Celotýždenná súťaž o pobyt podľa vlastného výberu
Zapojte sa do súťaže o zážitkovú dovolenku v hoteloch sieti Trinity Hotels & Resorts a vyskúšajte si komfort vybavenia hotelov, kde platí motto „Zábava a zážitky pre deti, oddych a relax pre rodičov“.
Spoznajte tri úžasné destinácie na Slovensku a zabávajte sa spolu s nami. U nás si vyberáte hneď dvakrát, lokalitu a termín dovolenky podľa témy, pretože v Trinity zažijete každý týždeň zábavný program pre deti v inej téme počas celého leta.
Svoju výhru môžete využiť v Hoteli Senec na brehu Slnečných jazier, Hoteli Sitno v srdci Štiavnických vrchov alebo Atrium hoteli vo Vysokých Tatrách.
AKO SÚŤAŽIŤ ?
Stačí poslať vaše tipy a názory k tematickým týždňom v hoteloch siete Trinity Hotels & Resorts – pozrite si letný katalóg Trinity Hotels & Resorts a napíšte nám, ktorý hotel a tému by ste si vybrali Vy.
Letný katalóg pobytov nájdete na: http://www.trinityhotels.sk/pobytovy-balik-letn...
alebo si pozrite stránky našich hotelov: www.hotelsenec.sk / www.hotelsitno.sk / www.atriumhotel.sk
do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 25.02.2018 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v pondelok 26.02.2018 a bude kontaktovaný internou poštou.
O ČO HRÁME?
3-dňový Trinity pobyt s polpenziou pre 2 osoby v ktoromkoľvek z Trinity Hotels & Resorts podľa vlastného výberu v hodnote 345,- Eur
Pobyt zahŕňa:
- ubytovanie v komfortnej izbe
- raňajky formou bohatých bufetových stolov
- večere formou lahodných švédskych stolov alebo lahodného 3-chodového menu
- masáž chrbta pre dve osoby,
- fľaša kvalitného vína na izbe,
- bezplatný vstup do hotelových bazénov a wellnes,
- bezplatný vstup do MiniMe detskej herne
Pozn.: platnosť výherného poukazu je až 1 rok od jeho vystavenia!

Vybrala by som hotel Sitno a rozprávkový pobyt so spievankovom, to by bolo top pre moju family
Určite by som si vybrala hotel v Senci pretože naša malá dcérka miluje trampolíny a všetky detské atrakcie takže to by bol pre ňu raj a taktiež zbožňuje cesty vláčik keďže som videla že tam je v cene aj jazda vláčikom okolo seneckých jazier a taktiež ja manžel aj dcérka radi športujeme takže z balicka zo športom by sme boli nadšení všetci
Či v lete či v zime určite za mna a moju rodinu by som rada vyskušala hotel Atrium vo Vysokych Tatrach skusenost s trinity hotels nemamekedze vzdy vyberame pobyt tak aby nas to nezruinovalo financne kedze kazda zabava a vylet z domu nievo stoja a my chceme detom ukazat viac miest aby mali vela zazitkov a s trinity hotels by ich urcite mali veeela 👨👩👧👧💓
@patricia_trinityhotels u nas s ocinkom by jednoznacne vyhrali Tatry 👍 (kedze sme z hor, hory proste milujeme😉) , a nasim 2 babam je to jedno - hlavne ze tam bude Spievankovo... 🙂😍😘
Asi by som si nevedela vybrat, program je vsade velmi bohaty a na svoje si okrem deti urcite pridu aj rodicia...kedze sme uz roky neboli vo vysokych tatrach, s najvacsou pravdepoddobnoatou by sme si vybrali pobyt v casto odporucanom a vychvalovanom hoteli atrium,dakujeeem
S manzelom obaja milujeme Tatry, takze by sme isto vybrali tie. V skutocnosti nepotrebujeme bohaty animacny program, staci, ked je tam nejaky prijemny nepreplneny detsky kutik a detske ihrisko. Co vyzera, ze splna aj vas hotel 🙂 Jo a este detsky bazen na vecerny predspankovy ritual 🙂
O zbytok sa predsa postaraju vylety v Tatrach 🙂
Za nás hotel Sitno, keďže túto časť Slovenska veľmi nepoznáme, malá je divoška, tak by si vybrala indiánsky týždeň 🙂
Sitno mame odskusane,bolo fantasticky...pre deticky velky zazitok... 👍😉 teraz by sme vybrali Senec,dcerka chce spoznat aj dalsich kamaratov z Trinity.... 😀
@patricia_trinityhotels aj my sa zapajame do sutaze.. Mame 2rocnu dcerku, miluje vodu a my by sme si aspon trosku oddychli. Uz od januara pokukujeme po sitne, tak hadam sa k vam aj dostaneme ☺
Vybrala by som pre nás hotel Atrium vo Vysokých Tatrách. Bol by to náš prvý výlet s našou malou bambulkou.
Nemasla som ako vyzeraju tie tematicke tyzdne :( ale hotely su krasne, Sitno je pre nas neprebadany kraj tak by sme sa radi pozreli tam
Od narodenia maleho sme sa na dovolenku nedostali, takyto kupon by nas urcite nakopol🙂
Veeeelmi by sme sa potešili a vyhral by hotel Sitno a bublinkové tema
Foodie dokazalo ze moj manzel vie varit. A vzdy ked sa vyhovara ze nevie ukazem mu jeho foto s capicou a sanon kde ma recepty ktore sa naucil. 😀 😀 😀
Ale uz zabuda... mal by si to zopakovat zas.. 😂😂😂
@patricia_trinityhotels určite by sme si vybrali letnú dovolenku v Senec Lake Resort. Pláž,voda,trampoliny a dokonca masáž by sme veľmi si vychutnali😊😁
U nás jednoznačne vyhráva Sitno, boli kde tam už niekoľko krát a vždy sa tam radi vraciame, Trinity taktiež odporúčame aj všetkým našim známym a rodine s detičkami. Toto leto bude dcérka ešte mala takže dovolenka jedine na Slovenku a u vás 🙂
Kazdy rok si slubujeme s manzelom, ze musime vyskusat nejaky dobry hotel, ktory je zaroven baby friendly, tu na Slovensku, ale zatial nejak "nevydalo". Keby mame moznost tak by sme skusili aj s malym Tatry a akykolvek tematicky vikend 🙂
Ukazala som ponuku 8- rocnemu synovy a ten by si vybral Sitno a prvy prazdninovy tyzden Yotube-Minecraft a tomu mladsiemu 3- rocnemu by sa urcite pacil pobyt vsade same bubliny😊 v lete sme boli v Sitne a supeeer
urcite Atrium hotel, lebo Tatry a turistiku mozem a wellness ani nehovorim! 🙂
Keďže sme bublinkový fanatici, voľba by padla na Sitno jednoznačne 😍 Tatry sme nášmu 3r ešte nestihli ukázať, tak by sme mali výbornú príležitosť ⛰
do hotela Sitno, tematicky tyzden ,, vsade same bublinky,, deti by si ich uzili aspon tam ked uz doma nesmu otvarat bublifuk😉
Mamička dlhodobo na rodičovskej vždy sníva, že pôjde na takúto exkluzívnu dovolenku. V prvom rade sa Vám chcem poďakovať, že na Modrom koníku dávate do vizualizácie takéto super ponuky, ktoré som doteraz nepoznala. Som tu uzatvorená s detičkami a aspoň takto sa to dozvedáme. prečítala som si celú ponuku a jasáááááááááááám. Moju rodinu by určite potešilo véééééľa maskotov - "festival maskotov" to musí byť úžas pre detské očká, lebo deti ich milujú. Môžu nás zobúdzať, hrať sa s nami a tancovať doobedu, poobede, večer a odprevadiť spinkať. maskot - to je topka. Spievankovo to je tutovka - budeme ich pozerať s otvorenou pusou. A ten bazénový svet - raj na zemi. Tešíme sa aj na animátorov, dúfam, že sú naozaj takí prívetiví ako majú hodnotenia, to naozaj oceňujem. Skvelý animátor je pre rodiča nenahraditeľný, hlavne keď má objednanú masáž. Tieto hotely s takouto skvelou ponukou pre detičky a ich rodičov určite navštívime a ďakujeme, že tak veľa robíte pre to najcennejšie, čo máme - naše detičky.
Ešte sme v žiadnom hoteli neboli. Ale velmi radi by sme išli. Všetky ponuky nas zaujali no najviac ma zaujala ponúka v SENEC Lake Resort. Keďže mame detičky určite by sa aj oni potešili.🍀😘😍😊
Toto leto sa chystáme prvýkrát so synom do Vysokých Tatier. V hoteli Atrium sme boli ešte ako snúbenci, takže požiadavky boli úplne iné ako teraz.
Pre nás bude zrejme najdôležitejšia herňa, možnosti pre malého vo voľnej prírode a bazén.
Nuž, tomu sa povie bohatá ponuka. Človek listuje, prezerá a poviem to určite nielen za seba, všetkých tých akcií v ktorýchkoľvek hoteloch, by sa i rád zúčastnil. Pre decká to ozaj môže byť hlboký zážitok, ktorý bude patriť k tým nevšedným. My by sme radi navštivili TRINITI HOTEL SITNO a vychutnali by sme si plnými dúškami INDIÁNSKY Týždeň. Myslím a verím, že zážitok by bol nielen pre malých, ale i pre nás veľkých 🙂
Boli sme pred dvoma rokmi v Senci a všetkým sa nám veeeeľmi páčilo. Radi by sme vyskúšali aj pobyt v Sitne. Decká by sa od šťastia zbláznili. 🙂
tak ja budem asi sebecka, ale ja by som si uzila pobyt len s manzelom, kedze popri nasich ratolestiach sa na dovolenku sami nedostaneme len tak... aj ked deti by sme radi vzali so sebou, ale to by nas zruinovalo... a urcite by sme si vyberali tatry alebo sitno...
@patricia_trinityhotels nakoľko sa naša rodinka rozrástla o ďalšieho člena - našu dcérku, neboli sme spolu na žiadnej dovolenke, zo staršou dcérkou sme už navštívili Senec aj Sitno, ale to bolo už dávno....ale bolo super , dcérke sa veľmi páčilo a stále sníva že do Tatier pôjdeme všetci, a týždeň s mágiou, čarami a kúzlami bysi veľmi užila, nakoľko ju kúzla veľmi zaujímajú 🙂
Pozrela som si všetky Vaše pobyty na stánke a už len čítanie a fotografie v galérii vo mne vyvolávajú pocit, že by som rada takú dovolenku zažila. Všetky tri hotely majú užasne letné balíčky plné programu a zábavy. napriek tomu hotel Sitno je u mňa top, kde by bolo milé stráviť toto leto.🙂

Osobnú skúsenosť s hotelmi nemáme, ale v prípade výhry by sme si vybrali Atrium hotel v Tatrách. Ešte sme tam neboli, ale odporúčajú nám ich navštíviť kvôli zdraviu nášho dvojročného synčeka. A malý zbožňuje prírodu a detské kútiky a keďže je až príliš aktívny, určite by sa mu tam páčilo a vyšantil by sa tam