Mini SÚŤAŽ o balíček od Kamarátov z Trinity
Už ste trošku spoznali našu hudobno – tanečnú skupinu Kamarátov z Trinity? Ak nie, posielame link na ich pesničky v rámci kanála youtube
S Kamarátmi z Trinity môžete tento rok vyhrať aj pobyt. Viac info už čoskoro. Ale predtým jedna malá motivačná mini súťaž o samolepky, knižku a CD. V hre máme hneď 5 balíčkov!
AKO SÚŤAŽIŤ?
Pošlite nám sem do súťažného fóra príspevky v podobe odpovede na otázku – ktorá postavička našich Kamarátov vás zaujala najviac. Svoje odpovede posielajte do nedele 25.2.2018.
Mená 5 výhercov vyhodnotíme a uverejníme v pondelok 26.02.2018 😊
Pozn.: výhercov budeme kontaktovať internou poštou.

Nám sa páčia všetci

Skalko,Ozvenka,Cľupko,Vlnka,Kopko,Svetluška🌞❄☃🎁🍀🌳🤰💃👧👦👶👍👏❤😘😍😀😉

Vlnka 🙂
Všetky sú super. Je ťažké vybrať iba jednu. Mne osobne proste všetky. 💕💕💕💕💕
U nas hviezdi Svetluska. Dokonca tak je moja dcera nou posadnuta, ze sme si museli najst na prednes poezie a prozy basnicku, ktora ma nazov Svetluska. :D
Vlnka 🙂
Všetky postavičky sú perfektné........a nas zaujala Ozvenka.
Kopko a SKalko 😉
Kopko ...
ale všetky postavičky sú úžasné 😍🤗

Všetci sú zlatí ;)
Úžasné sú všetky 🙂 ťažko vybrať 🙂
Kopko a Svetluska zo Sitna
Skalko a Ozvenka 🙂
Ozvenka😉
Svetluška 😊👧👑
Takzka otazka a tazko na nu odpovedat,pisem za dcerku ja .Ona je nadcsena zo vsetkych ci je to Svetluska,Kopko,Ozvenka,Skalko,Vlnka,Clupko😍😍
U nás je najobľúbenejší SKALKO. Je to favorit. Pretože pozna prírodu a dobre sa vyzna v lese navyše náš drobec ho mal možnosť vidieť aj naživo. A za krásny zážitok ďakujeme...
🌲☺️
U nas vitazi Vlnka.
Ozvenka 🙂
Ozvenka 🙂
Môj syn keď som sa ho opýtala tak ukázal a vymenoval všetky postavičky do radu🙂 postavičky sú veľmi milé. Dúfam ze sa raz budeme mať možnosť stretnúť.
Páčia sa nám všetky.No teda hlavne môjmu drobcovi. Momentálne má obdobie,že sa chce učiť hrať na gitaru.Takže postavička je úplne jednoduchá,ktora je u neho TOP. Má ju ako vzor.
Pozreli sme si s dcérkou a asi Ozvenka 🙂
Skalko😊
Skalko
Nás Ozvenka
Ozvenka
@makmitka33

@patricia_trinityhotels člupko

@patricia_trinityhotels ozvenka 😊