icon

SÚTAŽ o 3x vstup pre teba s rodinou do Aquaparku SENEC

patricia_trinityhotels
Moderátor
19. feb 2020

Hotel SENEC rozšíril dlhoročnú spoluprácu s Aquaparkom Senec. Dve silné značky v tesnej blízkosti (len 50 metrov od hotela) rozšírili svoje služby o maximálne prepojenie bez obmezení 🤩 🙏👍 ... a pri tejto príležitosti vyhlasujeme súťaž o 3x rodinný vstup do AQUAPARKU SENEC.

AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám správnu odpoveď na otázku, ktorá z dvoch mamičiek Jennys a Petush v rámci Mama battle vyskúšala tobogán v Sitne ako prvá? Link na video Mama battle:

Ku svojej správnej odpovedi nezabudnite pripísať aj svoje rodinné osadenstvo, s kým by ste šli do Aquaparku a odkiaľ by ste cestovali 😇

Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 23.2.2020 do 24:00. Mená 3 výhercov uverejníme do 7 pracovných dní od skončenia súťaže, t.j. do 1.3.2020.

magneska
20. feb 2020

Prvá vyskúšala Petush. Sme z BA 4 členná rodinka, moje 4 a 2 ročné detičky milujú vodu a môj manžel by sa tam určite vyšantil na tobogánoch 🙂

because
20. feb 2020

Prva isla Petush.
Do aquaparku by som isla s manzelom a synom(2,5r), ktory neskutocne miluje vodu❤️ a prichádzame z Hlohovca

ericka1993
20. feb 2020

Prvá vyskúšala Petush. Išla by som s manželom s dcérkou Miriam a našou ďalšou láskou, ktorá je ešte v brušku. Cestovali by sme z Oravy.

lulumumu
20. feb 2020

Prva isla maminka Petush 🙌
Aquapark by sme si uzili v zlozeni mama, tato, 6 rocna princezna, ktora miluje bazeny a vodu a 2 mesacna princezna, ktorej je to este jedno 😀
Prisli by sme z Nitry

bibyke
20. feb 2020

Petush bola prva a isli by sme cela rodina z Rs

erika630
20. feb 2020

@patricia_trinityhotels Prvá bola Petush. Išli by sme z dedinky Cífer pri Trnave a šli by sme ja moja mamina a syn Christian 🙂

pavlinkar
20. feb 2020

Prvá šla Petush 👏 išla by som s manželom a detmi ( 8 a 10) 🍀 dlho jsme u vás neboli a to sme z Pezinka 😀

zuzanka1984
20. feb 2020

prvá bola Petush, určite by sme si to s manželom a detičkami Laurinkou a Lukáškom užili =)

maruskaw
20. feb 2020

@patricia_trinityhotels
Ahoj. 🙂 Petush vyskúšala tobogán v Sitne ako prvá.
V prípade výhry by som tento vstup do Aquaparku Senec venovala švagrinej k jej okrúhlym narodeninám, ktoré bude mať. Bolo by to také nečakané prekvapko nielen pre ňu, ale aj pre celú jej rodinu. Išli by 2 dospelí a 3 detičky z okresu Trnava. 🙂

hen89
20. feb 2020

Prva isla Petush. Sli by sme s manzelom a 2 rocnym syncekom 😍

anicka176
20. feb 2020

@patricia_trinityhotels Prvá vyskúšala tobogán Petush, do Aquaparku by sme šli s manželom a dcérkou z Nemšovej 🙂

attenna
20. feb 2020

@patricia_trinityhotels prva vyskusala tobogan Petush. Vyhru by som darovala manzelovmu bratrancovi a jeho manzelke z Trnavy, ktori sa tesia zo svojej 6 mes dcerky, nech si dopraju chvilu vo dvojici. My by sme to mali zo severovychodu dost daleko (450km).

kaila1
20. feb 2020

Petush vyskúšala tobogan ako prvá. Z BB by som šla s mojou rodinkou - manžel a dve dcéry.

mimanaty
20. feb 2020

Prvá išla Petush🙂 išli by sme cela rodinka ja, tatinko a naše poklady Mia a Naty . Cestovali by sme z Vrboveho 😊

jaja23
20. feb 2020

Prvá bola Petush 😊 išla by som s manželom a synom 19 mesačným, ktorý sa veľmi rád kúpe. Bývame v Bratislave, takže by sme to nemali ďaleko 😊

tarvika
20. feb 2020

Petush. Išla by som s dcérkou a kamoškou. Z bratislavy

kikuska555
20. feb 2020

Prva sla maminka Petush 🙂
A nasa rodina Ja s muzom Vladom (trz. Vodny drak) s dievcatami Karin (vodna princezna 1) a Nessi (vodna princezna 2) cestovali by sme z Košíc!! Super vylet.
Ps: čudujem sa že moje deti nemajú žiabre 😂😂

petkamaruska
20. feb 2020

Dobrý deň. Prvá vyskúšala tobogán Petush. Užili by sme si pobyt s dvomi deťmi- 12 ročným pubišom a 2 ročnou parádnicou. Sme z dedinky Mošovce.

29lucy
20. feb 2020

Prva isla Petush.Velmi by Nas vyhra potesila a uzili by sme si to s manzelom a s nasimi dvomi dcerkami Emmka a Lenka 🙂.cestovali by sme z Vyškovce nad Ipľom

haidi
20. feb 2020

Prvá tobogan vyskúšala Petush 🤗
Výhra by nás moc potesila hlavne dcérku ktorá milujem šantenie a vodu😉🍀☀️

mirulka3
20. feb 2020

@patricia_trinityhotels Ako prva isla Petush.Moja rodinka v zlozeni ja,priatel a nase 2 deticky, ktore vodu miluju.Sme z Kosic.

ivana776
20. feb 2020

@patricia_trinityhotels prvá išla Petush. Šli by sme z Komárna. Ja, manžel a naše 3 ratolesti 5 r, 3r, 3 mesiace

vigocka
20. feb 2020

Petush išla na tobogane ako prvá. Do Aquaparku by sme išli s manželom a našou dcérkou zo Sládkovičova. 🌞

05ada
20. feb 2020
Používateľ 05ada je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 05ada.

Prva isla Petush. Moc by sme si to uzili. Lenka este nebola v Aqua parku. Posadka hlasi 4 clenov.😉

amelia000
20. feb 2020

Petush vyskúšala tobogan ako prvá. Darovala by som vylet do Aquparku nejakej mamicke v nudzi z okolia.

saadve
20. feb 2020

Petush išla ako prvá. Cestovali by sme zo Žiliny - ja, manžel, 4 deti.

dzejsik
20. feb 2020

@patricia_trinityhotels Prvá bola Petush 🙂 Išla by som ja, manžel a náš Kubík, z Banskej Štiavnice.