icon

**SÚŤAŽ O COOL TAŠKU KAMARÁTOV Z TRINITY ***

nitkatrinityhotels
Moderátor
19. feb 2019

Ahojte Kamaráti, posielam Vám jednu pred-koncertnú photo 🙂

Už tento týždeň začíname s koncertnou TOUR DE TRINITYHOTELS. Vždy keď idem moderovať koncert pre Vás, pobalím sa do tašky Kamarátov z Trinity 🙂

Nakoľko máme DNI S TRINITY NA MODROM KONÍKOVI, rozhodla som sa dať do súťaže modrú a červenú tašku kamarátov z Trinity.

AKO SÚŤAŽIŤ?
NAPÍŠ NÁM, ČO TI NESMIE CHÝBAŤ V BATOŽINE KEĎ SA BALÍŠ NA DOVOLENKU V TRINITYHOTELS 🙂

O ČO HRÁME?
1 X MODRÁ TAŠKA KAMARÁTOV Z TRINITY
1 X ČERVENÁ TAŠKA KAMARÁTOV Z TRINITY

Svoje odpovede posielajte do 24.02.2019 do 00:00 🙂

Výhercov uverjníme dňa 26.02.2019

VEĽA ŠŤASTIA 🙂

PS. A ozááj v taške nájdeš nápoje Kamatárov z Trinity ❤️

S láskou Vaša NITKA a jej Kamaráti z Trinity (Čľuko, Vlnka, Kopko, Svetluška, Skalko a Ozvenka)

**SÚŤAŽ O COOL TAŠKU KAMARÁTOV Z TRINITY *****SÚŤAŽ O COOL TAŠKU KAMARÁTOV Z TRINITY ***
anickai
19. feb 2019

Plavky, spodné prádlo, lieky, krém na hmyz a pinzeta/na vybratie kiešťakov/

si14
19. feb 2019

Nam nesmu chybat hracky ☺️ a dudel 😄😄

najjulinka
19. feb 2019

Plyšová Dory. Pre našu najstaršiu pubertu. Mladším čokolvek chýba, tak da sa kupiť... 😀 😀 😀 Plyšových Dory máme kooopec ale tá jedna konkrétna ide všade...

denisa2019
19. feb 2019

Okrem dokladov, mobilu a peňazí aj fotoaparát. Chcem rodinu vyfotografovať v lone slovenskej prírody.

janicqa284
19. feb 2019

Na dovolenke sme zatiaľ ešte neboli, ale ak by sme išli tak určite by nesmeli chýbať plavky a malého najobľúbenejší plyšáčik s ktorým stále spinká. 🙂

veronique_1
19. feb 2019

plysove hracky deti, spaci kamarati, ktori ich sprevadzaju vsade

jajamalka
19. feb 2019

ono to asi nebude veľmi romantické, ale odkedy máme deti, nesmú v batožine chýbať lieky od horúčky alebo bolesti. Masti alebo spreje na drobné poranenia a vlhčené utierky. To už by som radšej vyrazila bez oblečenia ako bez Nurofenu. 😀

anet25
19. feb 2019

U nas musia byt vzdy hracky pre starsieho Lukáška 3.5 roka a teraz uz aj pre nasu rocnu Nikol aaaa chrumky 😂 Tento rok na leto mame uz zajednany pobyt do hotela Sitno a velmi sa tam tesime 😍 a osobne si myslím ze do tohto hotela si nemusime vobec nic brat okrem knizky na dobru noc, pretoze tam je kopu atrakcii a detom sa bude isto pacit. Taska by nas velmi potesila a v juli by cestovala spolu s nami 😊

veronikazoja
19. feb 2019

plavky, pre dcérku obľúbená hračka Macko a veľa dobrej nálady

bibyke
19. feb 2019

No tak ja vzdy a vsade beriem vlhcene utierky😁 to vyuzivam na vsetko😁

miriskaz
19. feb 2019

Tak ja priznavam,ze sme zatial u Vas neboli.
Ale urcite by som zbalila dcerkinho mojkaca(ako citam nie som sama😀 ),lekarnicku a plavky.

cilkau
19. feb 2019

plavky,župany,veci na prezlečenie,knižky,maľovanky,spoločenske hry,pár hračiek,

nevestienka
19. feb 2019

plavky, plienky, utierky, kremik, foťák. 🙂

susanaa
19. feb 2019

Plavky a snorchlovacie pomocky 🏊‍♂️

ask
19. feb 2019

Jedine co mi nesmie chybat je platobna karta a mozem ist🙂

bubinovci
19. feb 2019

@nitkatrinityhotels veru 😊 posledne sme vykupili 😁

zuzanars
19. feb 2019

My na akýkoľvek výlet balíme hlavne celú tašku dobrej nálady. A potom samozrejme všetko ostatné, niečo na zahryznutie, náhradné oblečko, potrebné doklady a deti si vždy berú nejakú malú hračku na cestu.

rennqa
19. feb 2019

@nitkatrinityhotels
Ahoj, my sme ešte v TRINITYHOTELS zatiaľ neboli (priznám sa, že, sme o tejto sieti ani nepočuli, lebo sa nám len pred necelým rokom narodila dcérka, a dovtedy sme takéto príjemné starosti jednoducho neriešili). Tento rok už vo veľkom plánujeme výlety a pobyty, tak sa aj veľmi radi inšpirujeme. Práve pozeráme lokality, kam by sme chceli zavítať a babyfriendly hotel je našou prioritou a hlavnou podmienkou). Ja ani neviem, čo všetko bude treba baliť, ale ako sa poznám, nebude chýbať asi celá dcérkina skriňa a milión hračiek 😂 (+ kozmetika... pomooooc 🤯) a tá taška by bola na to všetko proste mega 🤩🙏💣
P.S. už aj viem, kam budú smerovať naše prvé spoločné dovolenkové kroky - SENEC !!!! Tam som bola ako 6ročná na svojej prvej dovolenke a táto nostalgia ma práve chytila za ❤. Hotel Senec, tras sa 😋

cevrik5
19. feb 2019

Vase chytlave pesnicky do auta 😀 oblecko a papier ceruzky

xypsylonka
20. feb 2019

@nitkatrinityhotels presne tento, len v modrom 🙂

vikinkinka
20. feb 2019

My balime hračky, ale úplne zbytocne, keďže možnosti zabavy a program pri tematických pobytoch je tak nabitý, že ani nestíhame všetko, čo by sme chceli

monika11m
20. feb 2019

pre mna kozmetika na plet
pre manzela rukavice na cvicenie
pre syna decka na spanie, opica na spanie

gabriela_obzerova
20. feb 2019

Plavky a plienky 😃

renkova22
20. feb 2019

Oblubeny plysacik a lieky

de3m
20. feb 2019

Oblečenie, osobná hygiena.... a ak niečo nebudeme mat, v trinityhotels mám s tým určite pomozu😉.

katie233
20. feb 2019

Kniha. Dovolenka v hoteli s animačným programom = relax pre mňa v podobe prečítanej knihy 🙂

livinka1111
20. feb 2019

Nám nesmie chýbať obľúbený vankúšik, mojkáčik a plienočka. Bez týchto vecí sa u nás nedá nikdy zaspať.

islana
20. feb 2019

plienky

petronelak
20. feb 2019

@nitkatrinityhotels odkedy mam deti balim sa v obmedzenom mnozstve, za to koje deti by si urcite do tasky zabalili plavky kedze zboznuju plavanie, a tiez mojkacikov do postielky tasku by som chcela vyhratpre moju Vavu&Meli 🍀

dada125
20. feb 2019

Plavky musia byť :D ale pre malého varajka, veľká lyžica na cestoviny a gumová stierka na cesto, top hračky, ktoré ho aspoň na pol hodiny zabavia 🤣🤣🤣
Taška je super
🙂