***SÚŤAŽ O MINIKONCERT KAMARÁTOV Z TRINITY***
V Trinity Hotels zábavný program pre deti naozaj vyšpičkovali do každého detailu. Maskoti boli len základ. Každá dvojica má svoj príbeh a vlastné pesníčky špecifické pre daný hotel a lokalitu. Všetko je zábavné, rytmické a náučné.
Áno, hovoríme o našich maskotoch,Kamarátoch z Trinity, ktorých môžete vidieť na pódiu naraz ako hudobno-tanečnú skupinu.
Práve ony sú tí, ktorí zožali veľmi veľký úspech najmä medzi detmi, ktoré navštevujú naše hotely.
Obľúbili si ich však aj deti, ktoré ich videli len na našich koncertoch, pretože naši kamaráti sú jedineční, priateľskí a hlavne zábavní! 😊
Tanečnú skupinu Kamarátov z Trinity moderuje a vedie Nitka, s ktorou môžete až do nedele komunikovať, tak trošku spovedať a vyzvedať detaily zo zákulisia tejto výnimočnej skupiny.
Neodmysliteľnou súčasťou teamu Kamarátov je Čľupko, Vlnka, Kopko, Svetluška, Skalko a Ozvenka. Dnes máme za sebou koncert v Tatrách a Nitka sa rozhodla vyhlásiť novú súťaž. SÚŤAŽ o mini koncert Kamarátov z Trinity. Môžete ho mať na oslave narodenín, pozvať ich do škôlky či školy. Proste prídeme za vami.
AKO SÚŤAŽIŤ?
Pod príspevok napíš mená Kamarátov z Trinity, ktorí tancujú v závere nášho videa:
🙂
Vaše odpovede zasielajte do polnoci nedele 24.2. a my následne vylosujeme jedného z vás, ktorý získa Minikoncert našich Kamarátov ;)
POMÔCKA:
Sleduj facebookovú stránku Kamarátov ;)
https://www.facebook.com/trinitykamarati/
Tešíme sa na vaše odpovede ❤

Skalko s Ozvenkou
Skalko a Ozvenka
Skalko a Ozvenka
Skalko a Ozvenka
Skalko a Ozvenka
@nitkatrinityhotels Skalko a Ozvenka
Skalko a Ozvenka 🙂😉
@nitkatrinityhotels Skalko a Ozvenka
Skalko a Ozvenka. Neterka ich vsetkych zboznuje
Skalko a Ozvenka a koncert by som dopriala mojej starsej dcerke do skolky-za par dni bude mat narodeniny tak by sa neskutocne so spoluziakmi potesila ❤️
Skalko a Ozvenka 😍
Skalko a Ozvenka ☺️
na konci videjka je Skalko a Ozvenka
Skalko a Ozvenka
Skalko a Ozvenka
Skalko a Ozvenka
🙂 Ahoj, správna odpoveď je Skalko s Ozvenkou tancujú spolu na konci vo videjku. Ďakujeme
Skalko a ozvenka, vsetci ste super
Skalko a Ozvenka
Skalko a Ozvenka
Skalko a Ozvenka
Skalko a Ozvenka
Ozvenka a Skalko 😁🙄
Ozvenka a Skalko
Skalko a Ozvenka
Kamosi Skalko a Ozenka.
Chcela by som vyhrat pre synceka. Ma tesne po sebe narodiny aj meniny.
Skalko a Ozvenka👍😃
Skalko a Ozvenka

@nitkatrinityhotels Ozvenka a Skalko 😉