icon

SÚŤAŽ - 3x POBYT v SR pre celú rodinu

patricia_trinityhotels
Moderátor
3. jún 2019

SÚŤAŽ O 3 POBYTY v sieti najlepších babyfriendly hotelov na Slovensku.

Zaslúžite si oddych a relax! Len tak, na chvíľu „vypadnúť“, nemusí to byť ďaleko, len zmeniť prostredie. Teraz máte možnosť vyhrať pobyt, ktorý bude pre celú rodinu. Lebo v našich hoteloch sa deti rozhodne nudiť nebudú. Vyskúšajte prepracované služby najlepšej siete babyfriendly hotelov na Slovensku.
V hre máme hneď 3 pobyty – 1 x pobyt v hodnote 500 € a 2x pobyt v hodnote 385 €.

My vám chceme dať viac a preto pobyty v tejto súťaži môžete využiť podľa vlastného výberu v ktoromkoľvek z hotelov siete Trinity Hotels. Rovnako sme mysleli aj na variabilné uplatnenie výhry. Buď ako pobyt a nezaplatíte nič navyše alebo ako ceninu v danej hodnote pobytu ( 500 € / 385 € / 385 € ) a využijete ho na kúpu akejkoľvek dovolenky v našich hoteloch podľa vlastného výberu. Tak poďme SÚŤAŽIŤ!

AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a prečo (obľúbená lokalita, vzdialenosť, referencie na hotel a podobne).

HRÁME O POBYT v ktoromkoľvek hotelov siete Trinity Hotels & Resorts – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.

Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 09.06.2019 do 24:00. Meno 3 výhercov uverejníme v utorok 11.06.2019.

SÚŤAŽ - 3x POBYT v SR pre celú rodinu
atreyu
4. jún 2019

hotel Sitno, aby sme mali konečne dôvod navštíviť aj Bratislavu 🙂

dadulkaf
4. jún 2019

@patricia_trinityhotels vybrala by som si hotel Sitno. Je to kraj, kde som trávila detstvo. Mám na to obdobie krásne spomienky.

katarinkamt
4. jún 2019

Ahoj, ja by dom si vybrala Štiavnicu....je to pre nás neprebádana oblasť, ktorú by som rada videla,En vždy, keď príde na rozhodovanie, vyhrajú u nás Tatry....v každom pripade, ktokolvem vyhra ...Užite si to! Krásny deň želám!

trinka
4. jún 2019

@patricia_trinityhotels Trinity hotela dôverne poznám, nikdy som v nič však nebola ako hosť, len pracovne. A hoci sme z Popradu, vybrala by som si nám najbližší hotel. Prečo? Okrem toho že je v lone Vysokých Tatier, je pre mna najkrajší. Keďže mame tri detičky využili by sme naplno minime, foodie, kino sálu, bazén! O dva dni mame s manželom 10te výročie a hoci sme si darček dali- nášho 6tyzdnoveho drobca, tiež to znamená že toho roku nejdeme na žiadnu dovolenku. Bolo by krásne vyhrať “dovcu” práve teraz a v krásnom hotely ktorý je pre rodín ako stvorený. ❤️

marybell
4. jún 2019

@patricia_trinityhotels Hotel Sitno, lebo milujeme okolie Banskej Štiavnice

evulilik
4. jún 2019

Myslím že každý z hotelov by nás potešil .. ale asi by sme zvolili Atrium .. boli sme už v bazenoch a saunach .. veeeeľmi sa nám páčilo .. krasna dovolenka v Tatrach spojená s kúpaním .. no keby sa stastie usmialo rada dám aj na odporucania my radi skúsame , cestujeme .. logujeme .. prosto uživame vzdy ked sa da ..

dudinka31
4. jún 2019

Za mna hotel Atrium, v Tatrach sme boli raz a strasne sa nam pacilo, radi by sme si zopakovali. Nadherna priroda, cisty vzduch a tie hory 🤗 potesili by sa aj nase 3 deti, radi by sa tam vratili zase popozerat krasy nasej vlasti 🍀🤗🍀🤗 manezlovi sa tam prechadzkami rozhybali jeho bolave kolena, tak verim, ze by ho prestali boliet aj teraz 💞

mims_28
4. jún 2019

Ahojte tak ja by som si vybrala hotel Átrium v Smokovci. Prečo? Tatry milujeme a určite aj pre.deti je to tá najlepšia voľba. Príroda, vzduch a všetko naookolo. 🍀❤️a pri dcérke ktorá má posledné dosť imunitu v ťahu by jej to len prospelo . Vždy keď niekam prídeme hrat sa majú pocit ľudia že sme tu s chorým dieťaťom. Ale.tak.to nieje žiaľ nemôže sa namáhať inak hneď kašle . 🙂 takže za nás Atrium mala.bybtonk narodeninám 🙂

sima1415
4. jún 2019

Za nás určite Átrium, konečne by sme si s manželom urobili svadobnú cestu ale hlavne by sme sa dostali aj s dcérkou do Tatier 🙂 Bola by to prvá spoločná dovolenka od jej narodenia a moja prvá návšteva našej národnej pýchy 🙂

micha11
4. jún 2019

Našu rodinku by potešil pobyt v hoteli Sitno alebo Senec. V Tatrach v hoteli Atrium sme boli ... veľká spokojnosť, služby, animácie pre deti. Radi by sme zase videli Kopka, Svetlušku, Vlnku, Ozvenka...

jasminam
4. jún 2019

Vybrala by som si hotel Sitno,prekrasne prostredie,bol by to uzasny relax a oddych❤❤❤❤

marcelka11
4. jún 2019

Vybrali by sme Sitno alebo Senec, keďže tieto lokality sme zatiaľ nenavštívili a radi by sme.

sipkova22
4. jún 2019

My by sme navštívili hotel Átrium 🙂 Tatry mame veľmi radi, chodíme tam už pravidelne každé leto na par dni, no v tomto hoteli sme ešte neboli. Počúvam na neho samé chvály, tak určite stojí za to!

9lf9
4. jún 2019

@patricia_trinityhotels pre rodinku by som vybrala hotel Sitno, je tam presne vsetko to co si spajame so slovom oddych.

denska
4. jún 2019

Vybrala by som hotel Sitno.Este sme tam neboli .Krasna priroda a relax.

barbiska
4. jún 2019

Potešil by hotel Sitno, chceli by sme ho navštíviť a spoznať lokalitu okolo hotela...

ikabu
4. jún 2019

Ak by sa šťastie usmialo na mňa, tak by som pre naše deti vybrala pobyt v Sitne... Boli sme už v hoteli Átrium, kde sa im veľmi páčilo a kde sa stretli aj s Ozvenkou. Videli, tam plagáty s fotkami z ostatných hotelov a neviem prečo, ale zapáčilo sa im Sitno 🙂 Odvtedy nepočúvame doma nič iné, len to kedy pôjdeme na ďalší výlet a na stretnutie s maskotmi... Bolo by to super prekvapenie a zároveň odmena za celoročné snaženia sa v škole a škôlke 🙂

majkabm
4. jún 2019

Dobrý deň, kedže bývame na chladnejších Kysuciach, potešila by nás výhra v slnečnom hoteli Senec. Kysucké lesy by sme na pár dni vymenili za slnenie na brehu Slnečných jazier. 🙂

baskavoda
4. jún 2019

Hotel Atrium. V Tatrách som bola ako dieťa a veľa si už z toho nepamätám. Takže by som sa tam rada pozrela znova.

martikaus
4. jún 2019

@patricia_trinityhotels urcite hotel Sitno🙂 nadherne prostredie, krasna priroda a mnozstvo moznych vyletov. Bola by to super odmena za prace pocas celeho skolskeho roku!!

marge2011
4. jún 2019

Vybrala by som si hotel Atrium kvoli velmi dobrym referenciam od kamaratky, taktiez kvoli jeho polohe v Tatrach a hlavne kvoli pestrej ponuke pre deti aj dospelych 🏔🔝👪

sunnyflower
4. jún 2019

Vybrala by som si hotel atrium v tatrach. Milujeme tatry .tohto roku nam bohuzial nevyslo pocasie v tatrach, tak by sme si to radi zopakovali a podnikli cykloturistiku ako sme planovali 🙂

zuzuka262
4. jún 2019

Veľmi by nás potešil hotel Sitno, keďže naše dieťatko neradno cestuje tak to by bola najlepšia voľba. Aj keď určite v ktoromkoľvek hotely by bolo super.. Nejako sa nevieme dopracovať k dovolenke toto by nás veľmi potešilo 🙂

etelkatelka
4. jún 2019

Aj ja by som chcela spoznať krásy a okolie hotela Sitno.
Neboli sme tam ešte a konečne by sme si odpočinuli od denno denného zhonu s deťmi 😊

sianna
4. jún 2019

Sitno pre oddych a relax

laurinka239
4. jún 2019

Radi by sme navštívili Hotel Senec alebo Sitno,a keďže máme už onedlho svadbu,veľmi radi tam pôjdeme na svadobnú cestu aj s deťmi a do sýta by sme si to užili 😍

sperka
4. jún 2019

My sme boli u Vás v Hoteli Átrium. Bolo tam nádherné. Skvelý tatranský vzduch, príjemné prostredie hotela, úžasní maskoti, výborní personál a skvelé jedlo. Chceli by sme vyskúšať aj iný hotel. V lete by sme radi navštívili hotel v Senci a užili si teplučko.

ingrid39
4. jún 2019

Ja sa neviem rozhodnut najradsej by som isla vsade 😊 no moja srdcovka su Slnecne jazera chodili sme tam kazdy rok no s malym 2r. Sme tam este neboli vodu inak miluje takze urcite by sa aj on potesil takze hotel Senec

dada125
4. jún 2019

Nepoznám ani jeden z tých hotelov, veľa toho pobehaného žiaľ nemáme. Slovensko a slovenská príroda je očarujúca, preto by som manžela so synčekom potešila hotelom Sitno alebo Atrium, ktoré oba vyzerajú krásne. Začali sme teraz podnikať a je to teda fuška, preto by sme si pobyt úžasne užili a hlavne si odpočinuli, lebo sme teraz v jednom kole. 🙂

lejlicka
4. jún 2019

Hotel Sitno , každý kto tam bol tak len chvália že veľká spokojnosť tak by som rada dopriala sebe aj celej mojej rodinke dávku spokojnosti 😊