Veľká súťaž o dovolenku na Slovensku podľa vlastného výberu
Na dovolenku nemusíte cestovať ďaleko – zapojte sa do súťaže o dovolenku na Slovensku v ktoromkoľvek z hotelov TRINITY – Senec, Vyhne alebo Vysoké Tatry.
AKO SÚŤAŽIŤ ?
Stačí poslať vaše tipy a názory v téme „Prečo dovolenka na Slovensku?“
Pozn.: do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 26.02.2017 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v pondelok 27.02.2017 a bude kontaktovaný internou poštou.
O ČO HRÁME?
4-dňový Trinity pobyt s polpenziou pre 2 osoby v ktoromkoľvek z Trinity Hotels & Resorts podľa vlastného výberu
Pobyt zahŕňa:
- ubytovanie v komfortnej izbe
- raňajky formou bohatých bufetových stolov
- večere formou lahodných švédskych stolov alebo lahodného 3-chodového menu
- masáž chrbta pre dve osoby,
- fľaša kvalitného vína na izbe,
- bezplatný vstup do hotelových bazénov a wellnes,
- bezplatný vstup do MiniMe detskej herne
Pozn.: platnosť výherného poukazu je 1 rok od jeho vystavenia!

Mám malé deti a ich prvá dovolenka bude určite na Slovensku, keďže chcem, aby najskôr spoznali krajinu v ktorej žijeme.
Prečo dovolenkovať na Slovensku? Hlavne preto, že sa tu nemusíme obávať o seba a o svojich blízkych . A tiež preto, lebo tak ako je napríklad v Tatrách v lete či v zime nie je nikde inde. Som na Slovensko hrdá. A úplne mi stačí dovolenka na Slovensku.
Pretože vacsinou pri slove dovolenka nas napadne zahranicie more a tak. Ale potom si clovek uvedomi , ze to najkrajsie ma prave pod nosom a bola by skoda to nezpoznat 🙂😉
preco dovolenka na Slovensku? Slovensko je krasna krajina a pre nas je aj prakticke s detmi necestovat daleko a tiez ich ucime spoznavat nielen "prstom po mape" ale i nazivo nasu rodnu "hrudu" 🙂
Slovensko je krásne, keďže som ja ako dieťa moc po Slovensku s rodičmi nechodila, tak si to vynahradzame teraz s naším synom. Určite pôjdeme aj tento rok niekam, minimálne na predĺžený víkend. Je čo pozerať aj doma a som rada, že syn si pochodi s nami všetky kúty Slovenska 🙂
Slovensko je krasna krajina a mame tu aj dostatok baby friendly hotelov je si rozhodne s coho vyberat 🙂
Slovensko je nadherna krajina a nemusime cestovat km s detmi po celej Europe ked mame taky nadherny kraj. Ja som toho nazoru, ze kazdy Slovak by mal poznat svoju krajinu. Stale som inklinovala k horam a napr. Vysoke Tatry milujem... Bola by som rada, keby aj moje deti mali radi Slovensko a boli hrdi Slovaci❤❤❤
Po prve Slovensko je podla mna krasna krajina a jedina skoda je ze sa nedokazeme dostatocne odprezentovat a pozitivne zviditelnit. Mame tu vsetko starocnu historiu, hrady, zamky, krasne hory, vodne nadrze, mineralne pramene- velke mnozstvo kupelov, da sa tu aj lyzovat v zime, chutne jedla a nikam nie je tak daleko. No a po druhe s malymi detmi si predstavujem idealnu dovolenku prave u nas, lebo ak sa aj nedajboze nieco stane vieme hned kam sa obratit a s detmi sa da pripadne okamzite dostat domov. Mame tu vsetko okrem klasického mora. I ked v podstate taka Podhajska je mozno lepsia ako more 🙂
Prečo dovolenka na Slovensku? Preto, lebo Slovensko je krasne, milujeme naše kopce a v neposlednom rade treba podporiť aj slovenský turizmus, aby peniažky "zostali"doma 🙂.
Slovnsko je nádherná krajina a my roky chodíme k Slovenskému moru do Podhájskej a aj do Tatier.Moje deti sú vodné živly a tak všade vyhladávame len vodu a tak Vzhne a aj Senec nám 100ˇ%vyhovujú
Pretoze na Slovensku je vela krasnych miest 😍,ktore v zahranici nenajdeme a nemusime tak daleko cestovat. Je tu krasne,tak preco cestovat daleko?
pretože Slovensko je nádherné a treba to ukázať aj našim deťom 🙂
Preco dovolenkovat doma?
1. Slovensko mame radi, je tu krasne a vzdy sa najde miesto kde sme este neboli
2. Treba podporovat nasu ekonomiku, minat peniazky doma
3. Nie je potrebne mat inu menu
4. Dorozumieme sa vsade bez problemov
5. S malymi detmi sa najlepsie cestuje co najblizsie!
6. Mame u nas super jedlo ktore pozname
7. Detom treba ukazat ich domov 🙂
8. Chyba nam iba more, inak tu mame vsetko, jazera, hory, zamky, wellnes, kazdemu podla chuti
Veeeeelmi chceme vyhrat 🙂
my každý rok trávime dovolenku na Slovensku, za hranicami sme ešte ani neboli, a to sme už spolu 20 rokov, nepochopitelné však? Máme drevenicu na Strednom Slovensku a veľmi často ju navštevujeme, radi sa túlame po našich horách, ktoré sa nevyrovnajú žiadnym horám na celom svete, môžu byť aj zo zlata. Keď sa potrebujeme okúpať, navštívime miestne jazerá , alebo sa vyberieme popozerať naše slovenské priehrady, jazerá. Radi navštevujeme aj naše jaskyne, ktoré sú najkrajšie, veľmi rada chodím po Slovensku a spoznávam ho.
Prečo dovolenka na Slovensku - lebo Slovensko je krasne a svojim detom chceme ukazat krasy Slovenska nech raz mozu byt hrde nato ze ziju v krajine ktora ponuka mnoho moznosti od turistiky, cez lyzovacku, kupanie, pamiatky a ine 😍
Slovensko my radi máme,
s deťmi si ho užívame.
Slovenské hrady, lesy, bane spoznať treba,
oceán vidieť netreba,
veď sa tu Senecké more nachádza,
veľa ľudí sa pri ňom schádza.
Na Gerlach vyliezť raz musíme,
o turistike sa veľa naučíme.
Na Slovensku je jedinečná príroda,
ktorá ohúri aj Rakúskeho maróda.
Na túto krajinu nemá žiadna iná krajina,
Trinity je rodičovská mánia.
Troch bratov všetci spoznať chcú,
a vidieť miesta, kde sa nachádzajú.
V horách skalka stretneme,
o zvieratkách sa s ním nové dozvieme.
Pozná všetky stromy, rastlinky aj korene,
vysvetlí to nám aj jeho kamarátke Ozvenke.
S Ozvenkou sa radi majú,
veľa toho vystrájajú.
V Tatrách ich my nájdeme,
do hotela vojdeme.🙂
Zbohatnúť chce každý rýchlo,
skôr než by sa mi kýchlo.
Kopka treba vyhľadať,
do bane sa s ním pobrať.
Veľkú silu on teda má,
s deťmi sa on rád zahrá.
Krompáč, lampáš on vlastní,
ale nikdy nezakričí zhasni!
Tmy sa trošku bojí,
vždy to on však ustojí.
Kamarátku Svetlušku on má,
veľmi rád sa s ňou zahrá.
Vyhne ich domovom sú,
s deťmi sa radi vyšalejú. 🙂
Čľupko dobre plávať vie,
deti plávať naučiť smie.
Senecký vodník on je,
rád sa s deťmi zasmeje.
Dokáže preplávať Senecké more,
vždy pláva s hlavou hore.
Kamarátku Vlnku on rád má,
v plávaní ju raz- dva nahrá.
Červené vlasy jej on češe,
všetky rybky z nich vyčeše.
Morský príbeh mu zatiaľ povie,
aj tajomstvá mu z neho rozpovie.
Senec ich domovom je,
veľa detí ich navštevuje🙂
Každý rok chodíme na Slovensko.Je tu veľa krásnych miest...je toho fakt dosť.Ani to nestihneme za celý život prejsť.No ,ale vždy nás prekvapí niečo,že si povieme ,,Sem ešte prídeme,,.A jednak nepotrebujem vedieť cudzí jazyk. 😉
Jednoducho lebo ... Ale nie konecne ss nam splnil sen o kompletnej rodinke, ktora si podla mna zasluzi oddych. Ci uz fyzicky alebo psychicky. A preco Slovensko? Lebo je to naša srdcovka. Deti rozumeju všetkym a ja sa citim taka istejsia byt v krajine kde som vyrastala. Citim sa vsade ako doma. A manzel ten miluje ked nemusi dlho cestovat. Sme hrdi slovaci.😘
Dovolenka na slovensku? ÁNO! Mame tu krasne a zdravé hory Tatry, veeeela priehrad a jazier, mesta a miesta s jusom histórie. Všetko to miesta stvorené na relax. U mňa TOP su tatry, Banská Štiavnica a Oravská priehrada
I keď sa zdá, že objemovo sme malou krajinou, no máme tu ozaj že, čo objavovať🙂 Príroda, či prírodné výtvory, ľudová kultúra, hrady, zámky, múzea, kúpele, hory, fantastické kúpaliska. Máme tu všetko, čo potrebujeme, len občas sa stáva, že tomu nevenujeme patričný záujem. A sú tu miesta, ku ktorým je možné sa niekoľko krát vracať späť a ako sa hovorí nikdy sa ich neprejeme. Ako Banská Štiavnica, Liptov, Orava, Tatry, či malebné pamiatky UNESCO. Máme neustále čo objavovať. V jednoduchosti je dokonalá krása!
Na Slovensku dovolenkujeme už niekoľko rokov. Zistili sme, že sa tu dá plne nahradiť letná aj zimná zahraničná dovolenka. Presvedčia nás aj letné teploty a teraz aj zimné mrazy🙂, dokonca aj zlepšujúce sa služby. Bonus je bezpečnosť našej rodiny, a krásna krajina. A milujem precestovať pol republiky a na dovolenke stretnúť napr. spolužiačku zo strednej školy, z ktorú som nevidela 15 rokov🙂 Všade nájdeme známych🙂
Lebo Slovensko je uzasne. Krasna priroda aj zaujimava historia. Milujeme turistiku, lyzovanie, plavanie i tobogany a na tieto aktivity je Slovensko ako stvorene. Radi navstevujeme aj hrady, zamky, hostoricke mesta a tych je tu tiez neurekom.
1. lebo sa clovek dohovori
2. lebo nemusi dlho cestovat
3. lebo uz aj sluzby su na urovni a aj nad urovnou v zahranici
4. lebo treba podporit nasu ekonomiku
5. lebo Slovensko je krasne a je stale co objavovat 🙂
Asi niekoho prekvapim,ale k moru som isla raz ked som mala 13 rokov. Odvtedy len Slovensko. Muz bol tiez jeden krat. Co sme s manželom spolu,inam nechodime s dcérkou,len na Slovensko. Milujeme.nasu nádhernú krajinu,nasu klimu a ľudí. Zbožňujeme chodiť po nasich lesoch a pamiatkach. Chodíme len do jednej nasej oblubenej chatky. A veľmi radi by sme vyskusali aj nieco iné. Nakoľko veľmi radi spoznáme iný kraj 🙂 Ako sa vraví,iný kraj,iný mrav. Milujeme SLOVENSKO
Lebo je super dovolenkovat na slovensku,nestresovat koli jazykovej bariere,vsetko co potrebujeme vysvetlime,zozenieme,bez nejakej vacsej namahy,spozname novych ludi slovakov a ostavame s nimi v kontakte aj po dovolenke,jednoducho preto ze slovensko je super...
Na Slovensku dovolenkujeme pravidelne. A to z dovodu dostupnosti (vzdialenosti), milujeme slovensku prirodu, atmosferu (hlavne na strednom slovensku) a osobne velmi nemusim cestovanie lietadlom, takže voľba je vacsinou jasna🙂
Pretoze mame doma dve 5 mesacne babatka a dovolenka na Slovensku je ta jedina, kde sa tento rok mozno vyberieme🙂
Slovensko je krasne, stále je co obdivovat a co objavovat. K uplnej spokojnosti si treba vybrat dobre ubytovanie, tak aby sa spolu s miestom oddychu doplnali a splnili vsetky ocakavania. Nie vždy je dovod hnat sa cez pol světa za oddychom. Tatry v lete to je moje 🙂
Preco dovolenka na Slovensku? Pretoze je tu toho tolko k obdivovaniu.. Nadherne hory aj doliny, priehrady, hrady a zamky. Slovensko ma krasnu historiu, najdeme tu klud a pokoj. Vsade dobre doma najlepsie a pre nas kdekolvek na Slovensku najlepsie. Neviem si predstavit krajsiu dovolenku s mojou rodinkou 😍

Pretoze tu u Nas kazdemu rozumiem a nemusim ovladat 3-4 svetove jazyky aby som sa dohovorila 😀 😎