Súťaž o balíček prírodnej kozmetiky 4 ELEMENTS podľa vlastného výberu
Máme tu posledný deň Dní s Trinity a my uverejňujeme poslednú súťaž – tentoraz si zasúťažíme o produkty značky 4 Elements– balíček prírodnej kozmetiky podľa vlastného výberu.
AKO SÚŤAŽIŤ?
Stačí poslať odpoveď na otázku – Kde ste sa prvykrát dozvedeli o značke prírodnej kozmetiky 4 ELEMENTS?
Svoje odpovede posielajte ako príspevky v tomto fóre do 25.2.2017 do 24:00 hod. Výhercu budeme kontaktovať internou poštou.

prvy krat som sa dozvedela o tejto kozmetike tu na MK🙂
@patricia_trinityhotels asi ako vacsina som sa o tejto kozmetike dozvedela tu na Modrom Konikovi. Kozmetika ma zaujala lebo ide o prirodnu kozmetiku. Co je super 🙂
Prvykrat o tom pocujem 😊 Prestudujem poriadne.
.... testujete na zvieratách? Prípadne zloženie vašich produktov a čo je tam prírodné????
tu a teraz 🙂 A hneď teraz by som ju aj vyskúšala🍀 Prírodnú kozmetika je pre mňa ❤ ... a rada by som sa trochu hýčkala a rozmaznávala takými fajnotkami❤
@patricia_trinityhotels na Modrom koníku 🙂
Prave teraz,prave tu ;)
O tejto znacke som sa dozvedela z modrykonik.sk v minulej sutazi, ktorej som sa aj zucastnila, no nic nevyhrala 😌. Tak sa hadam na mna usmeje stastie tentoraz 😊
Tu na stránke Modrý Koník 🙂
Prvý krát som sa o tejto značke dozvedela vďaka Modrému koníkovi a týždňu s Trinity Hotels 🙂
Dozvedela som sa tu na MK o tejto znacke a rqda by som ju aj vyskusala
Práve teraz na MK.
O tejto prírodnej kozmetike som sa dozvedela práve tuná na koníkovi....ja mám rada všetko čo sa týka prírodných vecí... bylinky sú moja slabosť.... určite i táto kozmetika je fenomenálna.... 😘😍😎
O tejto značke som sa dozvedela tu na MK, prírodnú kozmetiku mame radi, tuto značku sme ešte neskusali.
Dozvedela som sa o nej tu na MK. Prírodná kozmetika je pre mňa ❤ ... a rada by som ju aj vyskúšala a otestovala ju.
Tu na MK a rada by som ju vyskúšala,vyzerá zaujímavo
práve tu 🙂 prírodnú kozmetiku mám veľmi rada 🙂
Tu na Modrom konikovi
@patricia_trinityhotels v hoteli Senec v Senci.
Každý rok chodievame do hotela Sitno a práve tam som sa dozvedela o tejto kozmetike.
Tu na MK 😃
@patricia_trinityhotels l prave tu a teraz 😊
Minuly rok tu na konikovi
Ahoj ja práve tu na modrom koniku ,osobne som este nemala možnosť vyskúšať no dufam ze sa raz postasti 🍀
Prvýkrát dnes na MK.
Ponukali nam ich v hoteli Atrium, kde chodime pravidelne cela rodinka do wellnesu.
Na MK.
O tejto kozmetike som sa dozvedela tu na modrom koniku.

Prave tu 🙂