SÚTAŽ o 3x vstup pre teba s rodinou do Aquaparku SENEC
Hotel SENEC rozšíril dlhoročnú spoluprácu s Aquaparkom Senec. Dve silné značky v tesnej blízkosti (len 50 metrov od hotela) rozšírili svoje služby o maximálne prepojenie bez obmezení 🤩 🙏👍 ... a pri tejto príležitosti vyhlasujeme súťaž o 3x rodinný vstup do AQUAPARKU SENEC.
AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám správnu odpoveď na otázku, ktorá z dvoch mamičiek Jennys a Petush v rámci Mama battle vyskúšala tobogán v Sitne ako prvá? Link na video Mama battle:
Ku svojej správnej odpovedi nezabudnite pripísať aj svoje rodinné osadenstvo, s kým by ste šli do Aquaparku a odkiaľ by ste cestovali 😇
Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 23.2.2020 do 24:00. Mená 3 výhercov uverejníme do 7 pracovných dní od skončenia súťaže, t.j. do 1.3.2020.

Prvá bola Petush, bol by to krásny zážitok pre moju rodinku 😍😍😍
Ako prva isla Petush. Z Bojníc by sme isli ja, manzel, dcera a syn.
@patricia_trinityhotels Petush išla ako prvá. Ja, manžel a dve dcérky z Rybníka 🙂
Ako prvá išla Petush. Prišli by sme s manželom a s dvoma dcérkami z Popradu.
@patricia_trinityhotels Prva bola Petush. Do Aquaparku by sme išli v zostave mamina, tatušo a naši 3 synovia. Cestovali by sme z okresu Považská Bystrica. 🚗🌞🍀
@patricia_trinityhotels prva isla petush. Isli by sme z BA v pocte 6 ks 😁
@patricia_trinityhotels
Prvá bola Petush
Aquapark by som si užila s mužom a našou 3 ročnou dcérkou ktorá vodu miluje, cestovali by sme dlhšie, od východnej ukrajinskej hranici, ale o to viac by sme si to užili
No.1 v Sitne bola Petush . Išla by som 🙋 v doprovode svojich troch detí 🧒👧👧 a s manželom 🧔. Bod odchodu by bola dedinka pri Nitre. ✌️🙂🎉🍾♥️🎁 Ďakujem 🙏
@patricia_trinityhotels Prva isla Petush, isla by som s priatelom a jeho dcerkou z NMnV 🙂
@patricia_trinityhotels ako prvá šla Petush. Chystáme sa do Senca v lete na prázdniny, určite by sme s radosťou využili.
prva vyskusala Petush. Velmi by sme sa vyhre potesili.
Ako prva isla Petush. A do aquaparku by som sla s manzelom a mojimi dvomi dcerkami-zubrienkami, ktore zboznuju vodu. A aby bolo veselsie tak by sme vzali aj babinu s dedom ;) cestovsli by sme BA
Ako prvá išla Petush.... 🙂 Naša rodinka ( ja s manželom, 9-ročný syn a skoro 7-ročná dcérka) by veľmi rada vyskúšala tobogány v Aquaparku SENEC... 😉😄😉 Došli by sme až s ďalekého Popradu. 😄
Petush bola prva..... Senec mame blizko, chodievame tam z Bratislavy casto.... cele osadenstvo o 4ks.....2+2
@patricia_trinityhotels prva isla Petush, aquapark by som si uzila s priatelom a jeho dcerkou Natalkou ❤️
Tak prvá šla Petush,išla by celá moja rodinka muž ,ja, deti Jakubko, Katka a Emka z malej dedinky blízko Banoviec nad Bebravou. Všetci by sme sa potesili☺️
Petush. 4 clenna rodinka z Trnavy.
Prvá bola Petush. Prišli by sme z Martina v zostave dvaja dospelí a dve deti 🙂
Krásny deň želám. Na tobogán išla prvá Petush. Aquapark by som si užila ja - mamina, manžel- ocko a naše tri deti Timea 11r., Monika 9r. a Timotej 6rokov. Bola by to zábava a zmena pre nás všetkých piatich. V Aquaparku v Senci ako aj v meste🌞 sme veru ešte nikdy neboli - veru by sme si to radi aj vyskúšali. Prišli by sme radi z Veľkého Zálužia. Snáď sa našim deťom splní tento sen. 🍀 Pozdravujeme: 👧👦👧👧👦
Prvá išla Petush. Išla by som s mojím 6r.synom, priateľom, poprípade s krstnou dcérou 4r. Išli by sme z BB.
Prvá išla Petush, škoda že odpovede sa nezobrazuju až po pridaní vašej odpovedi 😀... Išli by 2 dospelý a tri naše detičky 12,10,5.Cestovali by sme z Nového Mesta nad Váhom.
@patricia_trinityhotels Petush vyskúšala tobogan ako prvá
Tobogan vyskusala prva Petush. Verim ze vyhrame!!!! 😆 Pojdeme zo Zvolena - ja s manzelom, 3 dcerky a 2 syncekovia 😊. Uz sa tesimeeee!!!!
Prvá bola mamička Petush. Cestovali by sme z Trenčína, ja, manžel, 2 dcéry a syn.
@patricia_trinityhotels ako prvá vyskúšala tobogan Petush a vyskúšali by sme si ho aj my.Peto👨🦱Zuzka🙋 Peťko 👦 a naša Eliška 👧❤️
@patricia_trinityhotels prva isla Petush. Do aquaparku by sme isli ja s manzelom a nase 2 deticky.😊. Sme z Kosic.
Petush isla prva 🍀 v senci byvaju moje krstne deti takze by som okrem mojej polovicky a 2rocnej dcerky zobrala aj ich. A pocestovali by sme z Kosic kde uz par rokov byvame😊
Ako prvá išla Petush. Išli by sme z Nitry s priateľom, synčekom a neterkou 🙂

Ako prvá išla na tobogán Petush. 🙂
Aquapark Senec máme veľmi v obľube, máme to po diaľnici kúsok, sme z Trnavy. Veľmi radi tam chodíme, keďže naše dieťa zbožňuje vodu 🙂