icon

SÚŤAŽ - 3x POBYT v SR pre celú rodinu

patricia_trinityhotels
Moderátor
3. jún 2019

SÚŤAŽ O 3 POBYTY v sieti najlepších babyfriendly hotelov na Slovensku.

Zaslúžite si oddych a relax! Len tak, na chvíľu „vypadnúť“, nemusí to byť ďaleko, len zmeniť prostredie. Teraz máte možnosť vyhrať pobyt, ktorý bude pre celú rodinu. Lebo v našich hoteloch sa deti rozhodne nudiť nebudú. Vyskúšajte prepracované služby najlepšej siete babyfriendly hotelov na Slovensku.
V hre máme hneď 3 pobyty – 1 x pobyt v hodnote 500 € a 2x pobyt v hodnote 385 €.

My vám chceme dať viac a preto pobyty v tejto súťaži môžete využiť podľa vlastného výberu v ktoromkoľvek z hotelov siete Trinity Hotels. Rovnako sme mysleli aj na variabilné uplatnenie výhry. Buď ako pobyt a nezaplatíte nič navyše alebo ako ceninu v danej hodnote pobytu ( 500 € / 385 € / 385 € ) a využijete ho na kúpu akejkoľvek dovolenky v našich hoteloch podľa vlastného výberu. Tak poďme SÚŤAŽIŤ!

AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a prečo (obľúbená lokalita, vzdialenosť, referencie na hotel a podobne).

HRÁME O POBYT v ktoromkoľvek hotelov siete Trinity Hotels & Resorts – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.

Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 09.06.2019 do 24:00. Meno 3 výhercov uverejníme v utorok 11.06.2019.

SÚŤAŽ - 3x POBYT v SR pre celú rodinu
kamkam
4. jún 2019

Kedze sme z okolia Senca, tak by to bol hotel Sitno alebo Atrium. Slovensko je krasna krajina a oplati sa ju spoznavat. Kedze si mam vybrat jeden, tak potom asi Sitno 🙂

slavkasid
4. jún 2019

Všetky tri destinácie sú úžasné. Tatry lákajú turistikou, Senec vodnou plochou a Štiavnica dýcha históriou. Ale keby som si musela vybrať, tak asi Sitno. Je toľko ospevované, že by som ho chcela aj s deťmi zažiť na vlastnej koži

dzebri
4. jún 2019

Určite Atrium vo Vysokých Tatrách.Boli sme tam minulý rok a deťom sa tam moc páčilo.Nielen krásna príroda ale super hotel,ktorý ponúka všetko možné nielen pre deti ale aj dospelých 🙂

sendika1821
4. jún 2019

@patricia_trinityhotels
Chcela by som ísť s mojou rodinou do hotela Atrium,lebo môj malý miluje lanovky a jaskyne ,takže v okolí by sme sa určite nenudili ,a ešte sme v Tom hotely nikdy neboli ,určite je krásny .

janka830
4. jún 2019

@patricia_trinityhotels dobrý deň, potešila by výhra pobytu v ktorom koľvek vašom hoteli . No ak je treba si vybrať tak Atrium - aby sme celá rodinka rozhýbali stuhnuté kosti po zime , a najmladšiemu členovi výpravy predstavili jedno z najkrajších miest na slovensku naše Tatry . Pohyb a čerstvý horský vzduch by nám všetkým len a len prospel .

p_etrisha
4. jún 2019

Veľmi by nás potešila výhra ❤
Ako sa oteplilo, mojej 3mesačnej dcére sa počas dna v meste neda spať 😔 Preto by sa nam veľmi hodil pobyt v horách, kde je predsa len chladnejsie a vedeli by sme si to uzit v hoteli Atrium 😍

sedlakovaz
4. jún 2019

@patricia_trinityhotels Pre nas by boli idealne Tatry. Máme to najblizsie, deti ich milujú, chodíme prevazne na taku lahsiu turistiku. Najradšej si vyberame hotely s bazénom, detským kutikom a moze byt aj nejaky wellnes. Okolie hotela musi poskytovat dostatocny vybeh pre deti. Radi by sme isli lanovkou spolu na Lomnicak, ked sa nam niekedy podari. Uvitali by sme aj Senecke jazera, tam sme este neboli 😊

dazdovka
4. jún 2019

V Senci urcite.

ludmila73
4. jún 2019

Pobyt by som chcela vyhrať pre moju dcérku Kristínku. Veľmi túži po akejkoľvek dovolenke, či predĺženom víkende. Keďže sme spod Tatier ideálny by bol hotel na Senci, v teplúčku a pri vode🌞🏖️🕶️.

akireaa
4. jún 2019

vybrali by sme si hotel Senec - náš malý je teda riadna rybka a tú súkromnú pláž by si teda fakt užil

cetera
4. jún 2019

Vybrala by som si Átrium. Hlavne kvôli polohe v Tatrach, čerstvý horský vzduch, príroda, a dostupnosť rôznych miest na prilezitost na výlety. Určite by sme si si takýto výlet v prípade výhry užili. Tento hotel mi aj odporučila sestra ktorá k vám chodí často so svojím synom. Raz sme tam boli na návštevu a zároveň sme navštívili aj kurz varenia pre deti a tie piekli palacinky s obrázkom 😁

adulkam
4. jún 2019

Do Sitna mame blízko, chodíme sa tam kúpať. Preto by som volila Átrium, krásny výlet do tatier 😍

denuska23
4. jún 2019

Jednoznačne Hotel Sitno 😊, máme dve malé dcérky (1ročnú a 2,9 ročnú) čiže rozhoduje u nás poloha ( v blízkosti je Vodný raj Vyhne kde je krásne ❤ a taktiež príroda ako kamenné more vo Vyhniach,...)ako aj vybavenie hotela čo sa týka detí napr. Detský kútik, animatori, detský bazén,... Prvoradé u nás sú deti a aby sa čo najviac zabavili a myslím si, že možností v Sitne by mali až až

matulienka10
4. jún 2019

Moja voľba Atrium vo Vysokych Tatrach, horský vzduch urobi dobre všetkým členom rodiny a náš posledný prírastok ešte na dovolenke nebol 😉

dabaja13
4. jún 2019

Vybrala by som si hotel Sitno, pretoze sme v tej oblasti este nikdy neboli a radi by sme s manzelom a syncekom spoznali nejake nove a pekne miesta, aby sme mali krasne spomienky 🙂

estrapo
4. jún 2019

Vybrali by sme si Atrium, aby sme s deťmi mohli behať po horách keď už konečne vedia poriadne chodiť 🙂

mon47
4. jún 2019

Hotel Atrium, pretože s deťmi sme vo Vysokých Tatrách ešte neboli a veľmi by im pomohol tatranský vzduch na opakované zápaly priedušiek 😊

sissi252
4. jún 2019

Nasim detom by sa urcite pacilo v horach, takze hotel Atrium. V Tatrach sme uz davno neboli, v lete chodime skor k moru, preto by nas vyhra potesila.

scarlett1410
4. jún 2019

Urcite Senec - mame to na skok a pre male deti je uplne idealny 🙂

libe
4. jún 2019

ja by som vybrala Senec, este sme tam neboli🙂

milagros
4. jún 2019

hotel sitno,vyhne este nikdy sme v tejto oblasti neboli tak by sme chceli spoznat

akcul13
4. jún 2019

Hotel Sitno 🙂 vo vyhnach sme boli s manželom este bez dcérky, a bolo tam super, určite by sme si to radi zopakovali, tentokrát v trojici 👨‍👩‍👧

olala19
4. jún 2019

Jednoznacne Sitno....pretoze som o tom krasnom mieste pocula len same dobro..krasna okolita priroda...a vsetko s tym spojene velmi by sme sa vyhre potesili....

luciabol
4. jún 2019

Za nás jednoznačne Sitno. Boli sme tam na par dni pred 2 mesiacmi, no bohužiaľ mladšia dcéra dostala crevnu virózu, tak sme sedeli na izbe...a s tále to spomina...že chce ist do hotela Sitno, lebo tam boli tobogany a detske ihrisko 🙂 za nas dospelych doplním, ze aj skvelí zamestnanci a kuchyňa...proste TOP.

25jesss25
4. jún 2019

Ja by som si vybrala hotel Senec, este sme tam neboli a moje deti miluju vodu a ja tieeez ☺ Na dovolenke som nebola uz 3 roky, bola by som stastna, prestastna ak by sa mi postastilo ☺

yuris
4. jún 2019

Hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov - na zaklade referencii, ktore hotel ma, prave kvoli nasim drobcom, ktori by si ho podla informacii obsiahnutych v tychto hodnoteniach urcite uzili.

kepkepka
4. jún 2019

Jednoznačne hotel Sitno, krásna príroda okolia a pestrý program pre deti, to by bolo niečo pre našu rodinku.... 😉

pbra40
4. jún 2019

@patricia_trinityhotels hotel Sitno. Pre nam vyhodnu polohu a este neprebadane okolie.

sempra
4. jún 2019

Vybrala by som hotel Sitno kvôli perfektnému vodnému svetu pre deti - minime aqua fun😍, krásnej prírode v okolí a kvôli blízkosti k historickej Banskej Štiavnici😊.