icon

Celotýždenná súťaž o pobyt podľa vlastného výberu

patricia_trinityhotels
Moderátor
19. feb 2018

Zapojte sa do súťaže o zážitkovú dovolenku v hoteloch sieti Trinity Hotels & Resorts a vyskúšajte si komfort vybavenia hotelov, kde platí motto „Zábava a zážitky pre deti, oddych a relax pre rodičov“.

Spoznajte tri úžasné destinácie na Slovensku a zabávajte sa spolu s nami. U nás si vyberáte hneď dvakrát, lokalitu a termín dovolenky podľa témy, pretože v Trinity zažijete každý týždeň zábavný program pre deti v inej téme počas celého leta.

Svoju výhru môžete využiť v Hoteli Senec na brehu Slnečných jazier, Hoteli Sitno v srdci Štiavnických vrchov alebo Atrium hoteli vo Vysokých Tatrách.

AKO SÚŤAŽIŤ ?
Stačí poslať vaše tipy a názory k tematickým týždňom v hoteloch siete Trinity Hotels & Resorts – pozrite si letný katalóg Trinity Hotels & Resorts a napíšte nám, ktorý hotel a tému by ste si vybrali Vy.

Letný katalóg pobytov nájdete na: http://www.trinityhotels.sk/pobytovy-balik-letn...

alebo si pozrite stránky našich hotelov: www.hotelsenec.sk / www.hotelsitno.sk / www.atriumhotel.sk

do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 25.02.2018 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v pondelok 26.02.2018 a bude kontaktovaný internou poštou.

O ČO HRÁME?
3-dňový Trinity pobyt s polpenziou pre 2 osoby v ktoromkoľvek z Trinity Hotels & Resorts podľa vlastného výberu v hodnote 345,- Eur

Pobyt zahŕňa:
- ubytovanie v komfortnej izbe
- raňajky formou bohatých bufetových stolov
- večere formou lahodných švédskych stolov alebo lahodného 3-chodového menu
- masáž chrbta pre dve osoby,
- fľaša kvalitného vína na izbe,
- bezplatný vstup do hotelových bazénov a wellnes,
- bezplatný vstup do MiniMe detskej herne

Pozn.: platnosť výherného poukazu je až 1 rok od jeho vystavenia!

Celotýždenná súťaž o pobyt podľa vlastného výberu
ematko
20. feb 2018

Vasu siet hotelov sme este nevyskusali, a preto by sme sa radi pozreli napr. do hotela Sitno. Decka by si urcite uzili animacne programy, hlavne tu penovu party 🙂 . A my s manzelom - sutazive typy, by sme si prisli na svoje pri superquizoch 🙂

petrofka
20. feb 2018

Urcite by sme islo do Tatier, pretoze manzel a syn tam nikdy neboli. Osobnu skusenost nemame, ale radi by sme sa pridali k tym, ktori ju maju 🙂

maruska2269
20. feb 2018

Letná dovolenka v ATRIUM High Tatras - určite by sme radi navštívili Tatry, 🙂

fialkadanka
20. feb 2018

Pre našu rodinu by som vybrala Hotel Sitno, naši dvaja chalni by si užili najmä koncert pre detičky, ideálne Spievankovo :D

neliska2016
20. feb 2018

Jednoznacne hotel sitno, ma pekny areal s prirodou a super atrakcie pre deti. Urcite je to velky zazitok. A tema spievankovo, lebo pozname vsetky pesnicky. Ak sa na nas neusmeje stastie, tak sa tam raz urcite pojdeme pozriet.🙂

daniela8989
20. feb 2018

Ja by som sa s mojou rodinkou vybrala do Tatier, hotel Atrium High Tatras. Manzel tam nikdy nebol a kedze mame 6mesacnu dcerku urcite by nas dovolenka velmi potesila,aspom by sme si trosku oddychli a nadychali sa horskeho vzduchu aj s nasou zabkou v nosici, v ktorom sa velmi rada nosi 🙂

macik166
20. feb 2018

Hotel Sitno by sme radi navštívili. Kvôli deťom a Spievankovo milujú. My sme totižto ešte nikde neboli.

spolocenskesatynela
20. feb 2018

Zdravim Vás všetkých keďže máme 2 deti (5 ročnú Nelinku a 2 ročného Adamka) vybrala by som si rozpravkovy pobyt so spievakovom a prečo? V hotely Sitno sme už boli a je to tam pre nás symbolicke pretože práve tam sme zistili že čakáme bábätko boli sme v tej dobe traja a už sme štyria tak aby si to tam aj náš syn poobzeral, hotel a samotné prostredie nás očarilo najviac to prostredie okolie hotela nič krajšie sme nevideli. A kedže máme 2 deti ktoré od narodenia miluju spievankovo je další z dôvodov prečo si vybrať tento pobyt. Náš syn raňajkuje, desiatuje, obeduje olovrantuje, večeria so spievankovom, ked ho chceme nechať starkým musíme pustiť ´´zahajka´´ a potichu ujdeme 🙂 Dakujem za prečítanie

nikuska744
20. feb 2018

Atrium High Tatras. Naposledy sme boli na dovolenke s manželom pred 12 rokmi. Tak konečne by sme si to užili celá rodinka...

ewellin9
20. feb 2018

Dovolenka s našou dcérkou v Tatrách by bola krásna a určite plná zážitkov 🙂 Takže by sme si vybrali Atrium hotel a pre dcérku asi FESTIVAL MASKOTOV, aj keď výber je ťažký 😉 Tak sa hádam na nás usmeje šťastie 🙂

samkova_mamka
20. feb 2018

Hotel Sitno. Nádhera. Veľmi som hrdá na to, že som Slovenka a že máme prekrásnu prírodu.

lindana
20. feb 2018

@patricia_trinityhotels mne ucarovalo Sitno. Krasny hotel, areal a plno zabavy aj v zlom pocasi ❤️

janalo
20. feb 2018

My sme boli v lete v Sitne a bolo uplne super, deti si to uzili aj ked sú mensie. Boli sme aj v Senci na Spievankove a to bol tiez zazizok. Deti ale teraz pistia ze musime ist este do Atria 😁

silvia31
20. feb 2018

Veľmi rada by som zapojila celú našu rodinu do tejto súťaže 😀 ponuka je to veľmi lákavá, najradšej by som išla už tento víkend 😉 ale tá Vaša letná ponuka v hoteli Sitno je úplne skvelá 😍 veľmi sa mi páči nápad s letným kinom, aj kvízové večery či tvorivé dielničky a animačný program pre deti i dospelých. Doma by to bolo veľké prekvapenie, keby ste nás vybrali 😉 avšak doprajem takúto skvelú dovolenku aj ostatným rodinkám na modrom koníku 😉

adriannasvk
20. feb 2018

Ja by som vybrala urcite hotel Sitno,je tam aj voda aj detske ihriska,ci interierove ci exterierove🙂 moje deti zboznuju detske ihriska,maju radi prirodu,v hoteli Sitno som bola ale velmi davno....odkedy mame deti,tak sme na poriadnej dovolenke nikde este neboli,zmena prostredia by nam.urcite padla vhod🙂 teda mne po tolkych rokoch urcite🙂 predstava toho,ze sa mojim detom aspon na chvilu povenuje konecne niekto iny ako ja je velmi lakava🙂

lucenec21
20. feb 2018

Radi by sme vyskusali Vasu siet hotelov lebo sme s rodinkou uz davno neboli na vylete na Slovensku, nakolko sme stavali domček 🙂 máme malú dcérku a radi by sme si s ňou a mojim manželom vychutnali spoločné chvíle 🙂

ivkasendy
20. feb 2018

My by sme si vybrali letnú dovolenku v hoteli ATRIUM High Tatras, konkrétne z Festivalu maskotov by boli naše deti určite nadšené (a čestne priznávam, že aj my, rodičia) 😉 😀

motyliky
20. feb 2018

Spojenie zábavy so Spievankovom v hoteli Sitno je pre nás dokonalá kombinácia. Každý z našej rodinky by si prišiel na svoje- ja s manželom by sme ocenili pohodlie a naše dve dievčatá šantenie vo vode

hviezdulienka16
20. feb 2018

@patricia_trinityhotels Penova party by bola mega! A nielen pre nasu akcnu krpanu 😀 Ale v Senci byvame, takze by sme sa nechali odviat do Sitna a tam by sme si s radostou podupkali na koncerte Kamaratov z Trinity. A kedze svokrovci na Sitno nedaju dopustit, som si ista, ze by sme si tiez velmi pochvalovali 😉

arama
20. feb 2018

Určite by sme radi navštívili kraj, kde sa narodil môj synček...boli to krásne chvíle v štiavnických vrchoch...teraz už len spomínam na Kysuciach....syn od narodenia v tomto kraji nebol...preto by som mu rada ukázala tento krásny kraj.....za mňa určite hotel Sitno...😉😊

tami2014
20. feb 2018

Mne najviac ucaroval Hotel Senec. Vo stvorici sme na poriadnej dovolenke este neboli, detom by sa urcite pacilo, s priatelom by sme si oddychli. 🙂

monulka94
20. feb 2018

Ešte sme neboli nikde so synčekom. A nakoľko som slobodná mamička, tak veľa financii nemáme na to, aby sme išli niekde. Mne sa osobne páči SITNO, je tam veľa detských programov a synčekovi by sa tam určite páčilo a samozrejme aj mne. 🙂

zuzubb007
20. feb 2018

Hotel SITNO by sme brali hneď s detičkami snáď by si tej svojej veľa energie vybili vďaka krásnej prírode a novým podnetom 🙂

pepieska
20. feb 2018

@patricia_trinityhotels
Velmi radi chodíme do vášho hotela , zatial sme sice boli iba 3krat v hoteli Sitno ale naším detičkám sa tam najviac páčí. Staršiemu sa velmi páčia vaši maskoti Kopko a Svetluška a najsamviac kúpanie a tobogán a potom samozrejmi sa velmi radi hraju v minimie detskom kutiku...... celej rodine sa tam velmi velmi páčí a radi by sme opat zavitali k vam, možno by sme niekedy vyskusali aj atrium hotel.... zatial iba pozeráme doma non stop ako dorotka z fidorkova nahravala video so Skalkom a Ozvenkou v hoteli Atrium..... velmi by nás tato vyhra potesila a hlavne naše detičky 🙂

marecek1
20. feb 2018

Nám by sa páčila letná dovolenka v Tatrách, v júli alebo auguste, v hoteli Atrium 🙂

fkata
20. feb 2018

V lete by sme zrejme využili programy pre deti, stretnutie s maskotom a detské kútiky.

zabka_
20. feb 2018

Nas by velmi potesil pobyt v hoteli Sitno. Este nikdy sme na takom pobyte s nasimi 2 dievcatami neboli a som si ista ze by z toho boli neskutocne happy 👨‍👩‍👧‍👧

mischel218
20. feb 2018

Ako rodinka sme na dovolenke ešte neboli... máme 15 mesačnú slečnu, ktorá miluje ihriská a rôzne atrakcie, takže u nás jasná voľba Hotel Sitno a to hlavne kvôli možnostiam ako zabaviť dieťa a určite by sme si aj ja s manželom prišli na svoje 😉

majolenka11
20. feb 2018

Ja by som vybrala pre našu päťčlennú rodinku letnú dovolenku v hoteli Atrium v Tatrach. Nadýchali by sme sa čerstvého a čistého vzduchu. Zrelaxovali vo wellness. Bolo by to pekne lebo tento rok z finančných dôvodov dovolenku neabsolvujeme.