icon

SÚTAŽ o 3x vstup pre teba s rodinou do Aquaparku SENEC

patricia_trinityhotels
Moderátor
19. feb 2020

Hotel SENEC rozšíril dlhoročnú spoluprácu s Aquaparkom Senec. Dve silné značky v tesnej blízkosti (len 50 metrov od hotela) rozšírili svoje služby o maximálne prepojenie bez obmezení 🤩 🙏👍 ... a pri tejto príležitosti vyhlasujeme súťaž o 3x rodinný vstup do AQUAPARKU SENEC.

AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám správnu odpoveď na otázku, ktorá z dvoch mamičiek Jennys a Petush v rámci Mama battle vyskúšala tobogán v Sitne ako prvá? Link na video Mama battle:

Ku svojej správnej odpovedi nezabudnite pripísať aj svoje rodinné osadenstvo, s kým by ste šli do Aquaparku a odkiaľ by ste cestovali 😇

Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 23.2.2020 do 24:00. Mená 3 výhercov uverejníme do 7 pracovných dní od skončenia súťaže, t.j. do 1.3.2020.

SÚTAŽ o 3x vstup pre teba s rodinou do Aquaparku SENECSÚTAŽ o 3x vstup pre teba s rodinou do Aquaparku SENECSÚTAŽ o 3x vstup pre teba s rodinou do Aquaparku SENEC
patro1
20. feb 2020

Prva isla Petush. Z Bernolakova spolu s manzelkou a synom

lenkaaa25
20. feb 2020

Tobogán v Sitne vyskúšala ako prvá Petush 😊 Cestovali by sme od Nového Mesta nad Váhom a išla by som s mojím manželom a synčekom ❤️

natmal94
20. feb 2020

@patricia_trinityhotels prvá navštívila akvapark Petush. Išli by sme tato, mama a Emka 😊❤️

alis111
20. feb 2020

Dobry den, tobogan vyskusala prva Petush. Do aquaparku by som išla s mojou rodinou manželom Jurkom,a dcerkami Nikolkou,Zarkou a mojou maličkostou. Nasa cesta by začala v Starej Turej.🙏♥️

nufacik6
20. feb 2020

Prvá išla Petush.
Išli by sme ja,manžel a dve dcéry z Bratislavy.

liaka
20. feb 2020

Petush isla prva. Isli by sme zo Štúrova, piati clenovia rodiny 🚂🚂🚂

bambulkaemi
20. feb 2020

Petush. Rodinka z okolia Žarnovice v zložení rodičia a malá dcérka.

veronika3006
20. feb 2020

PETUSH vyskúšala tobogán ako prvá ✌️

Do Senca by sme išli ja, manžel, syn a naši kamaráti s dvomi dcérkami. Celé detstvo sme chodili k Seneckému jazeru, otec to tam miloval, skákali sme hlavičky z vodného bicykla a hrali pingpong. Vtedy ešte Aquapark nebol. Už som tam veľmi dávno nebola. Vlastne ani neviem prečo. Je čas to tam ísť vyskúšať. Išli by sme zo Šamorína a Dunajskej Stredy.

ivuliacik
20. feb 2020

@patricia_trinityhotels prva bola Petush, išli by sme zo Zvolena v zostave ja, manžel a naše tri princezny, (8,6,1) 😉

lenuska2202
20. feb 2020

Petush išla na tobogan ako prvá. Radi by sme išli do Aquaparku celá rodinka - ja mama, ocko a naša Veronika. A sme z Tvrdomestíc, okres Topoľčany.

olcaadko
20. feb 2020

Ako prva isla Petush..
Isla by som so svojim manzelom a detmi 2rocnou Anet a 7 rocnym Adriankom🏊‍♂️🍀💓

dartemis
20. feb 2020

Prvá bola Petush. Som múdra jak rádio, lebo som si to prečítala v príspevkoch nižšie. :D :D :D
Išla by som z Piešťan s manželom a deťmi Marínou (5r), Samkom (3r) a Johankou (9mes) 🙂

vladika121
20. feb 2020

Prvá išla Pethus a išla by som so synčekom Leonardkom, ktorý takúto zábavu zbožňuje

daarcis
20. feb 2020

Petush bola prvá .. a išli by sme štyria ja s manželom a bambulky 👧 (5)👧(3).. sme zo Surian

slobodnamaminaj
20. feb 2020

@patricia_trinityhotels Prva isla Petush. Uzili by sme si to s manzelom a dvoma nasimi chlapcami, sme z Dolnej Marikovej, okr.Pov.Bystrica. Dakujeme

silvi300
20. feb 2020

Prvá išla Petush. Išla by som s dvomi synmi a môj drahý 🙂 išli by sme z Bratislavy.

vmatuscinova
20. feb 2020

@patricia_trinityhotels petush isla prva, cestovali by sme z Bratislavy s 2 synmi vo veku 1 a 4r a verim, ze by si to chlapci hlavne uzili;)

tatianaslavkova
20. feb 2020

Petush sla prva sme rodina v 4clennnom zlození a sme z Lipt.Mikuláša :D

sisa2608
20. feb 2020

Prvá išla Petush. Výhra by nás veľmi potešila už sme raz boli a bolo perfektne. Išli by sme ja, s manželom a náš syn plus bábätko v brušku. Vyrazili by sme z Banskej Bystrice😊

hela_tn
20. feb 2020

Petush
Prišla by som s dvoma dcérkami a manželom😉

boba82
20. feb 2020

@patricia_trinityhotels Petush išla prva.Aquapark by radi navštívili moji chlapi manžel a syn, keďže ja som dlhodobo PN. Cestovali by sme zo Stupavy.

stella14
20. feb 2020

Petush vyskúšala tobogan ako prvá. Išli by sme s dcérou z Horehronia 🙂

erika1158
20. feb 2020

Prva bola Petush. Išli by sme ja manzel a moje 3 deti

ikabu
20. feb 2020

Petush sla prva.
Sli by sme s manzelom a detmi Simonkou a Erikom.

luliu
20. feb 2020

Petush bola prvá 👍. Išli by sme z Bratislavy spolu s manželom, dcérou a synom. Senec milujeme, jazerá a tiež aquapark s toboganmi. Takže výhra by potešila 💖

babatko2
20. feb 2020

Ako prvá išla Petush 😊 a okúpať zoberiem mojich dvoch chlapov, malého Šimonka a veľkého Martina😉 ideme z Horných Otrokoviec.

macik45
20. feb 2020

Petush išla ako prvá. Do aquaparku by som išla s manželom a s dcérkou, išli by sme z Trenčína.

blazka53
20. feb 2020

Prvá si tobogán vyskúšala Petush . Do Aquaparku by som zobrala svoju rodinku, manžela a naše deti 15r. a 7r., a šli by sme z Levíc 🙏🍀

derdia
20. feb 2020

Pekny den,ako prva vyskusala tobogan Petush 👍My by sme prisli veeelmi radi do aquaparku manzel,ja a dve dcery😊a cestovali by sme zo ZM👍

kikanunka
20. feb 2020

@patricia_trinityhotels Petush bola prva. Moj manzel, ja a nas syncek (5r) by sme cestovali z Topolcian