SÚŤAŽ o pobyt / poukaz podľa vlastného výberu v hodnote 500€
Zaslúžený oddych, trochu relaxu a času pre seba a do toho zážitkový program pre deti s maskotmi a animátormi. Dokonalá dovolenka, za ktorou nemusíte cestovať ďaleko. Tri hotely na Slovensku a dovolenka podľa vlastného výberu v najlepších BabyFriendly hoteloch siete Trinity Hotels & Resorts.
My vám chceme dať viac a preto cenu do súťaže môžete využiť podľa vlastného výberu. Buď ako pobytový balík v hodnote 500€ a nezaplatíte nič navyše alebo ako ceninu v hodnote 500 na kúpu akejkoľvek dovolenky v našich hoteloch. Tak poďme SÚŤAŽIŤ!
AKO SÚŤAŽIŤ:
Stačí poslať váš kreatívny TIP na letný slogan alebo motto v téme „DOVOLENKA v najlepších babyfriendly hoteloch na Slovensku“.
Ako príklad dávam naše minuloročné slogany: U nás si oddýchnete aj Vy rodičia. Na dovolenku nemusíte cestovať ďaleko – lebo aj dovolenka na Slovensku môže byť cool. U nás sa zabavíte za každého počasia.
Malá pomôcka o čom je letná dovolenka v našich hoteloch:
- Maskoti a celodenný animačný program + NOVINKA tematický večerný program pre dospelých
- Každý týždeň v inej téme – zážitková dovolenka podľa vlastného výberu (napríklad: Týždeň na farme, Indiánsky týždeň, Čarodejnícky týždeň, Cesta okolo sveta za 7 dní, Pobyt so Spievankovom, Narodeniny Kamarátov z Trinity, ...)
- Koncerty kamarátov z Trinity – každý hotel 2 koncerty v týždni
- Tri hotely v SR – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov, hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety
Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 24.02.2019 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v utorok 26.02.2019 a bude kontaktovaný internou poštou.
@patricia_trinityhotels Trinity je naj, na relax nezabudaj, zabavu s detmi si uzivaj 🙂
Z Trinity je všetko krasne vracam sa do detstva napriek tomu že som dospelák ,a tým dostávam dva krát.
Či už v zime a či v lete,
relax a pohodu vždy chcete,
malí a aj veľkí smer Trinityhotels si dajte,
krásnu dovolenku plnú zážitkov si doprajte 😉
Stasne dieta v Trinity = stastny rodic bezpochyby.
U nas najdete vsetko pod jednou strechou.
Oddych, hry a santenie, v Trinity to zazijete. 🙂
@patricia_trinityhotels Dobrý deň,
Rada by som sa zapojila do tejto súťaže. Zatiaľ sme neboli v žiadnom z vašich hotelov, avšak videla som ich na youtube. Keďže by som veľmi rada spolu s mojou rodinkou zažila u vás krásnu dovolenku, potrápila som trošku mozgové bunky a vytvorila zopár sloganov. Vrámci mojej kreatívnej chvíľky mi ich napadlo hneď niekoľko, takže Vám ich posielam. Niektoré z nich by sa dali použiť ako reklamné pútače. Iné možno ako heslo na leto, či už spoločne pre celú sieť alebo i pre jednotlivé hotely. Dúfam, že sa vám aspoň jeden z nich zapáči.
Návrhy a námety:
Zažite leto s nami!
Príďte si po zážitky!
Svetová slovenská dovolenka je u nás!
Svetový oddych na Slovensku!
Zažite svetovú, slovenskú dovolenku!
Užite si dovolenku snov v sieti Trinity hotelov!
U nás je svetovo, príď a oddýchni si aj Ty v Trinity!
Svetová slovenská dovolenka je u nás! Zaži ju aj ty – vidíme sa v Trinity
Atrium, Senec a Sitno sú naj, pre malých aj veľkých parádny raj!
Rodičia i deti raj u nás majú, za každého počasia sa zabávajú.
Atrium, Sitno aj Senec – oddychuje rodič i drobec.
Atrium, Senec a Sitno - sme k Vám tak blízko!
Zážitky, koncerty, animačky, maskoti, bazény, tematické večery.... to každého očarí.
Mamička, ocinko aj drobec trávia leto v hoteli Senec.
Mamička, ocinko aj drobec trávia leto na slnečnej pláži hotela Senec.
Atrium a Tatry - my sme tam raz, dva, tri! V Smokovci si dovolenku užijeme a kooopec zážitkov domov odnesieme (tatry = kopce – preto kooopec zážitkov)
Sitno, to je paráda, vždy je tu dobrá nálada Top príroda Štiavnických vrchov okúzli (príp. očarí)rodičov i drobcov.
Oddych a zábava v Sitne vždy vyhráva! – dá sa samozrejem použiť aj pre ďalšie dva hoteli príp. spoločne pre všetky Oddych a zábava u nás vždy vyhráva!
Svetovo je na Slovensku v Trinity, zistíš to aj TY!
Zažite dovolenku snov, raj pre deti aj rodičov.
Relax pre rodičov, pre deti zábava, príďte k nám do raja
Leto u nás je vždy naj, pre rodičov aj deti (ne)skutočný raj
Alebo iba: U nás je vždy naj, pre rodičov aj deti (ne)skutočný raj
Deti raj u nás majú, vždy sa zabávajú a rodičia nové sily naberajú.
To by bolo všetko
Krásny deň
S pozdravom
S.T.
Trinity je pre vas otvorene, letne poukazy 225€ su priprave,pridte medzi nas uz v lete, spolu si tu oddychnete. Deticky vam zoberieme, s usmevom na tvari odídete, spolu si to uzijete, vzdy sa spat vratit chcete. Iba raz sem pridete a uz nikdy neodidete, aspon myslou budes s nami, ked sa potarame a budeme nove mamy.Budeme tu stale s vami ako velke nove mamy, uz sa na vas tesime, nove zazitky zazijeme.
Máta vás už teraz v noci, že si vaše dieťa prosí dovolenku takú hneď, že mu budú závidieť? Nemusí byť drahá, ani ďaleko, TRINITY má patent na všetko!
Deťúrence neváhajte, do Trinity utekajte. Vezmite aj mamu, tata zrelaxuje celá parta!

Ja a ty -chcem do Trinity