**SÚŤAŽ O COOL TAŠKU KAMARÁTOV Z TRINITY ***
Ahojte Kamaráti, posielam Vám jednu pred-koncertnú photo 🙂
Už tento týždeň začíname s koncertnou TOUR DE TRINITYHOTELS. Vždy keď idem moderovať koncert pre Vás, pobalím sa do tašky Kamarátov z Trinity 🙂
Nakoľko máme DNI S TRINITY NA MODROM KONÍKOVI, rozhodla som sa dať do súťaže modrú a červenú tašku kamarátov z Trinity.
AKO SÚŤAŽIŤ?
NAPÍŠ NÁM, ČO TI NESMIE CHÝBAŤ V BATOŽINE KEĎ SA BALÍŠ NA DOVOLENKU V TRINITYHOTELS 🙂
O ČO HRÁME?
1 X MODRÁ TAŠKA KAMARÁTOV Z TRINITY
1 X ČERVENÁ TAŠKA KAMARÁTOV Z TRINITY
Svoje odpovede posielajte do 24.02.2019 do 00:00 🙂
Výhercov uverjníme dňa 26.02.2019
VEĽA ŠŤASTIA 🙂
PS. A ozááj v taške nájdeš nápoje Kamatárov z Trinity ❤️
S láskou Vaša NITKA a jej Kamaráti z Trinity (Čľuko, Vlnka, Kopko, Svetluška, Skalko a Ozvenka)

@nitkatrinityhotels
u nás v batožine nikdy nesmie chýbať Pat.
Je to postavička z Pat a Mat a je to náš cestovateľ. Všade nás sprevádza, a dúfam, že raz bude aj na dovolenke v TRINITYHOTELS .
idem skúsiť aj tú druhú súťaž🙂
@nitkatrinityhotels u nas v batozine nesmu chybat knihy 🙂
určite hygienické potreby😅
@nitkatrinityhotels
Bude to znieť divne ale nič špeciálne nebalim. Jasné štandard (oblečenie, kozmetika,...) ale žiadne hračky žiadne deky nič. Hotely ponúkajú toľko možností že deťom absolútne nechýbajú hračky z domu ani deky ani nič špeciálne a počas dovolenky si na to ani nespomenu.
Plavky a obľúbená bábika
u nas nesmie chybat kynedril😀 a vankusik, ktory syn dostal od kamaratov z Oravy, rucne vysivany. 😀 pekny den
Deti si všade so sebou beru svojich mojkacikov,dcéra mysku a syn kravicku.pribalila by som ešte plavky a zdrav.preukaz deti,lebo už nie raz sme skoncili na pohotovosti a následne v nemocnici,čo nám dovolenku minule skrátilo len na jeden den....
Nám v batožine do Trinitity Hotels nesmú chýbať plavky😉
Určite kniha na dobrú noc, plyšák, farbičky, zošit na kreslenie a samozrejme plavky 🙂
Na takej dovolenke sme este neboli. Mozno raz pojdeme.
Obľúbená plyšová Minnie a pyžamko na spanie;')
Ovocie 🙂
plavky 🙂
@purinkaa ahooj, tak toto je skvele 🙂)))
@zuzukm 😍
@slavaf pozdravujem dievčatá :* 🙂
@rennqa tak toto je krááááásne napísané 🙂 pevne verím, že Senec opat navstívite 🙂 Zážitky a spomienky sú najdôležitejšie 🙂 Teda aspoň podľa mňa 🙂
@bubinovci 😂😂
@vall1319 ahoooooj, kráááásne dietatko mas 🙂 pozdravujeeeem
@eva_dzurovcinova ahooooooj 🙂))) pevne verím, že si Zuzka dnes sukničku oblečie aj na koncert Kamarátov z Trinity 🙂)) Veď my Vás už poznáme a akurát mi animátori vravia, že ste na pobyte... Prajem krásne chvíle, zážitky a spomienky v Trinityhotels 😍
@jumbik1510 🙏🙏🙏🙏🙏🙏😉😉😉😉
@lennulik1 Ahoj Lenulik, moc ma potešila Tvoja sprava 🙂 Pevne verím, že sa ešte uvidíme 🙂 Teší ma, že máte radosť s kamarátov z Trinity 🙂)) Pozdravujem detičky, isto máš doma veselo 🙂 Prajem Tebe aj Tvojej rodinke veľa krásnych zažitkov a spomienok s Trinityhotels 🙂
Nam nesmie chybat obycajna platena plienka, ktora sa kazdy vecer premeni zviazanim jedneho konca do uzlika na tzv.
" zajka" a to nam okrem ineho sluzi ako vecerny postelny spolocnik namiesto plysaka.. 😊
Dcerka by si ako prvé zbalila svoje nové plavky a plavecké okuliare 🙂
V taske nesmu chybat plavky pre deticky, plysova hracka a vinko pre oteckov a mamicky.
plavky, župany,krémy,hygienicke potreby,maľovanky,knižočky,hračky 🙂😉🍀🎁
U nás nesmu chýbať plavky a plavecké okuliare a dcéra by nezaspala bez svojej deky 🙂

moje kočky vždy musia mať pekne šaty, plavky a obľúbenú hračku. Ostatné pre zábavu je už v Trinity 🙂