icon

Celotýždenná súťaž o pobyt podľa vlastného výberu

patricia_trinityhotels
Moderátor
19. feb 2018

Zapojte sa do súťaže o zážitkovú dovolenku v hoteloch sieti Trinity Hotels & Resorts a vyskúšajte si komfort vybavenia hotelov, kde platí motto „Zábava a zážitky pre deti, oddych a relax pre rodičov“.

Spoznajte tri úžasné destinácie na Slovensku a zabávajte sa spolu s nami. U nás si vyberáte hneď dvakrát, lokalitu a termín dovolenky podľa témy, pretože v Trinity zažijete každý týždeň zábavný program pre deti v inej téme počas celého leta.

Svoju výhru môžete využiť v Hoteli Senec na brehu Slnečných jazier, Hoteli Sitno v srdci Štiavnických vrchov alebo Atrium hoteli vo Vysokých Tatrách.

AKO SÚŤAŽIŤ ?
Stačí poslať vaše tipy a názory k tematickým týždňom v hoteloch siete Trinity Hotels & Resorts – pozrite si letný katalóg Trinity Hotels & Resorts a napíšte nám, ktorý hotel a tému by ste si vybrali Vy.

Letný katalóg pobytov nájdete na: http://www.trinityhotels.sk/pobytovy-balik-letn...

alebo si pozrite stránky našich hotelov: www.hotelsenec.sk / www.hotelsitno.sk / www.atriumhotel.sk

do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 25.02.2018 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v pondelok 26.02.2018 a bude kontaktovaný internou poštou.

O ČO HRÁME?
3-dňový Trinity pobyt s polpenziou pre 2 osoby v ktoromkoľvek z Trinity Hotels & Resorts podľa vlastného výberu v hodnote 345,- Eur

Pobyt zahŕňa:
- ubytovanie v komfortnej izbe
- raňajky formou bohatých bufetových stolov
- večere formou lahodných švédskych stolov alebo lahodného 3-chodového menu
- masáž chrbta pre dve osoby,
- fľaša kvalitného vína na izbe,
- bezplatný vstup do hotelových bazénov a wellnes,
- bezplatný vstup do MiniMe detskej herne

Pozn.: platnosť výherného poukazu je až 1 rok od jeho vystavenia!

Celotýždenná súťaž o pobyt podľa vlastného výberu
viki_lv
22. feb 2018

@patricia_trinityhotels My by sme si vybrali Senec Lake Resort, nakoľko v júli už budem vo 8. mesiaci tehotenstva, a tak cestu k moru riskovať radšej nebudeme. Preto by nás a najmä našu 2- ročnú dcérku Oliviu potešila výhra letného pobytu práve v tomto hoteli, ktorý sa nachádza pri vode. Myslím si, že tento pobyt by dokonale nahradil dovolenku pri mori a všetci by sme si tam oddýchli a zabavili sa pred príchodom 4. člena našej rodinky. Téma nie je až taká podstatná, podstatné je to, že by sme ako rodina strávili príjemnú dovolenku v skvelom baby friendly hoteli.

zasnubena
22. feb 2018

Este sme sa na ziadnu dovolenku nedostali, najprv problem zdravie, potom financie, tak teraz by sme si uz konecne mohli uzit koniec materskej..potesi nas hocijaka vyhra, vopred dakujeme, alebo gratulujeme inemu stastnemu vyhercovi!!!☺

maria733
22. feb 2018

O dovolenke snívame veľmi dlho. Atrium v Tatrách je pre nás to pravé orechové. Náš sen je vo Vašich rukách.

nancy
22. feb 2018

Máme radi Tatry. Pobyt v hoteli Atrium v Tatrách by nás nesmierne potešil 🙂

sticker
dasiacik
22. feb 2018

Ja chcem v prvom rade pochváliť nápad.Mnohokrát brázdim po internete s cieľom nájsť nejaký pobyt,wellnes,kde si oddýchnem ja s mužom a zároveň si užijú aj deti.Moje hľadanie skončilo vždy pri aquaparkoch alebo hoteloch kde majú k dispozícií nanajvýš nejaký malý hotelový bazénik,kde si teda s mužom absolútne neoddýchneme,lebo treba dávať pozor na deti,keďže sú ešte malé.Bola som smutná z toho,že neexistuje niečo kde by bol vytvorený program pre deti tak,že by si ten pobyt mohli užiť aj rodičia a samozrejme aj naopak.Nadobudla som pocit,ze keď si chcú dospelí oddýchnuť,tak jedine bez detí a zase keď človek chce,aby si užili,tak je to vždy na úkor dospelých.Veď všetci dobre vieme,aké to je ísť niekde s deťmi...
Teraz keď pozerám program tých letných dovoleniek s Trinity Hotels,musím povedať,že to vyzerá úžasne.Oceňujem pestrý program pre deti aj dospelých,veľa možností ako zaujímavo prežiť čas, mám pocit,že sa tam stále niečo deje a človek nemá čas nudiť sa 🙂 Ale,každopádne mňa osobne najviac oslovila možnosť "oddýchnuť si v hotelovom vitálnom svete,nových masážnych miestnostiach DaySpa, vyskúšať interaktívnu školu varenia Foodie či nerušene posedieť si pri dobrej šálke kávy zatiaľ čo o vaše deti sa počas celého dňa postará skúsený a odborný personál" v hoteli Atrium 😎

cilkau
22. feb 2018

jednoznačne hotel Atrium vo Vysokých Tatrách🌞☃🎁🏡🏕⛰🍀🌳👍👏❤😘😍😉

sticker
reuska1
22. feb 2018

Rada by som komentovala ako bolo dobre v sieti vašich hotelov. Žiaľ, zatiaľ sme sa tam nedostali......s 3 deťmi dovolenkujeme tak skromnejšie zatiaľ, v súkromných apartmanoch. Veľmi by sme sa potesili, hlavne deti 🙂

zuzkoch
22. feb 2018

Z ponuky si vyberám letnú dovolenku v Sitno Forest Resort 🙂 Je to pre nás neopozeraná lokalita a vybavenie hotela vyzerá úžasne. Po 2mesačnej chorobe potrebujeme presne toto 🙂) Nech sa deti konečne vyšalia a rodičia pekne vyložia nôžky pri skvelo vyzerajúcej kávičke z promo videa. Ach, dnes sa mi toto bude snívať 🙂 Zaujala nás téma ,,Všade samé bubliny". Bublinová show znie naozaj dobre. Naši chlapci by si to určite poriadne užili. Bublinky majú radi všetci 🙂

squella1
22. feb 2018

Pred rokom sme boli v hoteli Sitno, bolo úžasne, deťom sa veľmi páčilo, tento rok sa chystáme cez jarné prázdniny do Tatier ... už sa nevieme dočkať.

shilou
22. feb 2018

Najviac mňa a moje deti zaujal práve tento: Letná dovolenka v ATRIUM High Tatras. Aj kvôli tomu, že sme videli upútavku, ktorú nahrala Dorotka z Fidorkova a tam vystupuje Skalko a Ozvenka. Chceli by sme ich vidieť aj v reáli. Všetky hotely vyzerajú lákavo, nemali sme možnosť vyskúšať ani jeden. Naša každoročná dovolenka pozostáva z troch dní pod stanom. Deti ešte nikdy neboli v žiadnom hoteli, ani na predĺženom víkende na Slovensku. Takisto more zatiaľ videli len na obrázku. Toľko aktivít ponúkate v balíčkoch, že sa im až hlava zakrútila. Bomba!! Chceli by sme to zažiť. 🌞 Zažiť dovolenku inde ako v stane.
Vyskúšať a napísať o tom. Písanie ma baví, je to môj oddych a relax v jednom. ❤

efka77
22. feb 2018

Chodievame do Trinity - do Átria aj Senca. Teraz by sme si vybrali v Senci festival maskotov, bol by to pekný začiatok leta!

esperanka
22. feb 2018

Ak by som si mohla vybrať, vyberiem si túto letnú dovolenku v Sitno Forest Resort a bublinová show.,Nielen deti majú radi bubliny.

sticker
44wowa44
22. feb 2018

Boli sme v hotely Atrium s nasou 2,5 rocnou dcerkou.. najviac sa jej pacil detsky kutik, ktory si uzila naplno a potom sa tesila na bazen a smykacku, no pri tej sme aj skoncili, lebo si na nej porezala nohu a nase kupanie skoncilo. Preto by sme chceli tento hotel navstivit opat a uzit si bazen na plno, tak ako si dcerka priala.. inak TOP pobyt ;)

marienocka89
22. feb 2018

Mne by sa páčilo v Atrium hoteli vo Vysokých Tatrách 🙂 dve malé akčné detičky by sa vyjašili a dvaja unavení rodičia oddýchli 🙂

lenadka
22. feb 2018

Vybrala by som si pobyt v hoteli Atrium v Tatrách. Zaujal ma wellness s detským bazénom a super je že si to užijú aj vonku malý aj veľký nakoľko máme tri deti, ale s veľkým vekovým rozdielom necelé 2, 8 a 13 rokov a nájsť spoločný program pre všetkých naraz tak aby to bavilo v aj zvládali všetci naraz je priam nemožné a tu je možnosť lyžovania aj sánkarka dráha nablízku. Úžasné sú aj tie dielne viem si predstaviť tam školu v prírode pre moje staršie deti.

mirka2601
22. feb 2018

Aj MNA by vyhra velmi potesila kazda ponuka je velmi lakava tiez nam tento ROK nevychadza Ist na dovolenku k moru nakolko budem uz vo vysokom stadiu tehotenstva ale taka dovolenka v atrium hoteli vo vysokych tatrACH by bola krasnym oddychom Pre MNA aj manzela

mirkazdenko
22. feb 2018

Ja by som brala Vysoke Tatry jednoznavne Atrium hotel <3

zuzinjan
22. feb 2018

Nás by potešil pobyt v Sitno Forest Resort 🙂

evicaveverica
22. feb 2018

Noooo, vybrat si medzi Atriom a Sitnom..tazke. Osobne by som brala Atrium, prostredie je krasne, vyzitie aj v skaredom pocasi, daju sa absolvovat kratke prechadzky.. A Sitno..tam sme chodili este ako deti, bolo tam super a teraz.musi byt este lepsie s dobudovanym welnesom.... Nuz ale hlboke zamyslenieeeee aaaa vyhrava Hotel Atrium hlavne kvoli prostrediu.
Musim povedat ze je to pekne vymyslene, pridu si na svoje rodicia aj deti. V zasade.nemam co dodat, mozno po navsteve by.som vedela pridat nejaku pripomienku alebo zlepsovak, ak by bolo co 😀

jarkamartin
22. feb 2018

Celkom sa nám pozdáva tábor "všade samá bublina" alebo je zaujímavá aj téma "Vianoce v lete" a radi by sme pobyt strávili v hoteli Sitno.

macik45
22. feb 2018

My by sme radi vyskusali hotel Sitno, temu vsade sama bublina, mojej dcerke by sa to urcite pacilo.

suzuzu
22. feb 2018

Zatial sme nenavstivili ziaden z hotelov Trinity Hotels, ale poskulujeme po nich uz od minuleho leta, kedy sme chceli ist na prvy pobyt s nasim, teraz uz 21-mesacnym syncekom. Konkretne mame vyhliadnuty Atrium hotel, kedze Tatry su nasa srdcovka a chodime tam aspon dvakrat do roka. Z odporucani znamych a aj na zaklade stranky viem, ze hotel je mimoriadne baby-friendly, co je v nasom pripade to najhlavnejsie kriterium. Na dovolenky vsak so sebou berieme vacsinou aj svokrovcov , aby sme si mohli uzit a trocha oddychnut aj my s manzelom, len tak vo dvojici - ci uz vo wellnesse alebo v bare 🙂 🍹 Napad tematickych tyzdnov/vikendov je super, mojmu muzovi sa pacia Tatranski banditi a serifovia 😀

nelinka1311
22. feb 2018

Jednoznačne hotel Atrium.deti to tam milujú.len my môžeme iba na prelome prázdnin,takže tema je úplne jedno aka

zabcagabca
22. feb 2018

Sitno-spievankovo,Atrium-na farme

gopi
22. feb 2018

Milujeme Tatry, ale radi objavujeme aj na miesta, kde sme ešte neboli. Máte skvelý koncept, potešilo by nás čokoľvek z Vašej ponuky 🙂

barbiers
22. feb 2018

Hotel Sitno - mojim drobcom je v podstate jedno, na ktorý tematický týždeň by sme šli, oni by si aj tak urobili svoj vlastný tematický týždeň v znamení rýchlosti turbo mc queen a s heslom "hakuna matata" (źiadne starosti) z Levieho kráľa :D

katrenka.m
22. feb 2018

Uplne nahodou som tu natrafila na tuto sutaz a povedala som si, ze preco sa nezapojit..jeden nikdy nevie..v lete planujeme po 5 rokoch nejaku dovolenku..tak verim, ze prave v hoteli Sitno Forest Resort by nasa dovolenka dostala ten pravy smrnc..bojime sa este s detmi cestovat k moru (skoro 3r. a 1r.), zatial sme sa pre nic konkretne nerozhodli, tak ak by nam vysla tato sutaz, bolo by to supeeeeeer...a ak nieta, gratulujeme vitazovi

sticker
patus_u
22. feb 2018

@patricia_trinityhotels zaujala nás bublinova show v Sitno Forest Resort pre naše ho trojročného synčeka by to bol úžasný zážitok a možno by si to užila aj menšia momentálne trojmesačná dcérka aj keď myslim ,že by to bol zažitok aj pre mňa a manžela žial sme spolu ako rodina iba vykendi kedže manžel cez týžden je v práci takže by to bolo pre našu rodinu užasne byt spolu a užívať si jeden druhého a ešte na takom perfektnom mieste

klotho
22. feb 2018

Nás zaujal tematický týždeň v hoteli Sitno *Kopko*youtube*minecraft* môj syn 8-ročný je hráčom minecraftu a veľmi ho zaujíma táto hra. Prostredie nepoznáme, a veľmi radi by sme navštívili Váš hotel, iba samé výborné recenzie čítame o Vás. Veľa úspechov prajeme. 👍🏼👍🏼👍🏼

lucyi1
23. feb 2018

@patricia_trinityhotels waaau, nam by sa pacilo v hoteli Atrium a tema vsade sama bublina je podla mna najlepsia!! To by bolo nieco pre nasho drobceka. Ale aj hotel Sitno je super, aj tam by sme radi isli 🙂 Hotel Senec vyzera tiez skvelo, ale nakolko je od nas asi 10 minut cesty, tak by som volila pre nas nieco dalej a preto hoteli Atrium a Sitno 🙂 A drobcek by videl krasnu prirodu stredneho Slovenska 🙂