SÚŤAŽ - 3x POBYT v SR pre celú rodinu
SÚŤAŽ O 3 POBYTY v sieti najlepších babyfriendly hotelov na Slovensku.
Zaslúžite si oddych a relax! Len tak, na chvíľu „vypadnúť“, nemusí to byť ďaleko, len zmeniť prostredie. Teraz máte možnosť vyhrať pobyt, ktorý bude pre celú rodinu. Lebo v našich hoteloch sa deti rozhodne nudiť nebudú. Vyskúšajte prepracované služby najlepšej siete babyfriendly hotelov na Slovensku.
V hre máme hneď 3 pobyty – 1 x pobyt v hodnote 500 € a 2x pobyt v hodnote 385 €.
My vám chceme dať viac a preto pobyty v tejto súťaži môžete využiť podľa vlastného výberu v ktoromkoľvek z hotelov siete Trinity Hotels. Rovnako sme mysleli aj na variabilné uplatnenie výhry. Buď ako pobyt a nezaplatíte nič navyše alebo ako ceninu v danej hodnote pobytu ( 500 € / 385 € / 385 € ) a využijete ho na kúpu akejkoľvek dovolenky v našich hoteloch podľa vlastného výberu. Tak poďme SÚŤAŽIŤ!
AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a prečo (obľúbená lokalita, vzdialenosť, referencie na hotel a podobne).
HRÁME O POBYT v ktoromkoľvek hotelov siete Trinity Hotels & Resorts – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.
Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 09.06.2019 do 24:00. Meno 3 výhercov uverejníme v utorok 11.06.2019.

Zvolila by som Hotel Atrium, nase Tatry su krasne a rada sa tam vraciam vzdy ked je moznost 🙂 takze vyhra by potesila
Nám by bolo jedno ktorý hotel užili by sme si to všade a určite aj naše baby ale ak by sme si mohli vybrať tak hotel Sitno v štiavnických vrchoch keďže sme v týchto končinách ešte neboli
Ešte sme neboli v spomínaných zariadeniach ale bud Senec keďže deti mijuju vodu alebo Novy Smokovec
Ja a moja rodina by sme radi navštívili hotel Sitno.. Láka nás okolitá príroda a veľmi dobre referencie na hotel Sitno..
Ste uzasní,ze ponukate taketo moznosti na vyhru. Nikdy som na nete nic nevyhrala,snad raz 😉 Velmi by sme si s mojimi chlapcami uzili Hotel Atrium,milujeme Vysoke Tatry,tu prirodu,ovzdusie,zelen...Bol by to moj splneny sen k buducotyzdnovym narodkam 😉 Dakujeem
Ak by sa pošťastilo, tak by som vybrala hotel Atrium, nielenže má samé dobré recenzie ale sa nachádza v krásnom prostredí, kde je stále čo obdivovať.
Myslím že každá lokalita by bola fajn. Ale ja by som sla do Senca, na zapade som stravila celu vysoku skolu a uz dlho som nebola na druhom konci republiky a toto by bola prilezitost urobit si vylet. 🙂 Syn s manželom by sa urcite potesili, kedze toho roku nepojdeme nikam.
Na hociktorom z týchto miest by sme si dovolenku určite užili keďže nikam nechodíme, ale asi hotel Senec. 😀 Som žena neviem si vybrať no našej malej Charlotte by sa určite páčilo hocikde, kde budeme konečne všetci spolu ♥️☺️
@patricia_trinityhotels Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov, lebo je tam náš obľúbený minigolf
Určite by som si vybrala hotel Sitno v Štiavnických vrchoch, a prečo? Veľakrát sa za krásou ženieme stovky, tisícky kilometrov a pritom nevieme oceniť krásu, ktorú máme doma. Štiavnické vrchy ponúkajú krásnu prírodu, historické pamiatky v okolí, úžasné tajchy, množstvo turistických chodníčkov a zážitkov. A po príjemnej únave, bude určite super zrelaxovať, zabaviť sa a výborne sa napapať v krásnom hoteli. 😊
My by sme si vybrali Atrium, nakoľko milujeme hory, a pravidelne sa do Tatier vraciame.
@patricia_trinityhotels vybrala by som hotel Atrium v Smokovci kvôli deťom, alergici potrebujú čistý Tatranský vzduch krásy prírody. Bolo by to skveĺe 🤗
Vyhru by sme vyuzili na pobyt v hoteli Sitno. Krasne prostredie a ten areal 😍 , deti by sa vyhrali do syta a my rodicia by sme sa pokusili si oddychnut 😁 ..
Ak si mozem vybrat tak vyhrava hotel Sitno 💛 ..pre dcerku by to bola prva dovolenka, vyblaznili by sme sa, mala miluje vodu a vidiet ju vysmiatu je pre mna to najkrajsie..
Krasne prostredie, areal, vzdialenost je pre nas rozhodujuca, preto by sme radi stravili pekne chvile vo vasom hoteli.
Moju rodinku by potešil výlet hocikam, hlavne že by sme boli všetci spolu. Ale ak by sme si mali vybrať, bol by to hotel Sitno.
Príroda a všetko čo ponúka hotel, podľa mňa stoja za to ísť tam ☺️
Bola by to prvá letná dovolenka v 3ke , takže by sme si to užili jak sa patrí.
Hádam sa šťatíčko na nás usmeje☺️🍀
Urcite hotel Sitno, krasna priroda a este sme tam neboli takze taky oddych by nas urcite potesil 🥰🤞🏻
Teraz som videla reklamu na hotel Sitno, akoze vyzera top, top, top, hned som dostala dovolenkovu naladu 🍨🍷🏊♀️🏸🏖🌞👨👩👧👦👍❤️😘
Vybrala by som si hotel Sitno, lebo Štiavnica a jej okolie je nádherné a veľmi atraktívne aj pre deti 🙂
Všetky vyzerajú fantasticky, ale keby si mám vybrať, tak Senec - máme to najbližšie, krpec miluje vodu a ja neviem prečo, ale už druhý rok túžim ísť na Slnečné jazerá na letnú dovolenku 😉
Hotel Sitno😍🍀🍀🍀🍀vyzera to tam nadherne😍Deticky by si to tam naramne uzili..A konecne by bol oddych trosku od toho kazdodenneho kolobehu😐
Vybrala by som Atrium, pretože je vo Vysokých Tatrách, a hlavne, čo sa mi páči, je babyfriendly 🙂 Máme tri deti od 0 do 5 rokov, ktoré len tak neobsedia, čiže aktivít by mali dosť :D
Ešte sme s rodinou neboli v ziadnom hoteli😑 ale ak by sme vyhrali, urcite by sme chceli ist do oblasti Tatier.
Vybrali by sme si asi hotel Sitno. Veľmi pekne to tam z fotiek vyzerá a celá rodina by sme mali určite veľkú radost, detičky by mali o zábavu postarané.
💚🍀💚🍀💚🍀💚🍀💚🍀💚🍀💚🍀💚🍀💚
Babyfrienfly hotel by som zvolila preto, lebo máme 4 deti dosť po sebe, odbremenilo by nás to... A ktorý by sme si vybrali my? Tento rok by vyhralo Sitno, pretože je k nám najbližšie. Chodievame v lete na vodné bicykle na Počúvadlo, je tam nádherne, blízke okolie už máme pochodené (Banská Štiavnica, Sv. Anton, Krupina), ale vždy je čo obdivovať. Tak ako viacerí písali, deťúrence ho videli v Spievankove a vždy mi povedia, že tam chcú ísť. Aj výhľad z hotela na Počúvadlo musí byť nádherný, ešte krajšia predstava len tak pri ňom sedieť, pozerať západ slnka a vedieť, že sa nemusíme ponáhľať, lebo hotel je na skok, večera uvarená, izba uprataná 🙂 a deti spokojné, lebo mali super program. Budúci rok by vyhral Nový Smokovec. Kvôli horám jednoznačne, milujeme ich. K tomu animačný program, wellness, parádička. Ešte s 3 detičkami sme boli v Tatrách sami s manželom, mali sme iba ubytko, strava bola na nás, "animačný" program takisto. Bolo to riadne vyčerpávajúce. Stálo to za to, ale môcť si to vychutnať s pomocou s deťmi musí byť úžasné.
Hotel Sitno.....Prečo? To Vam odpoviem keď sa tam raz dostanem ....😂😙😂😙😂
Potešila by som sa hotelu Sitno, nachádza sa v krásnych Štiavnických vrchoch, kde sme ešte na dovolenke neboli :-/, ale išli by sme veľmi radi...
Jednoznačne Sitno je Top 💕

Nám by to bolo uplne jednoo ale keby si máme vybrať tak asi hotel sitno to je taky stred od nás 75km 😊
Senec mame 66km ale tam sme uz boli tam to pozname 😊
A smokovec mame az 250km 😊ale potesilo by nas cokolveek 😊