icon

SÚŤAŽ - 3x POBYT v SR pre celú rodinu

patricia_trinityhotels
Moderátor
3. jún 2019

SÚŤAŽ O 3 POBYTY v sieti najlepších babyfriendly hotelov na Slovensku.

Zaslúžite si oddych a relax! Len tak, na chvíľu „vypadnúť“, nemusí to byť ďaleko, len zmeniť prostredie. Teraz máte možnosť vyhrať pobyt, ktorý bude pre celú rodinu. Lebo v našich hoteloch sa deti rozhodne nudiť nebudú. Vyskúšajte prepracované služby najlepšej siete babyfriendly hotelov na Slovensku.
V hre máme hneď 3 pobyty – 1 x pobyt v hodnote 500 € a 2x pobyt v hodnote 385 €.

My vám chceme dať viac a preto pobyty v tejto súťaži môžete využiť podľa vlastného výberu v ktoromkoľvek z hotelov siete Trinity Hotels. Rovnako sme mysleli aj na variabilné uplatnenie výhry. Buď ako pobyt a nezaplatíte nič navyše alebo ako ceninu v danej hodnote pobytu ( 500 € / 385 € / 385 € ) a využijete ho na kúpu akejkoľvek dovolenky v našich hoteloch podľa vlastného výberu. Tak poďme SÚŤAŽIŤ!

AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a prečo (obľúbená lokalita, vzdialenosť, referencie na hotel a podobne).

HRÁME O POBYT v ktoromkoľvek hotelov siete Trinity Hotels & Resorts – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.

Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 09.06.2019 do 24:00. Meno 3 výhercov uverejníme v utorok 11.06.2019.

SÚŤAŽ - 3x POBYT v SR pre celú rodinu
olinka166
5. jún 2019

my určite Trinity Hotels & Resorts – hotel Senec ešte sme tam neboli❤

aryana
5. jún 2019

Jednoznacne hotel Sitno, milujeme Vyhne a okolie

mariabol
5. jún 2019

Vybrali by sme si hotel Sitno. Milujeme Stiavnicke vrchy a prirodu

lenca101
5. jún 2019

Ja s mojou rodinou by sme chceli navštíviť hotel Sitno a spoznať krásu Štiavnice. V hoteli Senec sme už boli a v hoteli Átrium 2x. Deti by sa výhre veľmi potešili.😁

sabusik321
5. jún 2019

My by sme si vybrali Sitno 🙂 najviac sa mi páči aj keď je trochu ďalej ale za dobrým sa oplatí ísť
Super bazen, detský kútik a aktvity pre deti a hlavne v nádhernej prírode ❤️ Držíme si palce 🙂

kikavadi
5. jún 2019

Aj my by sme sa vybrali do hotela Sitno 😉 možno sa šťastie na nás usmeje

sandyza
5. jún 2019

@patricia_trinityhotels radi by sme do sitna, okolie aj hotelik su super

majajumi
5. jún 2019

My s rodinou vyberáme Atrium hotel v Novom Smokovci, v ktorom sme ešte neboli. V lete ideme do hotela Sitno a už sa veľmi tešíme 😀.

jahodka30
5. jún 2019

Určite Sitno...krásny hotel a aj príroda.😉

katrena74
5. jún 2019

Ja by som"vypadla" hocikde s mojou rodinkou 😊ale teda vybrali by sme si hotel Sitno a oddychli by sme si tam😁

bohynanikita
5. jún 2019

Hotel Sino vyzera naozaj fantasticky, ten by som si veru vybrala pre pobyt s mojou rodinou.. 🙂

kacenka151
5. jún 2019

Vybrali by sme si hotel Sitno- hlavne pre prírodu Štiavnických vrchov. S dcérkou by sme využili detské zóny a oddych v krásnej prírode 🙂 ale potešili by sme sa všetkým hotelom - lebo pre nás nieje dôležité kde si ale ským si ❤️

tatia07
5. jún 2019

Jednoznacne hotel Sitno. Je tam uzasne prostredie , krasna priroda, welnes a deti by sa vyblaznili .

viera173
5. jún 2019

vybrala by som si hotel Sitno. je to krásny hotel v krásnej prirode, s rôznymi aktivitami pre malých aj velkych., takže by si tam prišiel na svoje nie len môj 1,5rocny syn, ale aj môj ďalší 14rocny syn. Už dlhšie plánujeme navštíviť Banskú Stiavnicu a spoznať jej okolie takže keby som tento pobyt vyhrala, konečne by sme si urobili perfektný vylet do Banskej Štiavnice a možno by sa pridali aj naši znami.

zuank
5. jún 2019

Jednoznacne hotel Atrium, totiz s detmi (2r.,4r.) sme este na ziadnom dovolenkovom pobyte neboli a tento hotel aj s krasnymi Vysokymi Tatrami by bol nadhernym zazitkom pre ne 😊

jahoda646
5. jún 2019

Vybrala by som si hotel Atrium v Novom Smokovci, krásna príroda, radi by sme si tam oddýchli, hory si užijeme, kedže sme z nížiny

tehulka2011
5. jún 2019

vybrala by som hotel Sitno, lebo je v krasnej prirode, uz som raz vo Vyhniach bola a velmi sa mi pacilo

synda11
5. jún 2019
mravvcek
5. jún 2019

Jednoznacne Sitno,hory,bazen,animacie,uzasni ludia,sluzby,dokonale prostredie....sen kazdej rodinky!!!!!

partishka
5. jún 2019

Hotel sitno 🙂 nadherna priroda okolo

lenkavalova
5. jún 2019

Jednoznačne Atrium hotel. Bol by to darček k narodeninám. A malý sa teší na skalka a Ozvenku

petramatus
5. jún 2019

Vybrali by sme si hotel Atrium, kvôli nadhernej prírode Vysokych Tatier a mnohym moznostiam vyuzitia volneho casu.

lejjka
5. jún 2019

Hotel Senec, keďže 10 rokov sme nikde neboli a trochu zmeny by nám prospelo😉.

myska10
5. jún 2019

V Sitne sme boli minulý rok a deťom sa veľmi páčilo. Aj tento rok máme v pláne ho navštíviť 😉

vivien9
5. jún 2019

Vybrala by som si hotel Senec mala som moznost byt len v aqaparku. Je tam uzasne, super podmienky. Neolutovala som. A preto to budem rada vidiet.

lamey
5. jún 2019

Mne najviac učaroval Hotel Sitno vo Vyhniach. Hlavne pre krásnu prírodu a v blízkosti je krásne mesto Banská Štiavnica.

martuliak
5. jún 2019

V prípade výhry by sme si určite vybrali hotel Atrium, keďže tam sme ešte neboli. Milujeme hory, turistiku, a v Tatrách je množstvo príležitostí na túry a iné vyžitie aj s deťmi.
Ale ak by som mohla odporučiť ostatným, tak hotel Sitno je TOP - boli sme tam už viackrát a vždy maximálne spokojní, či už bez detí alebo s deťmi. Zakaždým sa tam radi vraciame, keďže to máme pomerne blízko od domova. Krásne prostredie, pekne upravený areál, množstvo hotelových služieb, fajn personál, skvelé masáže.... no a pre deti úžasní maskoti Kopko a Svetluška

zumbulka20
5. jún 2019

Hotel Sitno ❤️❤️❤️ s priateľom a jeho dcerou, veľmi by nas vyhra potesila 🍀

annie89
5. jún 2019

@patricia_trinityhotels určite hotel Sitno. ❤️
A prečo? Bola by to možnosť osláviť naše prvé výročie svadby už aj s malým drobčekom.
Nájsť na Slovensku naozaj kvalitný baby friendly hotel je ako hľadanie ihly v sene...

adaharcarova
5. jún 2019

Potesili by sme sa akemukolvek pobytu u vás,ešte sme u vás neboli.privitali by sme oddych,lebo malujeme a zariadujeme izbicky deti a deti nám pri tom pomáhajú alebo zavadzaju....sú vo veku 3 a 6 a animaciam by sa veru potesili a my konečne oddychli.bolo by to skveleeee.