icon

SÚŤAŽ - 3x POBYT v SR pre celú rodinu

patricia_trinityhotels
Moderátor
3. jún 2019

SÚŤAŽ O 3 POBYTY v sieti najlepších babyfriendly hotelov na Slovensku.

Zaslúžite si oddych a relax! Len tak, na chvíľu „vypadnúť“, nemusí to byť ďaleko, len zmeniť prostredie. Teraz máte možnosť vyhrať pobyt, ktorý bude pre celú rodinu. Lebo v našich hoteloch sa deti rozhodne nudiť nebudú. Vyskúšajte prepracované služby najlepšej siete babyfriendly hotelov na Slovensku.
V hre máme hneď 3 pobyty – 1 x pobyt v hodnote 500 € a 2x pobyt v hodnote 385 €.

My vám chceme dať viac a preto pobyty v tejto súťaži môžete využiť podľa vlastného výberu v ktoromkoľvek z hotelov siete Trinity Hotels. Rovnako sme mysleli aj na variabilné uplatnenie výhry. Buď ako pobyt a nezaplatíte nič navyše alebo ako ceninu v danej hodnote pobytu ( 500 € / 385 € / 385 € ) a využijete ho na kúpu akejkoľvek dovolenky v našich hoteloch podľa vlastného výberu. Tak poďme SÚŤAŽIŤ!

AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a prečo (obľúbená lokalita, vzdialenosť, referencie na hotel a podobne).

HRÁME O POBYT v ktoromkoľvek hotelov siete Trinity Hotels & Resorts – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.

Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 09.06.2019 do 24:00. Meno 3 výhercov uverejníme v utorok 11.06.2019.

SÚŤAŽ - 3x POBYT v SR pre celú rodinu
marcipanovatorta
3. jún 2019

@patricia_trinityhotels vybrala by som pre nás hotel Sitno, už som čítala viacero dobrých recenzií, tak by som rada na vlastnej koži zažiť 😊

katika232
3. jún 2019

určite hotel Sitno.boli sme tam minulé leto a veľmi sa nám páčilo.je tam krásna príroda,pre deti program celý deň,bazény von aj dnu,super jedlo.proste hotel Sitno zas a znova by sme si užili celá rodinka pretože sa nám tam veľmi páčilo 🙂

dominikamachynova
3. jún 2019

@patricia_trinityhotels vybrala by dom si hotel Sitno s deťmi sme tam ešte neboli a láka nás príroda v okolí....

prihlassa
3. jún 2019

Radi by sme sa pozreli do našich krásnych Tatier tak určite Atrium

denka84
3. jún 2019

Ja by si si vybrala Atrium v Smokovci, boli sme tam, Tatry milujeme a dcera stale spomina s usmevom na perach... bolo uzasne... ♥️

neznamaznama
3. jún 2019

Jednoznačne Sitno. Vysoké tatry máme dosť pochodené a hoci sú krásne a málo čo sa im vyrovná, Štiavnické vrchy sú pre nás ešte stále viac neznáme ako známe. A skryť sa v lete v horách je jedna z najlepších možností. Najmä, ak skutočne bude leto také horúce ako predpovedajú.

nancy666
3. jún 2019

Tak podľa platnosti. V zime do átria, v lete do sitna a medzitým za Člupkom keďže sme z BA tak Senec je celkom blízko, už sme takto cestovali na dovcu že 24 minút z domu, no nieje to paráda?
Alebo leto v tatrach tiež môže byt fajn, už sme mali aj Vianoce v lete vo vyhniach čiže s Trinity je možné všetko ;)
Už sme komplet zostava, všetci sa už narodili takze je na čase vyjsť si na dovcu zasa ;)

luthine
3. jún 2019

Pre nas urcite hotel Sitno. Podla fotiek je ako stvoreny pre deti a tie moje by sa urcite vyblaznili v bazene aj v herni❤.

danusa63
3. jún 2019

Hotel Sitno. Je to vhodné aj na dovolenku s bábätkom a to je super 🙂

soninka34
3. jún 2019

Hotel Sitno👍, Štiavnické vrchy sú nádherné

patricia_trinityhotels
autorModerátor
3. jún 2019

@ssmeja tak tak, to je potom NAJ dovolenka, ten pocit je na nezaplatenie. Tiež som už bola aj v hoteloch, kde síce bol detský kútik, ale Tinka si ten hotel s ničím konkrétnym nespája. Ale naše hotely sú predsa Kopkov či Skalkov domček. Tam sa vždy chce vrátiť. Ten program a maskoti vyvolajú takú emóciu, že sa z pobytu stane najlepší zážitok. Vidím to na mojej dcérke, maskoti sú TOP a ísť na hotel je snáď najkrajší darček, aký jej môžem dať 🙂

tuskau
3. jún 2019

Vybrala by som si najvzialenejsi hotel od nás Senec, lebo som o ňom a o krásnych jazerach počula. A keďže sa všetci radi kupeme, určite by sme súkromnú pláž plne využili.

bosorkabb
3. jún 2019

Určite Sitno, tam sme ešte neboli a okolie Štiavnice je krásne.

jajamalka
3. jún 2019

Hotel Átrium v Tatrách kvôli dobrej dopravnej dostupnosti vlakom. Auto nemáme. 🙂

amouramour
3. jún 2019

Urcite Sitno, boli sme tam uz viackrat a vzdy ocareni, prostredim, zabavou i gastronomiou🙂

livinka1111
3. jún 2019

My by sme si vybrali hotel Atrium v Novom Smokovci. Jedna dovolenka by bola v teple na pláži a druhú by sme využili u Vás. Veľmi by nás to potešilo, nakoľko sme v hoteloch babyfriendly nikdy neboli a nemáme skúsenosti so službami. Deti by sa vybláznili a my rodičia by sme si oddýchli od každodenných povinností. Navyše Tatry by nám veľmi prospeli, nakoľko sme všetci alergici. Čistý a čerstvý vzduch, to by bolo niečo pre nás. A ako bonus by boli prechádzky v krásnej prírode 🙂

katarinaz123
3. jún 2019

Keďže pravidelne chodíme do Átria vyskúšali by sme hotel Sitno

patricia_trinityhotels
autorModerátor
3. jún 2019

@neznamaznama Sitno je najlepšia kombinácia, Štiavnické vrchy sú nádherné, ale aj keď chce človek na chvíľu "leňošiť", tak v bazéne s takýmto výhľadom rozhodne nebudete mať pocit, že ste opustili prírodu 🙂 😀

mimimoje
3. jún 2019

Ja by som veľmi rada s rodinou využila dovolenku v hoteli Sitno, roky rokúce sme neboli v Štiavnici a konečne by sme využili aj nosič na bicykle, ktorý sa za ceý rok, čo ho máme, k svyužitiu nedostal 🙂

nikka2889
3. jún 2019

Urcite by sme skusili Atrium..zaujal najviac..je v skvelej lokalite a ako prva rodinna dovolenka by bol skvely😍

sandratn
3. jún 2019

kedze v Atriu a v Senci som uz bola este ako bezdetna, tentokrat by som chcela s dcerkou navstivit Sitno. Mam nan velmi dobre referencie od znamych, tak by sme ho chceli vyskusat a oddychnut si a vysantit sa. Uz dlho po nom poskulujem a vyhra by moc potesila 🙏

daarcis
3. jún 2019

Ja by som si vybrala Senec, keďže s deťmi ešte nerada cestujem ďaleko a vodu milujeme všetci 🙂

darina007
3. jún 2019

Dobry den, vybrala by som si hotel Sitno. Ako dieťa som bola párkrát s babkou na Počúvadle a rada by som sa tam teraz s rodinkou vybrala. Mam na to len dobre spomienky. Okolie BB sa mi velmi paci a nie je to ani daleko z BA, kde byvame.

erika630
3. jún 2019

@patricia_trinityhotels vybrala by som si hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier 🙂 mame to najbližšie a rada by som si s drobcom urobila peknu dovolenku a uzili si oddych a vodičku 🙂

patka33
3. jún 2019

Rada by som sa zapojila do sutaze. Vybrala by som si hotel Senec mame to blizko a pocula som dobre recenzie od priatelou. Rada by som ho vyuzila v lete aj s nasim syncekom.

xtatiankax
3. jún 2019

@patricia_trinityhotels Hotel Atrium 😍 a preco? Pretoze zijeme v meste kde je zivot uponahlany a nie je nic lepsie ako cerstvy vzduch, hory plne tajnych chodnickov,šuštania listov,štebotanie vtakov,zavijanie vlkov a beh pred medvedmi 🙂)
Dcera ma 2,5roka,najradsej beha,zbiera kvetinky a dodava energiu aj ked som niekedy uz total KO. Mate nadherne vsetky hotely uprimne. Drzim palce vsetkym 🙂

kristina2412
3. jún 2019

@patricia_trinityhotels vybrala by som si hotel Sitno,kvôli krásnej prírode. Myslím že by to bola oproti Bratislave pre deti úžasná zmena.

gingerie
3. jún 2019

Vybrala by som si hotel Sitno, Stiavnicke vrchy su najdherne! Tajchy a Stiavnica - podla mna najkrajsi kraj na Slovensku.

ankare
3. jún 2019

Átrium, konečne by sme chceli navštíviť Tatry 😊

ajjka113
3. jún 2019

@patricia_trinityhotels My by sme si vybrali Atrium hotel deti su zamilovane do Ozvenky a Skalka, myslim, ze najradsej by tam byvali. Stale pocuvame kedy pojdeme pozriet Ozvenku a Skalka 🙂