Celotýždenná súťaž o pobyt podľa vlastného výberu
Zapojte sa do súťaže o zážitkovú dovolenku v hoteloch sieti Trinity Hotels & Resorts a vyskúšajte si komfort vybavenia hotelov, kde platí motto „Zábava a zážitky pre deti, oddych a relax pre rodičov“.
Spoznajte tri úžasné destinácie na Slovensku a zabávajte sa spolu s nami. U nás si vyberáte hneď dvakrát, lokalitu a termín dovolenky podľa témy, pretože v Trinity zažijete každý týždeň zábavný program pre deti v inej téme počas celého leta.
Svoju výhru môžete využiť v Hoteli Senec na brehu Slnečných jazier, Hoteli Sitno v srdci Štiavnických vrchov alebo Atrium hoteli vo Vysokých Tatrách.
AKO SÚŤAŽIŤ ?
Stačí poslať vaše tipy a názory k tematickým týždňom v hoteloch siete Trinity Hotels & Resorts – pozrite si letný katalóg Trinity Hotels & Resorts a napíšte nám, ktorý hotel a tému by ste si vybrali Vy.
Letný katalóg pobytov nájdete na: http://www.trinityhotels.sk/pobytovy-balik-letn...
alebo si pozrite stránky našich hotelov: www.hotelsenec.sk / www.hotelsitno.sk / www.atriumhotel.sk
do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 25.02.2018 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v pondelok 26.02.2018 a bude kontaktovaný internou poštou.
O ČO HRÁME?
3-dňový Trinity pobyt s polpenziou pre 2 osoby v ktoromkoľvek z Trinity Hotels & Resorts podľa vlastného výberu v hodnote 345,- Eur
Pobyt zahŕňa:
- ubytovanie v komfortnej izbe
- raňajky formou bohatých bufetových stolov
- večere formou lahodných švédskych stolov alebo lahodného 3-chodového menu
- masáž chrbta pre dve osoby,
- fľaša kvalitného vína na izbe,
- bezplatný vstup do hotelových bazénov a wellnes,
- bezplatný vstup do MiniMe detskej herne
Pozn.: platnosť výherného poukazu je až 1 rok od jeho vystavenia!

S našimi drobcami by sme veľmi radi navštívili niektorí z hotelov siete Trinity, na leto nás zaujal napríklad Senec lake resort...verím, že by sme si to všetci užili (a aj všetci okolo nás🙂))
@patricia_trinityhotels keďže som na druhej Materskej výhra by mi veľmi pomohla splniť prianie pre môjho 6rocneho syna, ktorý túži ísť na dovolenku.
Z tematických pobytov sme u Vás absolvovali zatiaľ len Halloween minulý rok a dcérka o tom dodnes rozpráva. Veľmi sa mi páčilo, ako bolo všetko vyladené do najmenšieho detailu a najmä, že je to naozaj dovolenka, na ktorej si aj rodičia oddýchnu a dieťatko si pritom uržije kopec zábavy.
Letná dovolenka v SITNO Forest Resort. Jednoznačne top pre moju rodinku. Manžel by si prišiel hneď na svoje v tej vašej úžasnej herni pre chlapov. Maly by sa jednoznačne tešil zo všetkého. Hlavne z tých atrakcií pre detičky. Ten by sa u Vás vedel vyblázniť. 🤩 Ešte sme na žiadnej dovolenke neboli. Nikdy nebol čas ale ak to raz vyskúšame určite sa budeme vidiet každý rok aspoň dva krát. Už teraz sa teším že si konečne poriadne oddýchnem ak vyhráme 🎉🍷🤩✨🎇🍷🍷 všetky tri videa boli lákavé až som miestami chcela hneď leto 😁😁
@patricia_trinityhotels Letná dovolenka v SITNO Forest Resort - až mi srdce poskočilo 🙂 Okolie je naša srdcovka a ponúkaný program vyzerá byť úplne úžasný.. hneď by sme šli 🙂 Snáď sa na nás šťastie usmeje 🙂
My sme milovníci Tatier, akurát sa k vam chystáme aj teraz na jarné prazdniny s našimi 2 deťmi, tešíme sa 🙂 Potešili by sme sa pobytu v Atrium cez leto, všetky vaše tematické týždne by stali za zážitok 🙂
Ahojte, my sme teda ešte nikdy v týchto hoteloch neboli. Pre deti to musí byť mega zážitkové, čo sa programu týka. Klobúk dole pred všetkými organizátormi a animátormi😉Prajem veľa nápadov a energie!😘
Minulý týždeň sme sa vrátili z hotela Atrium, kde tematika týždňa bola ZOH a naše deti si to náramne užili, Skalko s Ozvenkou sa stali ich najobľúbenejšie postavičky, momentálne teraz aj stále počúvajú trinity cd. Veľmi túžia vidieť Clupka s Vlnkou preto by sme sa potešili letnou dovolenkou v Senec lake resort. 😊
Urcite by sme išli do Sitna a téma všade samé bubliny, deti by si to užili. Hoteli su krásne všetky, počula som len dobre referencie tak uz len ist a vyskúšať 😀
Este sme neboli ani v jednom zo spominanych hetelov vasej siete, vsetko sa ale zacina tuzbou, a ta u nas uz je teda riadne velka 🙂 ci uz pobyt vyhrame alebi nie, viem ze naša tuzba nam dovoli spoznat tieto hoteliky, ktoré si vsetci tak velmi chvalia, a nase 2 deticky sa vysalia a budu plne krasnych zazitkov a spomienok a nielen tuzby 🙂)) dakujeme a prajeme pekny deb
Ja by som si vybrala ATRIUM hotel. Ak by som vyhrala a ak by som mohla tak by som výhru darovala mojím rodičom, ktorí ešte neboli vo Vysokých Tatrách. Určite by ich tento pobyt potešil a konečne by si oddýchli 🙂
@patricia_trinityhotels priznam sa ze nazov trinityhotels pocujem po pravy krat no som aj rada nakolko aspon mame moznost spoznat dalsie hotely kde sa tak venuju detickam ako vy 🙂 nas maly zazrak ma 4roky a problemy s dychacimi cestami,absolvovali sme aj liecenie v tatrach kde sa nam podarilo preist cast tatier a drobec mi tam vobec neostal chory comu som rada..prisli sme domov a uz to zas zacalo,tie choroby a tak by som opet rada navstivila tatry kde by sme zrelaxovali nielen my dvaja s partnerom ale urobilo by to dobre najme nasmu zbojnikovi na jeho zdravotny stav..kazdopadne verime ze vas navstivime aj inde nielen v tatrach.🙂 dakujeme za moznost vyhrat nieco takto uzasne,co pomoze odreagovat sa nam maminam na materskej a zaroven sa deticky vysantia vdaka vasim programom a animatorom 🙂
Určite dovolenka v SITNO Forest Resort...parádička😉
Atrium vo Vysokých Tatrách 👏👍❤😇😘😍😉💃🤰🌳🍀☃🌞⛰🏕🏡🎁

Ak by sa na nás usmialo šťastie určite by sme vybrali hotel Sitno Forest Resort 💜🍀 ktorý by sme si radi užili ešte pred príchodom nášho druhého pokladu na svet 😍💕
@patricia_trinityhotels Veľmi sa nám páči Letná dovolenka v SENEC Lake Resort, páči sa nám clupka s vlnkou😊
Jednoznacne Atrium hotel v tatrach 😎😍😍 oddychli by sme si, deti by sa vysantili 😊😊
Sitno Forest Resort by bol super miestom pre nasu dovolenku s drobcami. Deti budu mat v lete 15m a 2,5r takže by sa určite dobre zabavili...
Atrium vo Vysokých Tatrách ❤❤❤❤ milujeme Tatry či v lete alebo v zime na lyžiach,a hlavne byť spolu ako rodina bez stresov a bežných dennodenných problémov 👶👶
My by sme si urcite vybrali pobyt v hoteli Atrium a temu tyzden na farme, kedze deturence zboznuju zvieratka a k tomu pobyt v hoteli v Tatrach, to by bolo su-su-su-su-super

Ahojte🙂 Sme mladá rodinka s 2 chalanmi, 2 a 6 r. Neboli sme ešte nikdy ani v jednom z Vašich hotelov ale čo som si vyššie prečítala, určite nemôže sklamať ani jeden❤ Sama som učiteľka dlhodobo pôsobiaca v ZUŠ a viem že nieje ľahké v dnešnej dobe vymyslieť pre deti zaujímavý, nádherný farebny a hravý svet, zaujať ich pozornosť , záujem... Preto sa mi veľmi páčia aj Vaše postavičky a ako ste ich krásne pomenovali.. Skalko, Vlnka.... Určite sa u Vás deti skvelo zabavia a aj my rodičia trocha oddýchneme... A dookola tie naše krásy Slovenska🙂 A ak by sme "náhodou" nevyhrali my😇😀 Určite si ju zaslúži každá jedna súťažiaca rodinka... Tak si držme palce👍
zbožňujeme okolie Štiavnice... tam sme sa dali s manželom dokopy, v Sitne sa nám strašne páči
Ak by som vyhrala, tak by som si vybrala asi hotel Atrium,... 🙂
My ženy sme jedinečné, milujuce s dušou vecného dieťaťa v nás. Radi sa zabávame. Popri každodennych povinnostiach ci už mamickovskych, manželských, partnerských, pracovných a akýchkoľvek iných, nemáme už tak veľa času jedna na druhú. Určite by som vybrala víkend venovaný ženám, matkám v atrium hotely. Využila relax s kamarátkami, matkami a nazbierala veľké množstvo nezabudnuteľných zážitkov 💓 jednoducho dobila baterky a to aj s našimi pokladmi. 🦆🦆🌼🌼🌞
Nasu 4clennu rodinku by najviac potesilo vylet do ta tier do hotel atrium😊 synovia maju obaja zdravotne problemy s dycha ci mi cesta mi a vylet do tatier im vzdy pomaha. A kedze som v zivote nic vecne nevyhrala, okrem milujuceho manzela a dvoch syncekovi 😊 radost by bola dvojnasobna 💞dakujeme za moznost zapojit sa
My by sme si vybrali určite Atrium hotel v Novom Smokovci..je tam úžasné boli sme tam na jeseň a v lete sme tam ,vymákli' deň detí a to bolo veru radosti 😍 určite by sme si to v lete radi zopakovali
@patricia_trinityhotel velmi radi chodime do Tatier,tak jednoznacne atrium 🙂 urcite by si tam aj syncek prisiel na svoje a my by sme si trosku oddychli 🙂
Tak za mňa určite hotel Átrium v Tatrach. S manželom milujeme Tatry a chodievali sme pravidelne, ale odkedy máme dcérku, tak sme ešte neboli, ma 1,5 roka a veru už by sa ju patrilo zoznámiť s týmto našim narodnym pokladom 😉
Inak som ani netušila aké sú skvelé možnosti na pobyty s deťmi (len tie ceny 😉
A potešila by asi každá téma, ale týždeň na farme je vo výraznom vedení, lebo zvieratká sú veľká láska našej dcerky.
Dakujeme za možnosť získať krásny pobyt 😘
@patricia_trinityhotels za nas určite Hotel Senec. Milujeme vodu, sme taka kačacia rodinka. No a nakolko nam na dovolenku niekolko rokovy nevydalo a nevyda, trosku oddychu by sme si uzili

Wau, v lete sme ešte na horách nikdy neboli, preto hotel Atrium je TOP😍