Celotýždenná súťaž o pobyt podľa vlastného výberu
Zapojte sa do súťaže o zážitkovú dovolenku v hoteloch sieti Trinity Hotels & Resorts a vyskúšajte si komfort vybavenia hotelov, kde platí motto „Zábava a zážitky pre deti, oddych a relax pre rodičov“.
Spoznajte tri úžasné destinácie na Slovensku a zabávajte sa spolu s nami. U nás si vyberáte hneď dvakrát, lokalitu a termín dovolenky podľa témy, pretože v Trinity zažijete každý týždeň zábavný program pre deti v inej téme počas celého leta.
Svoju výhru môžete využiť v Hoteli Senec na brehu Slnečných jazier, Hoteli Sitno v srdci Štiavnických vrchov alebo Atrium hoteli vo Vysokých Tatrách.
AKO SÚŤAŽIŤ ?
Stačí poslať vaše tipy a názory k tematickým týždňom v hoteloch siete Trinity Hotels & Resorts – pozrite si letný katalóg Trinity Hotels & Resorts a napíšte nám, ktorý hotel a tému by ste si vybrali Vy.
Letný katalóg pobytov nájdete na: http://www.trinityhotels.sk/pobytovy-balik-letn...
alebo si pozrite stránky našich hotelov: www.hotelsenec.sk / www.hotelsitno.sk / www.atriumhotel.sk
do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 25.02.2018 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v pondelok 26.02.2018 a bude kontaktovaný internou poštou.
O ČO HRÁME?
3-dňový Trinity pobyt s polpenziou pre 2 osoby v ktoromkoľvek z Trinity Hotels & Resorts podľa vlastného výberu v hodnote 345,- Eur
Pobyt zahŕňa:
- ubytovanie v komfortnej izbe
- raňajky formou bohatých bufetových stolov
- večere formou lahodných švédskych stolov alebo lahodného 3-chodového menu
- masáž chrbta pre dve osoby,
- fľaša kvalitného vína na izbe,
- bezplatný vstup do hotelových bazénov a wellnes,
- bezplatný vstup do MiniMe detskej herne
Pozn.: platnosť výherného poukazu je až 1 rok od jeho vystavenia!

@patricia_trinityhotels do Sitna 🙂.Máme 3 detičky ktoré pozerajú Spievankovo v telke.Ked ide pesnička z tohoto hotela,starší stále hovorí,či tam už pôjdeme.Podla videa a fotiek je to stvorené pre rodiny s deťmi.Urcite vás prídeme niekedy navštíviť 🙂
Potesil by nas pobyt kedykolvek kdekolvek z vasich hotelov 😊 Ale kedze ide o deti a pre deti,nasu Eli by asi najviac potesil letny pobyt v hoteli Sitno so Spievankovom 😊
🐶🐱🐭🐻🐷🐙🐧🐝🐘
Nasou volbou by bol hotel ATRIUM a preco:
❤ najväčší detský kútik MINIME vo VysokýchTatrách s rozlohou až 100 m2
❤Vodný svet 4 ELEMENTS 2AQUA s bazénovým komplexom, toboganmi, šmykľavkami,...skvely relax po turach
❤ Skalko a Ozvenka 😘
❤ kreatívne dielne, súťaže, koncerty a vystúpenia
❤ tematicky tyzden TÝŽDEŇ NA FARME, lebo mame radi zvieratka 🐶🐧🐱🐭
🐶🐱🐭🐻🐷🐙🐧🐝🐘
@patricia_trinityhotel Pravdupovediac, casto som videla reklamu ma TRINITI hotels, ale až teraz som si to pozrela 🙂. Myslienka robit tematicke dovolenky je naozaj úžasná a je zbytočné špekulovať, čo by som vybrala, bolo by to asi úpne jedno, keďže všetky deti zvyknú byť vďačné za akýkoľvek program, kde sa môžu vyblázniť, verím, že ani moje by neboli výnimkou. Deti by sa potešili zåbave na akomkoľvek mieste, ale ja by som sa potešila určite Tatråm. Chválim myšlienku, zdå sa, že tie programy.máte pekne spracované, veľa úspechov vašej sieti hotelov a mne nezostáva nič iné, len veriť, že sa možno na mňa usmeje šťastie 🙂
Nasou volbou by bol tentokrat hotel sitno kedze v atriu sme boli a bolo tam super,ale poculi sme ze v sitne je vacsie detske ihrisko co by potesilo hlavne nasho synceka,velmi sa nm v atriu pacilo,hlavne pristup peronalu a celkovo vsetko,len ja sk pomery su dost drahe ceny hlavne pre rodiny,dufam ze sa na nas usmeje stastie,pekny den😉
Vybrali by sme si atrium nakolko to mame najblizsie a temu tyzdne na farme nakolko mame malu slecnu co ma rda zvieratka.
@patricia_trinityhotels ešte ani v jednom z hotelov sme neboli, asi preto že si to nemôžeme dovoliť , ale ak pozerám čo ponúkajú tak musí tam byť super ubytko služby a nádherná príroda na relax. Ani nevieme čo máme doma, na tomto maličkom Slovensku. 🙂
my by sme si vybrali hotel sitno pretoze by sme ho chceli skusit ako druhy v poradi kedze v atriu sme boli.vsetky temy nas bavia.hlavne by sme sa vyblaznili v bazene a detskom ihriskubs nasim syncekom.dufam ze sa stastie usmeje prave na nas vsetko dobre prajem
My by sme si vybrali hotel Sitno, lebo po nom dlhsie pokukujeme a bolo by to pre nas ako stvorene 😊 Bol by to nas prvy spolocny pobyt na hoteli ako rodinka 😊
Urcite hotel Sitno,ale mate v kazdom jednom zaujimave ponuky.Konecne by sme boli ako rodinka v rodinkove a hlavne pre nas velka zmena.
@patricia_trinityhotels Juuuj, nasa rodinka by si taký pobyt veru vedela užiť naplno! A je uplne jedno, v ktorom z tychto hotelov! Zaujimalo by ma, ci sa da stihnut pocas pobytu vyskusat vsetko co hotel a okolie ponuka! Vyskusame? Martinko (7r.) a Peťa (3 roky) sú pripravení...
Sitno. Decka to tam maju velmi radi.Najlepsia alternativa dovolenky pri mori.
Senec sme uz skusili a kedze bolo super, tak by sme si to chceli zopakovat, ale tentokrat v Sitne, taky Wellnes pobyt Elixir zivota by bol idealny 👌😉
@patricia_trinityhotels jooooj, všetky tri možnosti sú úúúúžasnéééé, majú všetko po čom naše srdce piští, ale keďže dcéra túži ísť do tatier, tak kvôli nej atrium hotel, čo by sa určite páčilo aj juniorovi, keďže 100m2 detského kúúúútiska ešte nevidel😉
Pri pobytoch vo Vysokých Tatrách by som určite spomenula výlet na Hrebienok, poprípade preplatila časť lístku na lanovku, odtiaľ sa dá vyraziť na krásne výlety a túry, poznávacie chodníky, Studenovodské vodopády..... Možno by som pri internetovej ponuke spomenula aj konkrétne (samozrejme individuálne) výlety do okolia aj ich náročnosť. Totiž som teraz čítala niektoré odpovede, že niektoré mamičky ešte neboli vo Vysokých Tatrách, teda takýmto rodinám by to veľmi pomohlo. Na internete si jednotlivé túry a výlety samozrejme každý môže nájsť, ale takto by to mal na jednom mieste.
Máte atraktívny program, naozaj sa človek musí tešiť na takúto dovolenku/prázdniny. Veľa spokojných zákazníkov želám 🙂
Samozrejme Sitno🙂 a s ním spojené Spievankovo.Pre mojich drobcov ako stvorene. A to ihriskooooooo,aaach jaaaj to by sme ich odkiaľ ani nedostali spat domov :D
Kedze byvame pri Trnave, v Senci sme este neboli. Nase baby tuzia stretnut az aj Clupka a Vlnku. V juli ideme do ATRIA. Milujeme hory, tak sa velmi tesime. No baby sa nevedia dockat koncertu, kde uvidia naraz vsetkych 6 maskotov.
Po skoro 3 rokoch by mi bolo jedno keby som sla zrelaxovat aj na kraj sveta 😀 No moja 2 rocna duracelka potrebuje hlavne vela aktivit a kupanie ktore miluje nesmie chybat 😊 a pol rocny drobcek tiez zboznuje vodu.... Este sme neabsolvovali taky vylet no neskutocne by nas potesil.... A to Sitno vyzera neskutočne lakavo🙀
Najviac sa mi paci hotel Sitno...hlavne deti by sa urcite potesilo
Urcite by sme sa radi vratili do Vyhni do hotela Sitno. Mna s manzelom by potesilo skvele welness, a nasho maleho smeja Spievanka a Zahrajko.
@patricia_trinityhotels Aaaaa,Átrium hotel vo Vysokých Tatrách.Zabava pre detičky a relax pre rodičov, to nevyhnutne potrebujem.S našimi dvoma zbojník mi sme na dovolenke ešte neboli a chceli by sme im dopriať zážitky, ktoré by v Tatrách a v Átrium hoteli,určite nazbierali obrovský kopec(ako hovorí môj syn)
Boli sme v hoteli Sitno prvykrat v zime a vsetko bolo super☺pre deti bolo topka a radi by sme videli Spievankovo😚v lete tam musi byt krasne a vyhra by potesila🤗
Milujeme Tatry, mate krasny wellnes aj detsky kutik. Ja by som pre svoju rodinu vybrala Balik Super rodinka v Tatrach .
@patricia_trinityhotels v Trinity sme ešte neboli, ale počuli už veľa referencií. Dcérka by si užila najviac v hoteli Sitno s kreativnymi aktivitami, animáciami, vodnym svetom. Mne by sa pacil aj Atrium High Tatras ale radosť v očkách dcérky ma napĺňa šťastím....jednoznačne vyhráva Sitno. Program bude určite skvelý 😊
Určite by som pre moju rodinu vybrala hotel Sitno, ešte sme tam neboli a celkovo,od kedy mame male deti, hotel sme nenavštívili žiaden,ale už sú detičky väčšie, tak by sme si s nimi už trúfli 😀
@patricia_trinityhotels mna najviac zaujal hotel Atrium z Vasho tria. Cez letotyzden by sme radi navstivili Tatry. Zaujal ma Vas program na letnej terase-filmove vecery a piatkovy superkviz. Toho by sme sa istote zucastnili 😉 a keby spravite superkviz kde by sutazili viacere rodiny proti sebe-to by bola zabava 👏🙌😘
Moja dcera a ani ja sme tam este neboli, takze vyletik by potesil
@patricia_trinityhotels leto v nasich krasnych Tatrach = co viac si clovek moze priat... krasna priroda, skvele babyfriendly sluzby a ten vzduch... 😀 ja by som urcite vyuzila moznost turistky so sprievodcom aj detskym tempom spoločne s nejakym putavym "obkecom" o okoli.. 😉
@patricia_trinityhotels tak ahoj ja nebudem klamat este som v Tatrach nikdy nebola ci uz sama alebo s rodinkou.samozrejme ci uz na nete alebo recenzie znamych su dokazom,ze je tam nadherene.prave preto by som teraz dala vsetko zato vyhrat prave tento Trinity pobyt.bol by to nas prvy pobyt a urcite nie posledny,lebo ako sa hovori vsetko je raz po prvykrat.

Všetky hotely sú lákavé, krásne a s bohatým programom. Ja by som si veľmi priala vziať svoju rodinu do hotela Atrium v Tatrách. Deti milujú hory a prírodu, takže to by bolo to pravé orechové pre nás.