icon

SÚŤAŽ - 3x POBYT v SR pre celú rodinu

patricia_trinityhotels
Moderátor
3. jún 2019

SÚŤAŽ O 3 POBYTY v sieti najlepších babyfriendly hotelov na Slovensku.

Zaslúžite si oddych a relax! Len tak, na chvíľu „vypadnúť“, nemusí to byť ďaleko, len zmeniť prostredie. Teraz máte možnosť vyhrať pobyt, ktorý bude pre celú rodinu. Lebo v našich hoteloch sa deti rozhodne nudiť nebudú. Vyskúšajte prepracované služby najlepšej siete babyfriendly hotelov na Slovensku.
V hre máme hneď 3 pobyty – 1 x pobyt v hodnote 500 € a 2x pobyt v hodnote 385 €.

My vám chceme dať viac a preto pobyty v tejto súťaži môžete využiť podľa vlastného výberu v ktoromkoľvek z hotelov siete Trinity Hotels. Rovnako sme mysleli aj na variabilné uplatnenie výhry. Buď ako pobyt a nezaplatíte nič navyše alebo ako ceninu v danej hodnote pobytu ( 500 € / 385 € / 385 € ) a využijete ho na kúpu akejkoľvek dovolenky v našich hoteloch podľa vlastného výberu. Tak poďme SÚŤAŽIŤ!

AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a prečo (obľúbená lokalita, vzdialenosť, referencie na hotel a podobne).

HRÁME O POBYT v ktoromkoľvek hotelov siete Trinity Hotels & Resorts – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.

Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 09.06.2019 do 24:00. Meno 3 výhercov uverejníme v utorok 11.06.2019.

SÚŤAŽ - 3x POBYT v SR pre celú rodinu
lenkavalova
4. jún 2019

Určite by som si vybrala hotel Atrium. Kvôli prírode. Môj syn tam už bol a opäť by chcel ísť. Dokonca radšej ako k moru. Skalko a Ozvenka sú jeho top 😍

zuzik212
4. jún 2019

Dobrý deň, keby sa usmialo na nás šťastie vybrali by sme si hotel Atrium v Novom Smokovci. Dôvod prečo práve ten je momentálne vzdialenosť. Cestovanie na opačný koniec SVK je pre nás z východu horšie a preto Smokovec je ideálne miesto aj z hľadiska polohy aj z hľadiska výletov v prírode s našim maličkým synčekom. Ak by to bolo len na nás rodičoch skúsime ktorýkoľvek hotel 🙂.

hmartina10
4. jún 2019

Hotel Sitno. Výborná poloha, krásne okolie, animacie pre deti a recenzie na hotel sú len a len pozitívne. Rodičia si oddýchnu a deti sa vyšantia. Čo si viac želať. Relax a pohoda na nezaplatenie.😉

zojka05
4. jún 2019

Ja by som si vybrala určite Sitno,krásna príroda,hotel je perfektne vybavený pre rodiny s deťmi,animačný program,bazény,detský kútik.Výborné recenzie.Už vickrát sme tam chceli íst,no zatiaľ nám to nevyšlo...

zoizoi
4. jún 2019

@patricia_trinityhotels Ďakujem krásne ❤️ Bolo by super vyhrať, ale ak nie nevadí, určite navštívime Trinity Hotels & Resorts aj tak. 🤗

annakomackova
4. jún 2019

Pozerali sme Senec,naši to tam milujú,ale aj ostatné môžu byť super...snáď sa nam podarí vyhrať😁

andrea561
4. jún 2019

My urcite hotel Atrium v Novom Smokovci, radi by sme po dlhej dobe navstivili Vysoke Tatry

mimulik8
4. jún 2019

Skúsili by sme hotel Sitno, keďže máme 6-ročnú slečnu, ktorá určite ocení služby pre deti🙂

jamnickaz
4. jún 2019

Myslim, ze vsetky tri hotely maju skvelu orientaciu, takze je ozaj tazke vybrat jeden. Ale tak v letnom obdobi by asi bol naj prave SENEC!

anavik29
4. jún 2019

Hotel Sitno, Štiavnické vrchy sú krásne a máme to blízko

sojca1
4. jún 2019

Vybrala by som hotel Atrium. Dcéra ešte v Tatrách nebola. Tak by sme jej to tam poukazovali

zajka1
4. jún 2019

Ťažký vyber, vsetky tri hoteli su v niečom topky... Ale ja by som vybrala pre naše deti vysoké Tatry a hotel Atrium, nech vidia naše hory a maju super zážitok

kukucka100
4. jún 2019

Vysoké Tatry jednoznačne. Krasna priroda, zdravý vzduch, spomienky na detstvo,... Keď sa povie dovolenka na Slovensku, tak si predstavím Tatry.

mmmj
4. jún 2019

Sitno, kvôli prírode, keďže bývame na hlučnom mieste v meste, to by bola tá pravá zmena, ktorú potrebujeme 🙂

johaninka
4. jún 2019

@patricia_trinityhotels Moj výber padol na Senec... ja sa musím priznať, že hoci radi cestujeme na seneckých jazerách sme ešte neboli 🙂 Niekedy si uvedomujem ako sa túlame po svete a nevieme čo máme doma...teeeda to by bola dovolenka hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier - proste dokonalé 😉

lubika39
4. jún 2019

Hotel Sitno, kvoli tomu , ze ho mame blizko

maris100
4. jún 2019

Sitno povedala najstaršia, ktorá mladším pusta na youtube odtiaľ pesničky, ktore tam natáčali pre najmenších a vyzerá to tam bombovo

kakabus
4. jún 2019

Hotel Sitno v Štiavnických vrchoch by bola pre nás tá správna voľba. Táto lokalita je jedna z najkrajších na Slovensku.

adamkodavidko
4. jún 2019

vvbrala by som si hotel Sitno este sme tam neboli ale v Štiavnici sa nam velmi paci a mali by sme cas viac spoznat okolie

bobula8
4. jún 2019

@patricia_trinityhotels moje deti by chceli spoznať kamarátov buď z hotela Senec, alebo zo Sitna. Cez jarné prázdniny sme boli v hoteli Atrium, a odvtedy stále počúvam, kedy zasa pôjdeme do takého hotela, Skalko a Ozvenka boli úžasní, ako aj celý pobyt. Môjho 3ročného syna sme museli doslava násilím odniesť do auta, lebo odmietal ísť domov a 7ročná dcéra celú cestu nariekala že už nikdy neuvidí svojich kamarátov z trinity😂😝😢
Tak by som im veľmi chcela znova dopriať tento zážitok❤

jancejance
4. jún 2019

@patricia_trinityhotels je to veľmi ťažký výber, ale asi by som si vybrala hotel Sitno. Areál je naozaj nádherný. V tejto oblasti sme ešte neboli, takže by sme mali bohatý program 😉

ludka140281
4. jún 2019

Výhru by sme využili v hoteli SOREA Trigan Baník na Štrbskom plese 😉 prečo? Dôverne poznáme prostredie,skvelý wellness a okolitá príroda s množstvom zážitkov...na svoje si prídu deti, dospeláci,tenegeri aj dedkovia, babičky...a hlavne do a je doma 😉 Slovensko 😍

lenadka
4. jún 2019

Vybrala by som hotel Sitno s nádherným okolím v srdci Štiavnických vrchov, je tam krásne a POKOJ, rušné strediská nemusím a tie lesy okolo 😍😎.

tinuska31
4. jún 2019

S rodinkou by som prijala hocijakú dovolenku.Na mieste nezáleží.Nemáme ešte skúsenosť s ubytovaním v žiadnom hoteli tak sme otvorení každej možnosti.Boli by sme radi kedy tento čas môžme stráviť ako rodina spolu.Tak radi sa zúčastnime tejto súťaže a budeme sa tešiť z výhry ak sa štastie usmeje na nás😍🍀🍀🍀🍀

tatianaslavkova
4. jún 2019

Určite Senec v tatrach sme stale tak by sme radi zmenit lokalitu :D

vlocka5
4. jún 2019

Moje deti sa štvorhlasne zhodli na hoteli Senec, ešte sme s nimi v Trinity Hitels&Resorts neboli tak velmi by nas dovolenka potešila 🙂

29lucy
4. jún 2019

Keby bola moznost vyhry,tak hotel Sitno,nakolko nasa 3 rocna dcerka,pozerava Spievankovo a tam boli v hoteli Sitno,velmi sa jej pacilo aa stale vravi,maminka tam pojdeme,dobreee.

marcsy
4. jún 2019

Urcite by som vybrala hotel Atrium.cisty,cerstvy vzduch je na nezaplatenie.chceli by sme sa vybrat do Tatier so syncekom,tam by sme sa urcite nenudili, navstivili by sme lezecky park,...

lucenec21
4. jún 2019

@patricia_trinityhotels
nas najviac láka SITNO, nakoľko tam sme este neboli a počuli sme samé chvályhodné recenzie 🙂