icon

SÚTAŽ o 3x vstup pre teba s rodinou do Aquaparku SENEC

patricia_trinityhotels
Moderátor
19. feb 2020

Hotel SENEC rozšíril dlhoročnú spoluprácu s Aquaparkom Senec. Dve silné značky v tesnej blízkosti (len 50 metrov od hotela) rozšírili svoje služby o maximálne prepojenie bez obmezení 🤩 🙏👍 ... a pri tejto príležitosti vyhlasujeme súťaž o 3x rodinný vstup do AQUAPARKU SENEC.

AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám správnu odpoveď na otázku, ktorá z dvoch mamičiek Jennys a Petush v rámci Mama battle vyskúšala tobogán v Sitne ako prvá? Link na video Mama battle:

Ku svojej správnej odpovedi nezabudnite pripísať aj svoje rodinné osadenstvo, s kým by ste šli do Aquaparku a odkiaľ by ste cestovali 😇

Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 23.2.2020 do 24:00. Mená 3 výhercov uverejníme do 7 pracovných dní od skončenia súťaže, t.j. do 1.3.2020.

SÚTAŽ o 3x vstup pre teba s rodinou do Aquaparku SENECSÚTAŽ o 3x vstup pre teba s rodinou do Aquaparku SENECSÚTAŽ o 3x vstup pre teba s rodinou do Aquaparku SENEC
shilou
20. feb 2020

Prva isla Petush. Nadherne fotky s bazenov 🙂
Tento kraj vobec nepozname, urcite by som isla s celou mojou rodinkou a uz by sme sa zastavili aj v Trnave, Bratislave. Moji bratranci a sesternica ziju tam /oco moj s tamat pochadza/ a nevideli sme sa 32 rokov. Sem tam ich prispevky zahliadnem na fb a to je asi tak vsetko. To by bol fakt neuveritelny zazitok po vsetkych strankach.

jaminama
20. feb 2020

Petush išla ako prvá 🙂
Išli by sme s manželom a našim synom a dcérou (10 a 12) ❤. Prišli by sme od Žiliny

ali_z
20. feb 2020

Petush v rámci Mama battle vyskúšala tobogán v Sitne ako prvá. Do Aquaparku by sme prišli spolu s mužom a dvoma deťmi z Popradu.

miamie
20. feb 2020

@patricia_trinityhotels Ako prvá vyskúšala tobogan mamina- Petush. Návštevu aquaparku by som si užila s manželom a s našimi 2 dievčatami (12r +2r). Vyrazili by sme z Bratislavy.

diankadida
20. feb 2020

Petush išla prvá. 👍
Išla by som s priateľom a našou dcérkou 2 ročnou a prišli by sme z Nového Mesta nad Váhom. 🚙🏊🧜

emma46
20. feb 2020

Petush bola prvá, súťažíme z Bánoviec nad Bebravou a celá rodinka v znení rodičia a 2 deti (Emmka, Jurko). 🙂

evasvec
20. feb 2020

Prvá ho vyskúšala Petush. Z Trenčína by sme išli manžel , dcérka Zarka a ja 😃

sofia1
20. feb 2020

Prva bola Petush.radi by sme navštívili s detmi,ktoré vodu milujú.

adadi
20. feb 2020

Prva bola Petush. Sli by sme ja a manzel a nase dve deti(5 a 3 roky) . mame to blizko z TT ☺

zuzikaa29
20. feb 2020

Petush. Sli by sme zo Zvolena, cela rodinka - rodicia s tromi detmi.

viki_lv
20. feb 2020

Odpoveď na súťažnú otázku je Petush 🙂
Do Aquaparku Senec by som išla zo Želiezoviec s manželom a s našimi dvomi detičkami Olivkou a Alankom 🙂 Minulé leto sme tento aquapark navštívili prvýkrát vrámci nášho pobytu v Hoteli Senec a veľmi sa nám tam páčilo prostredie, tobogany aj služby 🙂

hruska7
20. feb 2020

@patricia_trinityhotels Prva bola Petush.
Isli by sme s manzelom a z nasimi troma detmi. Cestovali by sme z okresu Namestovo.

lissi127
20. feb 2020

@patricia_trinityhotels prvá na tobogán išla Petush 🙂 Aquapark by sme navštívili ja s drobčekom v brušku, manžel a naš malý drobec, ktorý nesmierne vodu miluje, je riadny vodný živel. Cestovali by sme zo Sučian (okolie Martina).

adi28
20. feb 2020

Prva bola Petush. Do aquaparku Senec radi chodime s manzelom Jakubom na odreagovanie po tazkych pracovnych tyzdnoch, tak ak sa nam podari vyhrat, pojdeme tam spolu.

gwendolyn
20. feb 2020

Prvá vyskúšala tobogan Petush. Aquapark by sme si užili s manželom a našimi 2 deťmi a šli by sme z Veľkých Úľan.

veronika272
20. feb 2020

Petush išla prvá

deginko
20. feb 2020

Prvá išla Na tobogan Petush. Cestovali by sme zo Žiliny a išla by dom s priateľom a našou dcérkou 🙂

victoria021
20. feb 2020

Odpoveď:Petush Išli by sme z Považskéj Bystrice, mama, tato, Eliška a Matúš

marttina30
20. feb 2020

Prvá išla Petush. Navštívili by sme aquapark so synom a babkou😊

sonica
20. feb 2020

Petush moja chrumka by sa potesila, TO

mirka6661
20. feb 2020

Petush bola prva. Uzili by sme si to s muzou, dcerkou (2r) a mozno s mojimi segrami (10,15)😆 a cestovali by sme zo Sastina okres Senica.

farenka
20. feb 2020

Ako prvá šla Petush
Šli by sme s manželom a našimi troma princeznami (9,7 a 2) z Nitry

juliana2255
20. feb 2020

Prva bola Petush. Išli by sme s manželom a naším 8mesačným Adamkom zo Senice.

333levica
20. feb 2020

prvá bola Petush ❤️Do Aquaparku by sme išli ja,manzel a 2 vnucky z Prievidze😍

katarinka26
20. feb 2020

Prvá vyskúšala tobogán Petush. Išla by som s rodinkou - ja , manžel a 2 deti, sme z Bratislavy. 😍

evita2222
20. feb 2020

Petush išla ako prvá. Cestovala by som s manželom, s dcérkou 👧 a synčekom 👦 . Prišli by sme zo Spišských Vlách.

sefirubina
20. feb 2020

@patricia_trinityhotels

Zdravím, ako prvá absolvovala tobogán Petush. Išla by som s manželom a 3 deťmi z Nitry.

misa2704
20. feb 2020

Petush vyskúšala tobogán ako prvá 🙂
- Do Aquaparku by som šla s mojím manželom a našim synčekom Alexejom. Cestovali by sme z Humenného 🙂

18momo18
20. feb 2020

Petush isla prva 😊
Sla by som s manzelom z Bernolakova

vikino27
20. feb 2020

Petusch