icon

SÚTAŽ o 3x vstup pre teba s rodinou do Aquaparku SENEC

patricia_trinityhotels
Moderátor
19. feb 2020

Hotel SENEC rozšíril dlhoročnú spoluprácu s Aquaparkom Senec. Dve silné značky v tesnej blízkosti (len 50 metrov od hotela) rozšírili svoje služby o maximálne prepojenie bez obmezení 🤩 🙏👍 ... a pri tejto príležitosti vyhlasujeme súťaž o 3x rodinný vstup do AQUAPARKU SENEC.

AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám správnu odpoveď na otázku, ktorá z dvoch mamičiek Jennys a Petush v rámci Mama battle vyskúšala tobogán v Sitne ako prvá? Link na video Mama battle:

Ku svojej správnej odpovedi nezabudnite pripísať aj svoje rodinné osadenstvo, s kým by ste šli do Aquaparku a odkiaľ by ste cestovali 😇

Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 23.2.2020 do 24:00. Mená 3 výhercov uverejníme do 7 pracovných dní od skončenia súťaže, t.j. do 1.3.2020.

SÚTAŽ o 3x vstup pre teba s rodinou do Aquaparku SENECSÚTAŽ o 3x vstup pre teba s rodinou do Aquaparku SENECSÚTAŽ o 3x vstup pre teba s rodinou do Aquaparku SENEC
zuzubb007
21. feb 2020

Petush išla prvá, išli by sme s manželom a našimi dvomi zlatickami z Banskej Bystrici 😉

evelin71
21. feb 2020

Petush

miriama77
21. feb 2020

Petush išla ako prvá 👍 prišla by som s manželom a našimi dvomi dcérkami a prišli by sme z Dolného Dubového pri Trnave 🍀

mnamko
21. feb 2020

@patricia_trinityhotels prvá išla Petush,išla by som ja manžel dcéra Nina a prišli by sme z Mníchova

marsmykkok
21. feb 2020

Petush išla prvá

manyus
21. feb 2020

Petush bola prvá. Ja by som k dcere a mužovi vzala aj moje krsniatko s rodicmi nech je este vacsia zábava👏👏Cestovali by sme zo Šiach😊

elka3
21. feb 2020

Prva isla Petush 🙂, cestovali by sme z Povazskej Bystrice s mojim manzelom, synom (12rokov) a dcerou (5rokov)

neznamaznama
21. feb 2020

@patricia_trinityhotels prvá išla Petush. Z okresu PB by sme vyrazili piati, dvaja dospeláci (väčšinou) a tri deti (navzdy).

katitak
21. feb 2020

@patricia_trinityhotels Prvá išla Petush. Išli by trojročná dcérka s tatinom a s maminou z Bratislavy

janushka7
21. feb 2020

Prva mamicka isla Petush. Isla by som s rodinkou a cestovali by sme z Malinova (mame to kusocek)

majka2
21. feb 2020

Prvá išla petush zišiel by sa oddych veru po tom všetkom zlom

kyslanova
21. feb 2020

@patricia_trinityhotels
Prva isla Petush. Isla by som s mojimi chlapcami - Karolom a Karolom 🙂

macko81
21. feb 2020

Petush bola prvá.Cestovala by som ja, priateľ a naše 2 deti z BR

tatiana1329
21. feb 2020

Prva isla Petush... 🙂 Isla by som ja s manzelom a nasimi dvojmi laskami 🙂 Jeremym (zachvilku 4 roky) a Jessicou (1.5 roka)... Cestovali by sme zo Studienky... 🙂 Deti zboznuju vodu, velmi by sa potesili 🙂

anickai
21. feb 2020

Petush bola prva.
Isla by cela rodinka.
Z Michaloviec.

kikuszv
21. feb 2020

Petush vyskúšala prvá 😊 šla by som s dcérkou a manželom, cestovali by sme zo Zvolena😊

katuskapd
21. feb 2020

Petush ako prvá, juj radi by sme sa vrátili na Senca 🙂

nikuska111
21. feb 2020

Petush bola prvá ... Išli by sme Mamina(ja), Tatino a naše tri káčatka Barborka (8), Peťko (6) a Karolinka (9mesiacov) ... Cestovali by sme s ďalekej Oravy ale bol by to pekný výlet a zároveň predĺžený víkend s rodinkou. Naše káčatka by sme ani z vody vonku nedostali ♥️♥️♥️

beatina
21. feb 2020

Zdravím, prvá išla Petush 👍 Naša rodinka v zostave tatino, mamina, Marko a Anitka by si rada urobila super vodný výlet z Turčianskych Kľačian 😉 a kľudne by sme zobrali vyšantiť sa aj naše babky 😁

zuzuxx
21. feb 2020

Prvá vyskúšala tobogan mamička Petush. Zostava: 2 dospeli, 2 deti - 10r a 7r. Byvame v okrese SC, ale akosi sme sa tam este nedostali ;)

kikab11
21. feb 2020

Prva vyskusala tobogan Petush a Aquapark by sme navstivili traja (mama, otec, dcerka - 9r.)a cestovali by sme z Novych Zamkoch

laajla
21. feb 2020

Petush 🙂 a isla by som s rodinkou dcerou Ninkou, synom Dominikom a manželom Patrikom z Púchova

saba2012
21. feb 2020

Petush

A išla by som s manželom a 2 synmi z Popradu 😉

ada2103
21. feb 2020

@patricia_trinityhotels prvá išla Petush,,,,,,určite by som išla s Manželom, synom (7rokov),a so svokrovcami😉

emmulienocka
21. feb 2020

Ako prvá tobogán vyskúšala Petush 😊 A relax by som si užila s manželom 🥰 Vycestovali by sme z Prešova. Aj napriek vzdialenosti totiž veríme, že by sa nám to oplatilo! 😊❤️☘️

reuska1
21. feb 2020

Prva isla Petush. Isla by som s manzelom a 3 detmi (6, 8, 13 rokov) a cestovali by sme z Kysuc - Cadca.

nessie2014
21. feb 2020

Prva ho vyskusala Petush 🙂 prisli by sme vo stvorici (mamka, tatko, certik a princezna) zo Zlatych Moraviec 😉

rianmar
21. feb 2020

Petush išla prvá. Išli by sme z Partizánského ja s manželom a 4 deti.

lubimmisku
21. feb 2020

Petush bola prvá 🙂. Išli by sme z BA s manželom, 4r synom a 6 ročnou dcérou, ktorí milujú tobogány 🤩

hzkatka
22. feb 2020

Prva isla Petush. Do aqauparku Senec to mame naskok, nakolko byvame v Miloslavove. Isla by som s rodinou - manželom a dcerkou a syncekom