Veľká súťaž o dovolenku na Slovensku podľa vlastného výberu
Na dovolenku nemusíte cestovať ďaleko – zapojte sa do súťaže o dovolenku na Slovensku v ktoromkoľvek z hotelov TRINITY – Senec, Vyhne alebo Vysoké Tatry.
AKO SÚŤAŽIŤ ?
Stačí poslať vaše tipy a názory v téme „Prečo dovolenka na Slovensku?“
Pozn.: do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 26.02.2017 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v pondelok 27.02.2017 a bude kontaktovaný internou poštou.
O ČO HRÁME?
4-dňový Trinity pobyt s polpenziou pre 2 osoby v ktoromkoľvek z Trinity Hotels & Resorts podľa vlastného výberu
Pobyt zahŕňa:
- ubytovanie v komfortnej izbe
- raňajky formou bohatých bufetových stolov
- večere formou lahodných švédskych stolov alebo lahodného 3-chodového menu
- masáž chrbta pre dve osoby,
- fľaša kvalitného vína na izbe,
- bezplatný vstup do hotelových bazénov a wellnes,
- bezplatný vstup do MiniMe detskej herne
Pozn.: platnosť výherného poukazu je 1 rok od jeho vystavenia!

lebo sa sluzby uz vyrazne zlepsili a najma vdaka tomu si uz vieme uzit aj krasy nasho Slovenska bez toho, aby sme mali pocit ze robime kompromisy
Pretoze Slovensko je nadherna krajina , zacinaju si to uvedomovat pomaly na celom svete. Do nasich Tatier chodi vela cudzincov ktori su s nasimy sluzbami spokojni. Neoplati sa hladat poklady v cudzine ,ked nasa krajina nam ich ponuka na zlatom podnose ..,
Posledne roky chodime na dovolenky len na Slovensku...hlavne kvoli prirode a turistike. Stale je co spoznavat a radi by sme tieto nase krasy predstavili aj nasej dcere 🙂
Netreba cestovat daleko za tym, co mame pod nosom.
My ako rodina vždy trávime dovolenku na Slovensku. Nie je nič krajšie ako naše krásne rodné Slovenko. Čarokrásna príroda, kryštalický čisté jazerá a rieky, vôňa teplého letného vánku, neskutočne čarokrásne výhľady, večerné cvrlikanie cvrčkov s pozeraním hviezd toto všetko ponúka naša domovina. Iný za týmto merajú neskutočné kilometre a my to máme pod nosom. Čo viac si môžme priať.
Bola som na Seneckých jazerách a pochodila som časť Tatier, ale je tam ešte veľa "kopčekov", ktoré by stali za to. Najvyšší, ktorý som zdolala boli Rysy. Rada ich zdolávam so zaťatými päsťami a zubami a vždy si nájdem motiváciu, prečo vykročiť vpred a kráčať aj keď je to niekedy pre mňa smiech cez slzy
Už odmalička nás rodičia brávali kade- tade po Slovensku. Spoznávali sme krásy hôr, jaskýň, prírody,... Zostalo nám to do dnes. Teraz keď sme už rodičia my tiež brávama dcéru na rôzne výlety po Slovensku. Do Tatier, Terchovej, lyžovať alebo len tu po okolí na turistiku 🍀. Slovensko je skutočne krásne 👍😉
Slovensko ma co ponúknuť, je krásne a v neposlednom čase aj stále veľmi bezpečne. Posledné roky trávime dovolenku len u nas.
Prečo dovolenka na Slovensku? Aby sa deti naučili byť hrdé na krásnu prírodu a pamiatky, ktoré u nás máme 🙂
Tak my osobne nedáme na dovolenku na Slovensku dopustiť,posledné roky naozaj sme prešli Slovensko krížom krazom...Ešte kým sme nemali dcéru,tak to boli väčšinou wellness pobyty v kúpeľných mestách a teraz vyslovene hľadáme zariadenia ,kde sa môže zabaviť nasa 5 ročná princezná🙂 naposledy to boli vyhne,hotel Sitno ,ktorý každému odporúčam.Tento rok určite budeme pokračovať v poznávaní slovenska s kamarátmi z trinity🙂 len sa nevieme dohodnúť,či Tatry,alebo opäť Vyhne🙂
Prečo dovolenka na slovensku, lebo sme tu doma! Máme krásnu prírodu, zaujímavé pamiatky, no proste stále tu máme čo obdivovať, spoznávať.... 😉
Slovensko je nádherná krajina a bola by hanba, keby sme ju nepoznali. Je pravda, že mnoho ľudí si nemôže dopriať dovolenku ani v zahraničí, ani na Slovensku...
Mne bolo dopriate stráviť pracovne pobyt vo Vyhniach a od vtedy je mojím snom vrátiť sa tam. Aj deťom som sľúbila, že raz ich tam zoberiem!
Verím, že môj sen sa vyplní.
Trinity komplex je prekrásny!!!
Slovensko je nádherná krajina , vždy, keď vidím hory pripomenie mi to detstvo, keď som chodila so starým otcom na maliny a robili sme domáci malinový sirup.Zbierali hrìby a vychutnávali si ich v kapustnici,či hubovej polievke.Vždy, keď mi bolo najťažšie hory boli mojim liekom.Preto Slovensko, lebo ešte zďaleka nemám niektoré kúty pochodené a nie som ten typ človeka, čo si ľahne na deku pri mori a bude sa pražiť na slnku.Skrátka som hyperaktìvna a žijem pri Seredi,kde je samá rovina.A doslova sa teším domov na Turiec 🚗😍
Lebo milujem cestovat a spoznavat slovensko. Vsade je tolko krasnych a zaujimavych miest,o ktorych netusime a mame ich kolko krat pred nosom. A navyse urcite sa vsade dorozumieme 🙂
Prečo dovolenkovať na Slovensku? Jednoducho pre to, že sme tu doma a je tu krásne.
Pre mňa ako pre matku jeden z tých najjednoduchších a najpohodlnejších dôvodov je, že sa nemusím báť , že mi nebudú rozumieť, ak budem potrebovať pomoc pre dieťa a ďalej všetky tie záležitosti, čo sa točia okolo detí - zohnať aj o polnoci obľúbené jedlo, poprosiť v obchode, aby mi zohriali vodu na sunar ☺ . Ale to sú praktické dôvody.
Jeden podstatný sa odvíja od mojich spomienok na detstvo. Kedy sme každý pekný víkend s rodičmi jazdili na starej škodovke po blízkom i ďalekom okolí a spoznávali , túrovali a stanovali, či kúpali sa. Toto je pre mňa detstvo, ktoré chcem dopriať aj ja,naším deťom. Kopec spoločných chvíľ, zážitkov, bez obáv a stresu z cestovania 😊
Mám 30 rokov a nemôžem povedať, že poznám našu krajinu, lebo na Slovensku je toľko krás, pamiatok, zákutí a všetkého možného i nemožného, že sa to nedá všetko stihnúť.
Je to naše kultúrne dedičstvo , ktoré by sme mali spoznávať 😉
Pretoze Slovensko je nase a je krasne. Casto sa zenieme sa zajazdmi, vyletmi a dovolenkami v zahramici... mame zmaknute info a zemepis a historiu cudzich krajin... ale tak malo vieme o Slovensku... tak malo sme toho videli... a pritom je tu toho tak vela aj vsedneho aj nevsedneho. 🙂 ini nam zavidia a my casto opovrhujeme. Ale skor hrdost a znalost toho vsetkeho je namieste ;)
Milujem Slovensko a tiež chcem aby moje deti poznali rôzne kúty tejto krásnej krajiny 🙂 a myslím si, že je stále čo spoznávať a vidieť na Slovensku.
Pretože všade dobre - ale "doma" naj.. Mame krásne mesta, prírodu, kultúrne pamiatky.. a služby sa uz vyrovnajú aj tým zahraničným 😉
Tuzim precestovat cele Slovensko a ukazat detom cele to bohatstvo ktore mame v nasej malej krajine🙂 je strasne vela miest ktore som na slovensku este nevidela a velmi by som chcela🙂
Lebo nase Slovensko je nadherne. Na malom uzemi mame hory,nadherne mesta dychajuce historiou, je tu pre kazdeho nieco. Ci sa chce prejst,vykupat,oddychnut pri masazi... Mam rad ked potom deti beru v skole napr. na vlastivede ucivo a nase povedia: "tam sme boli...".
Dovolenka na Slovensku má svoje čaro 🙂 Mám krásne spomienky z detstva a dúfam, že aj naše deti budú mať a potom aj ich deti atď. 🙂
My dovolenkujeme väčšinou na Slovensku a to buď na Orave,alebo v Tatrách.Zakaždým nájdeme niečo nové,kde sme ešte neboli.Slovensko je krásna krajina.
Milujem relaxovat DOMA...to je tu ,na nasom malom krasnom Slovensku,kde je nadherna priroda,kopec hradov a zamkov,kde kazdy kut dycha domovinov...🏞🌄
Mam manzela cudzindza a kedze byvame na Sk nejaky ten rok..snazim sa co najviac dovolenkovat doma,aby spoznal svoj druhy domov...
Vyhra by velmi potesila, trosku relaxu pri nasich troch nezbedikov😇😇😇
I LOVE SLOVAKIA
Slovensko je nádherná krajina a ako sa hovorí: všade dobre, doma najlepšie ⛰
Slovensko, Little Big country - malá svojou veľkosťou no veľká bohatstvom, ktoré ponúka počnúc prírodou a skvelými ľuďmi končiac... Jednoducho,máme čo ponúknuť a skôr ako ho( (v duchu) zatratíme, mali by sme ho skutočne spoznať, nielen tu žiť a prežívať... A dovolenka na Slovensku je skvelý spôsob, ako začať 🙂
Ja som už vyhrala SVOJU RODINU 🙂 takže sa budeme tešiť s každým, kto vyhrá tento pobyt. My sme boli minulý rok v Sitne a odvtedy nám kazdý deň naša 4r.dcéra kladie tú istú otázku: "Kedy sa pôjdeme kupkať s Kopkom a Svetluškou?" Keďže od novembra k nám pribudol jeden malý člen, tak sa nám asi nepodarí tento rok isť nikam, ale ak áno, tak nás cieľ je jasný... a samozrejme všetkým siet hotelov Trinity ODPORÚČAME
mame radi prirodu a nemusime chodit na dovolenku daleko 🙂
@patricia_trinityhotels na Slovensku máme mnoho kvaitných hotelov , krásne hory a skvelé liečivé pramene,je tu bezpečno....a podporujeme domáce hospodárstvo , navyše sme malá krajina tak to máme všade blízko a už aj u nás v lete fungujú animátory v hoteloch pre deti....tak prečo nie užiť si toto všetko....ja osobne rada dovolenkujem na Slovensku , navyše hoteli Trinity siete poznám ,majú skvelý personál a výborné jedlo..a sú v krásnom prostredí...
V prvom rade su tie prakticke zalezitosti = dlzka cesty, moznost kedykolvek sa vratit, ak dieta napr. nahle ochorie, bezproblemove osetrenie u lekara, komunikacia v rodnom jazyku, ziadne zaludocne problemy z "inonarodnej" stravy a tiez, ze ak navstivime slovensky penzion, chatu, alebo hotel, dame zarobit Slovensku a teda to robime pre nas.
Ale, ak sa clovek zamysli este hlbsie a srdieckom, je to o krase nasho Slovenska, o tom ,ze aj ked cestujeme vsade mozne po Slovensku, stale sme ho nevideli cele. Stale nachadzame krasne kuty , hory, lesy, mesta, jazera...stale je co obdivovat 🙂

Na Slovensku je veľmi veľa prekrásnych miest,pamiatok,hradov, zámkov🏰, jaskýň a kúpalísk.
Každý kút nášho prekrásneho Slovenska ukrýva zaujímavosť.
Máme hory,kde sa dá v zime lyžovať,v lete chodiť na turistiku,prekrásne mestá...
Každý jeden z nás by mal byť hrdý na svoju krajinu odkiaľ pochádza.Mali by sme poznávať Slovensko a užívať si dovolenky aj u nás.
Slovensko je nádherné,Slovensko je naše 🔝