosť výherného poukazu je 1 rok od jeho vystavenia!

Pretože Slovensko je nádherné a čoraz viac navštevované 😉
Je potrebné podporovať domáci CEstovny ruch.Slovensko je prekrásne.
Lebo pre deti (a hlavne rodicov🙂 su animacie v rodnom jazyku na nezaplatenie. Milujeme Sitno a v Atriu tiez nie je zle....... Milujeme Slovensko
PRETOŽE JE TU NAJBEZPEČNEJŠIE A AKO SA HOVORÍ VŠADE DOBRE DOMA NAJLEPŠIE. SLOVENSKO JE ZAUJÍMAVÁ KRAJINA S KRÁSNOU PRÍRODOU , PAMIATKAMI A HLAVNE VŽDY SME TU DOMA 🙂

lebo na Slovensku je stale co objavovat🙂
lebo na Slovensku je nádherne, je tu veľmi veľa miest ktoré sa dajú navštíviť na celom Slovensku, či už krásne hory, zámky, hrady, kúpaliská, prírodné jazerá, je toho veľmi veľa . Určite chcem aby moje deti poznali všetky zákutia nášho Slovenska.
Pretoze Slovensko je nas domov. A vsade dobre, doma najlepsie! 😉
Lebo HOME SWEET HOME😀🗻
Dovolenka na Slovensku je dovolenka doma, výhodou je poznanie mentality ľudí, jazyka - čo ocenia najmä detičky, krásne Slovenské prostredie, termálne pramene, ktoré nám môže závidieť celý svet, strava, na ktorú sme zvyknutí a ak sa niečo na rodinnej dovolenke zomelie, doma sme s jedným skokom. S malými detičkami niet lepšej dovolenky!
Vela Slovakov nevie, ake je Slovensko v skutocnosti krasne. My si vyberame dovolenky v oblasti Tatier, pretoze su uzasne. Strasne vela prirodnych kras je na tomto nasom malom Slovensku. Je sice pravda, ze som navstivila viac krajin, dokonca karibik, ale to je dobre len tak na chvilu. Po dvoch tyzdnoch sme sa tesili uz domov, na nasu rodnu hrudu ☺
Prečo dovolenka na Slovensku? Pretože mi chýba Slovensko, kde som sa narodila a vyrastala, kedže už zopár rokov žijem so svojou rodinou v zahraničí a domov chodíme len tri krát do roka. Slovensko je krásna krajina a má veľa čo ponúknuť....čo sa týka prírody, historických pamiatok, zaujímavých miest, hrady, zámky, jaskyne, vodné areály atď. 🙂
Preco dovolenka na Slovensku? Jednoduche, pozname jazyk, netreba menit eura na inu menu, sme zvyknuti na stravu.
Dovolenka na Slovensku je pre rodinu s detičkami ta najlepšia vec. 🙂
Mam asi 3x prečo ANO : 1.netreba cestovat 2. dohovorite sa 3. ak sa cosi stane, ste vlastne "doma"
A potom mam asi 300x prečo NIE 😀
Najhlavnejšie by bolo asi:
1. Cena dovolenky na Slovensku je rovnaka ak nie vyssia ako niekde pri mori
2. Hotelový zamestnanci si nevažia svojich slovenskych hostí - zato ked pride čech či nemec idu sa pokakať 🙂
3. Za všetko sa plati vysokohorska prirazka - raz pýtala cica na recepcii euro za vodu z vodovodu ked mi prislo zle (keby mi vtedy nebolo tak blbo šplechla by som jej to do ksichtu)
.........a dalsich 297 dovodov nebudem rozpisovat bo by som si len nastartovala nervy 😀
Lebo sa dorozumieme 😇
Preco slovensko? Preto lebo vsetci cestuju do zahranicia, poznaju v zahranici mesta, rieky ludi ale slovensko poznaju najmenej, alebo ho cele nepoznaju. Zijeme na slovensku, ktore je krasne, ma zakutia, ktore sa oplati navstivit. Su tu miesta, kde sa nabijeme energiou. Slovensko je dobra volba.Treba poznat svoj rodny kraj.😊dakujem za moznost zucastnit sa, vsetkym drzim palce.
Budem uprimna-vyslovene dovolenku si mozeme dopriat len raz do roka a to sa snazime ist k moru, pretoze malemu to prospieva a popravde sa nam to aj viac oplati cenovo ako u nas. Na dovolenku na Slovensku ideme tiez raz do roka- nejaky predlzeny vikend. Takze dovolenka na Slovensku ANO,lebo je krasne, len keby bolo viac financii.🙂
@nikenzi uplne sa stotoznujem 😎
Lebo je to blizko, co je pri malych detoch vyhoda. Ziadna recova bariera. Slovenske hory su nadherne.
Veru by som konečne išla na dovolenku do Tatier. Ešte som tam nebola,teda ani deti,aj keď to s mužom plánujeme niekoľko rokov..no vždy bolo niečo iné prednejšie. A prečo Slovensko? Lebo je naše,je krásne,(aj keď si ho žiaľ sami asi nevážime) a nemáme problém sa tu dohovoriť 🙂 🙂
Odkedy sme "svoji", riesime pobyty doma. Svadobna cesta tatry, 1.dovo s prvorodenou liptov, ked uz boli dve baby, tak Janosikov kraj a ked uz su tri znova tatry.... skratka, doma je nam dobre, sme na Slovensku radi.... 😉
Nato, aby si človek oddýchol, nemusí ďaleko cestovať. Slovensko je krásna krajina, máme byť na čo hrdý. Veď predsa máme krásne hory, pamiatky, hrady, jaskyne, ľudové tradície... A čo sa bezpečnosti týka, stále to nie je také kritické ako momentálne vo svete.
Dovolenka na Slovensku vychádza drahšie ako v zahraničí. Niektorí si myslia, že už tu nič nové neuvidia a radšej idú preč. Nie všetko krásne na Slovensku musí byť aj drahé. Máme neskutočné množstvo krásnych miest, kam by mohla vstúpiť naša noha. Príroda, čerstvý vzduch, krásne výhľady či pohľady. Všetky možné pamiatky, turistické atrakcie. Stále je tu čo spoznávať a stále ma čo človek vidieť. Sama chcem navštíviť toho tu veľa, lebo som slovenka a videla som len časť toho všetkého. Lebo kvôli ideálnej dovolenke nemusíme cestovať niekoľko stoviek kilometrov. Ak sa človek vyhovára na počasie, teplo je už aj u nás. Milujem naše lesy, hory, len tak sedieť v tráve a pozerať na oblaky, počúvať šum potoka, upotená vyšľapať nejakú túru a večer zakotviť minimálne do vane 🙂 Slovensko, čarovné, hrdé ❤
Dovolenkujeme na Slovensku, lebo sa nám tu páči, máme krásnu prírodu, hory a pamiatky...Radi chodíme na Liptov a v lete nesmie chýbať oddych v Štúrove. Tento rok sa s našimi dievčatami chystáme prejsť východné Slovensko, pozrieť si pamiatky, hrady, jaskyne a krásnu prírodu, takže takáto výhra by určite potešila 😉
Slovensko skryva vela krasnych miest, viac, ci menej navstevovane kuty, ktore stoja za to vidiet a precitit..mame krasnu prirodu, bohatu historiu, tu nasu slovensku kulturu..nech sa to naucia vnimat rovnako aj nase deti..🙂 Ved ako sa hovori, vsade dobre, doma naj..🙂
Prečo dovolenka na Slovensku?Lebo chceme aby naše deti poznali našu krajinu.pretoze milujem turistiku v tatrach a pretože tento rok nam bude lepšie s bábätkom v horách..vela vela dôvodov.a Trinity hotel Atrium aj Sitno naše deti milujú.
Dobrý deň. Posledný rok vyhľadávame len lokality na oddych v rámci Slovenska, nakoľko po precestovaní veľkého množstva krajín po svete sme si uvedomili, že o krásach našej rodnej zeme nevieme nič z vlastných zážitkov povedať. Taktiež sme si uvedomili, ako všetci hromžia, že podnikanie na Slovensku ide dolu vodou a my našim turizmom mimo vlasť k tomu tiež prispievame. Hoci som na konci 4 mesiaca tehotenstva, nevzdávame sa krás a zážitkov Slovenska a chceme toho do pôrodu ešte veľa vidieť-skúsiť a zažiť. Možno budeme práve my tí šťastlivci, ktorým sa vďaka Vám, Trinityhotels, podarí vidieť viac z nášho krásneho Slovenska. Ps, keďže sme zo Senca, navštívime Vaše zariadenie aj tu. Všetkým zúčastneným prajeme krásnu jar, užite si prírodu najviac ako sa dá. Karolína a Kamil
Pretože Slovensko je nádherné ❤ už 8 rokov dovolenkujeme s teraz už manželom na Slovensku a určite v tom plánujeme pokračovať aj s našou dcérkou Eliškou 👶
Pretože Slovensko je krásna krajina a isto stojí zato spoznať ju.Mame tu vela krásnych pamiatok krásne Tatry 💕 a mnoho ďalších prírodných skvostov ktoré som ani ja zatiaľ nemala možnosť navštíviť.Keďže.povhdzam z čierneho balogu ja odporúčam nasu ciernohronsku zeleznicku a vydrovsky skanzen 🍀

Lebo je tu krasne a aj na Slovensku sa da vela krasneho vidiet a prijemneho zazit. My velmi radi spoznavame nove miesta na Slovensku a vzdy prideme domov spokojni, oddychnuti a plni zazitkov.