**SÚŤAŽ O COOL TAŠKU KAMARÁTOV Z TRINITY ***
Ahojte Kamaráti, posielam Vám jednu pred-koncertnú photo 🙂
Už tento týždeň začíname s koncertnou TOUR DE TRINITYHOTELS. Vždy keď idem moderovať koncert pre Vás, pobalím sa do tašky Kamarátov z Trinity 🙂
Nakoľko máme DNI S TRINITY NA MODROM KONÍKOVI, rozhodla som sa dať do súťaže modrú a červenú tašku kamarátov z Trinity.
AKO SÚŤAŽIŤ?
NAPÍŠ NÁM, ČO TI NESMIE CHÝBAŤ V BATOŽINE KEĎ SA BALÍŠ NA DOVOLENKU V TRINITYHOTELS 🙂
O ČO HRÁME?
1 X MODRÁ TAŠKA KAMARÁTOV Z TRINITY
1 X ČERVENÁ TAŠKA KAMARÁTOV Z TRINITY
Svoje odpovede posielajte do 24.02.2019 do 00:00 🙂
Výhercov uverjníme dňa 26.02.2019
VEĽA ŠŤASTIA 🙂
PS. A ozááj v taške nájdeš nápoje Kamatárov z Trinity ❤️
S láskou Vaša NITKA a jej Kamaráti z Trinity (Čľuko, Vlnka, Kopko, Svetluška, Skalko a Ozvenka)

@leteku ahoj, pre to najlepšie pohodlie vankusik 🙂
Mila Nitka,urcite plavky,papucky,aby sme sa moje baby v pohodli pohybovali v hoteli a berieme vzdy so sebou aj kamaratov na spanie ❤️ A vzdy so sebou pribalime aj nejaku rodinu, vo stvrtok ideme do Sitna oslavit meniny mojho manzela a dcerky (Roman,Romanka) a pribalime si aj manzelovu kolegynu s rodinou 😁
@nitkatrinityhotels už som sa zapojila,to by bola pecka vyhrať,veru.ti dvaja chudáci sú už v hroznom stave,už som ich všelijako plátala..prisivala..dosivala 😂 vláčia ich všade,kam ideme,spávajú s nimi.aj sa s nimi rozprávajú a ukazujú im svet 😂
Nám v batožine nesmie chýbať niečo sladké na cestu 🙂
@zuzin78 ahojky, aspon to morčatko je plyšove 🙂 viac starosti by bolo so živým 🙂 zdravotné karty, pvene verím že ich nebudete potrebovať ale istota je istota 🙂
@xlolax80 desiatka musi byt 🙂 mňam 🙂
Hudba od kamarátov z trinity 😉
@cvirenka no ja tam zmestim oblecenie na koncert, vodu a mikrofon a este koooooopec miesta tam ostane hehe
@jumbik1510 ahooooj, super, takze my sa pozname 🙂)))
@martina374 mňam 🙂 sladke 🙂))))
@onmaria jeeeej to je moc mile 🙂 tak držím palce aby im ukazali aj Trinityhotels 🙂
@nitkatrinityhotels Máme aj živé morcatka 😁.Len tie nemôžu cestovať ,mohli by,ale nechcem ich vystresovat.Zdravotne karty sme už využili ,ale pri deťoch sa bežne stávajú úrazy.
@lauderdale Ahojky, prajem všetko najlepšie k meninkam a pevne verím, že si pobyt v hoteli Sitno užijete 🙂 Verím, že sa v blizkej dobe vidíme a prídete pozrieť na koncert Kamarátov z Trinity 🙂
Nam nesmie chybať obľubeny vankušik na spanie. Maly bez neho nikde nejde.
@nitkatrinityhotels ďakujem pekne.uvidime.inak,voláme ich smradláci 😂 staršia mu vie (tomu bledsiemu,hovoriť fešák 😂 kokos úplne výstižne,šak on chudák je aj na omak taký slabucky😂 polorozpadnuty,má už desať rokov,som ho kedysi kúpila vtedy ešte frajerovi,bol krásny biely a dcéra ho dátovú hneď ako malička znarodnila).takže keby sa náhodou pošťastí..tak ideme v zostave dvaja dospelí,tri deti,dvaja smradláci a jeden ešte nesmradlák (aj najmenšia má tiež zajačika,ale ten je ešte krásny,neposkvrneny 😂😂😂)
Ja som strachopid, tak za mna lieky (na vsetko🙈)a pre zvysok rodiny plavky.Ked sme vo vode, nechyba nam nic😊
@nitkatrinityhotels dakujeme pekne,urcite si pobyt uzijeme,mladsia dcerka (v juni ma 3 roky),tak ona uplne zboznuje kopka,ziadna rozpravka sa nevyrovna kopkovi 😁 v nedelu sa nam tazko pojde domov
Plavky a dobrá nálada 😘
@nitkatrinityhotels rukavniky na plavanie a casopisy
Nám nesmie chýbať v batožine náhradné oblečenie na von, jedno auto, jedna kniha a najnovšie si malý zo sebou berie do ruksaku lyžicu 😂😂😂
Nasmu synovi nesmie chybat tricko kamarati z trinity.Aj ked nam uz zacina byt male no nechce vzdat.
No určite dudka a foták, aby sme si už po neviem koľko krát odfotili Kopka 🙂
Jednoznačne lekárnicka a USB kľúče s rozprávkami 😉
Obľúbený vankúšik pre dcérky.
@nitkatrinityhotels moje deti nemajú mieru 🙈😄😁 ony by ju zaplnili tak, že bx sa nedala zapnúť.
Ale to, že je tak mega veľká jr pen plus 😉
Plavky a dobrá nálada🙂
@nitkatrinityhotels nesmie chýbať pexeso, pastelky a plavky 👍
@nitkatrinityhotels Okrem dobrej nalady balime aj tieto krasne snurky na krk s kamaratmi Kopkom, Svetluskou, Skalkom, Ozvenkou, Clupkom a Vlnkou 🙂, lebo nase baby pobehuju vsade, aby ich potom vedeli nasmerovat, kde sa maju vratit 😉
@nitkatrinityhotels Nam nesmu chybat plavky, slnecne okuliare, opalovacik, zupan, nejake to autko, ňamka, džusik a jedemeeeee ! 🙂

@bubinovci Ahoj, ano županiky su topka 🙂