icon

Celotýždenná súťaž o pobyt podľa vlastného výberu

patricia_trinityhotels
Moderátor
19. feb 2018

Zapojte sa do súťaže o zážitkovú dovolenku v hoteloch sieti Trinity Hotels & Resorts a vyskúšajte si komfort vybavenia hotelov, kde platí motto „Zábava a zážitky pre deti, oddych a relax pre rodičov“.

Spoznajte tri úžasné destinácie na Slovensku a zabávajte sa spolu s nami. U nás si vyberáte hneď dvakrát, lokalitu a termín dovolenky podľa témy, pretože v Trinity zažijete každý týždeň zábavný program pre deti v inej téme počas celého leta.

Svoju výhru môžete využiť v Hoteli Senec na brehu Slnečných jazier, Hoteli Sitno v srdci Štiavnických vrchov alebo Atrium hoteli vo Vysokých Tatrách.

AKO SÚŤAŽIŤ ?
Stačí poslať vaše tipy a názory k tematickým týždňom v hoteloch siete Trinity Hotels & Resorts – pozrite si letný katalóg Trinity Hotels & Resorts a napíšte nám, ktorý hotel a tému by ste si vybrali Vy.

Letný katalóg pobytov nájdete na: http://www.trinityhotels.sk/pobytovy-balik-letn...

alebo si pozrite stránky našich hotelov: www.hotelsenec.sk / www.hotelsitno.sk / www.atriumhotel.sk

do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 25.02.2018 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v pondelok 26.02.2018 a bude kontaktovaný internou poštou.

O ČO HRÁME?
3-dňový Trinity pobyt s polpenziou pre 2 osoby v ktoromkoľvek z Trinity Hotels & Resorts podľa vlastného výberu v hodnote 345,- Eur

Pobyt zahŕňa:
- ubytovanie v komfortnej izbe
- raňajky formou bohatých bufetových stolov
- večere formou lahodných švédskych stolov alebo lahodného 3-chodového menu
- masáž chrbta pre dve osoby,
- fľaša kvalitného vína na izbe,
- bezplatný vstup do hotelových bazénov a wellnes,
- bezplatný vstup do MiniMe detskej herne

Pozn.: platnosť výherného poukazu je až 1 rok od jeho vystavenia!

Celotýždenná súťaž o pobyt podľa vlastného výberu
marimimi
25. feb 2018

Naše malé dievčatko by malo prvú dovolenku,keď bude vnímať už všetko okolo seba 🙂. Ak by tam bol ešte nejaký bazénik tak radosť neskutočná. A rodičom by sa páčili napríklad Tatry 🙂.

loginexistuje
25. feb 2018

My by sme si vybrali hotel Sitno ... viazu nás k nemu romantické spomienky a bolo by to pre nás oslava vyročníka ...

a aké aktivity by sme si tam predstavovali .. mne by sa páčili pobyty pre rodiny s pubertakmi ..

Pobyt pre mamu s dcérou (spoločné aktivity napr. varenie, beuty, turistika, možno aj nejake komunikačný koučing a pod ) proste čas pre ne obe v tejto uponáhlanej dobe ... a samozrejme na zaciatku odovzdať mobily a mobilné zariadenia

Pobyt pre tatkov so synmi .. niečo na spôsob skautingu ...

ono by to mohlo byt aj paralelene ... v rámci pobytu pre rodinu ... budú po skupinách a potom vecer bude animačný program pre deti a pre rodičov bude spoločná masáž

mili78
25. feb 2018

Hotel Atrium v Smokovci sme navstivili s manzelom 2x este ako bezdetni. Velmi sme si tieto pobyty uzili, ale bolo to pre nas aj smutne ked sme videli pri ranajkach plno malych deticiek pobehovat po jedalni. Teraz je uz situacia ina - mame doma nase male šidlo a boli by sme velmi radi, keby sme ho mohli vidiet pobehovat rano po jedalni v hoteli Atrium 🙂

cathie23
25. feb 2018

Atrium hotel a tému: Týždeň na farme

xadriana
25. feb 2018

Máme dve malé deti 3 a 6 ročné a najviac sa nám páči "spievankovo" v resorte SITNO...
Pre ne je najdôležitejšie spievanie a tancovanie so Spievankou a Zahrajkom. 🙂

vall1319
25. feb 2018

Minulého roku sa mi podarilo kúpiť pobyt od jednej maminky, ktorá žiaľ s rodinkou nemohla ísť... Ináč by sme si ho nemohli dovoliť... ☹ Bolo PARÁÁÁDNE - syn aj dcérka si to neskutočne užili... 👍Spriatelili sa s Kopkom a Svetluškou a odvtedy stále spomínajú hotel Sitno💖. NAJVIAC by ich potešil týždeň so všetkými maskotmi - to by rozdýchavali ťažko ( od radosti 😉), kde by zažili ich vystúpenia - koooopec zábavy, spevu, pesničiek, zábavy... 💖💖💖

anicka86
25. feb 2018

Hotel Atrium, Vysoké Tatry sú jedným z najkrajších miest, aké som na Slovensku navštívila, rada by som tam šla opäť.

janotka88
25. feb 2018

Dobrý deň,
ja by som si vybrala pre našu rodinku pobyt v Atrium a tému týždeň na farme. Zatiaľ sme boli v Senci a v Sitne, a boli sme veľmi spokojní. V Senci sme boli s manželom ale starší syn Maxim bol už na ceste, a v Sitne som bola opať tehotná s mladšou Johankou. Preto by sme chceli navštíviť Atrium High Tatras ako už komplet rodinka. Starší Maxim má rád veľmi zvieratká, takže to by bola TOP téma pre neho. Vo vašich hoteloch sa nám páčili služby a predovšetkým, že hotel je v skutočnosti baby friendly nielen ako marketingový ťah. Výhra by nás veľmi potešila.

iwesska
25. feb 2018

Hm..kde zacat..Uz 7 rokov sme dvojrodicmi 🙂 V tom case sme kupili starucky byt,na ktoreho oprave makame svojpomocne dodnes. Vsetky nase uspory,vratane darov zo svadby isli do strechy nad hlavou. Kvoli lepsej buducnosti sme ozeleli aj svadobnu cestu. Zadlzit sme sa vsak aj napriek tomu museli na dalsich par rokov. A tak uz celych 7 rokov,kazdy rok travime s detmi leto pred bytovkou na ihrisku a pocuvame kto kde bol a ako sa tam mal a predstavujeme si ake by to bolo,keby sme tam boli my 😊 Prave pred par dnami som sa rozpravala s babickou synovho spoluziaka,ktora mi kvetnato opisovala ako kazde leto travia s vnucatami v akomsi paradnom hoteli,kde si deti uziju kopu zabavy aj ked je vonku skarede pocasie. Vo vnutri je vraj vsetko prisposobene detom -bazen s toboganom,lezecka stena,herna,detsky pult s jedlom v jedali a v neposlednom rade zabava s animatormi. Na konci mi nedalo sa opytat,kde takato parada je. A vtedy mi prezradila heslo - Hotel Sitno😁 😊 Vravim si: "Wau,tak tam razvezmem svoju rodinu na nasu prvu spolocnu dovolenku,tam si to konecne vsetci uzijeme!" No a pridem potom vecer sem na MK a docitam sa o sutazi o pobyt 😀 Nahoda? Znamenie? Sanca? Nech uz je to akokolvek,pevne si pochytame palce a budeme dufat,ze prave my budeme mat konecne to stastie po rokoch ako rodina zazit skutocnu dovolenku a presvedcit sa o tom,ze vSitno je skutocne to "prave orechove",ehm..teda "oddychove" pre dovolenku s detmi😁

lusy9911
25. feb 2018

Dobrý deň.Našim dvom deťom by sa páčil tématický týžďeň na farme v Atrium hoteli vo Vysokých Tatrách.Keď k tomu pridáme ešte neakú túru a pobyt na horskom vzduchu tak by to bola super dovolenka.Atrium hotel sme navštívili už dva krát a vždy sme boli maximálne spokojný.Môžme všetkým len vrelo odporučiť.Prajem pekný deň

an07
25. feb 2018

Prave pozerame velkonocny pobyt v Tatrach. Ešte sme tu nikdy neboli s detmi a veľmi by sme sa tešili keby sa nám to splnilo a narodeniny by sme mohli oslavovať tam.

v_alika12
25. feb 2018

Sitno. Spievankovo

somkat
25. feb 2018

Dovolenka v tatrách je mojích snom, zatiaľ len návšteva Štrbského plesa a preto by dovolenka v Letná dovolenka v ATRIUM High Tatras veľmi potešila

bubiky
25. feb 2018

Hotel Átrium Vysoké Tatru

kirakira
25. feb 2018

zatial sme nikde neboli ale je načase začat

miriskaz
25. feb 2018

Krasy Stiavnice by sme si vychutnali v hoteli Sitno.Tury po okoli a zasluzeny welnes.A ci by boli tematicke dni pre mamicky,oteckov,alebo Spievankovo pre deti-nepohrdneme nicim.
Zaujali aj kreativne dielne ci Kopkov poklad.Som si ista,ze nikdo by sa nenudil.😊

olinka166
25. feb 2018

Vybrali by sme si hotel Sitno, tematicke dni su vsetky uzasne,isli by sme najradsej na vsetky

sticker
cevra
25. feb 2018

My žijeme blízko Popradu tak my by sme šli radšej do Trinity hotela do Senca. U nás je stále zimnejšie a radi by sme spoznali aj iné miesta. Letná dovolenka v Senci by sa nám výborne hodila keďže máme 4 ročného synčeka s ktorým chodíme len po liečeniach a nemocniciach, tak by si aj on prišiel na svoje. Tématický celok je jedno aký bude, všetko nás poteší.

lucya87
25. feb 2018

My by sme si vybrali Tatry. Uz 2roky po sebe sme sa museli vratit z dovolenky bo nam syn ochorel vzdy hned na druhy den takze by sa nam snad zadarilo 😂 a v Tatrach este syn nebol a ja uz tiez veeelmi davno 🤣

13adam13
25. feb 2018

Ja by som si vybral pre seba a manželku Hotel Senec, veľmi sa mi páči tá lokalita a celkovo situovanie komplexu oddychovej zóny v tomto meste 😉 ďakujem za možnosť súťažiť 👍

katkasav
25. feb 2018

Po zhliadnutí videí a ponuky si teda neviem vybrať, všetko vyzerá tak lákavo, ale keďže Tatry máme na skok, tak skúsila by som Senec - Rozprávkovo alebo Sitno - Mágia, čary, kúzla, fakt sa neviem rozhodnúť, posledné slovo by mali zrejme deti, ale tie by chceli byť asi všade, ozaj bohatá a pestrá ponuka, verím, že nech by sme si vybrali ktorúkoľvek tému, nudiť sa nebudeme 🙂 teším sa na dovolenku v ktoromkoľvek Vašom hoteli 🙂

nikazh
25. feb 2018

Dobry vecer,
Rada by som sutazila o hotel Sitno,kedze to mame najblizsie. ☺Praxovala som tam par mesiacov cez skolu a rada by som si vyskusala druhu stranu , nemakat ,ale si oddychnut v krasnom hoteli a vo welnese s mojou rodinkou 😎👍

lubika39
25. feb 2018

za mna urcite Atrium kvôli kurzom varenia a skvelému oddychu 🙂

danieli
25. feb 2018

Atrium hotel mame takpovediac za rohom, vyskusali sme Foodie varenie aj detsky kutik, mily personal nam vycarova usmev na tvari, ktory sme ako rodicia 2 detskych kuskov potrebovali ako sol, teraz mame vo vyhlade sitno s penovou party

vulka
25. feb 2018

My by sme si zvolili Sitno. Ešte sme tam ako rodina neboli, ale lákajú nás okolité hory a príroda. Deti zaujala ponuka kreatívnych dielní a súťaží.

evkano1402
25. feb 2018

Milujeme Tatry. Vybrala by som si hotel Atrium. To by bolo skvele.

anavi79
25. feb 2018

@patricia_trinityhotels po ceste do BŠ sa nám podarilo zablúdiť do Vášho hotela vo Vyhniach 🙂 Urobili sme si malú prestávku v ceste, mamina s tatinom si dali kávičku a deti si zbehli do kútika ;) Nádherný hotel 😍 A ten vonkajší bazén a golfové ihrisko, wau.
Syn sa vyšantil v kútiku a nechcel ísť preč pokiaľ nestretne Kopka a Svetlušku ...
Preto hotel Sitno a pobyt akýkoľvek, len aby stretol Vaších maskotov a mohol si zahrať golf 😎

stanulka27
25. feb 2018

My by sme velmi radi isli do Tatier ,hotel Atrium.poukazovat nasim detickam kus nasho krasneho Slovenska.nacerpat kopec novych sil a zazitkov,kedze mame za sebou tazke obdobie a pobyt v tatrach by nam doplnil chybajuce baterky 🙂.ale určite na kazdom pobyte a v kazdom hoteli je urcite super a vláde skvela rodinná pohoda a atmosfera.