Celotýždenná súťaž o pobyt podľa vlastného výberu
Zapojte sa do súťaže o zážitkovú dovolenku v hoteloch sieti Trinity Hotels & Resorts a vyskúšajte si komfort vybavenia hotelov, kde platí motto „Zábava a zážitky pre deti, oddych a relax pre rodičov“.
Spoznajte tri úžasné destinácie na Slovensku a zabávajte sa spolu s nami. U nás si vyberáte hneď dvakrát, lokalitu a termín dovolenky podľa témy, pretože v Trinity zažijete každý týždeň zábavný program pre deti v inej téme počas celého leta.
Svoju výhru môžete využiť v Hoteli Senec na brehu Slnečných jazier, Hoteli Sitno v srdci Štiavnických vrchov alebo Atrium hoteli vo Vysokých Tatrách.
AKO SÚŤAŽIŤ ?
Stačí poslať vaše tipy a názory k tematickým týždňom v hoteloch siete Trinity Hotels & Resorts – pozrite si letný katalóg Trinity Hotels & Resorts a napíšte nám, ktorý hotel a tému by ste si vybrali Vy.
Letný katalóg pobytov nájdete na: http://www.trinityhotels.sk/pobytovy-balik-letn...
alebo si pozrite stránky našich hotelov: www.hotelsenec.sk / www.hotelsitno.sk / www.atriumhotel.sk
do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 25.02.2018 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v pondelok 26.02.2018 a bude kontaktovaný internou poštou.
O ČO HRÁME?
3-dňový Trinity pobyt s polpenziou pre 2 osoby v ktoromkoľvek z Trinity Hotels & Resorts podľa vlastného výberu v hodnote 345,- Eur
Pobyt zahŕňa:
- ubytovanie v komfortnej izbe
- raňajky formou bohatých bufetových stolov
- večere formou lahodných švédskych stolov alebo lahodného 3-chodového menu
- masáž chrbta pre dve osoby,
- fľaša kvalitného vína na izbe,
- bezplatný vstup do hotelových bazénov a wellnes,
- bezplatný vstup do MiniMe detskej herne
Pozn.: platnosť výherného poukazu je až 1 rok od jeho vystavenia!

@patricia_trinityhotels najradsej by sme isli do vsetkych troch, ale najradsej do hotela Sitno, nas maly nezbednik by si to urcite uzil. Tak este mat to stastie
Krásne robená stránka, premyslené zážitky pre deti, v každom období cez rok toho veľa vymýšľate a čo je naj, nezabúdate, že občas aj rodičom padne vhod trocha oddychu. Veľké plus pre Vašu sieť hotelov. A keďže pre nás sú najbližšie Tatry, tak by to bolo super aj pre mojich večne nachladených chlapčekov a pobyt na čerstvom vzduchu. 😍
Atrium v Smokovci nam sa paci. Nasa svorka rodinna rada do kopcov zavita. Najmladsi sa bude tesit kazdej veci, puberty zas priroda ohuri a nam dospelakom hadam aj cas zvysi na romantiku vo dvojici.
Hotel Sitno sme uz raz navstivili a citili sme sa uzasne, nas zaujal najma tyzden s tematikou magia, cary a kuzla 🙂. pobytu by sme sa velmi potesili 🙂 je u vas super. len a len odporucam ...
Po Vianociach stravenych v hotely Sitno uz mame naplanovany letny pobyt v hotely Atrium vo Vysokych Tatrach. najvacsim lakadlom pre nase tri deti je Skalko a Ozvenka. Za Kopkom a Svetluskou sme pri odchode ronili slzy...takze z ponuky tematickych pobytov pre nas Festival maskotov ako vysity. Obcas si ich pripomenieme pesnickou na youtube. Za rodicov: tesime sa opat do hotela, kde je perfektne postarane o zabavu, nie je problem s bezplekovym jedlom (potrebne pre nasu dceru).
Ja by som si určite vybrala Senec nakoľko som “plážový” typ a podľa ponuky, ktorá je naozaj pestrá by som si ja osobne určite prišla na svoje. Wellness a relax na pláži, obhliadka okolia, kino a dobre jedlo večer..pre mna ideálna dovolenka ktorá vyčistí hlavu a uvoľní telo..
Prezrela som si vsetky ponuky.popravde vsetky boli zaujimave a urcite by som sa potesila vsetkym,avsak top bude pre mna Atrium v Smokoci.Hla nou devizou su Vysoke Tatry ale tematicky program to vyborne doplna.pekna letba dobolenka ako pre rodica tak pre dieta.myslim ze nic tomu nechyba v ziadnom z hotelov..a dakujem za dobry tip...
Pred dvoma rokmi sme boli v Banskej Štiavnici a pri prechádzkach do okolia sme zablúdili aj k hotelu Sitno, vtedy sme si povedali, že sem raz s deťmi prídeme 🙂 Tak preto by som si vybrala hotel Sitno a vybrať si tématický týždeň je dosť ťažké, všetky sú zaujímave 🙂 ale myslím, že deťom by sa asi najviac rátalo Spievankovo, stretnúť na dovolenke Spievanku a Zahrajka, to by bol nezabudunuteľný zážitok 🙂
Mna najviac zaujal hotel atrium a pobytovy balik,letna dovelnka v tatrách júl urcite by som si uzila superkvizove večery 🍀🍀🍀
Velmi sa nam paci v Sitne, bazeny vonku aj vo vnutri su idealne a za kazdeho pocasia je sa vzdy ako zabavit. koncert vsetkych maskotov bol pre synceka velkym zazitkom 😀
Dakujem za skvelé tipy na leto. Za moju rodinku by to bol urcite hotel Sitno. Krasne okolie, výborné hodnotenia od mamičiek ktoré tam boli a pre moju rodinku je tento kraj zatial neprebádaný, tak toto leto to určite zmeníme.🙂
Ako mala som casto chodila s rodicmi na Pocuvadlo a Sitno.Ako velkej mi vela krat nezostava cas na vylety, preto keby som mohla vybrala by som si pobyt v hotely Sitno.Vratila by som sa do detskych cias a vsetky krasy tejto krajiny by som ukazala aj mojim dvom synatorom a urcite aj vdaka vasmu hotelu, by sme si to uzili naplno. S tematickym vikendom supermama by som bola v Trinity nebi ❤
Najradsej by som nasmu ockovi dopriala oddych v programe Super ocko https://www.hotelsitno.sk/pobytovy-balik-super-...,
ma za sebou zdolanu vaznu chorobu a svladol to statocne, pobyt s nasim 4 rocnym by potesil obidvoch.
Alebo Spievankovo - maly by ich chcel vidiet nazivo, a ocko by si oddychol s nim.
🙂
@patricia_trinityhotels. Mne osobne sa veľmi páči ponuka Trinity hotela. Páči sa mi , že keď niekam ideme nemusime vymýšľať program ale v hotely nám ho spravia. Celkovo velmi sa mi páči pozornost k hosťom od welcam drinkov, masáži, koncertov/vystúpení ,vstupov do welnes/bazenov....až po detské kútiky. Ked vyberáme dovolenku /pobyt vždy preferujeme hotely s takýmito prednosťami a myslím si ze hotel trinity ich jednoznacne má. Myslím že takýto hotel je snom každej rodiny 😌
Prajem pekný večer.
Vsetky 3 Hoteli su uplne prekrasne,a kazdy zaujme svojou jedinecnostou a krasnym prostredim v ktorom sa hoteli nachadzaju.
Nebola som v ziadnom z nich,kedze uz som stvrty rok na materskej dovolenke najskor so synom a teraz s dcerkou,tak si to ani bohuzial nemozeme dovolit,takze tato vyhra by bola pre nas nieco nadherne a velmi by potesila aj nas aj mojich rodicov s ktorymi zatial byvame,ze by si od nas troska po rokoch odychli a my od nich a uzili si to aj s nasimi detickami.
Tento pobyt musi byt uzasny a urcite potesi kazde dieta a rodinku.
Kedze milujeme Vysoke Tatry tak pre nas je Atrium top...leto v Tatrach je nezabudnutelne a rada by som svoje deti ucila, ze aj Slovensko ma svoje caro😍😍😍
My trávime vždy aspoň jednu dovolenku na Slovensku počas roka. Nam by sa páčilo vo všetkých hoteloch 🙂 snažíme sa malému ukázať čo najviac so Slovenska,aby vedel akú krásu tu máme 🙂
Nam by sa páčil pobyt v Senci, este sme v aquaparku neboli nikdy, tie šmykľavky a tobogany by boli fakt super, a program pre deti s animátormi by bol 👍
Dobrý deň, my by sme si vybrali Atrium v Tatrách a tému, hocijakú 🙂 <3
Zatiaľ sme boli asi 2x v Atriume v Smokovci, je to úžasný hotel, zábava pre deti. Ale radi by sme skúsili aj Sitno. Tematické týždne vyzerajú byť zaujímavé všetky, ale chlapcov by asi potešilo stretnutie so Spievankou a Zahrajkom 🙂
Tak hotel Sitno vyzerá výborne. Už dávnejšie po ňom pokukávame, zdá sa nám ideálny pre celú rodinku. Tiež sa nám páči, v akom prostredí je hotel. Máme radi Štiavnické vrchy a tiež máme blízko známych-kamarátov. Tematické týždne sú fajn, ak by malo byť podľa nášho syna, tak definitívne by chcel ísť na týždeň s názvom Kopko, youtube a minecraft 😉😀 ale kedže chceme aby bol aj v prírode a hýbal sa, veľmi sa nám páči Sitno premier league a Mágia, čary a kúzla. 👍
@patricia_trinityhotels Velmi by sme sa potesili hotelu Sitno, ktory uz trochu pozname a syn velmi rad tancuje, spieva a Spievankovo casto pozerame. Dovolenku sme nemali uz tri roky, takze veeeeelmi by potesilo......
ahojte, ja by som si vybrala hotel Sitno nakolko som tam raz bola a bol to uzasny vikend, tematicky tyzden sa mi paci " Vsade same bubliny" 🙂
My sme z Nízkych Tatier. Minulý rok sme prvýkrát navštívili Vysoké Tatry a páčilo sa nám, určite ešte prídeme. Z tematických týždňov sa nám páči keď sú u Vás aj kamoši zo Spievankova, aj tých máme veľmi radi. Je u Vás krásne za každého počasia a ročného obdobia. Každý, veľký i malý si nájde svoje obľúbené činnosti. Uvítali by sme aj iných našich kamošov. Napríklad Smejka a Tanculienku a spoločne by sme si zaspievali i zatancovali.
Velmi by sa nam pacil pobyt so Spievankovom v hoteli Sitno. Maria Podhradska a Richard Canaky su velmi inspirativni a pravdaze veseli.

@patricia_trinityhotels pozrela som si propagačné videá a veľmi sa mi páči ponuka hotela Senec, vyzerá to tam ako na dovolenke pri mori. Bazén, lehátka, kopec animačných programov pre deti aj dospelých, trampolína, skákací hrad, člnkovanie, maskoti hotela... takto si predstavujem ideálnu letnú dovolenku 🙂